2018 mart-nisan anneleri

1 beden mi almalıyım 2 mi sence hiç anlamıyorum bu bez ölçülerinden
cnm 1 ve 2 beden olarak almak gerekiyor ne kadar doğacağını bilemiyoruz ama ilk günler o kadar dışkı yapıyor ki günde 10-15 arası gidiyor hatırladığım yani 1 numara elinde kalmaz

arkadaşlar yaa bu hastane çantasına konulan tek kullanımlık külotlar rahat oluyormuş sizin fikriniz nedir bu konuda

Benim annemde aynı roxy ve sirke :)

arkadaşlar yaa bu hastane çantasına konulan tek kullanımlık külotlar rahat oluyormuş sizin fikriniz nedir bu konuda
Ben baktım onlardan alacağım e bebekte gördüm ama kalitesiz değişik bir malzemeden. Ben külot şeklinde hasta bezi gibi birşey var ondan alcam kısmetse. Suyun geldiğinde yada doğurduktan sonra ped le uğraşamam, hasta bezi koyuyorlarmış ama rahat edemem diye. Zaten hastane çantası için kim ne yaptı yazsın lütfen bende başlayım diyorum

Kızlar dün resmen hastanelik oldum kabız olmuştum, wc de 3.5 saat kaldım fenalık geçirdim. Yumru gibi altta toplandı bebeğin kafası sandım. Sonra zorlamadan vajinam ödem toplayıp şişti resmen bebek kafası alttan sarkıyor gibiydi. Hastaneye gittik kız iyi.
Şimdi size tavsiyem, wc ye çıkamıyorsanız bunu hafife almayın, duchalac verdi bana.
Çok katı beslenmeyin, su için ve posalı yiyin. Ben yaşadım kimse yaşamasın resmen evde Doğum yaptım kızlar anlatsam şaşırırsınız.
Bu arada dün 29+0 dık kilo 1300 gr boy 39 cm sizce nasıl zayıf mı kızım ? Boyu kısa mı?

Bnde hiç kolay geçmedi bulantılar yüzündenbu son aylarda kolay gececege benzemiyor valla nefes alamıyorum bile
Ah sorma hergün yeni bir ağrı ve belirti ile uyanıyorum güne. Bu günleri gösterene şükürler olsun ama dünde kabızlık ile mücadele ettim

Hımm ne nazik bu yeni nesil Bebişler :) bizim altımız pazen bez ve muşamba gibi bir şey vardı bağlamak için :) şanslılar şimdikiler Rabbim bahtlarını da açık eylesin amin

Of bi sürü şey var ya bn hangi birini yapayım deneyeyim bilmiyom hic
Bana pahalı geldi yoksa ucuz olsa alacaktım. Baktım Doğumdan sonra sıkıntı var göğüslerimde o zaman eşimi yollar aldırırım hemen. İhtiyaç oldukça alacağız bazı şeyleri. Stres yapma olur yavaş yavaş önemli olan kullanacağımız şeyleri almak. Yoksa öyle bir sektör ki insanın başını döndürüyorlar. Oda var buda var diye geçende jokere gittim kız ayak üstü bana nerdeyse 600 tl lik ürün kitleyecek:) zaten yorgun ve zor yürüyorsun boş anına geldi mi vay haline :)

Canım bende tekmeledikce acıktı heralde diyordumda tam tersiymiş içim rahatladı doktor öyle diyince

Benimki bu ara gece gündüz kıpır kıpır gece kuşu olucaklar heralde.işimiz iş
Ayyy Ece sorma benimde aynı kıpır kıpır. Büyüdükçe yeri daralır hareket az eder dediler ama maşallah subanallah bebeklerimize

aynenn çok güzel olur senin alıcagın ne diye geçiyo cnm nerelerde bulunur

Geçmiş olsun canım gercektende kabızlık cok büyük sorun şimdilik sıvı alımını artırarak e kuru kayısı ile idare ediyorum endr.bebeğin kilosu bence gayet iyi ve normal benimde randevu salı günü 30+1 ken bakalım bizim kız nasıl

Merhaba kızlar, emzik, biberon vb malzemeleri nasıl dezenfekte edeceksiniz? Kaynar suda kalması yeter mi? Birşey katacak mısınız sirke vb ben kıyafetler için granülmatik aldım hacışakir in toz sabunu ama daha aldığım gibi duruyorlar. Bir de park yatak, bakım çantası bebek puseti falan var onları nasıl temizlesek?

ahh canm çok geçmiş olsun işte bende iki haftadır kabızlık var iki gündür daha iyiyim hemoroidim çıktı tabi zorlamamama rağmen seninki çok fenaymış şükür ikinizde iyisiniz bende yarın konuşcam doktorla hamilelikte en ufak bir kabızlık hali bile sorun çıkarabiliyor

Canım benim çok geçmiş olsun.Bebeginede 41,5 kere maşallah annesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…