- 1 Ağustos 2016
- 1.091
- 811
- 73
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #11.601
Kızlar bizim tatil bitti ewimize döndük az önce.Tabiki anne ve kayınvalide evine gidince sürekli bişeyler yedirme talaşındaydı herkes ve gülerek söylüyorum artık napıyım toplam 10 kilo almıs durumdayım29+lara geldik artık.takribi 2 ayım kaldı diyendüşünüyorum kızlar erken gelir derler ya 38 39 da gelse mesela.sizce ben 2 ayda kaç kilo daha alırım ki.sizlerde durum ne.ama artık takmıyorum ya o minik tekmeleri dünyalara bedel.yeterki saglıkla kucagıma alıyımda catlasamda şişsemde boynum kıldan ince[/QUOTE
Canim takma bunlaro en fazla 15 kg fazladan ödem toplamazsan. Aldigin kilolar 3 aya kalmaz gider.. Ben cok aldim sandim istahimda birden kesilme olunca 22 de tartildik doktorda 67 küsür cikti yani 5 kg diyelim.. Bende doguma kadar 12 kg ile kapatirim ins.
Kızlar bizim tatil bitti ewimize döndük az önce.Tabiki anne ve kayınvalide evine gidince sürekli bişeyler yedirme talaşındaydı herkes ve gülerek söylüyorum artık napıyım toplam 10 kilo almıs durumdayım29+lara geldik artık.takribi 2 ayım kaldı diyendüşünüyorum kızlar erken gelir derler ya 38 39 da gelse mesela.sizce ben 2 ayda kaç kilo daha alırım ki.sizlerde durum ne.ama artık takmıyorum ya o minik tekmeleri dünyalara bedel.yeterki saglıkla kucagıma alıyımda catlasamda şişsemde boynum kıldan ince
Boy kısa benim canım minyon tipliydim şimdi şişko tipliyimAynı gidiyoruz ben de çok merak ediyorum kaçla bitiricem senin boy kaçtı canım
Benimde gür olan saçlarım iyice gürleşti ben be yapayım bu kasar saçıKızlar benim saç yapım değiştiiiinanılır gibi degil.normalde dalgalı bi sacom var banyo sonrası kabarır ve sürekli düzleştirirm herkes düz sanıyor hep düzleştirdiğim için.doğum sonrası brezilya fönü yapıyım bebekle ugrasamam diyordum.lakiiiinn artık düzleşti saclarım.çok ilginçtir hiç dökülmüyor güçlendi ve sadece kurutunca dümdüz oluyor akşam eşimde hayret etti inşallah doğum sonrası eskiye dönmez.tırnaklarımda kırılmadan uzuyor artık güzelce oje sürebiliyorum.bunlarda hamişliğin nimetleri cok mutlu oldum gidip gidip aynaya bakıyorum saçlarıma
Canım bende ilk 4 ay sürmedim oje.makyaj falanda yapmadım hiç ama suan rimel ve likit kullanıyorum sadece.ojede sıkıntı yok dedi 2 doktorada sordum.çünkü ben cok seviyorum ojeleri kendimi mutlu hissetmemi sağlıyorBenimde gür olan saçlarım iyice gürleşti ben be yapayım bu kasar saçıtırnak konusunda benimde etli kısımdan kırılırdı şimdi guzel uzuyorlar ama oje süremiyorum cok kokuyor bebege zararı olur diye hatta kiko ve yves rocherden ojelerim yinede çekiniyorum
Bende seviyorum aslında ama o koku beynime vuruyor artık benim doktorumda saç boyası haricinde makyaja falan bir şey demiyor hatta hic bir şey olmaz onlardan diyorCanım bende ilk 4 ay sürmedim oje.makyaj falanda yapmadım hiç ama suan rimel ve likit kullanıyorum sadece.ojede sıkıntı yok dedi 2 doktorada sordum.çünkü ben cok seviyorum ojeleri kendimi mutlu hissetmemi sağlıyor
Canım sen izine ne zaman ayrılacaksınBende seviyorum aslında ama o koku beynime vuruyor artık benim doktorumda saç boyası haricinde makyaja falan bir şey demiyor hatta hic bir şey olmaz onlardan diyor
Ben çalışmıyorum canım dersanem var haftada iki gün onlarda ayrılmama izin vermediler vicdansızlar :) kendi işim var onu idame ettiriyorum şuan. Sen kaç yaşındaydın kaç haftalık oldunuzCanım sen izine ne zaman ayrılacaksın
26 yaşındayım canım ilk bebek ve tek bebek olur diye düşünüyorumBen çalışmıyorum canım dersanem var haftada iki gün onlarda ayrılmama izin vermediler vicdansızlar :) kendi işim var onu idame ettiriyorum şuan. Sen kaç yaşındaydın kaç haftalık oldunuz
