- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #11.481
Biz bu hafta Allah nasip ederse odasi gelicek yikayip yerlestiricez.Artik hazir olsun cunku bende rahat oluyum.Her yer kutu kutu yiginla paket bir an once toparlansin diye dusunduk.27.haftadayim bu arada.Kızlaaar çamaşırları hangi hftada yıkayalım ben dah bebek deterjanı alamadım alsam yıkıycam galiba bir türlü denk gelip alamadım migrosta uni baby çamaşır deterjanı var mı
Cnm sanirimayni ama emindeilm cokyumusak bi yapısı var benm aldigimin inşallah. Kullanislidir ama bnce düz filed n daha iyiCanım ben migrostan aldım unibaby sensitive sıvı detarjan 19 tlye indirime girmişti.32de falan yıkamaya başlayım diyorum
Onu düşünmemiştim canım düşme tehlikesi oluyorsa tabiki saglam bişey almak gerekli
Köpüklü olanlarla köpüklü havlulu olan farklımı canım.sadece köpüklü diye yazıyor ama dokusunu bilmiyorum
Valla sanırım oyleoluyomus cnm ya geçen sordum tecrübeli birine o da dedi doğumdan sonra çok çıkar falan bakalm inşallah. ÇıkmazAyni durum bende de var. Bu durum cok hosuma gitti. Keske hep boyle devam etse. Dogumdan sonra articak diye korkuyorum :)
İnşallah cnmBenim de azaldı inş doğumdan sonra da böylw kalır
Keşke canimcim yacanim benimde az cikiyodoktor hatta sanslisin dedi keske hep az olsa:)
ayni duygulari yaşıyoruz canim hic boyle olmamıştım boyle sacma sapan seyler düşünüyorum mutlu olmam gerekirken mutsuz oluyorum falan gecicek ama:)
Sağlığında bi problem mi var canm ?Ama bunalıma konusunda hak veriyorum sana bende kendimi hiccc beğenmez oldm siskoyum yani bildiğin ne giydiği oluyo ne taktigim valla Aynadaki görüntü m bunalıma sürüklüyor bni üstüne gobegimde catladi offfO kadar bunaldım ki artık psikolojim bozuldu doğumdan sonra her şey normale dönecek mi hareketlerim sağlığım kuşku eder oldum çok mutsuzum kızlar
Ah canim hic sorma kendimi cok cirkin bakimsiz hissediyorum.Her renk gecekliklerim sortlarim vardi maalesef hayal oldu hepsi.Bakimli suslu esim gelince şıkır şıkır giyinen topuklu ayakkabıli halimi cok ozledim.Dolaplarima bakinca uzuluyorum maalesef hic bir sey olmuyor su anda.Vücudum degişti aynanın karşısında giyinirken bende üzülüyorum.geceliklerimi bile giyemiyorum yakışmıyor nasılsa diye.hakbuki eskiden neler giyerdim eşime ama suan beli sıkmayan ne varsa onunla yatıyorum.iç çamasırlarıma baktıkca bende eskiyi özlüyorum ama umarım eski halime dönücem
Cnm çok normal bu soykediklerin yaşamayan hamile yoktur bnce sen içini ferah tutmaya çalışıp geçici herseybende sahsen kiyafet olarak bi endise ya da ondan dolayi bi durum yok boyle nasil anlatsam gecen sene bu zamanlarda hayatım cokfarkliymis gibi geliyo oysa asagi yukari ayni seyleri yapiyordum ama iste dusunce yapim degisti, esime karsi özellikle sürekli aliniyorum bozuluyorum ufak seylere yani bununda farkindayim ama onune gecemiyorum durduk yerde aglayasim geliyo mesela en kötüsü de icim karariyo cok fazla sebepsiz yere ay sizide sktim
Umarım geçecektir eski fotoğraflarımı açtım baktım iki saat boyunca yeni kalktım başından.. inş toparlarız zihnimizi de fiziğimizi decanim benimde az cikiyodoktor hatta sanslisin dedi keske hep az olsa:)
ayni duygulari yaşıyoruz canim hic boyle olmamıştım boyle sacma sapan seyler düşünüyorum mutlu olmam gerekirken mutsuz oluyorum falan gecicek ama:)
Canım cok normalmiş böyle hissetmek.kendine vakit ayır kuaföre bakıma falan git bana iyi geliyor.ben doğum sonrası kilo vermiş fit güzel bakımlı bir anne olacagımın hayalini kuruyorum bu şekilde daha iyi oluyo.
