2018 mart-nisan anneleri

Aynen sor hatta her ihtimale karşı kabızlık için şurup evde olsun

2 gün var aramızda kuzum. Son düzlük ha gayret anneler :)

aynenn çok güzel olur senin alıcagın ne diye geçiyo cnm nerelerde bulunur
Mor paketi var e bebekte ve Joker de aynı marka vardı. İnçe yapısı var. Söyleyince hemen veriyorlar zaten. Adı aklıma gelmedi o günde almadım. Hastane çıkışı çantasını aynı gün yaparım diye. Karışmasın diye

Baktım sitesinde var,peki hasta bezi kullanmaya falan gerek kalmıyormu
Bilmem ama arkadaşın dediği gerek yok istediğin gibi sağa sola dön. Hem hasta bezi de sersinler ne olacak önemli olan senin rahat etmen. Ay kaydımı kan mı geldi sıvı geldi diye rahatsız olmayız en azından :) ben bu Cumartesi alışveriş yapacağım bu hastane çantası için kendim için yani yazarım size, aldıklarımı atarım buradan

Anlat canım bekliyoruz sabırsızlıkla

Kızlar bebek bakım ürünü ne aldınız? Şampuan, küvet takımı, file, pişik kremi
Haftasonu alacağım bitsin istiyorum. Alanlar yardımcı olabilir mi bana
Chicconun bakım çantasını aldı kardeşim bana,oda kullanmıştı memnundu.İçinde şampuan sabun pişik kremi bebek yağı 1 paketde ıslak mendil vardı.Ama mutlaka sebamedin pişik kreminide aldık ek olarak.Küvetde bebek mağazasından beyaz set olarak aldı annem küveti kovası maşrapası filesi vardı.

Kızlar ben gene annemin yanına geldim dün döndük .Eşim kesinlikle yalnız kalmamı istemiyor evde.Annemde asla bırakamıyor sen bir doğur ben rahatlıycam artık diyor.Bir kere daha gideriz eve bebekle benim bavulumu hazırlamaya.Zaten doktorlarım burda doğumumu annemin yanında yapıcam,biraz toparlar evimize döneriz Allah’ın izni ile yavrumla beraber.Sonra evde büyük bir temizlik var.Mevlüt hazırlıkları başlar.Mevlüdümüzü bebeğim 3 yada 4 aylıkken yapıcaz Allah nasip ederse çünkü büyüsün bende iyice toparlanayım rahat yaparız dedik .Küçük bebeği çok kalabalığa çıkaramayız diye düşündük.

Kızlar ACİL DURUMM.ayy temizlik yaptık biraz oturuyum dinleniyim dedim ara verdim süt ve kurabiye yiyordum karnımın sol tarafına birden elektrik çarpması hissi oldu içten.çok degişik bişeydi cok korktum nefesim kesildi adeta.acı gibi degilde alinizi falan hiç eletrik çarpttımı bilmiyorum aynı his karnımda avuciçi kadar alanda solda ayy noldu ki bebek iyi mi ki anlamadım acilemi gitsem gercekten cok farklı bişeydi

Geçen hafta bendede gece oldu nefesim kesildi alamadım hiç.Ölüyorum sandım çok korktum telaşlandım değişik bir şeydi.Sonra bebek hareketlenmeye başlayınca mutlu oldum,eğer geçmezse acile git istersen.Tuba artık yorma kendini gerçekten bu aylar inanki daha zor.Hergün farklı bir sancı ile karşılaşıyoruZ.Az kaldı sıkalım dişimizi,Ben çok özledim valla temizlik yapmayı evimde.

Haklısın canım bebeğimden daha önemli hiç birşey yok ianna o kadar korktumki şuan hareket ediyor eşim birazdan gelicek hastaneye gidelim istersen dedi bi bakıyım hareketlerine göre gideriz olmadı.artık trmizlik için birini almaya başlamam gerek buda bana ders olsun eşim diyodu yapma diye ama son olur bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…