- 25 Ekim 2013
- 1.390
- 462
- 73
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #11.661
Soothie yi ağır diye bebekler ağzından düşürüyormuş. Ben avent ultra soft yeni doğan aldım. Ama soothie çok güzel :) nette aventin sitesine gir emzik modelleri karşılaştır var onu yap oku
Olmadı epidural normal yaparız inşallah o vakitleri görelimde :)Yalnız değilim yaşasıııınhiç korkma canım ben de normal istiyorum bir sorun olmazsa inşallah sezeryan san daha çok korkuyorum İnan
Emzikleri çok iyi fiyata almışsın ben ultra softu 2 tane var içinde 42 ye mi ne aldımBenim ateş ölçer küvet filesi eksik biberonu metrodan aldım 39.90 dı dr browns 125 ml cam biberon arayanlara tavsiye olur :) emzikleride avent shootie ve ultra soft aldım dört emzik 45 tlye geldi indirimden faydalandım. Başka bir eksiğimiz kalmadı şükür. Gerçi Bizim en önemlisi beşiğimiz ve dolabımız yok hala
Aventin kendi sitesinde kullanıcı yorumlarında vardı bu bilgi. Gerçi tutan bebeklerde var. İnşallah tutar ya emzik. Emziğe karşı değilim kız kardeşim çok çekti, kuru meme gibi kullandı kadınıBen soothie aldım bakalım çok hafif bence diğer emziklerden farkı yok ağırlık konusunda hem bebeğin yüzünde iz de yapmıyor. Bakalım benim minnakım emzik tutacak mı
Islak mendili bende yenidoğanlar için olan kutuludan aldım unibaby.şampuan mustela ayrıca chicconun setinide aldım ondada var.deterjanda unibaby sarı kutu sensitiveBende öyle düşünüyorum unı baby alıcam bakalımŞampuan ve deterjan işini ne yaptınız
Canım sen en fazla 2 yada 3 kilo alırsın.Benide bu hafta kızkardeşim yediriyor.Bu ay bakalım ne kadar aldık bu ay.Yavrularımız sağlıkla gelsinlerde hayatta herşeye çare var.İyi bak kendine.Kızlar bizim tatil bitti ewimize döndük az önce.Tabiki anne ve kayınvalide evine gidince sürekli bişeyler yedirme talaşındaydı herkes ve gülerek söylüyorum artık napıyım toplam 10 kilo almıs durumdayım29+lara geldik artık.takribi 2 ayım kaldı diyendüşünüyorum kızlar erken gelir derler ya 38 39 da gelse mesela.sizce ben 2 ayda kaç kilo daha alırım ki.sizlerde durum ne.ama artık takmıyorum ya o minik tekmeleri dünyalara bedel.yeterki saglıkla kucagıma alıyımda catlasamda şişsemde boynum kıldan ince
Ahh canım 2 3 kilo yu falan 3 haftada alırım ben 2 aya kadar 6 alırım gibi geliyor.sen cok iyi sürdürdün bu süreci tebrik ediyorum vallahi helal olsunCanım sen en fazla 2 yada 3 kilo alırsın.Benide bu hafta kızkardeşim yediriyor.Bu ay bakalım ne kadar aldık bu ay.Yavrularımız sağlıkla gelsinlerde hayatta herşeye çare var.İyi bak kendine.
