2018 mart-nisan anneleri

bende zorlamadım canm bilerek kanama çatlak falan olmasın diye sabah farkettim gene zorlamadım ama bir anda oldu sanki gebelikten önce hiçbir sıkıntım yoktu inşallah geçicidir cuma doktoruma sorcam
yatış şeklinden olabilir mi acaba kan gitmiyor falan benim kalçam ağrıyor geceleri oda sürekli aynı yöne yatmaktan sanırım doktora kalsa herşey normal

Ya benim bebegimde sabaha karşı çok hareket ediyor . Gündüz de çok acıktigim zamanlar . Sanırım gece acikiyorlar ondan öyle çok hareketli oluyorlar :)

Ya bn hiç bişey almadım ne kart ne oyuncak ne prima ıslak mendil stokladim acaba yanlış mı yapıyorum yani market hemen evin altında ne diye erkenden fazla fazla alayım ki hemn inip alırım diye dusunuyorum
Canım bez ve ıslak mendil pahalı. İndirimler var kampanyalar var uyguna yakaladıkça millet stok yapıyor, yoksa ne para yetişir nede can. Arada baya fark oluyor toplu almak ile tek tek almak arasında. Ben 165 tl ye neredeyse 500 adet prima cure aldım. 4 kutu yani her birinde 120 adet falan var. Şimdi sen bak fiyatına kıyasla :)

Canım hayırlı olsun maşallah bitmiş hazırlıklar. Benim perde halı ve loğusa gecelik vs kaldı. Aynı haftadayız ben erken diye temizlik işine girmedim. Oda sirkeli su ile silinecek vs vs.

Aynen normalde shootiede 40 lira civarı burda haber verildi aslında bende yazmıştım hepsiburadada indirim vardı o zaman aldım 10 gün önce flndı sanırım
Ah keşke görseydim bazen uykuya teslim oluyorum gün içinde yada başka birşey çıkıyor sürekli takip edemiyorum ama çok sevindim senin için demek o fiyatlara da alınıyormuş neden eşşek yükü para istiyorlar anlamıyorum hani çocuk emziği tutmasa çöp olacak :)

Aminn canım bende oda takımı geldikçe kapıdan bakıp bakıp iç çektim. Eşimi yakaladım kurban olduğum gidip gelip Ege çok güzel oldu dimi diyor. Rabbim sağ Salim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin. İsteyen herkesin evi bebek kokusundan mahrum kalmasın

Canım hayırlı olsun maşallah bitmiş hazırlıklar. Benim perde halı ve loğusa gecelik vs kaldı. Aynı haftadayız ben erken diye temizlik işine girmedim. Oda sirkeli su ile silinecek vs vs.
Sağol canım iyice kötü olmadan halledeyim dedim odasını.sonra temizlik vakti yine gelir zaten. Ben halı almadım mobilyaları beyaz beyaz halım da vardı güzel uydu odaya gerek kalmadı. Banyo küveti eksik kaldı bir de minik biberon :) kendime lohusa pijama takımı almıştım bir tane de normal büyük beden pijama takımı aldım yeter mi bilmiyorum. Bebek için de takımlar yetmezse ihtiyaç oldukça alırız diye düşündük şimdilik 6 takım falan var. Az mı sence?

Kızlar geçen hafta sağlık ocağına kan tahlili vermiştim aşı için gittiğimde kan sonucuma göre hemoglobin (kan) 10.9 , demir ise 31 çıkmış işten izin alamadığım için ablam gitmişti bende kansızlık olduğunu söylemiş sizin nasıl değerler benim kontrol haftaya o zaman gidince doktora sorsam mı yoksa şimdiden whatsaptan göndersem mi doktora bilemedim.

oy oy benim kan değerim 9.7 çıkmıştı 15 gün önce. akdeniz anemisiyim.

canm bende kan vermiştim tiroid ve kan değerlerine falan bakılacaktı cuma günü alcam hemde doktora gitcem ama bence sen gönder whatsaptan baksın işi ne

maşallah kuzucuğa biz cuma gitcek 29 +0 oluyoruz tam doktorun ne dedi gelişimine bence iyi bizim 25 de 850 gr 33 cm di iki katı artıyor herhal bir ayda
25 hafta 3 gunlukken 890 gr 35 cm denmişti benimde canım. doktor haftasıyla uyumlu masallah dedi. erkek bebek bu arada. senin neydi canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…