2018 mart-nisan anneleri

Canım hayırlı olsun maşallah bitmiş hazırlıklar. Benim perde halı ve loğusa gecelik vs kaldı. Aynı haftadayız ben erken diye temizlik işine girmedim. Oda sirkeli su ile silinecek vs vs.
Canım oda geldiyse yerleştirin temizleyin insanın üzerinden büyük bir yük kalkıyor benim kalktı valla rahatladım.Kaçıncı haftadasın ben 27. Haftadayım.Bir tek benim lohusa tk çamaşırlarım hastaneye süslemeler kendime makyaj malzemesi vb.onlar kaldı.Bebegin herşeyini tamamladık Allah’ın izni ile.Güle güle kullanın bebek odasını Saglıkla

Kazanirsin hem de çok rahat kazanirsn mahkemeyi.

Kızlar bugün bir şeylere canım sıkıldı dolunay falan da varmış zaten aşırı sinirlilik halim var bir de çok ağladım şimdi de ağladığım için üzülüyorum bebeğim de üzülmüş müdür diye içim içimi yiyor :'(

Hatta hala ağlama hissi geliyor engel olamıyorum. Tek başıma üstesinden gelemediğim şeyler var yakınımda yardımcı olabilecek kimsem yok hiç bir hazırlığım yok çok içerliyorum

Amin Rabbim kim istiyorsa nasip etsin.Evet bende çok bakıyorum gidip gelip çok farklı bir duyguymuş.Bugün annemle döndük onun evine gene annemde kalıcam beni güvenip yalnız bırakamıyorlar.Hiçbirşey yapamıyorum ben.

Çok duygusallaştık bende ağlıyorum .Eşimle annem kızıyor bebek hisseder herşeyi sonra stresli doğar diye.Oku kendini ferahlarsın.

Hatta hala ağlama hissi geliyor engel olamıyorum. Tek başıma üstesinden gelemediğim şeyler var yakınımda yardımcı olabilecek kimsem yok hiç bir hazırlığım yok çok içerliyorum
Canım niye üzülüyosn ben de uzağim aileme. Bi ara gelip yardım edecekler . Seninkilerde gelir bi ara daha var doğuma . Bebek ve sen sağlıklı ol yeterki . Sağlık olsun yani stres yapma

Ne olur üzme kendini herşey hallolur merak etme yeterki sağlık olsun hayatta herşeye çare vardır.Sen annesin artık minik kuzu ile geçireceğin günleri hayal et.

çok şaçma yaa sana vericeği tazminat ne olur kii işsizlik alıcaksın sayemde diye 6 7 bin anca verir bu kadar çalışıyoruz emek şu işe bak yaa

seni n ne hissettigini cok iyi anliyorum canim dertlesmek istersen ozelden yazabilirsin:)gecicek canim ya hepimizin donem donem oluyo asamicakmisiz gibi duyguları kimse olmasa Rabbim var o en buyuk yardimcimiz

Yan yatıyorum bacak arama yastık koyup hamilelikten öncede o şekilde yatardım hep bilemedim ki canım. İnşallah hemoroid değildir bu cok zor bir şey

Aynen canım keşke söylemeseydim bak üzdüm seni ya ama benim sarı istediğim emzik mavi geldi :) o sinir bozucu oldu biraz ama allahtan iki tane cıkıyor diğeri seffaf dışarıda onu kullanırım ne yapayım :)

Canım niye üzülüyosn ben de uzağim aileme. Bi ara gelip yardım edecekler . Seninkilerde gelir bi ara daha var doğuma . Bebek ve sen sağlıklı ol yeterki . Sağlık olsun yani stres yapma

Doğru söylüyorsun ama bazen elimizde olmadan duygusallaşıyoruz ufacık şeylere daha güçsüz hissediyoruz ki ben hiç böyle değildim her işimi kendim halleden biriydim. Kaç ev kurdum kaç kez ev taşıdım tek başıma ama şimdi ufacık işler gözümde büyüyor

Ne olur üzme kendini herşey hallolur merak etme yeterki sağlık olsun hayatta herşeye çare vardır.Sen annesin artık minik kuzu ile geçireceğin günleri hayal et.

İnş cnm sağlıklı huzurlu günlerimiz olsun hepimizin sanırım zaman yaklaştıkça stres artıyor

seni n ne hissettigini cok iyi anliyorum canim dertlesmek istersen ozelden yazabilirsin:)gecicek canim ya hepimizin donem donem oluyo asamicakmisiz gibi duyguları kimse olmasa Rabbim var o en buyuk yardimcimiz

Sağol canım en büyük yardımcımız o gerçkten

Evet o konuda haklısın da bizde yegenim dogunca indirimde n bi sürü prima almıstık ama prima yaramadı poposuna hep pişik yapti hep elde kalmıştı aslında bi yandan da o sebepten almak.istemiyorum yoksa cidden öyle uyguna gelir

Of bi sürü şey var ya bn hangi birini yapayım deneyeyim bilmiyom hic

YA bnm bebeim aşırı hareketli sabaha karşı gece yarısı gün içinde yürürken uzanirken hep hareket ediyo tekme atiyo bnde aç mi diye dusunuyodum gece ve sabah tekmeleyince demek aç kalonca uyuyo oylw mi hiç bilmiyodum bunu valla cnm

Benimkide en çok gece yatınca sabaha kadar kıpır kıpır tekmeliyor.Uyuyamıyorum gece zaten ondan sonrada geç kalkıyorum.Diyorum tamam gece uyumuycak bu anlaşıldı hazırlan diyorum kendi kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…