- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #11.541
Ben dün ilk defa kustum düşün bu zamana kadar hiç bulantım bile olmamıştı. Gece ağrılarım oluyor. Sırt üstü yatmamak için sağ ve sol bacağım artık uyuşuyor üstüne yatmaktan. Bende iyice kötü olmadan kızın eksiklerini tamamlamak için hızlandırdım alımlarıgeçmiş olsun Allah kolaylık versin tuba walla bende kötüyüm sancılarım var bu normal midir anlayamıyorum uyuyamadım ne sağıma ne soluma dönebildim her yerim ağrıyordu şimdi yine çok sancıyor birde mide bulantısı vardı ne yapsam ne etsem bilemedim .. Büyüdüğü için emin ol vurunca canına okuyorlarr insanın gerçekten ben vurmasına dayanamıyorum ..
Bu zamanlarda psikolojik yorgunluk oluyor sanırım bende de var. Rahat hareket edip yatakta gerilmek istediğim gibi tepinip yatmak istiyorum. Bebekler gelince uykusuz geceler bekliyor bizi o zaman da bu günleri aramayak bacımO kadar bunaldım ki artık psikolojim bozuldu doğumdan sonra her şey normale dönecek mi hareketlerim sağlığım kuşku eder oldum çok mutsuzum kızlar
Sıkmadın valla anlat bende son zamanlarda böyleyim. Normalde sinirli ve sert bir yapım vardı bebek olunca yumuşamıştım şimdi alınganlık var. Dün yemekte eşim şaka yaptı adamın burnundan getirdim, bugün çiçek böcekle biraz kendime geldim. Hormonlar herhalde ne yapalımbende sahsen kiyafet olarak bi endise ya da ondan dolayi bi durum yok boyle nasil anlatsam gecen sene bu zamanlarda hayatım cokfarkliymis gibi geliyo oysa asagi yukari ayni seyleri yapiyordum ama iste dusunce yapim degisti, esime karsi özellikle sürekli aliniyorum bozuluyorum ufak seylere yani bununda farkindayim ama onune gecemiyorum durduk yerde aglayasim geliyo mesela en kötüsü de icim karariyo cok fazla sebepsiz yere ay sizide sktim
Aha benden biri daha :) az kaldı diye teselli ediyorum kendimiKızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor hamilelik ? Vallahi artık sağıma soluma yatmaktan sadece kalçalarım ağrıyorZaman dolsa da doğsa ..
Anammm valla bakımlı ama süslü değilimdir zaten normal eşofman giyerdim yatarken hala öyleAh canim hic sorma kendimi cok cirkin bakimsiz hissediyorum.Her renk gecekliklerim sortlarim vardi maalesef hayal oldu hepsi.Bakimli suslu esim gelince şıkır şıkır giyinen topuklu ayakkabıli halimi cok ozledim.Dolaplarima bakinca uzuluyorum maalesef hic bir sey olmuyor su anda.
Çilekten büyüyen beşik aldım, natura baby bayıldım çok güzel hemen gelip kurdular canım. Çocuklar büyüdük,e sürekli oda takımı değiştiremem. 80 eni boyu 1.80 modellerinKizlar ani bi kararla bebek odasi yapmaya karar verdim. Cunku ikisinin esyalarini artik sigdiramam biyerlere. Ayri bi dolap alim dedim zaten dunya para vercem takim olsun en azindan diye düşündüm bikereden.
Çilekten bi buyuyen besik modeli vardi internttn beğendim daha goremedim ama. Yaklasik 3bin falan tutuyor.kisim 2bucuk suan besikte yatar .seneye buyuturuz kizim kullanr diye planladım.
Siz nasil ne model aldiniz ne marka ve fiyat.
Buyuyen almak mantikli mi sizce. Alan arkdslar
Anne yanı aldım chicco al kesinlikle. Her yatağa uyuyor, ayarlamaları var. Reflü lü bebekler için baş tarafı kalkıyor. İşin bitince katla koy kenara yer kaplamaz.bizde h.sonu odasını aldık canm 3600 tuttu indirimli benim çok içime sindi baya dolaştık
büyüyen beşik olanından aldım bence daha mantıklı zaten anne yanı beşik düşünüyorum odamıza 6-7 ay sonra odasına geçer diye düşündük
İlki normal Doğum muydu canım? Ağrıması iyi mi kötü mü bilemedimcnm benim ilk hamileliğimde vardı inanılmaz derecede çatı ağrısı evin içinde yürürken kukumu tutuyordum ağrıdan ağlıyordumşükür bunda yok şimdilik ama daha önümüzde aylar var umarım bir daha yaşamam o acıyı..