günaydın canım bizde 31+1 olduk bugün çok şükür az kaldı ne çabuk geçiyo zamanNasılsınız annişler 31+4 olduk biz arada sancı vuruyor canım yanıyor acıkcası nasıl gececek son 8 hafta bakalım :) bu arada karnımdan dört gündür kemik cıtlaması sesi geliyor kızım hareket ettikçe cıt diye bir ses yaşayan var mı normalmiş sanırım kemikleri geliştiği için oluyormuş doktoruma soracagımbirde benimkini günde 3 4 kere hıckırık tutuyor bayada uzun sürüyor obur bebekler cok hıckırırmıs dogru mu ki
Küvet takımı eksik benim şimdilik.aa birde gögüs pompasıgünaydın canım bizde 31+1 olduk bugün çok şükür az kaldı ne çabuk geçiyo zamaneksiklerde ne durumdanızısın kızlar nelerden kaçartane yaptınız acaba ben hala eksik varmı diye düşünüyorum habire
Cansuu daha alışverişe gidemedim desem yeridirgünaydın canım bizde 31+1 olduk bugün çok şükür az kaldı ne çabuk geçiyo zamaneksiklerde ne durumdanızısın kızlar nelerden kaçartane yaptınız acaba ben hala eksik varmı diye düşünüyorum habire
benimde küvet takımı eksik almadım hala dolabı anne yanı beşiği arabası tamam emzik ve biberon da alıcam kayınvalidemler almış ama ben bi tane aventin istiyorum cam birde gaz yapmayan dr brows istiyorum biberonda emzikde avent yine soothie modelinden almak istiyorum kıyafet olarak 10 lu hastane çıkışı aldım haftasonu annem aldı yani bi kaç tane alt boy boy yatrım zıbın falan ama hala bana az gibi geliyorlarKüvet takımı eksik benim şimdilik.aa birde gögüs pompası
Günaydın kızlar watsons da anne bebek kampanyası varmış 4 şubata kadar bir bakın isterseniz bezler ıslak mendiller şampuanlar vs.
Cansuu daha alışverişe gidemedim desem yeridirablamdan yiğenimden ufak tefek hediyeler geldi bende aventin biberon ve emziğini aldım öyle fazla dış giysisi almayacağım zaten kalabalık bir aileyiz (biz 9 eltiyiz de kendim de 6 kız kardeş ) her gelen 2 takım ve zıbınla geliyor birde oğlumun zıbınlarını da alta giydiririm ne olacak sanki büyük olarak bebek arabası alınacak
ooo canım senin iyymiş valla ben senin yerinde olsam hiç bişey almam tabii dediğin gibi her gelenden eksikler tamamlanır benim bi abim bi ablam var eşiminde bi erkek kardeşi var azız biiz yaniCansuu daha alışverişe gidemedim desem yeridirablamdan yiğenimden ufak tefek hediyeler geldi bende aventin biberon ve emziğini aldım öyle fazla dış giysisi almayacağım zaten kalabalık bir aileyiz (biz 9 eltiyiz de kendim de 6 kız kardeş ) her gelen 2 takım ve zıbınla geliyor birde oğlumun zıbınlarını da alta giydiririm ne olacak sanki büyük olarak bebek arabası alınacak
Boy kısa benim canım minyon tipliydim şimdi şişko tipliyim160 boy.53le başladım 62.5 63 ü görüyorum artık.maksimum 5 kilo daha alsam öpüp başıma koyacam inşallah fazla gitmem selülitte başladı bacak ve kalcada var.görenler sadece göbeğin var ve yüzün güzelleşmiş yanakların belirgin diyorlar amaaa gel gör ki ayna herseyi ele veriyor
Canım bende ilk 4 ay sürmedim oje.makyaj falanda yapmadım hiç ama suan rimel ve likit kullanıyorum sadece.ojede sıkıntı yok dedi 2 doktorada sordum.çünkü ben cok seviyorum ojeleri kendimi mutlu hissetmemi sağlıyor
Ya oje de ne marka kullanıyorsunuz sanki belirli markalar kullanılıyor ben hamilelik boyunca cesaret edemiyorumAynı gidiyoruz boy gebe kaldığımız kilo da aynı geçen cildiyeye gittim kadın hiç kilo almamışsın diyor yaa dedim baskül öyle demiyor o zmn önceden çok zayıfmışsın diyor
Ben ojeye yeni başladım zararı olmaz ama aseton sonrası ellerini iyice yıka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?