- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #11.741
Canım oda geldiyse yerleştirin temizleyin insanın üzerinden büyük bir yük kalkıyor benim kalktı valla rahatladım.Kaçıncı haftadasın ben 27. Haftadayım.Bir tek benim lohusa tk çamaşırlarım hastaneye süslemeler kendime makyaj malzemesi vb.onlar kaldı.Bebegin herşeyini tamamladık Allah’ın izni ile.Güle güle kullanın bebek odasını SaglıklaCanım hayırlı olsun maşallah bitmiş hazırlıklar. Benim perde halı ve loğusa gecelik vs kaldı. Aynı haftadayız ben erken diye temizlik işine girmedim. Oda sirkeli su ile silinecek vs vs.
Kazanirsin hem de çok rahat kazanirsn mahkemeyi.Mahkemeye versem kazanma ihtimalim nedir onu da bilemiyorum haklı gerekçen ne dicekler doğum da haklı gerekçe değil mahkeme için kafam karışıkk birde karısını örnek veriyor yıllar önce karısı iş bankasından doğum için çıkmış 5 kuruş vermemişler bende bir banka değilim o kadar zengin değilim diyor ya birde
Amin Rabbim kim istiyorsa nasip etsin.Evet bende çok bakıyorum gidip gelip çok farklı bir duyguymuş.Bugün annemle döndük onun evine gene annemde kalıcam beni güvenip yalnız bırakamıyorlar.Hiçbirşey yapamıyorum ben.Aminn canım bende oda takımı geldikçe kapıdan bakıp bakıp iç çektim. Eşimi yakaladım kurban olduğum gidip gelip Ege çok güzel oldu dimi diyor. Rabbim sağ Salim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin. İsteyen herkesin evi bebek kokusundan mahrum kalmasın
Çok duygusallaştık bende ağlıyorum .Eşimle annem kızıyor bebek hisseder herşeyi sonra stresli doğar diye.Oku kendini ferahlarsın.Kızlar bugün bir şeylere canım sıkıldı dolunay falan da varmış zaten aşırı sinirlilik halim var bir de çok ağladım şimdi de ağladığım için üzülüyorum bebeğim de üzülmüş müdür diye içim içimi yiyor:'(
Maşallah annesi bebeğine nazarlardan esirgesin Rabbim .kızlar doktor kontrolünden geliyorum. 30 hafta 1 günlük boyu 40 cm kilosu 1578 grm. dedi sizce nasıl.
Canım niye üzülüyosn ben de uzağim aileme. Bi ara gelip yardım edecekler . Seninkilerde gelir bi ara daha var doğuma . Bebek ve sen sağlıklı ol yeterki . Sağlık olsun yani stres yapmaHatta hala ağlama hissi geliyor engel olamıyorum. Tek başıma üstesinden gelemediğim şeyler var yakınımda yardımcı olabilecek kimsem yok hiç bir hazırlığım yok çok içerliyorum
Ne olur üzme kendini herşey hallolur merak etme yeterki sağlık olsun hayatta herşeye çare vardır.Sen annesin artık minik kuzu ile geçireceğin günleri hayal et.Hatta hala ağlama hissi geliyor engel olamıyorum. Tek başıma üstesinden gelemediğim şeyler var yakınımda yardımcı olabilecek kimsem yok hiç bir hazırlığım yok çok içerliyorum
çok şaçma yaa sana vericeği tazminat ne olur kii işsizlik alıcaksın sayemde diye 6 7 bin anca verir bu kadar çalışıyoruz emek şu işe bak yaaevet cnm şuan baktım net kıdem 18,800 görünüyor 2007 de girdim işe yani düşün ve asgariden yatıyor gıkımı çıkarmadım bunca yıl zaten bugüne kadar para muhabbeti hiç yapmadım dedim biliyorum ama iş kanununda herşey açık dedi bende biliyorum prosedürü dedim ne yapacağımı bilemiyorum
seni n ne hissettigini cok iyi anliyorum canim dertlesmek istersen ozelden yazabilirsin:)gecicek canim ya hepimizin donem donem oluyo asamicakmisiz gibi duyguları kimse olmasa Rabbim var o en buyuk yardimcimizHatta hala ağlama hissi geliyor engel olamıyorum. Tek başıma üstesinden gelemediğim şeyler var yakınımda yardımcı olabilecek kimsem yok hiç bir hazırlığım yok çok içerliyorum
Yan yatıyorum bacak arama yastık koyup hamilelikten öncede o şekilde yatardım hep bilemedim ki canım. İnşallah hemoroid değildir bu cok zor bir şeybende zorlamadım canm bilerek kanama çatlak falan olmasın diye sabah farkettim gene zorlamadım ama bir anda oldu sanki gebelikten önce hiçbir sıkıntım yoktu inşallah geçicidir cuma doktoruma sorcam
yatış şeklinden olabilir mi acaba kan gitmiyor falan benim kalçam ağrıyor geceleri oda sürekli aynı yöne yatmaktan sanırım doktora kalsa herşey normal
Aynen canım keşke söylemeseydim bak üzdüm seni ya ama benim sarı istediğim emzik mavi geldi :) o sinir bozucu oldu biraz ama allahtan iki tane cıkıyor diğeri seffaf dışarıda onu kullanırım ne yapayım :)Ah keşke görseydim bazen uykuya teslim oluyorum gün içinde yada başka birşey çıkıyor sürekli takip edemiyorumama çok sevindim senin için demek o fiyatlara da alınıyormuş neden eşşek yükü para istiyorlar anlamıyorum hani çocuk emziği tutmasa çöp olacak :)
Canım niye üzülüyosn ben de uzağim aileme. Bi ara gelip yardım edecekler . Seninkilerde gelir bi ara daha var doğuma . Bebek ve sen sağlıklı ol yeterki . Sağlık olsun yani stres yapma
Ne olur üzme kendini herşey hallolur merak etme yeterki sağlık olsun hayatta herşeye çare vardır.Sen annesin artık minik kuzu ile geçireceğin günleri hayal et.
