2018 mart-nisan anneleri

Ortalaması alınıyor sen merak etme doktor iyi dediyse iyidir. Benim de öyle oluyor ben her ölçüm kağıdını inceleri :) ya geriden ya ileriden gelir bazı ölçümler

off inanılmaz sırt ağrım var ve sık olmaya başladı sizde de oluyor mu kızlar

Kızlar ben dün çok gezdim yoruldum, kızın eksiklerini tamamlarım diye. Bir çatı ağrım var anlatamam kitledi resmen beni. Şuna da çok ağrım ve açım var yürürken zorlanıyorum. Kendinizi çok yormayın ben neyime güvendiysem tüm gün gezdim alışveriş yaptım. Sizlerde çatı ağrısı başladı mı?
Birde ben kıza yan yatma yastığı aldım. Alan var mı yada daha önce kullanan

Güpgüzel bir hafta olsun hepimize Kızlarrrr.Biz dün Annemle beraber gittik bebek odasının perdesini beğendik sipariş verdik dikilecek.Ananesi yaptırıyor prensese hediye olarak.Odasına saatini süs eşyaları bir sürü şey aldı sagolsun ananesi dün.Odasınıda boyattık yeni evimiz daha ama olsun temiz olsun dedik odasını yeniden boyattık.Teyzemizde süpriz yaptı geldi dün gece.Yarın odamız geliyor Allah’ın izni ile teyzemiz temizleyip herşeyini yerleştirecek süslüycek odasını.Avize beğenmiştim dün şimdi gidicez teyzesi ben alırım dedi hediye.Çok şükür eksiklerimiz bitti.Allah hepimize kolaylık versin tatlı telaşlar bunlar.Sagsalim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim hepimizin inşallah bebeklerimizi.

Mustella alayım diyorum bende

Anane ve teyzeler iyi ki var :)

balıkesir merkezde oturan ilk doğumunu planlayan var mı bir şeyler danışmam lazım.

Bende bugun mustelanin bakim setini aldim. Ayrica uni baby islak mendil aldim aventin biberonu indirime girse onuda alicam bebek arabasi kaldi indirime girse alicamda girmiyo hicbir yerde
Üstelik bakım seti ne kadara aldın canım içinde neler var mesela. Bende alacağım ama kararsızım kimi sebamed kimi mustella diyor

Bende dün çok gezdim akşama kadar hadi son eksiklerde bitsinde kafam rahat etsin diye.ay canım çok kötü oldum sağ tarafda bir agrı bide kaskatıydı karnımın yan tarafı ay herkesi korkuttum gece.Evet son 3 ay daha zormuş.Allah yardımcımız olsun.

Çatı ağrısı var bende İnan yürüyemiyom son üç ay daha zormuş valla
cnm benim ilk hamileliğimde vardı inanılmaz derecede çatı ağrısı evin içinde yürürken kukumu tutuyordum ağrıdan ağlıyordum şükür bunda yok şimdilik ama daha önümüzde aylar var umarım bir daha yaşamam o acıyı..

Sorma bacım dün arabadan indim otoparkta kitlendim adım atamadım. Birde benim gözler iyice bulanık görmeye başladı baktım hamilelikte oluyormuş hey Allahım sen büyüksün :)

Allah razı olsun onlardan iyiki varlar Rabbime şükürler olsun hayattaki en büyük şansım onlar
Aynen benim de çok şükür bin şükür sen yazdıkça hep bizimkiler aklıma geliyor. Kendilerince herkes birşey alıp yapmaya çalışıyor :) sağ Salim gelsinler bebişlerde

Kızlaaar çamaşırları hangi hftada yıkayalım ben dah bebek deterjanı alamadım alsam yıkıycam galiba bir türlü denk gelip alamadım migrosta uni baby çamaşır deterjanı var mı
Bende daha alıp yıkamadım acaba kaçıncı haftada başlasak birde belli olmaz bu bebişlerin ne zaman geleceği. İnsan gittikçe ağırlaşıyor da eski enerjim yok mesela. Kıyafet için gezmek bile zor olmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…