- 10 Ağustos 2017
- 317
- 176
- 33
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #11.721
ay insallah canım 10 hafta falan az kaldı diye düşününce acaba kilosu az mı diye düşündüm.bence çok iyi cnm maşallah kilolarının hızlı artışı başlayacak
oyyy allahım bende de oldum olası hep bir kansızlık var zaten şimdi böyle deyince ferrum var ama günde 1 içiyordum bari akşamları da içeyimoy oy benim kan değerim 9.7 çıkmıştı 15 gün önce. akdeniz anemisiyim.
yok yok cnm artar daha şu 2 ayda full çeker annesi merak etme bende haftaya cuma tam 30 haftalıkken gideceğimay insallah canım 10 hafta falan az kaldı diye düşününce acaba kilosu az mı diye düşündüm.
maşallah kuzucuğa sağlıkla gelsinler inşallah benimki de erkek25 hafta 3 gunlukken 890 gr 35 cm denmişti benimde canım. doktor haftasıyla uyumlu masallah dedi. erkek bebek bu arada. senin neydi canım.
bı doktoruna danıs istersen canım gıdalar yoluyla almak daha iyi aslında ama bilemedim.oyyy allahım bende de oldum olası hep bir kansızlık var zaten şimdi böyle deyince ferrum var ama günde 1 içiyordum bari akşamları da içeyim
amin insallah canım yamaşallah kuzucuğa sağlıkla gelsinler inşallah benimki de erkek
insallah canım ya güzel haberlerle git gel insallah sendeyok yok cnm artar daha şu 2 ayda full çeker annesi merak etme bende haftaya cuma tam 30 haftalıkken gideceğim
Göğüs pedi yerine kullanılıyor.İç çamaşırı temasını engelliyor hava almasını sağladığı için yaralar çabuk iyileşiyor ve süt bir yere toplanıyor philisp göğüs kalkanı yaz çıkıyor chiccoda da var büyük ihtimalle yorumlar iyi tercihe bağlı ben ürküyorum yaradan kanama falan oluyormuş.O ne işe yariyo cnm çok mu lazım bişey acaba bi fikrim yok hic
Günde 1 içiyordum bende ferrum fordu kan degerlerim düşunce doktor günde 2 ye çıkardı ilacı da değiştirdi gyno ferro verdi . Bende hiç kansızlık yok tu birde . Bi doktoruna tekrar danis istersen. Sen söylemeden bazen görmüyorlaroyyy allahım bende de oldum olası hep bir kansızlık var zaten şimdi böyle deyince ferrum var ama günde 1 içiyordum bari akşamları da içeyim
aaa ciddi misin ne yapmayı düşünüyosun peki işsizlik sonuçta ne kadar alıcaksın ki asgari mi görünüyodun ayyy ne sinir insanlar yaaa
bana doktorum 37.haftada yapıcam dedi canımKızlar çatı muayenesini kaçıncı haftada yapıyorlar ?
evet cnm şuan baktım net kıdem 18,800 görünüyor 2007 de girdim işe yani düşün ve asgariden yatıyor gıkımı çıkarmadım bunca yıl zaten bugüne kadar para muhabbeti hiç yapmadım dedim biliyorum ama iş kanununda herşey açık dedi bende biliyorum prosedürü dedim ne yapacağımı bilemiyorumaaa ciddi misin ne yapmayı düşünüyosun peki işsizlik sonuçta ne kadar alıcaksın ki asgari mi görünüyodun ayyy ne sinir insanlar yaaa
Kızlar çatı muayenesini kaçıncı haftada yapıyorlar ?
cnm herşey yolunda giderse 37 ye kadar bakmıyorlarKızlar çatı muayenesini kaçıncı haftada yapıyorlar ?
Canım bizimki sürekli bi hareket halinde maşallah yarım saat uyuyor sonra yine başlıyor böyle degildi coştu minnoş.doktor acıkınca uyur demişti canım bende tekmeliyo acıktı diye düşünüyordum ama enerjisiz kalıp uyuyorlarmıs oysa kiYa benim bebegimde sabaha karşı çok hareket ediyor . Gündüz de çok acıktigim zamanlar . Sanırım gece acikiyorlar ondan öyle çok hareketli oluyorlar :)
Ewt canım o.ayrıca lansinohun elektrikli pompasını alıcam ya onunda biberonu oluyormusDr brows un mu 2 li setini söyledin canım? Oysa eğer üzülme oda güzel
Bende haftaya salı tam 30+1de gidicem kontrole canım söylerim boyunu kilosunu.ama bence gayet güzel kilosu şimdiden sonra hızla alıcak merak etme asıl şimdi beslenmemiz cok önemlikızlar doktor kontrolünden geliyorum. 30 hafta 1 günlük boyu 40 cm kilosu 1578 grm. dedi sizce nasıl.
Aaa ne gıcıkmış.o kadar emek verdin onlar için ayıp bişey ya bide bebeğin oluyor paraya en ihtiyaç duyulan dönem.herkes kendi çıkarının peşinde bu devirde
37 de yapıyormus benim doktor ama kişiden kişiye degişrmi bilmiyorum canım bi aekadasımada 38de yapmslarKızlar çatı muayenesini kaçıncı haftada yapıyorlar ?
amin insallah canım haberleşelimCanım bizimki sürekli bi hareket halinde maşallah yarım saat uyuyor sonra yine başlıyor böyle degildi coştu minnoş.doktor acıkınca uyur demişti canım bende tekmeliyo acıktı diye düşünüyordum ama enerjisiz kalıp uyuyorlarmıs oysa ki
Ewt canım o.ayrıca lansinohun elektrikli pompasını alıcam ya onunda biberonu oluyormus
Bende haftaya salı tam 30+1de gidicem kontrole canım söylerim boyunu kilosunu.ama bence gayet güzel kilosu şimdiden sonra hızla alıcak merak etme asıl şimdi beslenmemiz cok önemli
Aaa ne gıcıkmış.o kadar emek verdin onlar için ayıp bişey ya bide bebeğin oluyor paraya en ihtiyaç duyulan dönem.herkes kendi çıkarının peşinde bu devirde
37 de yapıyormus benim doktor ama kişiden kişiye degişrmi bilmiyorum canım bi aekadasımada 38de yapmslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?