seni n ne hissettigini cok iyi anliyorum canim dertlesmek istersen ozelden yazabilirsin:)gecicek canim ya hepimizin donem donem oluyo asamicakmisiz gibi duyguları kimse olmasa Rabbim var o en buyuk yardimcimiz
Evet o konuda haklısın da bizde yegenim dogunca indirimde n bi sürü prima almıstık ama prima yaramadı poposuna hep pişik yapti hep elde kalmıştı aslında bi yandan da o sebepten almak.istemiyorum yoksa cidden öyle uyguna gelirCanım bez ve ıslak mendil pahalı. İndirimler var kampanyalar var uyguna yakaladıkça millet stok yapıyor, yoksa ne para yetişir nede can. Arada baya fark oluyor toplu almak ile tek tek almak arasında. Ben 165 tl ye neredeyse 500 adet prima cure aldım. 4 kutu yani her birinde 120 adet falan var. Şimdi sen bak fiyatına kıyasla :)
Bnde hiç kolay geçmedi bulantılar yüzündenbu son aylarda kolay gececege benzemiyor valla nefes alamıyorum bileHaklısın canım. Paso yatıştayım zaten :) anam zaman geçmiyor sanki az kaldı ama şu 7 ay daha kolay geçti bende
Of bi sürü şey var ya bn hangi birini yapayım deneyeyim bilmiyom hicGöğüs pedi yerine kullanılıyor.İç çamaşırı temasını engelliyor hava almasını sağladığı için yaralar çabuk iyileşiyor ve süt bir yere toplanıyor philisp göğüs kalkanı yaz çıkıyor chiccoda da var büyük ihtimalle yorumlar iyi tercihe bağlı ben ürküyorum yaradan kanama falan oluyormuş.
YA bnm bebeim aşırı hareketli sabaha karşı gece yarısı gün içinde yürürken uzanirken hep hareket ediyo tekme atiyo bnde aç mi diye dusunuyodum gece ve sabah tekmeleyince demek aç kalonca uyuyo oylw mi hiç bilmiyodum bunu valla cnmCanım bizimki sürekli bi hareket halinde maşallah yarım saat uyuyor sonra yine başlıyor böyle degildi coştu minnoş.doktor acıkınca uyur demişti canım bende tekmeliyo acıktı diye düşünüyordum ama enerjisiz kalıp uyuyorlarmıs oysa ki
Ewt canım o.ayrıca lansinohun elektrikli pompasını alıcam ya onunda biberonu oluyormus
Bende haftaya salı tam 30+1de gidicem kontrole canım söylerim boyunu kilosunu.ama bence gayet güzel kilosu şimdiden sonra hızla alıcak merak etme asıl şimdi beslenmemiz cok önemli
Aaa ne gıcıkmış.o kadar emek verdin onlar için ayıp bişey ya bide bebeğin oluyor paraya en ihtiyaç duyulan dönem.herkes kendi çıkarının peşinde bu devirde
37 de yapıyormus benim doktor ama kişiden kişiye degişrmi bilmiyorum canım bi aekadasımada 38de yapmslar
Benimkide en çok gece yatınca sabaha kadar kıpır kıpır tekmeliyor.Uyuyamıyorum gece zaten ondan sonrada geç kalkıyorum.Diyorum tamam gece uyumuycak bu anlaşıldı hazırlan diyorum kendi kendime.YA bnm bebeim aşırı hareketli sabaha karşı gece yarısı gün içinde yürürken uzanirken hep hareket ediyo tekme atiyo bnde aç mi diye dusunuyodum gece ve sabah tekmeleyince demek aç kalonca uyuyo oylw mi hiç bilmiyodum bunu valla cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?