- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #11.681
Ayy valla hersey bi dikkat gerektiriyor.çok duygusalm çok hastayım valla her yanim agriyoEvet canım herkes çok memnun bende sipariş ettim bakalım artık. Dediğin gibi canım uçları çok uyarmamak lazım. Allah korusun erken doğum riski oluyormuş
Güle güle sağlıkla yatsın bebeğin odasında,valla benden çok büyük bir yük kalktı onun odası hazırlanınca,27.haftadayım ben hakikaten zorlaştı Canım bide hala yediklerimi çıkarıyorum ben.Allah hepimize kolaylık versin.Bizim de odamız geldi,şuan her şeyi tamam kuzumun..perdesi,beşiği,dolabı..çamaşırlarını da yıkadım ütüledim yerleştirdim bugün..sağlıkla kullansın inş bebeğim. Sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım.hamilelik ilerledikçe zorlaşıyormuş ama :/ hepimiz güzelce kavuşalım bebişlerimize
Ya bn hiç bişey almadım ne kart ne oyuncak ne prima ıslak mendil stokladim acaba yanlış mı yapıyorum yani market hemen evin altında ne diye erkenden fazla fazla alayım ki hemn inip alırım diye dusunuyorumBende dün zeka kartlarına baktım 0—12 ay arası. Bende onlardan alayım diyorum
Kuzum ben gene başladım çok kusmaya artık fenalık geçiricem yiyorum çıkarıyorum çok komik şaka gibi,ama berbat bir durumdayım.Takma kafana benimde ergenlik çatlaklarım var karnım çok çıkınca yukarı doğru gelmişler kötü gözüküyor ama ne yapalım.Saglıkla alalım bebeklerimizi Allah’ın izni ile artık başka birşey istemiyorum.Yorma kendini çok tatlı anne.Canm valla özellikle yaptığım bişey yok abnm bulantılar hala devam ediyo tabi ilk aylara göre azaldı ama bazen zorluyor ekmeği azalttım bn ilk zamanlar ekmek hariç bişey yiyemiyodum ayda 5 kilo aldığım oldu kabus gibiydi inşallah bu son aylarda az alırım da başka bişey istemem valla.ben şu an aynayi alıp alıp bakiyom çok moral bozucu çok kötü görünüyo valla inşallah olmaz sende ama bnm vücudum musait ya lise zamanlarimdan kalma catlaklarim da vardı bn emindim gobegiminde böyle olcagindan
Hepsi olur canım,bazılarında eksik olsun nazarlık.Ya bn hiç bişey almadım ne kart ne oyuncak ne prima ıslak mendil stokladim acaba yanlış mı yapıyorum yani market hemen evin altında ne diye erkenden fazla fazla alayım ki hemn inip alırım diye dusunuyorum
Yaa Kıyamam benim ve senin bu halin nolcak hiç bilmiyorum sende yorma dikkat et kendine bulantılar iyice halsizlestiriyo insanı dikkat etKuzum ben gene başladım çok kusmaya artık fenalık geçiricem yiyorum çıkarıyorum çok komik şaka gibi,ama berbat bir durumdayım.Takma kafana benimde ergenlik çatlaklarım var karnım çok çıkınca yukarı doğru gelmişler kötü gözüküyor ama ne yapalım.Saglıkla alalım bebeklerimizi Allah’ın izni ile artık başka birşey istemiyorum.Yorma kendini çok tatlı anne.
Sag ol canım senin kuzucuk da sağlıkla kullandın.bende bir de romatizma var agrılarım artıyor gibi..benim için de hareket etmek baya zorlaştı. Neyse ki izne ayrılacağım zaten çalışamayacakmışımGüle güle sağlıkla yatsın bebeğin odasında,valla benden çok büyük bir yük kalktı onun odası hazırlanınca,27.haftadayım ben hakikaten zorlaştı Canım bide hala yediklerimi çıkarıyorum ben.Allah hepimize kolaylık versin.
