- 26 Şubat 2012
- 2.269
- 726
- 363
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #11.621
canım bende dr browns u araştırıyordum yorumlar gaz yapmıyor falan diyor gerçekten bende ondan almaya karar verdim babymallda ikili set 55 lira olarak gördüm en uygun o sanırım emzikte neden aynı markayı düşünmüyorsun soothie modeline çok ağır bebek tutamıyor diyen arkadaşlar vardı bende o modelden vazgeçtimbenimde küvet takımı eksik almadım hala dolabı anne yanı beşiği arabası tamam emzik ve biberon da alıcam kayınvalidemler almış ama ben bi tane aventin istiyorum cam birde gaz yapmayan dr brows istiyorum biberonda emzikde avent yine soothie modelinden almak istiyorum kıyafet olarak 10 lu hastane çıkışı aldım haftasonu annem aldı yani bi kaç tane alt boy boy yatrım zıbın falan ama hala bana az gibi geliyorlar
Geçmiş olsn cnm bnm de burnum öyle nasıl derisi dökülüyor nlamadm sıkma canını siksakta şu an için bişey değişmiyor şimdi kendini ne iyi hissettirecekse onları yapUmarım geçecektir eski fotoğraflarımı açtım baktım iki saat boyunca yeni kalktım başından.. inş toparlarız zihnimizi de fiziğimizi de
Tavsiyeni dinliycem canım iyice saldım hiçbir şey olmuyor nasılsa diye.. giderek kilo alıyoruz falan insan bunalıyor
Aynı duyguları ve durumu paylaşıyoruz aslında geçen sene de hayatım böyleydi sanırım kışın da etkisi var hava soğuk evlere kapandık keyfimiz iyice kaçıyor.. inş doğumdan sonra toparlarız
Sağlığa gelince klasik şeyler oldu artık bulantı, yanma, ağırlaştık vs birde bu ara deri döküyorum cildiyeye gittim bitkisel duş jeli ve bepanthol vücut kremi verdi eğilip kalkarken bacağımı bükerken geriliyor derim kuruluk ve dökülmeden. Bildiğin deri değiştirdim komple. Allah beterinden saklasın diyorum her sıkıntıda yine de napalım ya sabır.
Destekleriniz için teşekkürler kızlar. En azından sadece ben böyle hissetmiyormuşum. Keşke hepimiz çok iyi hissetsek ama hormonlar işte
Cnm geçmiş olsn vok kaç gündür giremiyorum bihaber kaldım buralardanGünaydınlarrr kızlar çok sağolun destekleriniz için eşim eko sonucu bugün gösterecek doktoruna daha iyi şükür sizler nasılsınız nasıl gidiyor bende gece uykusuzluğu başladı gündüz hareket etmeyen bu kızçe gece uyutmuyor beni acaba rahat mı edemiyor düşüncesiyle bir o yana bir bu yana dönmekten kafayı yedim iyice
Almadım ama mutlaka alcam kullanan bi kişiden bile olumsuz yorum almadm cnm doğuma iki hafta kala sürmeye başlıca bn öyle olnca yara falan olma ihtimali iyice azaliyomus ama çok uyarmamak lazımmış uçlarıKızlar lansinoh göğüs kremi alanınız var mı. Eki Görüntüle 2102611 Eki Görüntüle 2102612
Bunların ikisi aynı mı
Ewet cnm bnde de yoruldum ve özellikle yatağa yattigim zaman çok oluyoBacak aranda kenarlardabeden Doğuma kendini hazırlıyormuş güya ama kitlesi beni namussuz Ağrı
Dinlene dinlene yap alışverişi birde oralar aşırı kalabalık olur insan normalde yürürken sıkılıyor. Liste çıkar programlı yap alışverişi dağılma yani. Ben artık öyle yapıyorum. Alıp çıkıyorum resmen
Cnm valla bn geçen ay 1 kilo almıştım ayin 8 inde randevum uz var şu an yine 1 kilo almışım o zmna kadar alırım diye düşünüyorum daha bn toplamda şu an 14 aldım söylerken bile tuhaf oluyorm ama tam 66 kiloyu şaka gbi catladim da 31 e kadar catlak yoktu ne olduysa bu son 10 günde oldu karnimin alt kısmı her iki yandan da catlak kırmızı kirmiİzi sağlıklı olsnlar tabi ki biz katlanirim ama insan uzuluyo yinedeKızlar bizim tatil bitti ewimize döndük az önce.Tabiki anne ve kayınvalide evine gidince sürekli bişeyler yedirme talaşındaydı herkes ve gülerek söylüyorum artık napıyım toplam 10 kilo almıs durumdayım29+lara geldik artık.takribi 2 ayım kaldı diyendüşünüyorum kızlar erken gelir derler ya 38 39 da gelse mesela.sizce ben 2 ayda kaç kilo daha alırım ki.sizlerde durum ne.ama artık takmıyorum ya o minik tekmeleri dünyalara bedel.yeterki saglıkla kucagıma alıyımda catlasamda şişsemde boynum kıldan ince
Aynen canımHerşeyin yolunda olmasına sevindim canım bebekler nazlı yüzünü kolay kolay göstermiyorlar.boyu kilosu nasılmıs bende haftaya gidicem muayeneye.
