- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #11.641
Dr. Brows cam biberon aldım bende. İçinde yeşil bir hortum var gaz yapmasını engelliyormuş. Ben çok araştırdım e bebekten aldım. Birde yan yatma yastığı aldım araştır istersen. 20 küsür liraydıcanım bende dr browns u araştırıyordum yorumlar gaz yapmıyor falan diyor gerçekten bende ondan almaya karar verdim babymallda ikili set 55 lira olarak gördüm en uygun o sanırım emzikte neden aynı markayı düşünmüyorsun soothie modeline çok ağır bebek tutamıyor diyen arkadaşlar vardı bende o modelden vazgeçtim
Cammı aldın biberonu canımDr. Brows cam biberon aldım bende. İçinde yeşil bir hortum var gaz yapmasını engelliyormuş. Ben çok araştırdım e bebekten aldım. Birde yan yatma yastığı aldım araştır istersen. 20 küsür liraydı
Evet en iyisi o diyorlar.Cammı aldın biberonu canım
Hep bir şeyler eksik gibi hissediyorum bende panik olmamaya calışıyorum doğuncada alınır diyorum ama bakalımbenimde küvet takımı eksik almadım hala dolabı anne yanı beşiği arabası tamam emzik ve biberon da alıcam kayınvalidemler almış ama ben bi tane aventin istiyorum cam birde gaz yapmayan dr brows istiyorum biberonda emzikde avent yine soothie modelinden almak istiyorum kıyafet olarak 10 lu hastane çıkışı aldım haftasonu annem aldı yani bi kaç tane alt boy boy yatrım zıbın falan ama hala bana az gibi geliyorlar
Aynen aseton ojeden daha zararlıymısAynı gidiyoruz boy gebe kaldığımız kilo da aynı geçen cildiyeye gittim kadın hiç kilo almamışsın diyor yaa dedim baskül öyle demiyor o zmn önceden çok zayıfmışsın diyor
Ayy banada öyle diyorlar ama hayatımda ilk defa 60lı rakamı görüncee degişik oldum tabi veririz inş ya diş problemim olmadı ona seviniyorum en azından
Ben ojeye yeni başladım zararı olmaz ama aseton sonrası ellerini iyice yıka
Canım sen ilk başta hızlı gittin ama frenledin son aylar nasıl başardın.çatlaktan bende korkuyorum olursa görünce ilk tepkim nasıl olur bilmiyorum tepine tepine aglarım heralde kestiremiyorum suanCnm valla bn geçen ay 1 kilo almıştım ayin 8 inde randevum uz var şu an yine 1 kilo almışım o zmna kadar alırım diye düşünüyorum daha bn toplamda şu an 14 aldım söylerken bile tuhaf oluyorm ama tam 66 kiloyu şaka gbi catladim da 31 e kadar catlak yoktu ne olduysa bu son 10 günde oldu karnimin alt kısmı her iki yandan da catlak kırmızı kirmiİzi sağlıklı olsnlar tabi ki biz katlanirim ama insan uzuluyo yinede
ÖYLE Mİ EMZİK İÇİN ÇOK ÖNERİYORLAR DİYE OKUMUŞTUM O YÜZDEN DEDİM CANIM ASLINDA BİBREON İKİLİ Mİ O FİYATcanım bende dr browns u araştırıyordum yorumlar gaz yapmıyor falan diyor gerçekten bende ondan almaya karar verdim babymallda ikili set 55 lira olarak gördüm en uygun o sanırım emzikte neden aynı markayı düşünmüyorsun soothie modeline çok ağır bebek tutamıyor diyen arkadaşlar vardı bende o modelden vazgeçtim
evet öyleymiş canım ben de öneriyorlar diye ondan dedim aam almıyım en iyisiSoothie yi ağır diye bebekler ağzından düşürüyormuş. Ben avent ultra soft yeni doğan aldım. Ama soothie çok güzel :) nette aventin sitesine gir emzik modelleri karşılaştır var onu yap oku
Bende 25 yaşındayım benimde ilk ve tek bebek olacak inşallah kararlıyım yani26 yaşındayım canım ilk bebek ve tek bebek olur diye düşünüyorum29+1 olduk bugün.Güneş koruyucu kullanıyormusun canım.ben hamilelik öncesi yaz kış kullanıyordum ama şuan korkuyorum zararı olursa diye
Benim ateş ölçer küvet filesi eksik biberonu metrodan aldım 39.90 dı dr browns 125 ml cam biberon arayanlara tavsiye olur :) emzikleride avent shootie ve ultra soft aldım dört emzik 45 tlye geldi indirimden faydalandım. Başka bir eksiğimiz kalmadı şükür. Gerçi Bizim en önemlisi beşiğimiz ve dolabımız yok halagünaydın canım bizde 31+1 olduk bugün çok şükür az kaldı ne çabuk geçiyo zamaneksiklerde ne durumdanızısın kızlar nelerden kaçartane yaptınız acaba ben hala eksik varmı diye düşünüyorum habire
