2018 mart-nisan anneleri

Soothie yi ağır diye bebekler ağzından düşürüyormuş. Ben avent ultra soft yeni doğan aldım. Ama soothie çok güzel :) nette aventin sitesine gir emzik modelleri karşılaştır var onu yap oku

Ben soothie aldım bakalım çok hafif bence diğer emziklerden farkı yok ağırlık konusunda hem bebeğin yüzünde iz de yapmıyor. Bakalım benim minnakım emzik tutacak mı

Emzikleri çok iyi fiyata almışsın ben ultra softu 2 tane var içinde 42 ye mi ne aldım

Ben soothie aldım bakalım çok hafif bence diğer emziklerden farkı yok ağırlık konusunda hem bebeğin yüzünde iz de yapmıyor. Bakalım benim minnakım emzik tutacak mı
Aventin kendi sitesinde kullanıcı yorumlarında vardı bu bilgi. Gerçi tutan bebeklerde var. İnşallah tutar ya emzik. Emziğe karşı değilim kız kardeşim çok çekti, kuru meme gibi kullandı kadını

Canım sen en fazla 2 yada 3 kilo alırsın.Benide bu hafta kızkardeşim yediriyor.Bu ay bakalım ne kadar aldık bu ay.Yavrularımız sağlıkla gelsinlerde hayatta herşeye çare var.İyi bak kendine.

Canım sen en fazla 2 yada 3 kilo alırsın.Benide bu hafta kızkardeşim yediriyor.Bu ay bakalım ne kadar aldık bu ay.Yavrularımız sağlıkla gelsinlerde hayatta herşeye çare var.İyi bak kendine.
Ahh canım 2 3 kilo yu falan 3 haftada alırım ben 2 aya kadar 6 alırım gibi geliyor.sen cok iyi sürdürdün bu süreci tebrik ediyorum vallahi helal olsun

Solante kullanıyorum bende güneş koruyucuyu canım yves rocher nin gündüz nemlendricisini kullandım sadece başka bişeyini almadım seninki bitkiselse linkini yada fotosunu atabilirmisin
Bende solentenin kahverengisinden yves rochere geçtim canım gramajı biraz düşük ama bir damlası yetiyor. solentede cok iyiydi ama yapı olarak yvesden daha memnun kaldım indirimdeymiş şuan

Eklentiler

• 4CDD4EDF-44B0-413E-9FEF-AF0DBBEA4324.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 28
Aynen normalde shootiede 40 lira civarı burda haber verildi aslında bende yazmıştım hepsiburadada indirim vardı o zaman aldım 10 gün önce flndı sanırım
Canım biberonu cammı aldın.ben 2li başalngıç seti diye sipariş verdim ama cam degil sanırım ona üzüldüm

Kızlar ben çok duygusallaştım,bugün odamız geldi şükür. Temizledi teyzesi her şeyini bütün eşyalarını yerleştirdi odasını süsledi,perdemizde dikilince gelicek nasipse.Çok şükür yavrumun herşeysi çok güzel oldu herşeyini fazla fazla almışız,herşey açılınca bir eksik kalmadığını anladık.Ben bakıp bakıp odaya ağlamaya başladım.Bütün evimizdeki eşyalarımız benim beyazdı sadece beyaz eşyam siyah camdı,yavrumada beyaZ aldık mobilyayı.İyiki odasını yapmışız çünkü çok güzel bir duyguymuş oda hazırlamak.Bide o kadar eşyayı nereye yerleştirirdik biZ.Darısı,daha iyisi daha güzeli sizlerin ve tüm isteyenlerin olsun kızlar.Saglıkla gelsin yavrularımız inşallah.

Ya oje de ne marka kullanıyorsunuz sanki belirli markalar kullanılıyor ben hamilelik boyunca cesaret edemiyorum

Pastelindi sanırım sürdüğüm hiç duymamıştım belli markalar kullanılıyor diye bilemedim ben

Sanki yıllardır hamileyim gibi birde normal Doğum yapsam benden iyisi Yok, birde onun korkusu tribi başladı

Canım '100 soruda doğal doğum' diye bir kitap var öneririm Hakan Çoker diye iyi bir doktorun kitabı, videoları da var youtube da rahatlatıyor insanı şiddetle tavsiye ederim. İnanmak başarmanın yarısı

Bir yaş kaç numara oluyor canım bulamadım ben

Bende öyle düşünüyorum unı baby alıcam bakalım Şampuan ve deterjan işini ne yaptınız
Şampuan mustela deterjan uni baby canm

Canım biberonu cammı aldın.ben 2li başalngıç seti diye sipariş verdim ama cam degil sanırım ona üzüldüm

Ben de öyle aldım belki cam da ilave ederim ama sağlıklı pba içermeyen ürünler plastik dediklerimiz de takılma çok derim cnm

Bizim de odamız geldi,şuan her şeyi tamam kuzumun..perdesi,beşiği,dolabı..çamaşırlarını da yıkadım ütüledim yerleştirdim bugün..sağlıkla kullansın inş bebeğim. Sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım.hamilelik ilerledikçe zorlaşıyormuş ama :/ hepimiz güzelce kavuşalım bebişlerimize

Evet ilk etapta kullanabilmek için küçük camlardan aldım 125 ml büyüyünce bende plastik alırım üzülme canım büyüyünce camı tutmaları cok zor olur yardım almadan tutamazlar 125 ml bile cok agır

O ne işe yariyo cnm çok mu lazım bişey acaba bi fikrim yok hic

Canm valla özellikle yaptığım bişey yok abnm bulantılar hala devam ediyo tabi ilk aylara göre azaldı ama bazen zorluyor ekmeği azalttım bn ilk zamanlar ekmek hariç bişey yiyemiyodum ayda 5 kilo aldığım oldu kabus gibiydi inşallah bu son aylarda az alırım da başka bişey istemem valla.ben şu an aynayi alıp alıp bakiyom çok moral bozucu çok kötü görünüyo valla inşallah olmaz sende ama bnm vücudum musait ya lise zamanlarimdan kalma catlaklarim da vardı bn emindim gobegiminde böyle olcagindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…