- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #11.521
Ortalaması alınıyor sen merak etme doktor iyi dediyse iyidir. Benim de öyle oluyor ben her ölçüm kağıdını inceleri :) ya geriden ya ileriden gelir bazı ölçümlermerhaba kızlar bende size bsy sorucam bugün 30. hafta bitti. dün kontrole gittim. doktor önce ölçümlerini falan yapıyor işte . suyun iyi dedi, yüzünü gösterebilmek için uğraştı biraz falan filan. her şey iyi dedi sonra. bir sorun yok. bende o an farketnedim. cikipta kağıda bakınca baş çevresi 31+da karin çevresi 28+ 'da kemik uzunluğu 29+ falan. yani bütün ölçüler masallah farklı farklı. bu bir sorun degil mi ben anlamadim. karin çevresi en az 10 gün geri çıkmış. daha önce böyle bsy olmadi ama benim şu an aklım takildi
Çatı ağrısı var bende İnan yürüyemiyomoff inanılmaz sırt ağrım var ve sık olmaya başladı sizde de oluyor mu kızlar
Mustella alayım diyorum bendeEn başında daha yeni ögrendiğimizde annem bebek magazasından almıştı Beyaz bebek küveti kovası,maşrapası,filesi takımdı.Bebek setinide teyzesi almıştı en başında çantalı chicconun seti.(ürünün üzerinde üretim yeri Çin olmasın benimkiler İngiltere üretim)Primalar kutu kutu bizdede.Deterjanları ve bebek mamaları içinde aynı şeyi söylüyorlar.Ama yıllardır arieli kullanırız.Canım Karaca yeni tek bebek yorgan çıkarmıştı bambu çok kaliteli 165 tl.Aldık çok hoşumuza gitti içinden bir tanede lastikli penye çarşaf ve yastık kılıfıda çıktı.Ayrıyeten ek olarak Bende sebamedin şampuanı ve pişik kremini alıcam.Kardeşim bebeğin altını her açtığında yıkardı mutlaka Kremide sürerdi o yüzden hiç pişik olmamıştı 2 bebeğide.
Anane ve teyzeler iyi ki var :)Güpgüzel bir hafta olsun hepimize Kızlarrrr.Biz dün Annemle beraber gittik bebek odasının perdesini beğendik sipariş verdik dikilecek.Ananesi yaptırıyor prensese hediye olarak.Odasına saatini süs eşyaları bir sürü şey aldı sagolsun ananesi dün.Odasınıda boyattık yeni evimiz daha ama olsun temiz olsun dedik odasını yeniden boyattık.Teyzemizde süpriz yaptı geldi dün gece.Yarın odamız geliyor Allah’ın izni ile teyzemiz temizleyip herşeyini yerleştirecek süslüycek odasını.Avize beğenmiştim dün şimdi gidicez teyzesi ben alırım dedi hediye.Çok şükür eksiklerimiz bitti.Allah hepimize kolaylık versin tatlı telaşlar bunlar.Sagsalim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim hepimizin inşallah bebeklerimizi.
Çatı ağrısı var bende İnan yürüyemiyomson üç ay daha zormuş valla
Epilasyon sayesinde Yok gibiydi, hamile kalınca maşallah çıktı yinekızlar hemen hemen aynı haftalardayız ağda işini napıyorsunuz
Bacak aranda kenarlardaÇatı ağrısı nasıl oluyor sanırım daha o levele geçmedim ben sırt ağrım yetiyor
Üstelik bakım seti ne kadara aldın canım içinde neler var mesela. Bende alacağım ama kararsızım kimi sebamed kimi mustella diyorBende bugun mustelanin bakim setini aldim. Ayrica uni baby islak mendil aldim aventin biberonu indirime girse onuda alicam bebek arabasi kaldi indirime girse alicamda girmiyo hicbir yerde
Bende dün çok gezdim akşama kadar hadi son eksiklerde bitsinde kafam rahat etsin diye.ay canım çok kötü oldum sağ tarafda bir agrı bide kaskatıydı karnımın yan tarafı ay herkesi korkuttum gece.Evet son 3 ay daha zormuş.Allah yardımcımız olsun.Kızlar ben dün çok gezdim yoruldum, kızın eksiklerini tamamlarım diye. Bir çatı ağrım var anlatamam kitledi resmen beni. Şuna da çok ağrım ve açım var yürürken zorlanıyorum. Kendinizi çok yormayın ben neyime güvendiysem tüm gün gezdim alışveriş yaptım. Sizlerde çatı ağrısı başladı mı?
Birde ben kıza yan yatma yastığı aldım. Alan var mı yada daha önce kullanan
Olur canım mustelada güzel.Mustella alayım diyorum bende
Bende bu konuyu merak ediyorumKızlar küvet filesini nasıl aldınız köpüklü olan fileden mi düz inceden mi hangisi daha rahat olur ki
cnm benim ilk hamileliğimde vardı inanılmaz derecede çatı ağrısı evin içinde yürürken kukumu tutuyordum ağrıdan ağlıyordumÇatı ağrısı var bende İnan yürüyemiyomson üç ay daha zormuş valla
Allah razı olsun onlardan iyiki varlar Rabbime şükürler olsun hayattaki en büyük şansım onlarAnane ve teyzeler iyi ki var :)
Sorma bacım dün arabadan indim otoparkta kitlendim adım atamadım. Birde benim gözler iyice bulanık görmeye başladı baktım hamilelikte oluyormuş hey Allahım sen büyüksün :)Bende dün çok gezdim akşama kadar hadi son eksiklerde bitsinde kafam rahat etsin diye.ay canım çok kötü oldum sağ tarafda bir agrı bide kaskatıydı karnımın yan tarafı ay herkesi korkuttum gece.Evet son 3 ay daha zormuş.Allah yardımcımız olsun.
Aynen benim de çok şükür bin şükür sen yazdıkça hep bizimkiler aklıma geliyor. Kendilerince herkes birşey alıp yapmaya çalışıyor :) sağ Salim gelsinler bebişlerdeAllah razı olsun onlardan iyiki varlar Rabbime şükürler olsun hayattaki en büyük şansım onlar
Bende daha alıp yıkamadım acaba kaçıncı haftada başlasak birde belli olmaz bu bebişlerin ne zaman geleceği. İnsan gittikçe ağırlaşıyor da eski enerjim yok mesela. Kıyafet için gezmek bile zor olmaya başladıKızlaaar çamaşırları hangi hftada yıkayalım ben dah bebek deterjanı alamadım alsam yıkıycam galiba bir türlü denk gelip alamadım migrosta uni baby çamaşır deterjanı var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?