Yalnız değilim yaşasıııınSanki yıllardır hamileyim gibibirde normal Doğum yapsam benden iyisi Yok, birde onun korkusu tribi başladı
Solante kullanıyorum bende güneş koruyucuyu canım yves rocher nin gündüz nemlendricisini kullandım sadece başka bişeyini almadım seninki bitkiselse linkini yada fotosunu atabilirmisinBende 25 yaşındayım benimde ilk ve tek bebek olacak inşallah kararlıyım yanihatta daha miniğim doğmadan annemle tartışır olduk neden düşünmüyorsun diye yok ben o kadar yıpratma taraftarı değilim kendimi evet kardeş süper bir şey ama ne bileyim zaman gösterecek işte güneş koruyucu yves rocher kullanıyorum canım hamilelikten öncede onu kullanıyordum harika bir ürün hemde hamile kullanımına uygun tüm ürünleri bitkisel oldugu için yaglandırmıyor vıcık vıcık hatta mevcutta leke varsa rengini acıyor gibi hissettim ben hafif burun üstünden çilliyimde doğal kızılım
Bende biberon olarak ondan alacağım. Yan yatma yastığı ne için canm ben reflu icin olan yastıktan düşünmüştümDr. Brows cam biberon aldım bende. İçinde yeşil bir hortum var gaz yapmasını engelliyormuş. Ben çok araştırdım e bebekten aldım. Birde yan yatma yastığı aldım araştır istersen. 20 küsür liraydı
İlk baş bende ondan alacaktım sonra bunu duydum daha iyimis canm evet emzik var iki tane https://www.babymall.com.tr/urun/dr-browns-biberon-baslangic-seti-2li-drb-2005ÖYLE Mİ EMZİK İÇİN ÇOK ÖNERİYORLAR DİYE OKUMUŞTUM O YÜZDEN DEDİM CANIM ASLINDA BİBREON İKİLİ Mİ O FİYAT
Ahh canım dün akşam döndük ewimize tatilimiz bitti.hersey iyi hoş ama cok yedirdiler ondan dertliyim yinede insanın evi gibisi yok.ya ben biran önce doğum yapmak istiyorum hareketlerim kısıtlandı iyice bunalmaya başladım sendede oluyormu doğuruyum bitsin istiyorum degişik duygulardayım
Ohh ne güzel hamileyken insanların seninle ilgilenmesi canın ne çekerse yapalım demeleri paha biçelemez hamişliğin en sevdiğim yanıAhh canım dün akşam döndük ewimize tatilimiz bitti.hersey iyi hoş ama cok yedirdiler ondan dertliyim yinede insanın evi gibisi yok.ya ben biran önce doğum yapmak istiyorum hareketlerim kısıtlandı iyice bunalmaya başladım sendede oluyormu doğuruyum bitsin istiyorum degişik duygulardayım
Az önce arkadaşımın biri doğum yapmıs kolay geçmiş maşallah.ayy nasıl imrendim gerci 40.haftada doğurdu sabırla bekledi kızcagız.ben yemek yapmaya bile üşenir oldum hep yatıyım yiyim istiyorum gel keyfim gel ammmaaa hayat işteOhh ne güzel hamileyken insanların seninle ilgilenmesi canın ne çekerse yapalım demeleri paha biçelemez hamişliğin en sevdiğim yanıev konusu cidden öyle nereye gidersen git kendi evine gelince bir ohh çekmek ayyyy cnm daha dün akşam dedim eşime valla bebeğin ağlama sesini şuan çok istediğimden değil de biran önce hafiflemek istiyorum nefes alamıyorum yatınca dedim
5 şubatta doktora gidince soracağım, kaç kilo doğar tahmini ona göre alıcam birde yenidoğan için indirimli paketler var onlardan alıcam sanki daha ekonomik hemde ıslak mendil de alıcam öyle kutuda
Almadım ama mutlaka alcam kullanan bi kişiden bile olumsuz yorum almadm cnm doğuma iki hafta kala sürmeye başlıca bn öyle olnca yara falan olma ihtimali iyice azaliyomus ama çok uyarmamak lazımmış uçları
İslak mendil Unibaby in aldım canım ebebekten. Büyük kutu aldım bende bayâ kullanırız diye
Reflü yastığı şu üstüne yatırdığın mı? Ondan bebek kayıyor dediler bana kullananlar bilmiyorum yani. Yan yatma yastığı ani bebek ölümlerini önlemek için. Kusmuk Boğaz’a kaçmasın diye birde kafası yamuk olmaz dedim en azından sağa sola yatırarakBende biberon olarak ondan alacağım. Yan yatma yastığı ne için canm ben reflu icin olan yastıktan düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?