- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #11.561
6-7 aya kadar diyor ama beklediğimden büyük geldi bana. Diyelim annene gideceksin araban var katla at bagaja yada arka koltuğa.sağlıkla kullanın inşallah canm boyutu nasıl kaç aya kadar yatabilcek
bir ağrın yoksa sıkıntı olmaz sanırım ben nefes alamıyorum biraz baş aşağı durunca o yüzden hep dizlerimin üstüne çöküp alıyorum kendini çok yorma olduğu kadarEvet hep hızlı oldun diye başaşağı eğildimçok mu kötü
Ahhh aminnnn bacım. Kız yürürken afedersiniz tutuyorum bacak aramı töbeeee :) 2 gündür böyle gaza geldim kız için gezdim de gezdimEn zor dönemlerini yaşamaya başladık bence inşallah hepimiz sağlıkla alalım artık kucağımıza
her ay farklı bir ağrı oluyor bakalım sıradaki ne şükür bebişlerimiz iyi onların kıpırtıları herşeye değer bazen düşünüyorum karnımın içi sürekli böyle hareket kıpırtılar doğum olunca bir acayip olcakayni şeyleri yaşıyoruz canım
Ahh kuzum dikkat etmen lazım. Eğilme çok ben ayakkabıyı bile eşime giydiriyorum zaten üsten boyum çok uzun o kadar eğilemiyorum. zorda kalırsam ayağımı yukarı kaldırıyorum.Hafta sonu taşındık ve haliyle hem ayakta fazla kaldım 2 gün hemde sürekli eğilip yerden kıyafet alıp gardolaba dizdim şimdi iş yerinde herkes kızdı bu halde eğilip durdunmu diye eğilmek zararlımı ki ben bilmiyordumbişey olurmu sizce
Bende bu hafta eksiklerimi tamamlamak için eminönüne gidicem şimdiden gidicem nasıl gezicem diye düşünüyorumAhhh aminnnn bacım. Kız yürürken afedersiniz tutuyorum bacak aramı töbeeee :) 2 gündür böyle gaza geldim kız için gezdim de gezdim
evet o yönden çok iyi bir ürün kendi yerini yadırgamaz falan bakalım daha karar vermedik ona yarın oda takımımız gelcekmiş akşama odayı düzenlemem lazım şaka maka az kaldı6-7 aya kadar diyor ama beklediğimden büyük geldi bana. Diyelim annene gideceksin araban var katla at bagaja yada arka koltuğa.
Ben de buyuyen aldim canim. Ilerde de kullanir diye dusunduk. Cilek in mobilyalari sunta dediler. Mobilyacidan mdf aldik. Pazarlikla 3800 tuttu oda. Buyuyen besik +3 kapili dolap+ sifonyer.
Aslinda egilip kalkmamiz normal dogum icin guzel bir sey. Spora gidip de yapsaydik bu hareketleri normal gelirdi. Hem eskiden kadinlar hep bahcede egilip kalkiyomus ve normal dogumu kolaylastiriyormus. Tabi bu dediklerim doktorun aksi bir sey demedigi durumlar için gecerli. Bir de egilip kalkarken yuku dizlerine vermek, bele yuklenmemek gerek. Ben bilerek yerleri egilerek siliyorum bazen. Sirf kaslarim tutulmasin, alissin diye.
Ahh kuzum dikkat etmen lazım. Eğilme çok ben ayakkabıyı bile eşime giydiriyorum zaten üsten boyum çok uzun o kadar eğilemiyorum. zorda kalırsam ayağımı yukarı kaldırıyorum.
Sürekli yapmayıp son aylarda yapınca vücut kitleniyor yaBen de buyuyen aldim canim. Ilerde de kullanir diye dusunduk. Cilek in mobilyalari sunta dediler. Mobilyacidan mdf aldik. Pazarlikla 3800 tuttu oda. Buyuyen besik +3 kapili dolap+ sifonyer.
