2018 mart-nisan anneleri

canım bende dr browns u araştırıyordum yorumlar gaz yapmıyor falan diyor gerçekten bende ondan almaya karar verdim babymallda ikili set 55 lira olarak gördüm en uygun o sanırım emzikte neden aynı markayı düşünmüyorsun soothie modeline çok ağır bebek tutamıyor diyen arkadaşlar vardı bende o modelden vazgeçtim

Geçmiş olsn cnm bnm de burnum öyle nasıl derisi dökülüyor nlamadm sıkma canını siksakta şu an için bişey değişmiyor şimdi kendini ne iyi hissettirecekse onları yap

Cnm geçmiş olsn vok kaç gündür giremiyorum bihaber kaldım buralardan

Ben hepsini listeledim o burdan alınacacak şu burdan alınacak diye sabahtan gidip halledeyim gelip direk yatacağım :)

Cnm valla bn geçen ay 1 kilo almıştım ayin 8 inde randevum uz var şu an yine 1 kilo almışım o zmna kadar alırım diye düşünüyorum daha bn toplamda şu an 14 aldım söylerken bile tuhaf oluyorm ama tam 66 kiloyu şaka gbi catladim da 31 e kadar catlak yoktu ne olduysa bu son 10 günde oldu karnimin alt kısmı her iki yandan da catlak kırmızı kirmiİzi sağlıklı olsnlar tabi ki biz katlanirim ama insan uzuluyo yinede

Almadım ama mutlaka alcam kullanan bi kişiden bile olumsuz yorum almadm cnm doğuma iki hafta kala sürmeye başlıca bn öyle olnca yara falan olma ihtimali iyice azaliyomus ama çok uyarmamak lazımmış uçları

Mutlaka kullanılmalı diye düşünüyorum bende aldım bu üründen son bir hafta kala kullanmaya başlıcam. Ayrıca ben göğüs kalkanı almayı da düşünüyorum,nedense göğüs ucu hassasiyeti beni doğumdan fazla ürkütüyor galiba tuaf

Toplarız tabi hatta daha bi güzel oluruz benim şimdi zorluyor hamilelik ilk 7 ay olana kadar çok rahattım, yürürken karnım aşağı çekiyor gibi

Evet zor geçecek belli oldu çok yorulmamak lazım benimde bebek bakım ve hastane için gecelik vs lazım. Alayımda bitsin diyorum artık. Çatı ağrısına otoparkta bir kitlendim, adım atamadım ya. Şimdi biraz daha iyiyim

Canım ben bez olarak Prima aldım 1,2 ve 3 beden aldım hatta 1 den fazla almışım ama bebek hemen büyüdüğü için 1 çok almamak lazımmış

5 şubatta doktora gidince soracağım, kaç kilo doğar tahmini ona göre alıcam birde yenidoğan için indirimli paketler var onlardan alıcam sanki daha ekonomik hemde ıslak mendil de alıcam öyle kutuda

Bende dün zeka kartlarına baktım 0—12 ay arası. Bende onlardan alayım diyorum

Ben ilk üç ayda o kadar kilo aldım kız son aylar çok kilo alınıyormuş bende tersi oldu nerdeyse kız kilo alıyor 1 aydır. Aşırı meyve tüketme şeker var ya içinde. Doktor öyle dediydi bilgin olsun

5 şubatta doktora gidince soracağım, kaç kilo doğar tahmini ona göre alıcam birde yenidoğan için indirimli paketler var onlardan alıcam sanki daha ekonomik hemde ıslak mendil de alıcam öyle kutuda
Bende kutuda toplu aldım daha avantajlı.

Zayıflayınca selülit gider canım, harekette çok edemiyoruz.

Soothie yi ağır diye bebekler ağzından düşürüyormuş. Ben avent ultra soft yeni doğan aldım. Ama soothie çok güzel :) nette aventin sitesine gir emzik modelleri karşılaştır var onu yap oku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…