2018 mart-nisan anneleri

Ben dün ilk defa kustum düşün bu zamana kadar hiç bulantım bile olmamıştı. Gece ağrılarım oluyor. Sırt üstü yatmamak için sağ ve sol bacağım artık uyuşuyor üstüne yatmaktan. Bende iyice kötü olmadan kızın eksiklerini tamamlamak için hızlandırdım alımları

O kadar bunaldım ki artık psikolojim bozuldu doğumdan sonra her şey normale dönecek mi hareketlerim sağlığım kuşku eder oldum çok mutsuzum kızlar
Bu zamanlarda psikolojik yorgunluk oluyor sanırım bende de var. Rahat hareket edip yatakta gerilmek istediğim gibi tepinip yatmak istiyorum. Bebekler gelince uykusuz geceler bekliyor bizi o zaman da bu günleri aramayak bacım

Sıkmadın valla anlat bende son zamanlarda böyleyim. Normalde sinirli ve sert bir yapım vardı bebek olunca yumuşamıştım şimdi alınganlık var. Dün yemekte eşim şaka yaptı adamın burnundan getirdim, bugün çiçek böcekle biraz kendime geldim. Hormonlar herhalde ne yapalım

Anammm valla bakımlı ama süslü değilimdir zaten normal eşofman giyerdim yatarken hala öyle bende hamile halimi beğendim baya zayıf hatundum şimdi gören herkes çok güzelleşmişsin diyor. Ama takdir ettim seni şıkır şıkır olmanı :) yine olursun hatta daha da güzelleşerek

Çilekten büyüyen beşik aldım, natura baby bayıldım çok güzel hemen gelip kurdular canım. Çocuklar büyüdük,e sürekli oda takımı değiştiremem. 80 eni boyu 1.80 modellerin

Anne yanı aldım chicco al kesinlikle. Her yatağa uyuyor, ayarlamaları var. Reflü lü bebekler için baş tarafı kalkıyor. İşin bitince katla koy kenara yer kaplamaz.

İlki normal Doğum muydu canım? Ağrıması iyi mi kötü mü bilemedim

Benim bebeğimin kafası sağ tarafta o yüzden sağ tarafa yatmıyorum Allah korusun çocuğun bir yerine bir sey olur diye Bende napıyım ağrıyor heryerim Ama çok zorda kalırsam sağ tarafımada yatarım

Kimi 35 diyor ama giderek ağırlaşıyoruz ben deterjan alsam yıkamayı düşünüyorum bu ara

Bu zamanlarda psikolojik yorgunluk oluyor sanırım bende de var. Rahat hareket edip yatakta gerilmek istediğim gibi tepinip yatmak istiyorum. Bebekler gelince uykusuz geceler bekliyor bizi o zaman da bu günleri aramayak bacım

Hangisi daha iyi acaba bilemedim

benimde gece çok ağrılarım oluyor ağrıya uyanıyorum zaten üstüne yattığım kalçam sanki uzun zaman üstüne oturmuşum gibi ağrı oluyor sağa dönüyorum daha öbür taraf hafiflemeden sağ ağrımaya başlıyor zaten nefes de alamıyorum son ay oturarak uyucam sanırım

Hafta sonu taşındık ve haliyle hem ayakta fazla kaldım 2 gün hemde sürekli eğilip yerden kıyafet alıp gardolaba dizdim şimdi iş yerinde herkes kızdı bu halde eğilip durdunmu diye eğilmek zararlımı ki ben bilmiyordum bişey olurmu sizce

Benim bebeğimin kafası sağ tarafta o yüzden sağ tarafa yatmıyorum Allah korusun çocuğun bir yerine bir sey olur diye Bende napıyım ağrıyor heryerim Ama çok zorda kalırsam sağ tarafımada yatarım
benimkide en son kontrolde sağdaki ama dönüyor sürekli bir ara sağımda bir tepecik bir ara solumda bir tepecik oluyor zaten sağa dönünce tam dalamıyorum ki kafası ordaysa ezilcek kan gitmicek falan diye

dizlerinin üstüne çöküp eğilmedin mi baş aşağı mı eğildin hep

Anne yanı aldım chicco al kesinlikle. Her yatağa uyuyor, ayarlamaları var. Reflü lü bebekler için baş tarafı kalkıyor. İşin bitince katla koy kenara yer kaplamaz.
sağlıkla kullanın inşallah canm boyutu nasıl kaç aya kadar yatabilcek

Ben de buyuyen aldim canim. Ilerde de kullanir diye dusunduk. Cilek in mobilyalari sunta dediler. Mobilyacidan mdf aldik. Pazarlikla 3800 tuttu oda. Buyuyen besik +3 kapili dolap+ sifonyer.

Aslinda egilip kalkmamiz normal dogum icin guzel bir sey. Spora gidip de yapsaydik bu hareketleri normal gelirdi. Hem eskiden kadinlar hep bahcede egilip kalkiyomus ve normal dogumu kolaylastiriyormus. Tabi bu dediklerim doktorun aksi bir sey demedigi durumlar için gecerli. Bir de egilip kalkarken yuku dizlerine vermek, bele yuklenmemek gerek. Ben bilerek yerleri egilerek siliyorum bazen. Sirf kaslarim tutulmasin, alissin diye.

ayni şeyleri yaşıyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…