2018 mart-nisan anneleri

Geçmiş olsun canım. Bir aksilik olmazsa şu an bebeklerimiz doğsa da yaşayabilecek durumda. Doktorun yat dediyse yatmalısın tabi ki. Ama onun dışında hareket etmeliyiz diye düşünüyorum. Ben de kaç aydır hareketsiz kaldım. Hep düşücek korkusu yaşadım. Şimdi kendi kendime bilinçsiz bir şey yapmamak için hamile yoga kursuna bakıyorum. Fiyatlar da uygun aslında. Benim bulduğum yer 4 ders 150 lira.

Ee neyde yıkıyacaz bebeği sen nasıl yapmayı düşünüyorsun ki

yenıdogan bebek max 3-4 kg. elıme alıp koluma yatırdım yıkadım kızımı tasıyabılecegım kg a kadar. sonra da kucagıma aldım kendımle bırlıkte yıkadım. hıc dokuntu etmeyın. ben kuvet almıstım. hem de ayaklıydı. bır kez kullandım o da gobegı dusunce. habıre onu mu kurcam dedım banyoda yıkadım. ufagı da oyle yapmayı planlıyorum

Şimdi de çatı ağrısı başladı biraz yürüyüp yorulayım kitleniyor bacağım. 2 gündür böyle geçse bende harekete başlayacağım hele Doğuma yakın merdiven inip çıkın diyorlar. Doğumu kolaylaştırıyormuş

Aslında haklısın daha pratik çözümler bulmak gerek, bebek sürekli yıkanmalı

ben çalışıyorum bilmiyorum izin alabilecekmiyim eşim durcak muhtemelen akşamada kv.kaynım gelcek odayı boşaltmaya ayy odasıda olunca daha değişik olur girip girp bakarım
Ya sorma her önünden geçerken bende eşimde bakıyoruz hatta ayrı ayrı birbirimizi bakarken buluyoruz. Dün alışveriş yaptık eşime poşetleri kızın odasına koy dedim, oda kızın dolabına yerleştirdim dedi değişik bir duygu ya Allahım kucağımıza almayı nasip etsin kızlar

en geride kalan benim heralde baya rahatız biz hic bi seyi yok daha kizimin:)yatakta da emin olamadim anne yani mi yoksa cekmeceli buyuyen mi alsam diye e yatak olmayinca nevresimde yok canta deterjan biberon emzik bezde yok:))bi kıyafetleri var canım kizimin:)
bu arada bir cesaret agdaya gittim kizlar cok acidi ama bitti sukur bebege bir zarari olmuyo hani tecrubede ettim sadece anlik aci oluyo o da gecti bile ben epeydir yaptirmamistimda unutmusum ondan zorlandim bi sonraki son olur artık cunku az cikiyo 38de falan giderim heralde daha da napayim canim aa

hayırlı olsun canım merak etme bir şey olmaz ben hergün 50 kez eğiliyorum. :/ kendini yorarsın en fazla dinlen güzelce geçer

Canım ben bez olarak Prima aldım 1,2 ve 3 beden aldım hatta 1 den fazla almışım ama bebek hemen büyüdüğü için 1 çok almamak lazımmış

Aslında haklısın daha pratik çözümler bulmak gerek, bebek sürekli yıkanmalı

tabı kı, yıkanan bebek rahat uyur cabuk buyur. yaz kıs demeden hergun yıkamaktan korkmayın. Allah ın hergunu o duzenekle ugrasılmayacagı ıcın, alın kolunuza yatırın yıkayın gıtsın

yok cnm sezeryan çatım çok dar bebek tosundu sonuç öyle oldu.

Kızlar çatı yada kaşık ağrısı derken neyden bahsediyorsunuz. Benim bu son günlerde hamile olmadan önce adet zamanım yaklaşınca ağrıyan yerim ağrıyor yumurtalıklarım mi oluyor anlamıyorum. Ama sadece sağ tarafım. Yürümemde bir ağrı olmuyor ama uzanırken ayağımı birazcık bile kaldırsam hemen ağrıyor ya da yataktan doğrulcam diyelim kesinlikle sağ tarafıma doğru kalkamıyorum hemen ağrı veriyor sizce neden dir Böyle bir ağrı yaşayaniniz var mı korkuyorum biraz

evet canım bende bitirmek üzereyim yanı odası yok zaten o önemli değil geri kalan kıyafet bakım malzemeleri vs tamam sadece kendime bir kaç kıyafet almalıyım hastane için takım sonra tamamdır inşallah .. Ben dün herhalde doğururum dedim o kadar sancım arttı ama bugün daha iyiyim bugün yine çok hareketli .. Son dönemler biraz zor geçeçek sanırım ..

Canım benim çok zor geçti o yüzden çok bakımsız bitkinim halsizim hala hemen yoruluyorum.Hamilelik yakışıyor bazılarına çok senin gibi .Ben kilo almadım daha ama karnım çok büyüdü hareketlerimi çok kısıtlıyor.Saglıkla gelsinlerde gerisi boş hepimiz toparlarız yavaş yavaş

Kimi 35 diyor ama giderek ağırlaşıyoruz ben deterjan alsam yıkamayı düşünüyorum bu ara

Hangisi daha iyi acaba bilemedim
Canım biz yarın başlıycaz yıkayıp yerleştirmeye artık zamanı dedik odasıda yarın kurulucak temizleyip yerleştiricek teyzesi .

Ay biZ bugün çarşıda kızıma oyuncaklar aldık ama çok sonra oynayabileceği oyuncaklar çamaşır makinası,mutfak aletleri,çay makinası ,bebek.Ayyy görünce dayanamayıp aldık çok güzeller çok tatlılar.Odasına süs diye koyarız şimdilik diye düşündük

Kızlar bizim tatil bitti ewimize döndük az önce.Tabiki anne ve kayınvalide evine gidince sürekli bişeyler yedirme talaşındaydı herkes ve gülerek söylüyorum artık napıyım toplam 10 kilo almıs durumdayım 29+lara geldik artık.takribi 2 ayım kaldı diyendüşünüyorum kızlar erken gelir derler ya 38 39 da gelse mesela.sizce ben 2 ayda kaç kilo daha alırım ki.sizlerde durum ne.ama artık takmıyorum ya o minik tekmeleri dünyalara bedel.yeterki saglıkla kucagıma alıyımda catlasamda şişsemde boynum kıldan ince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…