Al canım iyi fikir oldu banada bende alıyım onlardan.Bende dün zeka kartlarına baktım 0—12 ay arası. Bende onlardan alayım diyorum
Bende solentenin kahverengisinden yves rochere geçtim canım gramajı biraz düşük ama bir damlası yetiyor. solentede cok iyiydi ama yapı olarak yvesden daha memnun kaldım indirimdeymiş şuanSolante kullanıyorum bende güneş koruyucuyu canım yves rocher nin gündüz nemlendricisini kullandım sadece başka bişeyini almadım seninki bitkiselse linkini yada fotosunu atabilirmisin
Aynen normalde shootiede 40 lira civarı burda haber verildi aslında bende yazmıştım hepsiburadada indirim vardı o zaman aldım 10 gün önce flndı sanırımEmzikleri çok iyi fiyata almışsın ben ultra softu 2 tane var içinde 42 ye mi ne aldım
Canım biberonu cammı aldın.ben 2li başalngıç seti diye sipariş verdim ama cam degil sanırım ona üzüldümAynen normalde shootiede 40 lira civarı burda haber verildi aslında bende yazmıştım hepsiburadada indirim vardı o zaman aldım 10 gün önce flndı sanırım
İnşallah canım HAYIRLISI bakalım ...Olmadı epidural normal yaparız inşallah o vakitleri görelimde :)
Ya oje de ne marka kullanıyorsunuz sanki belirli markalar kullanılıyor ben hamilelik boyunca cesaret edemiyorum
Sanki yıllardır hamileyim gibibirde normal Doğum yapsam benden iyisi Yok, birde onun korkusu tribi başladı
Kızlar Adidasın internet siteainde yüzde 50 indirim var yarına kadar.Kızıma ilk adım ayakkabısını aldım sizde bakmak isterseniz fiyatlar cok uygun tabi numaralar hızla tükeniyor. https://shop.adidas.com.tr/indirim?mf=0&t=2279,3329,2230
Şampuan mustela deterjan uni baby canmBende öyle düşünüyorum unı baby alıcam bakalımŞampuan ve deterjan işini ne yaptınız
Canım biberonu cammı aldın.ben 2li başalngıç seti diye sipariş verdim ama cam degil sanırım ona üzüldüm
Evet ilk etapta kullanabilmek için küçük camlardan aldım 125 ml büyüyünce bende plastik alırım üzülme canım büyüyünce camı tutmaları cok zor olur yardım almadan tutamazlar 125 ml bile cok agırCanım biberonu cammı aldın.ben 2li başalngıç seti diye sipariş verdim ama cam degil sanırım ona üzüldüm
Ben de öyle aldım belki cam da ilave ederim ama sağlıklı pba içermeyen ürünler plastik dediklerimiz de takılma çok derim cnm
O ne işe yariyo cnm çok mu lazım bişey acaba bi fikrim yok hicMutlaka kullanılmalı diye düşünüyorum bende aldım bu üründen son bir hafta kala kullanmaya başlıcam. Ayrıca ben göğüs kalkanı almayı da düşünüyorum,nedense göğüs ucu hassasiyeti beni doğumdan fazla ürkütüyor galiba tuaf
Kendini yormamaya çalış son zamanlar artık agirlastik ve en basit şey bile nefessiz bırakıyo vallaDinlenmek biraz iyi geldi bana hala ağrı var ama dün yürüyemiyordum düşün
Canm valla özellikle yaptığım bişey yok abnm bulantılar hala devam ediyo tabi ilk aylara göre azaldı ama bazen zorluyor ekmeği azalttım bn ilk zamanlar ekmek hariç bişey yiyemiyodum ayda 5 kilo aldığım oldu kabus gibiydi inşallah bu son aylarda az alırım da başka bişey istemem valla.ben şu an aynayi alıp alıp bakiyom çok moral bozucu çok kötü görünüyo valla inşallah olmaz sende ama bnm vücudum musait ya lise zamanlarimdan kalma catlaklarim da vardı bn emindim gobegiminde böyle olcagindanHep bir şeyler eksik gibi hissediyorum bende panik olmamaya calışıyorum doğuncada alınır diyorum ama bakalım
Aynen aseton ojeden daha zararlıymıs
Canım sen ilk başta hızlı gittin ama frenledin son aylar nasıl başardın.çatlaktan bende korkuyorum olursa görünce ilk tepkim nasıl olur bilmiyorum tepine tepine aglarım heralde kestiremiyorum suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?