- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #11.581
Geçmiş olsun canım. Bir aksilik olmazsa şu an bebeklerimiz doğsa da yaşayabilecek durumda. Doktorun yat dediyse yatmalısın tabi ki. Ama onun dışında hareket etmeliyiz diye düşünüyorum. Ben de kaç aydır hareketsiz kaldım. Hep düşücek korkusu yaşadım. Şimdi kendi kendime bilinçsiz bir şey yapmamak için hamile yoga kursuna bakıyorum. Fiyatlar da uygun aslında. Benim bulduğum yer 4 ders 150 lira.Sürekli yapmayıp son aylarda yapınca vücut kitleniyor yaeski hatunların maşallahı var hep hareket hep hareket aslında öyle olmalı. Benim ilk gebelik düşük olunca aman birşey olmasın diye çok yattım maalesef
Ee neyde yıkıyacaz bebeği sen nasıl yapmayı düşünüyorsun ki
Şimdi de çatı ağrısı başladı biraz yürüyüp yorulayım kitleniyor bacağım. 2 gündür böyle geçse bende harekete başlayacağım hele Doğuma yakın merdiven inip çıkın diyorlar. Doğumu kolaylaştırıyormuşGeçmiş olsun canım. Bir aksilik olmazsa şu an bebeklerimiz doğsa da yaşayabilecek durumda. Doktorun yat dediyse yatmalısın tabi ki. Ama onun dışında hareket etmeliyiz diye düşünüyorum. Ben de kaç aydır hareketsiz kaldım. Hep düşücek korkusu yaşadım. Şimdi kendi kendime bilinçsiz bir şey yapmamak için hamile yoga kursuna bakıyorum. Fiyatlar da uygun aslında. Benim bulduğum yer 4 ders 150 lira.
Aslında haklısın daha pratik çözümler bulmak gerek, bebek sürekli yıkanmalıyenıdogan bebek max 3-4 kg. elıme alıp koluma yatırdım yıkadım kızımı tasıyabılecegım kg a kadar. sonra da kucagıma aldım kendımle bırlıkte yıkadım. hıc dokuntu etmeyın. ben kuvet almıstım. hem de ayaklıydı. bır kez kullandım o da gobegı dusunce. habıre onu mu kurcam dedım banyoda yıkadım. ufagı da oyle yapmayı planlıyorum
Ya sorma her önünden geçerken bende eşimde bakıyoruz hatta ayrı ayrı birbirimizi bakarken buluyoruz. Dün alışveriş yaptık eşime poşetleri kızın odasına koy dedim, oda kızın dolabına yerleştirdim dedi değişik bir duygu ya Allahım kucağımıza almayı nasip etsin kızlarben çalışıyorum bilmiyorum izin alabilecekmiyim eşim durcak muhtemelen akşamada kv.kaynım gelcek odayı boşaltmaya ayy odasıda olunca daha değişik olur girip girp bakarım
hayırlı olsun canım merak etme bir şey olmaz ben hergün 50 kez eğiliyorum. :/ kendini yorarsın en fazla dinlen güzelce geçerHafta sonu taşındık ve haliyle hem ayakta fazla kaldım 2 gün hemde sürekli eğilip yerden kıyafet alıp gardolaba dizdim şimdi iş yerinde herkes kızdı bu halde eğilip durdunmu diye eğilmek zararlımı ki ben bilmiyordumbişey olurmu sizce
Canım ben bez olarak Prima aldım 1,2 ve 3 beden aldım hatta 1 den fazla almışım ama bebek hemen büyüdüğü için 1 çok almamak lazımmışBen aldım kuzum lansinoh hpa olanı aldım diğerinden haberim yoktu açıkçası, hatta doğumdan bir hafta önce başlayacağım kullanmaya, daha etkili diyorlar.Birde bebek deterjanı ne aldınız ? Ben artık başlayacağım çanta hazırlamaya birde bez alıcam kaç numara alayım
Aslında haklısın daha pratik çözümler bulmak gerek, bebek sürekli yıkanmalı
yok cnm sezeryançatım çok dar bebek tosundu sonuç öyle oldu.
Vallahi bende öyle teselli ediyorum bitse artık kendimi balina gibi hissediyorumAha benden biri daha :) az kaldı diye teselli ediyorum kendimi
Üzülecek birşey yok canım. Yani dikkat etmemiz lazım diye yoğurdu bile üfleyerek yer hale geldik :) maşallah Bebişler kendilerini kurtardı sayılır
evet canım bende bitirmek üzereyim yanı odası yok zaten o önemli değil geri kalan kıyafet bakım malzemeleri vs tamam sadece kendime bir kaç kıyafet almalıyım hastane için takım sonra tamamdır inşallah .. Ben dün herhalde doğururum dedim o kadar sancım arttı ama bugün daha iyiyim bugün yine çok hareketli .. Son dönemler biraz zor geçeçek sanırım ..Ben dün ilk defa kustum düşün bu zamana kadar hiç bulantım bile olmamıştı. Gece ağrılarım oluyor. Sırt üstü yatmamak için sağ ve sol bacağım artık uyuşuyor üstüne yatmaktan. Bende iyice kötü olmadan kızın eksiklerini tamamlamak için hızlandırdım alımları
Canım benim çok zor geçti o yüzden çok bakımsız bitkinim halsizim hala hemen yoruluyorum.Hamilelik yakışıyor bazılarına çok senin gibi .Ben kilo almadım daha ama karnım çok büyüdü hareketlerimi çok kısıtlıyor.Saglıkla gelsinlerde gerisi boş hepimiz toparlarız yavaş yavaşAnammm valla bakımlı ama süslü değilimdir zaten normal eşofman giyerdim yatarken hala öylebende hamile halimi beğendim baya zayıf hatundum şimdi gören herkes çok güzelleşmişsin diyor. Ama takdir ettim seni şıkır şıkır olmanı :) yine olursun hatta daha da güzelleşerek
Güle güle sağlıkla kullansın yavrum Canım.Çilekten büyüyen beşik aldım, natura baby bayıldım çok güzel hemen gelip kurdular canım. Çocuklar büyüdük,e sürekli oda takımı değiştiremem. 80 eni boyu 1.80 modellerin
Canım biz yarın başlıycaz yıkayıp yerleştirmeye artık zamanı dedik odasıda yarın kurulucak temizleyip yerleştiricek teyzesi .Kimi 35 diyor ama giderek ağırlaşıyoruz ben deterjan alsam yıkamayı düşünüyorum bu ara
Hangisi daha iyi acaba bilemedim
Hayırlı olsun güle güle kullanın inş :)Canım biz yarın başlıycaz yıkayıp yerleştirmeye artık zamanı dedik odasıda yarın kurulucak temizleyip yerleştiricek teyzesi .
Amin Canım.Hayırlı olsun güle güle kullanın inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?