2018 mart-nisan anneleri

Cihazların yanılma payı falan da var takılma bence iyidir bebiş

Cnm bn babyjem in lux küvet setini aldım iyidir ya idare eder gbi bi süre prima yi da ilk defa duydum valla her ağızdan bi laf çıkıyo insan ne alacağını sasiriyo

Benimde öyle canım hepsi farklı farklı bebeğimin kafası nerdeyse 10 gün öndeymiş bende sorunca doktor iki hafta önde ya da geri de olması sorun değildir demişti. Takma kafana

Bende bugun mustelanin bakim setini aldim. Ayrica uni baby islak mendil aldim aventin biberonu indirime girse onuda alicam bebek arabasi kaldi indirime girse alicamda girmiyo hicbir yerde

Cnm bn babyjem in lux küvet setini aldım iyidir ya idare eder gbi bi süre prima yi da ilk defa duydum valla her ağızdan bi laf çıkıyo insan ne alacağını sasiriyo
Aynen canım ya herkes farklı bişey söylüyor bezleri deneyimleyerek görecegiz artık.bebekten bebeğede değişiyormuş.bende bakıyım o küvete biran önce almam gerek artık

kızlar hemen hemen aynı haftalardayız ağda işini napıyorsunuz
Canım ben 1 aydır agda yaptıramıyorum cok acıyor ve kasılıyorum.bebekte etkilenicek diye korktum.venüsün jiletini aldım onu kullanıyorum doğum sonrasıda lazer epilasyona gidip kökten cözücem o sorunu

Bende bugun mustelanin bakim setini aldim. Ayrica uni baby islak mendil aldim aventin biberonu indirime girse onuda alicam bebek arabasi kaldi indirime girse alicamda girmiyo hicbir yerde
Bende ıslak mendili unibaby yenidoğan aldım canım indirim yakalayıp baya stok yaptım.biberonu dr browns alıcam en iyisi o diyor kullananlar gaz yapmıyormuş vs

tecrübeli anne olarak en iyi bez bence primanın yeşil olani. hatta bimdeki bezde birkaç ay sonra kullanılabilir, piyasadaki birçok markadan daha iyi

Hadi annesi kalk kalk meleğini görmeye gideceksin
Çok şükür herşey yolunda canım ama yüzünü göremedim kızımın birde tansiyonum çıktı heycandan çünkü nstye bağladılar beni ilk defa olduğu için neden erken bağladılar anlamadım 28+5 im dedim ama bağladılar oda iyi çıktı bir sorun yok dedi 25 dakika sürüyor doğum fiyatınıda konuştuk 3500 normal doğum dedi zorunlu sezaryen 4000 dedi söyledim 3000 normal doğum 3750 sezaryen dedi daha fazla inmiyolarmış yine iyi gldi ama doktorlada konuşucam bakim ne diycek o oraya yönlediriyor çünkü hayırlısı bakalım

İki tayt üstüste denesen

Benim de bu sabah hareket yok gibi uzandım bekliyorum
Kız ben çatlarım öyle zaten 76 klo olmuşum ayaklarımda bir şişiyor bir iniyor ist bu sene kar yağmaycak herhalde tutmuyor yağsada

Evet kuzum allahın izniyle 29 girdik bugün inş 2 ay kaldı şubat az çekiyor zaten martta girersek alışveriş yapcaz sabırszlıkla bekliyorum 11 martıı

Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım bebekler nazlı yüzünü kolay kolay göstermiyorlar.boyu kilosu nasılmıs bende haftaya gidicem muayeneye.

Çok şükür canımm cok sevindim. Nst cidden sıkıcı bende yarım st baglı kalmıştım tekrar baglamak istediler kabul etmeyip kaçtım :) fiyat fena değil banada 3250 sezaryenede 4000 demişlerdi indirim istememiştim ama demek ki zam gelmiş. Nst için ücret aldılar mı ayrıyetten

ben lazere gittim ama faydasini gormedim bitmedi yani o yuzden agda mecbur hic istemesemde jiletle nasi yapiyosun canim gobegim buyudu baya benim

ben lazere gittim ama faydasini gormedim bitmedi yani o yuzden agda mecbur hic istemesemde jiletle nasi yapiyosun canim gobegim buyudu baya benim
Canım ben koltuk altı ve bacak için gitmiştim suan hiç çıkmadı şükür.memnın kaldım.hamiellikte tekrarlar dediler ama şimdilik sorun yok. Jiletlede banyoda ayna yardımıyla yapıyorum canım her jilet iyi olmaz işte keser falan.venüs bayanlara özel güzel baya kendinden jelide var.tabi göbek iyice büyüyünce nasıl olur bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…