yok cnm sezeryanİlki normal Doğum muydu canım? Ağrıması iyi mi kötü mü bilemedim
Bacak aranda kenarlardabeden Doğuma kendini hazırlıyormuş güya ama kitlesi beni namussuz Ağrı
canım sağına da yatabilirsin geçen doktoruma sordum sırt üstü yasak artık dedi sürekli soluma yatmaktan sol tarafım ağrıyor dedim sağına da yatabilirsin demişti ben genelde soluma yatıyorum kalçamın ağrısına uyanıp sağıma dönüyorum mecburen yoksa uyuyamıyorum
Kimi 35 diyor ama giderek ağırlaşıyoruz ben deterjan alsam yıkamayı düşünüyorum bu araBende daha alıp yıkamadım acaba kaçıncı haftada başlasak birde belli olmaz bu bebişlerin ne zaman geleceği. İnsan gittikçe ağırlaşıyor da eski enerjim yok mesela. Kıyafet için gezmek bile zor olmaya başladı
Bu zamanlarda psikolojik yorgunluk oluyor sanırım bende de var. Rahat hareket edip yatakta gerilmek istediğim gibi tepinip yatmak istiyorum. Bebekler gelince uykusuz geceler bekliyor bizi o zaman da bu günleri aramayak bacım
benimde gece çok ağrılarım oluyor ağrıya uyanıyorum zaten üstüne yattığım kalçam sanki uzun zaman üstüne oturmuşum gibi ağrı oluyor sağa dönüyorum daha öbür taraf hafiflemeden sağ ağrımaya başlıyor zaten nefes de alamıyorum son ay oturarak uyucam sanırımBen dün ilk defa kustum düşün bu zamana kadar hiç bulantım bile olmamıştı. Gece ağrılarım oluyor. Sırt üstü yatmamak için sağ ve sol bacağım artık uyuşuyor üstüne yatmaktan. Bende iyice kötü olmadan kızın eksiklerini tamamlamak için hızlandırdım alımları
benimkide en son kontrolde sağdaki ama dönüyor sürekli bir ara sağımda bir tepecik bir ara solumda bir tepecik oluyor zaten sağa dönünce tam dalamıyorum ki kafası ordaysa ezilcek kan gitmicek falan diyeBenim bebeğimin kafası sağ tarafta o yüzden sağ tarafa yatmıyorum Allah korusun çocuğun bir yerine bir sey olur diyeBende napıyım ağrıyor heryerim Ama çok zorda kalırsam sağ tarafımada yatarım
dizlerinin üstüne çöküp eğilmedin mi baş aşağı mı eğildin hepHafta sonu taşındık ve haliyle hem ayakta fazla kaldım 2 gün hemde sürekli eğilip yerden kıyafet alıp gardolaba dizdim şimdi iş yerinde herkes kızdı bu halde eğilip durdunmu diye eğilmek zararlımı ki ben bilmiyordumbişey olurmu sizce
sağlıkla kullanın inşallah canm boyutu nasıl kaç aya kadar yatabilcekAnne yanı aldım chicco al kesinlikle. Her yatağa uyuyor, ayarlamaları var. Reflü lü bebekler için baş tarafı kalkıyor. İşin bitince katla koy kenara yer kaplamaz.
dizlerinin üstüne çöküp eğilmedin mi baş aşağı mı eğildin hep
Kizlar ani bi kararla bebek odasi yapmaya karar verdim. Cunku ikisinin esyalarini artik sigdiramam biyerlere. Ayri bi dolap alim dedim zaten dunya para vercem takim olsun en azindan diye düşündüm bikereden.
Çilekten bi buyuyen besik modeli vardi internttn beğendim daha goremedim ama. Yaklasik 3bin falan tutuyor.kisim 2bucuk suan besikte yatar .seneye buyuturuz kizim kullanr diye planladım.
Siz nasil ne model aldiniz ne marka ve fiyat.
Buyuyen almak mantikli mi sizce. Alan arkdslar
Aslinda egilip kalkmamiz normal dogum icin guzel bir sey. Spora gidip de yapsaydik bu hareketleri normal gelirdi. Hem eskiden kadinlar hep bahcede egilip kalkiyomus ve normal dogumu kolaylastiriyormus. Tabi bu dediklerim doktorun aksi bir sey demedigi durumlar için gecerli. Bir de egilip kalkarken yuku dizlerine vermek, bele yuklenmemek gerek. Ben bilerek yerleri egilerek siliyorum bazen. Sirf kaslarim tutulmasin, alissin diye.Hafta sonu taşındık ve haliyle hem ayakta fazla kaldım 2 gün hemde sürekli eğilip yerden kıyafet alıp gardolaba dizdim şimdi iş yerinde herkes kızdı bu halde eğilip durdunmu diye eğilmek zararlımı ki ben bilmiyordumbişey olurmu sizce
ayni şeyleri yaşıyoruz canımbenimde gece çok ağrılarım oluyor ağrıya uyanıyorum zaten üstüne yattığım kalçam sanki uzun zaman üstüne oturmuşum gibi ağrı oluyor sağa dönüyorum daha öbür taraf hafiflemeden sağ ağrımaya başlıyor zaten nefes de alamıyorum son ay oturarak uyucam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?