2018 mart-nisan anneleri

oyyy allahım bende de oldum olası hep bir kansızlık var zaten şimdi böyle deyince ferrum var ama günde 1 içiyordum bari akşamları da içeyim
bı doktoruna danıs istersen canım gıdalar yoluyla almak daha iyi aslında ama bilemedim.

O ne işe yariyo cnm çok mu lazım bişey acaba bi fikrim yok hic
Göğüs pedi yerine kullanılıyor.İç çamaşırı temasını engelliyor hava almasını sağladığı için yaralar çabuk iyileşiyor ve süt bir yere toplanıyor philisp göğüs kalkanı yaz çıkıyor chiccoda da var büyük ihtimalle yorumlar iyi tercihe bağlı ben ürküyorum yaradan kanama falan oluyormuş.

oyyy allahım bende de oldum olası hep bir kansızlık var zaten şimdi böyle deyince ferrum var ama günde 1 içiyordum bari akşamları da içeyim
Günde 1 içiyordum bende ferrum fordu kan degerlerim düşunce doktor günde 2 ye çıkardı ilacı da değiştirdi gyno ferro verdi . Bende hiç kansızlık yok tu birde . Bi doktoruna tekrar danis istersen. Sen söylemeden bazen görmüyorlar

C cansukrcm nerdesinn bizim mali müşavirle konuştum tazminatımın hepsini vermicekmiş ayyy nasıl moralim bozuldu hepsini bekleme dedi işsizlik paranı alırsın ben çıkarmış gibi yaparım dedi sonuçta ben çıkarmıyorum seni dedi

aaa ciddi misin ne yapmayı düşünüyosun peki işsizlik sonuçta ne kadar alıcaksın ki asgari mi görünüyodun ayyy ne sinir insanlar yaaa

aaa ciddi misin ne yapmayı düşünüyosun peki işsizlik sonuçta ne kadar alıcaksın ki asgari mi görünüyodun ayyy ne sinir insanlar yaaa
evet cnm şuan baktım net kıdem 18,800 görünüyor 2007 de girdim işe yani düşün ve asgariden yatıyor gıkımı çıkarmadım bunca yıl zaten bugüne kadar para muhabbeti hiç yapmadım dedim biliyorum ama iş kanununda herşey açık dedi bende biliyorum prosedürü dedim ne yapacağımı bilemiyorum

Ya benim bebegimde sabaha karşı çok hareket ediyor . Gündüz de çok acıktigim zamanlar . Sanırım gece acikiyorlar ondan öyle çok hareketli oluyorlar :)
Canım bizimki sürekli bi hareket halinde maşallah yarım saat uyuyor sonra yine başlıyor böyle degildi coştu minnoş.doktor acıkınca uyur demişti canım bende tekmeliyo acıktı diye düşünüyordum ama enerjisiz kalıp uyuyorlarmıs oysa ki
Dr brows un mu 2 li setini söyledin canım? Oysa eğer üzülme oda güzel
Ewt canım o.ayrıca lansinohun elektrikli pompasını alıcam ya onunda biberonu oluyormus

kızlar doktor kontrolünden geliyorum. 30 hafta 1 günlük boyu 40 cm kilosu 1578 grm. dedi sizce nasıl.
Bende haftaya salı tam 30+1de gidicem kontrole canım söylerim boyunu kilosunu.ama bence gayet güzel kilosu şimdiden sonra hızla alıcak merak etme asıl şimdi beslenmemiz cok önemli

Aaa ne gıcıkmış.o kadar emek verdin onlar için ayıp bişey ya bide bebeğin oluyor paraya en ihtiyaç duyulan dönem.herkes kendi çıkarının peşinde bu devirde

Kızlar çatı muayenesini kaçıncı haftada yapıyorlar ?
37 de yapıyormus benim doktor ama kişiden kişiye degişrmi bilmiyorum canım bi aekadasımada 38de yapmslar

amin insallah canım haberleşelim

Mahkemeye versem kazanma ihtimalim nedir onu da bilemiyorum haklı gerekçen ne dicekler doğum da haklı gerekçe değil mahkeme için kafam karışıkk birde karısını örnek veriyor yıllar önce karısı iş bankasından doğum için çıkmış 5 kuruş vermemişler bende bir banka değilim o kadar zengin değilim diyor ya birde

ulen Fenerbahçe de oturup 1,000,000 küsür usd lik evin var el insaf demezler mi adama 3 kuruşu çok görüyor yıllardır sgk ya asgariden yatırdı ayyy çok sinirliyim yaaa kızım da içerde anladı sinirlenince durmuyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…