2018 mart-nisan anneleri

Güle güle sağlıkla yatsın bebeğin odasında,valla benden çok büyük bir yük kalktı onun odası hazırlanınca,27.haftadayım ben hakikaten zorlaştı Canım bide hala yediklerimi çıkarıyorum ben.Allah hepimize kolaylık versin.

Bende dün zeka kartlarına baktım 0—12 ay arası. Bende onlardan alayım diyorum
Ya bn hiç bişey almadım ne kart ne oyuncak ne prima ıslak mendil stokladim acaba yanlış mı yapıyorum yani market hemen evin altında ne diye erkenden fazla fazla alayım ki hemn inip alırım diye dusunuyorum

Kuzum ben gene başladım çok kusmaya artık fenalık geçiricem yiyorum çıkarıyorum çok komik şaka gibi,ama berbat bir durumdayım.Takma kafana benimde ergenlik çatlaklarım var karnım çok çıkınca yukarı doğru gelmişler kötü gözüküyor ama ne yapalım.Saglıkla alalım bebeklerimizi Allah’ın izni ile artık başka birşey istemiyorum.Yorma kendini çok tatlı anne.

Yaa Kıyamam benim ve senin bu halin nolcak hiç bilmiyorum sende yorma dikkat et kendine bulantılar iyice halsizlestiriyo insanı dikkat et

Sag ol canım senin kuzucuk da sağlıkla kullandın.bende bir de romatizma var agrılarım artıyor gibi..benim için de hareket etmek baya zorlaştı. Neyse ki izne ayrılacağım zaten çalışamayacakmışım

Günaydın kızlar.Dün bebiş kıpır kıpırdı maşallah hiç durmadı sanki umarım iyidir.az hareket etsede cok etsede endişeleniyo insan.gece sola dönüyorum ordan vuruyo yataga doğru üstüme yattın der gibi saga dönüyorum aynı sekilde ordan vuruyo napıcagımı şaşırdım 1 saat falan tedirgin sekilde dönüşler yaptım acaba gercekten üstünemi yatıyorumki ya kafasıysa falan diye korkuyorum

günaydın kızlar iki haftadır tuvalete zor çıkıyordum sabah elime bir kitle geldi off ya basurum çıktı bir tane canım çok sıkkın hiç olmamıştı böyle bir sorunum

günaydın kızlar iki haftadır tuvalete zor çıkıyordum sabah elime bir kitle geldi off ya basurum çıktı bir tane canım çok sıkkın hiç olmamıştı böyle bir sorunum
cnm geçmiş olsun devamlı olan bir şey mi sende bu kabızlık doktoruna bilgi vermelisin bu konuda mesela benim göbek fıtığım var kesinlikle ıkınmam yasak her gidişimde doktor soruyor kabızlık var mı diye

saol canm sanada çok geçmiş olsun benim gayet düzenliydi iki haftadır tuvalet düzenim bozuldu bu aylarda olur diye pek önemsemedim çokta zorlamadım aslında ama nasıl çıktı anlamadım cuma günü randevum var gidince söyleyeceğim inşallah geçer ya çok moralim bozuldu

T tuba-kumsal cnm bende aventin biberonunu aldım ama plastik cam olarak almadım bizde ayrıca küçük cam alırız üzülme yani
Haklısın canım ayrıca gögüs pomposınunda biberonu oluyormus onu unutmustum
Günaydın canım ben bebeğe kilo yapsın diye muza dayanınca tuvalet sorunu yaşıyorum cok zor gercekten hele ki hamiellikte.benimde acıyo artık şimdilik kitle yok ama zorlamamam gerek.çözümü kuru kayısıda buldum gündr 6 7 tane falan yiyorum aklıma geldikçe cok rahatım 2 haftadır şükürler olsun.sanada tavsiye ederim bide gaz problemim arttı nefret ediyorum bu durumdan

ben muzu bıraktım artık canm kayısıyı da hamilelik başından beri yiyorum bir haftadır da 10-15 tane kayısıyı kaynatıp rondodan geçirip öyle içiyorum aç karnına ozaman rahatlıyorum ama bende de kabızlık ve gaz vardı işte iki haftadır sabah farkettim çok moralim bozuldu şükür ağrım falan yok cuma günü doktora sorcam bakalım sanada geçmiş olsun çok dikkat et

Teşekkür ederim canım ağırlaştık artık hareketler kısıtlandı 2 ay kaldı ama hayırlısıyla sağ salim atlatalım bu süreci

kskada canım sanki bendede çıkmış gibi hissettim ama eminde değilim bende zorlamıyorum kendimi hiç neden oldu ki bu bir de sabahları kalkınca bir iki aydır ellerim kaskatı oluyor hareket ettirince ağırıyor sebebi ne acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…