Ben de üşümektense çatlamayı tercih ederimevet kar göremedik malesef
cnm geçmiş olsun devamlı olan bir şey mi sende bu kabızlıkgünaydın kızlar iki haftadır tuvalete zor çıkıyordum sabah elime bir kitle geldi off ya basurum çıktı bir tane canım çok sıkkın hiç olmamıştı böyle bir sorunum
saol canm sanada çok geçmiş olsun benim gayet düzenliydi iki haftadır tuvalet düzenim bozuldu bu aylarda olur diye pek önemsemedim çokta zorlamadım aslında ama nasıl çıktı anlamadım cuma günü randevum var gidince söyleyeceğim inşallah geçer ya çok moralim bozulducnm geçmiş olsun devamlı olan bir şey mi sende bu kabızlıkdoktoruna bilgi vermelisin bu konuda mesela benim göbek fıtığım var kesinlikle ıkınmam yasak her gidişimde doktor soruyor kabızlık var mı diye
Haklısın canım ayrıca gögüs pomposınunda biberonu oluyormus onu unutmustumT tuba-kumsal cnm bende aventin biberonunu aldım ama plastik cam olarak almadım bizde ayrıca küçük cam alırız üzülme yani
Günaydın canım ben bebeğe kilo yapsın diye muza dayanınca tuvalet sorunu yaşıyorum cok zor gercekten hele ki hamiellikte.benimde acıyo artık şimdilik kitle yok ama zorlamamam gerek.çözümü kuru kayısıda buldum gündr 6 7 tane falan yiyorum aklıma geldikçe cok rahatım 2 haftadır şükürler olsun.sanada tavsiye ederim bide gaz problemim arttı nefret ediyorum bu durumdangünaydın kızlar iki haftadır tuvalete zor çıkıyordum sabah elime bir kitle geldi off ya basurum çıktı bir tane canım çok sıkkın hiç olmamıştı böyle bir sorunum
ben muzu bıraktım artık canm kayısıyı da hamilelik başından beri yiyorum bir haftadır da 10-15 tane kayısıyı kaynatıp rondodan geçirip öyle içiyorum aç karnına ozaman rahatlıyorum ama bende de kabızlık ve gaz vardı işte iki haftadır sabah farkettim çok moralim bozuldu şükür ağrım falan yok cuma günü doktora sorcam bakalım sanada geçmiş olsun çok dikkat etHaklısın canım ayrıca gögüs pomposınunda biberonu oluyormus onu unutmustum
Günaydın canım ben bebeğe kilo yapsın diye muza dayanınca tuvalet sorunu yaşıyorum cok zor gercekten hele ki hamiellikte.benimde acıyo artık şimdilik kitle yok ama zorlamamam gerek.çözümü kuru kayısıda buldum gündr 6 7 tane falan yiyorum aklıma geldikçe cok rahatım 2 haftadır şükürler olsun.sanada tavsiye ederim bide gaz problemim arttı nefret ediyorum bu durumdan
Teşekkür ederim canım ağırlaştık artık hareketler kısıtlandı 2 ay kaldı ama hayırlısıyla sağ salim atlatalım bu süreciben muzu bıraktım artık canm kayısıyı da hamilelik başından beri yiyorum bir haftadır da 10-15 tane kayısıyı kaynatıp rondodan geçirip öyle içiyorum aç karnına ozaman rahatlıyorum ama bende de kabızlık ve gaz vardı işte iki haftadır sabah farkettim çok moralim bozuldu şükür ağrım falan yok cuma günü doktora sorcam bakalım sanada geçmiş olsun çok dikkat et
inşallah canm şükür az kaldı mart da geldi mi beklicez artık minnakları bizim de dün odamız geldi heyecan arttı iyice gelsinlerde sağsalim sevelimTeşekkür ederim canım ağırlaştık artık hareketler kısıtlandı 2 ay kaldı ama hayırlısıyla sağ salim atlatalım bu süreci
acılı yiyeceklerden uzak durmaya calıs canım geçmiş olsungünaydın kızlar iki haftadır tuvalete zor çıkıyordum sabah elime bir kitle geldi off ya basurum çıktı bir tane canım çok sıkkın hiç olmamıştı böyle bir sorunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?