2018 mart-nisan anneleri

En zor dönemlerini yaşamaya başladık bence inşallah hepimiz sağlıkla alalım artık kucağımıza
Ahhh aminnnn bacım. Kız yürürken afedersiniz tutuyorum bacak aramı töbeeee :) 2 gündür böyle gaza geldim kız için gezdim de gezdim

Ahh kuzum dikkat etmen lazım. Eğilme çok ben ayakkabıyı bile eşime giydiriyorum zaten üsten boyum çok uzun o kadar eğilemiyorum. zorda kalırsam ayağımı yukarı kaldırıyorum.

Ahhh aminnnn bacım. Kız yürürken afedersiniz tutuyorum bacak aramı töbeeee :) 2 gündür böyle gaza geldim kız için gezdim de gezdim
Bende bu hafta eksiklerimi tamamlamak için eminönüne gidicem şimdiden gidicem nasıl gezicem diye düşünüyorum

6-7 aya kadar diyor ama beklediğimden büyük geldi bana. Diyelim annene gideceksin araban var katla at bagaja yada arka koltuğa.
evet o yönden çok iyi bir ürün kendi yerini yadırgamaz falan bakalım daha karar vermedik ona yarın oda takımımız gelcekmiş akşama odayı düzenlemem lazım şaka maka az kaldı

İnşallah bişey olmaz canım korktum birden

Sürekli yapmayıp son aylarda yapınca vücut kitleniyor ya eski hatunların maşallahı var hep hareket hep hareket aslında öyle olmalı. Benim ilk gebelik düşük olunca aman birşey olmasın diye çok yattım maalesef

Evet alıştıktımda bazen hamile olmayı özleyeceğim diyorum :) prenses gibi oluyor insan. Bakalım kısmetse bebekler gelince hayatlarımız nasıl olacak :) o zaman gaz ve uyku problemi var vs diye dertleşiriz :)

Çilekten büyüyen beşik aldım, natura baby bayıldım çok güzel hemen gelip kurdular canım. Çocuklar büyüdük,e sürekli oda takımı değiştiremem. 80 eni boyu 1.80 modellerin
Bende baby cotton modeli dusundum de daha gidip bakamadim. Sizin ne kadar tuttu fiyati. Bir de karyolasi ebeveyn yatagi acilan modelmi aldin cnm
Cnm seninki daha iyiyms valla cnm fiyati da guzel.gule.gule.kullanin

evet o yönden çok iyi bir ürün kendi yerini yadırgamaz falan bakalım daha karar vermedik ona yarın oda takımımız gelcekmiş akşama odayı düzenlemem lazım şaka maka az kaldı
Aynen benim oda takımı bu cumartesi geldi. Çok yorulma canım. Birde mobilyacıların başında dursun birisi bazen yamuk yumuk monte edip gidiyorlar. Biz tek tek söyledik baktık sağına soluna var mı birşey diye

Bende baby cotton modeli dusundum de daha gidip bakamadim. Sizin ne kadar tuttu fiyati. Bir de karyolasi ebeveyn yatagi acilan modelmi aldin cnm

Cnm seninki daha iyiyms valla cnm fiyati da guzel.gule.gule.kullanin
Evet canım yatak 1.80, kobidin lerin olduğu yerin altından da yatak geçiyor. Ama komidinler bir aparatla yatağa deyip şekil bozukluğu yapmıyor.

Evet alıştıktımda bazen hamile olmayı özleyeceğim diyorum :) prenses gibi oluyor insan. Bakalım kısmetse bebekler gelince hayatlarımız nasıl olacak :) o zaman gaz ve uyku problemi var vs diye dertleşiriz :)
aynen eşimde sağolsun her konuda yardımcı olmaya çalışıyor şükür hamilelikte güzel geçiyor sağsalim gelsinlerde gazını da çekecez uykusuzluğunu da yerim ben onları içimizde minik bir can hayata hazırlanıyor

Bende bu hafta eksiklerimi tamamlamak için eminönüne gidicem şimdiden gidicem nasıl gezicem diye düşünüyorum
Dinlene dinlene yap alışverişi birde oralar aşırı kalabalık olur insan normalde yürürken sıkılıyor. Liste çıkar programlı yap alışverişi dağılma yani. Ben artık öyle yapıyorum. Alıp çıkıyorum resmen

Aynen benim oda takımı bu cumartesi geldi. Çok yorulma canım. Birde mobilyacıların başında dursun birisi bazen yamuk yumuk monte edip gidiyorlar. Biz tek tek söyledik baktık sağına soluna var mı birşey diye
ben çalışıyorum bilmiyorum izin alabilecekmiyim eşim durcak muhtemelen akşamada kv.kaynım gelcek odayı boşaltmaya ayy odasıda olunca daha değişik olur girip girp bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…