2018 mart-nisan anneleri

Canım bende tekmeledikce acıktı heralde diyordumda tam tersiymiş içim rahatladı doktor öyle diyince

Benimkide en çok gece yatınca sabaha kadar kıpır kıpır tekmeliyor.Uyuyamıyorum gece zaten ondan sonrada geç kalkıyorum.Diyorum tamam gece uyumuycak bu anlaşıldı hazırlan diyorum kendi kendime.
Benimki bu ara gece gündüz kıpır kıpır gece kuşu olucaklar heralde.işimiz iş

Aventin kendi sitesinde kullanıcı yorumlarında vardı bu bilgi. Gerçi tutan bebeklerde var. İnşallah tutar ya emzik. Emziğe karşı değilim kız kardeşim çok çekti, kuru meme gibi kullandı kadını

Kuzum 3-6 aylık var birde 0-3 aylık var ben 0-3 aylık aldım :) Bakalım inş. tutar kuzum ben tutmamışım bakalım nelerle karşılaşıcaz

Islak mendili bende yenidoğanlar için olan kutuludan aldım unibaby.şampuan mustela ayrıca chicconun setinide aldım ondada var.deterjanda unibaby sarı kutu sensitive

Annem de roxy kullanalım diyor, hatta beyaz sabunu rendeleyelim diyor, yumuşatıcı olarak da sirke atarız diyor ama bilemedim. Bebek deterjanlarında acaba kimyasal oranları ne durumda korkuyorum çok önemli deterjan hatta annem bebek yağı olarak has zeytinyağından sürelim poposuna diyor ıslak mendil bende unı düşünüyorum ama deterjanda duruma göre bakıcam.

Poposuna bende zeytin yağını biraz ısıtıp sürücem tabi soğuyunca.pişiği önlüyormus.ilk etapta da ıslak mendil degilde pamuk ve ılık su ile temizliycem canım.detarjanı annemde roxy dedi ama partikül kalır diye sıvı aldım yumusatıcı bende beyaz sirke düşünüyorum.bugün bimde unibaby şampuan indirimdeymiş eşim 5 şişe almıs ilk başta mustela kullanıcam sonra unibaby gecicem

Kizlar diyelim bebek odasi aldik bebegi orda uyutabilecekmiyiz gece uzagimizda olsa olur mu bu sekilde kafam karisti

kızlar ebebek te bugün bezlerde %28 indirim varmış biz daha hiç bez almadık alırsam da bir paket alacağım zaten içinde 108 tane var bebeğe pişik falan yaparsa değiştiririm diye çok almak istemiyorum hergün belli üründe %28 indirim olacakmış

Benimkide en çok gece yatınca sabaha kadar kıpır kıpır tekmeliyor.Uyuyamıyorum gece zaten ondan sonrada geç kalkıyorum.Diyorum tamam gece uyumuycak bu anlaşıldı hazırlan diyorum kendi kendime.
Ayy inşallah çok uyuyan ve yiyen bebeklerimiz olur canm ya valla bnde korkuyorum inşallah uyku problemi yasamayix

Bende öyle yaparım eşime söylerim o da alsın bimden :) Mustela ile başlarız uni baby ile devam ederiz. Miniklerin tenine kimyasal değmesin

ay cnm bende ona bakıyordum bizim de hiç yok acaba sadece net için mi geçerli bu fiyatlar https://www.e-bebek.com/prima-premium-care-yenidogan-bebek-bezi-paketi-p-pri-5554/ ben bundan alırım bostancıda var mağaza akşam uprayıp alırım diyorum

al cnm öyle hızlı tükeniyor ki göreceksin ne demek istediğimi :)
Sen tecrübelisin bu konuda :) bazı arkadaşlar iyisini aldık pişik yaptı falan diye yazınca kafam karıştı boşa stok yapmıyım dedim bende bir paket alayım sıkıntı olmazsa onla devam ederim diye düşündüm

Kizlar diyelim bebek odasi aldik bebegi orda uyutabilecekmiyiz gece uzagimizda olsa olur mu bu sekilde kafam karisti

Bebek telsizin varsa olabilir ama uyku ağır canım gece duymayabilirsin. Bence yanına anne yanı beşiği al derim yerin yoksa küçükleri de var onlardan al.

Bugün kizimi gorucem kizlarcok mutluyum guzel habererini ve yuzunu gorurum inşallah:)

Ohh ne güzel prenses yüzünü gösterir inşallah benim minnağım elleriyle saklıyor Burnunu ve duduşlarını gördük en son bende pazartesi gidicem Hayırlı ve güzel haberlerle dön canım, Rabbim miniklerimizi korusun

Cnm ben oğlumda 6 ay prima ıslak mendil de uni baby yenidoğan kullandım hiç bir sorun yaşamadım he bu bütün çocuklarda aynı olacak anlamına gelmiyor fakat altını sık değiştip hafif kızarma gördüğünde pişik kremini sürdğünde bez değiştirmene hiç gerek kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…