- 7 Eylül 2011
- 1.258
- 621
- 123
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #11.501
Cnm iş paraya döküldüğü zaman kardeşler bile birbirlerine zarar veriyor adamı kestiremiyorum tam diyom bu verir vicdansız değil sonra bi konuşması oluyor yok bu beni çok uğraştırır diyorum biraz gelgitliinşallah az çok tanımışsınzıdr yaparlar mı
aynen yaa hkalısın insan kimseye güvenemiyor ki canım inşallah hiç uğraşmadan verirler 24 yaşındayım ben ilk çocuk inşallah canımcansu senin yaş kaç bu arada ilk çocuk değil mi?
Benim de oğlumu kucağıma aldığım yaştı 24aynen yaa hkalısın insan kimseye güvenemiyor ki canım inşallah hiç uğraşmadan verirler 24 yaşındayım ben ilk çocuk inşallah canım
deme yaa zaten hiç bırakıp gelmek istemiyorum evde yapabiliceğim işler bulmak istiyorum çok üzülürüm bırakıncaaBenim de oğlumu kucağıma aldığım yaştı 24o yaşlar güzeldi be ne ara 30 oldum bilmiyorum ve 2 hamilelik arasında çok fark var çok zorlanıyorum bunda bu arada benden sana tavsiye imkanın varsa 2 yaşından önce işe başlama ben 3 aylıkken bıraktım hala vicdanım sızlıyor hee eve gelince çok güzel vakit geçirdik o ayrı ama hep bir yanım eksik kalmış gibiydi aklımda hep oğlum vardı her ne kadar kendi annem baksa da...
Bende evde durmaya alışkın biri değilim ne yapacağımı bilemiyorumdeme yaa zaten hiç bırakıp gelmek istemiyorum evde yapabiliceğim işler bulmak istiyorum çok üzülürüm bırakıncaa
Maddi anlamda ihtiyacınız yoksa calışmayın bencede 2 yasına kadar bende kıyamıyorum yavruma şimdiden düşünüyorumBende evde durmaya alışkın biri değilim ne yapacağımı bilemiyorum
şimdi iki tane olunca durusun sıkılmana bile fırsat kalmaz canım bende evde durmaya alışkın değilim ama bebişide bırakıp işe geldiğimi düşününce işten soğuyorummBende evde durmaya alışkın biri değilim ne yapacağımı bilemiyorum
cnm eylül de oğlan hayırlısıyla 1.sınıfa başlayacak abisi okula gidince bizde 5 aylık Defne kızla gezmeler yaparız artıkşimdi iki tane olunca durusun sıkılmana bile fırsat kalmaz canım bende evde durmaya alışkın değilim ama bebişide bırakıp işe geldiğimi düşününce işten soğuyorumm
yok cnm ben kesin başlamıcam iş hayatı bir süreliğine bitti benim içinMaddi anlamda ihtiyacınız yoksa calışmayın bencede 2 yasına kadar bende kıyamıyorum yavruma şimdiden düşünüyorum
aynenn annesi sıkılmassın hiç merak etmecnm eylül de oğlan hayırlısıyla 1.sınıfa başlayacak abisi okula gidince bizde 5 aylık Defne kızla gezmeler yaparız artık
Bende aynı şekilde bu hafta da hemen geçsin bitsin inşallahayy evet yaa valla sabah çok dinamik kalktım gece her ne kadar rahat uyuyamasamda sabah heemn zıpladım yataktan ohh be son haftam dedim çok mutlu geldim işime bugün cumayı iple çekiyorum
Kızlar lansinoh göğüs kremi alanınız var mı. Eki Görüntüle 2102611 Eki Görüntüle 2102612
Bunların ikisi aynı mı
canım sağına da yatabilirsin geçen doktoruma sordum sırt üstü yasak artık dedi sürekli soluma yatmaktan sol tarafım ağrıyor dedim sağına da yatabilirsin demişti ben genelde soluma yatıyorum kalçamın ağrısına uyanıp sağıma dönüyorum mecburen yoksa uyuyamıyorumBende aynı şekilde bu hafta da hemen geçsin bitsin inşallahBende geceleri rahat uyuyamıyorum, soluma yatmaktan hissizlik oluştu dönemiyorum da bebişe zarar veririm diye hep tek taraf yatıyorum
yaa ne güzel ben 37 de ayrılmayı düşünüyorum daha çok vargüüünaaaydııınn kızçelerr nasılsınızz çok şükür son haftaamm iştee bugünü saymazsak son 4 gün direnn cansuu
bizde h.sonu odasını aldık canm 3600 tuttu indirimli benim çok içime sindi baya dolaştıkKizlar ani bi kararla bebek odasi yapmaya karar verdim. Cunku ikisinin esyalarini artik sigdiramam biyerlere. Ayri bi dolap alim dedim zaten dunya para vercem takim olsun en azindan diye düşündüm bikereden.
Çilekten bi buyuyen besik modeli vardi internttn beğendim daha goremedim ama. Yaklasik 3bin falan tutuyor.kisim 2bucuk suan besikte yatar .seneye buyuturuz kizim kullanr diye planladım.
Siz nasil ne model aldiniz ne marka ve fiyat.
Buyuyen almak mantikli mi sizce. Alan arkdslar
Sat 12 temmuz :) sen söyleyince hatırladım seniiiiiÇok geçmiş olsun canım umarım endişelenilecek bişey yoktur dualarımız sizinle
Aa bende temmuz topiğindeydim canım 10 temmuz sat.keyifli bi topikti gercekten sonrada burası cok iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?