2018 mart-nisan anneleri

Kızlaaar çamaşırları hangi hftada yıkayalım ben dah bebek deterjanı alamadım alsam yıkıycam galiba bir türlü denk gelip alamadım migrosta uni baby çamaşır deterjanı var mı

Onu ben de düşünüyorum kesin daha rahattır ama sanki hijyen açısından köpük olanlar iyi değil gibi geldi bana arada birikebilir kirler
Ewt canım ya kullanan deneyimleyen birileri olsada sorsak.konforludur eminim ama kullanışlımıdır bilemedim.annem normal file al dedi

Ay valla bilemedim. Aslinda haklisin tahris edebilir asirisi.

Kızlar küvet filesini nasıl aldınız köpüklü olan fileden mi düz inceden mi hangisi daha rahat olur ki
Ben de almadim ama su duz inceler cocuk biraz agirlasinca dusme tehlikesi yaratiyor diye okumustum bi yerden. Dusununce kopuk daha mantikli geldi.

Cnm sizde de öyle oluyo mu hormonlardan galiba benim tuylerimi hiç cikmiyo gbi bisey kaldı ki normalde erken çıkardı yani

Bende ıslak mendili unibaby yenidoğan aldım canım indirim yakalayıp baya stok yaptım.biberonu dr browns alıcam en iyisi o diyor kullananlar gaz yapmıyormuş vs
Cnm file konusunda da köpüklü filed aldım yegenmde diğerinden almıştık hemen yirtiliyo kopuyor bi köpüklü havlu olanı Deniycem bn

Kızlaaar çamaşırları hangi hftada yıkayalım ben dah bebek deterjanı alamadım alsam yıkıycam galiba bir türlü denk gelip alamadım migrosta uni baby çamaşır deterjanı var mı
Canım ben migrostan aldım unibaby sensitive sıvı detarjan 19 tlye indirime girmişti.32de falan yıkamaya başlayım diyorum

Ben de almadim ama su duz inceler cocuk biraz agirlasinca dusme tehlikesi yaratiyor diye okumustum bi yerden. Dusununce kopuk daha mantikli geldi.
Onu düşünmemiştim canım düşme tehlikesi oluyorsa tabiki saglam bişey almak gerekli

Cnm file konusunda da köpüklü filed aldım yegenmde diğerinden almıştık hemen yirtiliyo kopuyor bi köpüklü havlu olanı Deniycem bn
Köpüklü olanlarla köpüklü havlulu olan farklımı canım.sadece köpüklü diye yazıyor ama dokusunu bilmiyorum

geçmiş olsun Allah kolaylık versin tuba walla bende kötüyüm sancılarım var bu normal midir anlayamıyorum uyuyamadım ne sağıma ne soluma dönebildim her yerim ağrıyordu şimdi yine çok sancıyor birde mide bulantısı vardı ne yapsam ne etsem bilemedim .. Büyüdüğü için emin ol vurunca canına okuyorlarr insanın gerçekten ben vurmasına dayanamıyorum ..

Ewt canım ya kullanan deneyimleyen birileri olsada sorsak.konforludur eminim ama kullanışlımıdır bilemedim.annem normal file al dedi
Ben kizimda küvet kullanmadim valla almadimda. :) Esim yüzüstü tutardi bnde iki dakikada oyalanmadan yıkardım. Fhnku tek basima cesaret edemiyordum. Hatta hala oyleyiz 2 yasinda.Bilmiyorum bunda aladabilirim bakalim :)

O kadar bunaldım ki artık psikolojim bozuldu doğumdan sonra her şey normale dönecek mi hareketlerim sağlığım kuşku eder oldum çok mutsuzum kızlar

Teşekkür ederim canım.Artık büyüdüler nefes almak bile güçleşiyor.tekmaleri beni cok mutlu ediyor şükür hayatta diyorum ama tabiki acıtıyo bebişler güçlenmişler maşallah.2 ay kaldı diye telkin ediyorum kendimi bende.git gide zorlasıyor hersy

O kadar bunaldım ki artık psikolojim bozuldu doğumdan sonra her şey normale dönecek mi hareketlerim sağlığım kuşku eder oldum çok mutsuzum kızlar
Herşey cok güzel olucak canım.tek ihtiyacımız olan şey zaman.. tabiki ebebk doğunca ilk aylar yine zorluycak bizi ama alışıcaz ve keyfini cıkarıcaz artık

Kızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor hamilelik ? Vallahi artık sağıma soluma yatmaktan sadece kalçalarım ağrıyor Zaman dolsa da doğsa ..

Cnm sizde de öyle oluyo mu hormonlardan galiba benim tuylerimi hiç cikmiyo gbi bisey kaldı ki normalde erken çıkardı yani
canim benimde az cikiyodoktor hatta sanslisin dedi keske hep az olsa:)
Bilmiyorum eski günlerimi özler oldum bazen pişman gibi hissediyorum
ayni duygulari yaşıyoruz canim hic boyle olmamıştım boyle sacma sapan seyler düşünüyorum mutlu olmam gerekirken mutsuz oluyorum falan gecicek ama:)

Canım cok normalmiş böyle hissetmek.kendine vakit ayır kuaföre bakıma falan git bana iyi geliyor.ben doğum sonrası kilo vermiş fit güzel bakımlı bir anne olacagımın hayalini kuruyorum bu şekilde daha iyi oluyo.

Vücudum degişti aynanın karşısında giyinirken bende üzülüyorum.geceliklerimi bile giyemiyorum yakışmıyor nasılsa diye.hakbuki eskiden neler giyerdim eşime ama suan beli sıkmayan ne varsa onunla yatıyorum.iç çamasırlarıma baktıkca bende eskiyi özlüyorum ama umarım eski halime dönücem

bende sahsen kiyafet olarak bi endise ya da ondan dolayi bi durum yok boyle nasil anlatsam gecen sene bu zamanlarda hayatım cokfarkliymis gibi geliyo oysa asagi yukari ayni seyleri yapiyordum ama iste dusunce yapim degisti, esime karsi özellikle sürekli aliniyorum bozuluyorum ufak seylere yani bununda farkindayim ama onune gecemiyorum durduk yerde aglayasim geliyo mesela en kötüsü de icim karariyo cok fazla sebepsiz yere ay sizide sktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…