Almadım ama mutlaka alcam kullanan bi kişiden bile olumsuz yorum almadm cnm doğuma iki hafta kala sürmeye başlıca bn öyle olnca yara falan olma ihtimali iyice azaliyomus ama çok uyarmamak lazımmış uçları
Dinlenmek biraz iyi geldi bana hala ağrı var ama dün yürüyemiyordum düşünEwet cnm bnde de yoruldum ve özellikle yatağa yattigim zaman çok oluyo
Toplarız tabi hatta daha bi güzel oluruzCanım benim çok zor geçti o yüzden çok bakımsız bitkinim halsizim hala hemen yoruluyorum.Hamilelik yakışıyor bazılarına çok senin gibi .Ben kilo almadım daha ama karnım çok büyüdü hareketlerimi çok kısıtlıyor.Saglıkla gelsinlerde gerisi boş hepimiz toparlarız yavaş yavaş
Evet zor geçecek belli olduevet canım bende bitirmek üzereyim yanı odası yok zaten o önemli değil geri kalan kıyafet bakım malzemeleri vs tamam sadece kendime bir kaç kıyafet almalıyım hastane için takım sonra tamamdır inşallah .. Ben dün herhalde doğururum dedim o kadar sancım arttı ama bugün daha iyiyim bugün yine çok hareketli .. Son dönemler biraz zor geçeçek sanırım ..
Sanki yıllardır hamileyim gibiVallahi bende öyle teselli ediyorum bitse artık kendimi balina gibi hissediyorumbiri karnıma iğne batırsa fısss olacağım
Canım ben bez olarak Prima aldım 1,2 ve 3 beden aldım hatta 1 den fazla almışım ama bebek hemen büyüdüğü için 1 çok almamak lazımmış
Bende dün zeka kartlarına baktım 0—12 ay arası. Bende onlardan alayım diyorumAy biZ bugün çarşıda kızıma oyuncaklar aldık ama çok sonra oynayabileceği oyuncaklar çamaşır makinası,mutfak aletleri,çay makinası ,bebek.Ayyy görünce dayanamayıp aldık çok güzeller çok tatlılar.Odasına süs diye koyarız şimdilik diye düşündük
Ben ilk üç ayda o kadar kilo aldım kızKızlar bizim tatil bitti ewimize döndük az önce.Tabiki anne ve kayınvalide evine gidince sürekli bişeyler yedirme talaşındaydı herkes ve gülerek söylüyorum artık napıyım toplam 10 kilo almıs durumdayım29+lara geldik artık.takribi 2 ayım kaldı diyendüşünüyorum kızlar erken gelir derler ya 38 39 da gelse mesela.sizce ben 2 ayda kaç kilo daha alırım ki.sizlerde durum ne.ama artık takmıyorum ya o minik tekmeleri dünyalara bedel.yeterki saglıkla kucagıma alıyımda catlasamda şişsemde boynum kıldan ince
Bende kutuda toplu aldım daha avantajlı.5 şubatta doktora gidince soracağım, kaç kilo doğar tahmini ona göre alıcam birde yenidoğan için indirimli paketler var onlardan alıcam sanki daha ekonomik hemde ıslak mendil de alıcam öyle kutuda
Zayıflayınca selülit gider canım, harekette çok edemiyoruz.Boy kısa benim canım minyon tipliydim şimdi şişko tipliyim160 boy.53le başladım 62.5 63 ü görüyorum artık.maksimum 5 kilo daha alsam öpüp başıma koyacam inşallah fazla gitmem selülitte başladı bacak ve kalcada var.görenler sadece göbeğin var ve yüzün güzelleşmiş yanakların belirgin diyorlar amaaa gel gör ki ayna herseyi ele veriyor
Soothie yi ağır diye bebekler ağzından düşürüyormuş. Ben avent ultra soft yeni doğan aldım. Ama soothie çok güzel :) nette aventin sitesine gir emzik modelleri karşılaştır var onu yap okubenimde küvet takımı eksik almadım hala dolabı anne yanı beşiği arabası tamam emzik ve biberon da alıcam kayınvalidemler almış ama ben bi tane aventin istiyorum cam birde gaz yapmayan dr brows istiyorum biberonda emzikde avent yine soothie modelinden almak istiyorum kıyafet olarak 10 lu hastane çıkışı aldım haftasonu annem aldı yani bi kaç tane alt boy boy yatrım zıbın falan ama hala bana az gibi geliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?