Aynı duyguları ve durumu paylaşıyoruz aslında geçen sene de hayatım böyleydi sanırım kışın da etkisi var hava soğuk evlere kapandık keyfimiz iyice kaçıyor.. inş doğumdan sonra toparlarızbende sahsen kiyafet olarak bi endise ya da ondan dolayi bi durum yok boyle nasil anlatsam gecen sene bu zamanlarda hayatım cokfarkliymis gibi geliyo oysa asagi yukari ayni seyleri yapiyordum ama iste dusunce yapim degisti, esime karsi özellikle sürekli aliniyorum bozuluyorum ufak seylere yani bununda farkindayim ama onune gecemiyorum durduk yerde aglayasim geliyo mesela en kötüsü de icim karariyo cok fazla sebepsiz yere ay sizide sktim
Sağlığında bi problem mi var canm ?Ama bunalıma konusunda hak veriyorum sana bende kendimi hiccc beğenmez oldm siskoyum yani bildiğin ne giydiği oluyo ne taktigim valla Aynadaki görüntü m bunalıma sürüklüyor bni üstüne gobegimde catladi offf
Neyse moral bozmayalim hep birlikte zayiayacaz
anladım canım teşekkür ederimİçini ferah tut kötü düşünme yerleri daralıyor ne yapsın yavrular hareket edecek yer kalmadı ki. Bende de dalgalanma şeklinde oluyor arada tekme geçiriyor
güüünaaaydııınn kızçelerr nasılsınızz çok şükür son haftaamm iştee bugünü saymazsak son 4 gün direnn cansuu
ayy evet yaa valla sabah çok dinamik kalktım gece her ne kadar rahat uyuyamasamda sabah heemn zıpladım yataktan ohh be son haftam dedim çok mutlu geldim işime bugün cumayı iple çekiyorumGünaydın canım benim, benimde son haftam artık izne çıkıcamSeninle aynı doğum tarihlerimiz
ben şubat sonuayy evet yaa valla sabah çok dinamik kalktım gece her ne kadar rahat uyuyamasamda sabah heemn zıpladım yataktan ohh be son haftam dedim çok mutlu geldim işime bugün cumayı iple çekiyorum
canım ben aralıkla kdv defterini kapattım b formlarınıda kaptıyım bu hafta nasipse bi 7 8 ay sonra görüşürüz dicemmben şubat sonuocak kdv leriyle boğuşayım sonra gelsin hazırlıklar ve dinlenmeler
7-8 ay mıcanım ben aralıkla kdv defterini kapattım b formlarınıda kaptıyım bu hafta nasipse bi 7 8 ay sonra görüşürüz dicemm
evett canım dönersem bebişimi ek gıdaya geçirip dönmeyi planlıyorum ama inşallah dönmem yaa pek çalışmakda istemiyorum kuzumu bırakıp7-8 ay mıücretsiz izin mi kullanacaksın ?
Benim dönüşüm olmayacak artık lise stajında girmiştim buraya 30 yaşımda veda edeceğim umarım tazminatımı isterken kıllık yapmazevett canım dönersem bebişimi ek gıdaya geçirip dönmeyi planlıyorum ama inşallah dönmem yaa pek çalışmakda istemiyorum kuzumu bırakıp
inşallah az çok tanımışsınzıdr yaparlar mıBenim dönüşüm olmayacak artık lise stajında girmiştim buraya 30 yaşımda veda edeceğim umarım tazminatımı isterken kıllık yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?