Aslinda egilip kalkmamiz normal dogum icin guzel bir sey. Spora gidip de yapsaydik bu hareketleri normal gelirdi. Hem eskiden kadinlar hep bahcede egilip kalkiyomus ve normal dogumu kolaylastiriyormus. Tabi bu dediklerim doktorun aksi bir sey demedigi durumlar için gecerli. Bir de egilip kalkarken yuku dizlerine vermek, bele yuklenmemek gerek. Ben bilerek yerleri egilerek siliyorum bazen. Sirf kaslarim tutulmasin, alissin diye.
bir ağrın yoksa sıkıntı olmaz sanırım ben nefes alamıyorum biraz baş aşağı durunca o yüzden hep dizlerimin üstüne çöküp alıyorum kendini çok yorma olduğu kadar
Evet alıştıktımda bazen hamile olmayı özleyeceğim diyorum :) prenses gibi oluyor insan. Bakalım kısmetse bebekler gelince hayatlarımız nasıl olacak :) o zaman gaz ve uyku problemi var vs diye dertleşiriz :)her ay farklı bir ağrı oluyor bakalım sıradaki ne şükür bebişlerimiz iyi onların kıpırtıları herşeye değer bazen düşünüyorum karnımın içi sürekli böyle hareket kıpırtılar doğum olunca bir acayip olcak
Üzülecek birşey yok canım. Yani dikkat etmemiz lazım diye yoğurdu bile üfleyerek yer hale geldik :) maşallah Bebişler kendilerini kurtardı sayılırbi daha yapmam
Bende baby cotton modeli dusundum de daha gidip bakamadim. Sizin ne kadar tuttu fiyati. Bir de karyolasi ebeveyn yatagi acilan modelmi aldin cnmÇilekten büyüyen beşik aldım, natura baby bayıldım çok güzel hemen gelip kurdular canım. Çocuklar büyüdük,e sürekli oda takımı değiştiremem. 80 eni boyu 1.80 modellerin
Cnm seninki daha iyiyms valla cnm fiyati da guzel.gule.gule.kullaninBen de buyuyen aldim canim. Ilerde de kullanir diye dusunduk. Cilek in mobilyalari sunta dediler. Mobilyacidan mdf aldik. Pazarlikla 3800 tuttu oda. Buyuyen besik +3 kapili dolap+ sifonyer.
Aynen benim oda takımı bu cumartesi geldi. Çok yorulma canım. Birde mobilyacıların başında dursun birisi bazen yamuk yumuk monte edip gidiyorlar. Biz tek tek söyledik baktık sağına soluna var mı birşey diyeevet o yönden çok iyi bir ürün kendi yerini yadırgamaz falan bakalım daha karar vermedik ona yarın oda takımımız gelcekmiş akşama odayı düzenlemem lazım şaka maka az kaldı
Evet canım yatak 1.80, kobidin lerin olduğu yerin altından da yatak geçiyor. Ama komidinler bir aparatla yatağa deyip şekil bozukluğu yapmıyor.Bende baby cotton modeli dusundum de daha gidip bakamadim. Sizin ne kadar tuttu fiyati. Bir de karyolasi ebeveyn yatagi acilan modelmi aldin cnm
Cnm seninki daha iyiyms valla cnm fiyati da guzel.gule.gule.kullanin
aynen eşimde sağolsun her konuda yardımcı olmaya çalışıyor şükür hamilelikte güzel geçiyor sağsalim gelsinlerde gazını da çekecez uykusuzluğunu da yerim ben onları içimizde minik bir can hayata hazırlanıyorEvet alıştıktımda bazen hamile olmayı özleyeceğim diyorum :) prenses gibi oluyor insan. Bakalım kısmetse bebekler gelince hayatlarımız nasıl olacak :) o zaman gaz ve uyku problemi var vs diye dertleşiriz :)
Dinlene dinlene yap alışverişi birde oralar aşırı kalabalık olur insan normalde yürürken sıkılıyor. Liste çıkar programlı yap alışverişi dağılma yani. Ben artık öyle yapıyorum. Alıp çıkıyorum resmenBende bu hafta eksiklerimi tamamlamak için eminönüne gidicem şimdiden gidicem nasıl gezicem diye düşünüyorum
ben çalışıyorum bilmiyorum izin alabilecekmiyim eşim durcak muhtemelen akşamada kv.kaynım gelcek odayı boşaltmaya ayy odasıda olunca daha değişik olur girip girp bakarımAynen benim oda takımı bu cumartesi geldi. Çok yorulma canım. Birde mobilyacıların başında dursun birisi bazen yamuk yumuk monte edip gidiyorlar. Biz tek tek söyledik baktık sağına soluna var mı birşey diye
Peki nasıl yıkayacağız,ben de daha almadım da bu aralar almayı düşünüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?