- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #11.801
Hiç bilmiyorumki iyiyse alsak iyi olur.depend marka iymidir acaba teek kullanımlık külotları
Sağ ol canım benimCanım benim çok geçmiş olsun.Bebeginede 41,5 kere maşallah annesi.
Ben kullananları hep o markadan duydum sanırım iyisi odepend marka iymidir acaba teek kullanımlık külotları
Markasını hatırlamıyorum ama e bebekte olana baktım kumaş değil külot. Böyle ince elinle istesen yırtacak gibi bir malzemeden yapılmıştı. Görüp almak mantıklı.depend marka iymidir acaba teek kullanımlık külotları
Aynen sor hatta her ihtimale karşı kabızlık için şurup evde olsunahh canm çok geçmiş olsun işte bende iki haftadır kabızlık var iki gündür daha iyiyim hemoroidim çıktı tabi zorlamamama rağmen seninki çok fenaymış şükür ikinizde iyisiniz bende yarın konuşcam doktorla hamilelikte en ufak bir kabızlık hali bile sorun çıkarabiliyor
2 gün var aramızda kuzum. Son düzlük ha gayret anneler :)Geçmiş olsun canım gercektende kabızlık cok büyük sorun şimdilik sıvı alımını artırarak e kuru kayısı ile idare ediyorum endr.bebeğin kilosu bence gayet iyi ve normal benimde randevu salı günü 30+1 ken bakalım bizim kız nasıl
Mor paketi var e bebekte ve Joker de aynı marka vardı. İnçe yapısı var. Söyleyince hemen veriyorlar zaten. Adı aklıma gelmedi o günde almadım. Hastane çıkışı çantasını aynı gün yaparım diye. Karışmasın diyeaynenn çok güzel olur senin alıcagın ne diye geçiyo cnm nerelerde bulunur
Şimdi araştırdım depend miş. Mutlaka alın diye yazmışlarHiç bilmiyorumki iyiyse alsak iyi olur.
Baktım sitesinde var,peki hasta bezi kullanmaya falan gerek kalmıyormuŞimdi araştırdım depend miş. Mutlaka alın diye yazmışlar
Bilmem ama arkadaşın dediği gerek yok istediğin gibi sağa sola dön. Hem hasta bezi de sersinler ne olacak önemli olan senin rahat etmen. Ay kaydımı kan mı geldi sıvı geldi diye rahatsız olmayız en azından :) ben bu Cumartesi alışveriş yapacağım bu hastane çantası için kendim için yani yazarım size, aldıklarımı atarım buradanBaktım sitesinde var,peki hasta bezi kullanmaya falan gerek kalmıyormu
Anlat canım bekliyoruz sabırsızlıklaBilmem ama arkadaşın dediği gerek yok istediğin gibi sağa sola dön. Hem hasta bezi de sersinler ne olacak önemli olan senin rahat etmen. Ay kaydımı kan mı geldi sıvı geldi diye rahatsız olmayız en azından :) ben bu Cumartesi alışveriş yapacağım bu hastane çantası için kendim için yani yazarım size, aldıklarımı atarım buradan
Chicconun bakım çantasını aldı kardeşim bana,oda kullanmıştı memnundu.İçinde şampuan sabun pişik kremi bebek yağı 1 paketde ıslak mendil vardı.Ama mutlaka sebamedin pişik kreminide aldık ek olarak.Küvetde bebek mağazasından beyaz set olarak aldı annem küveti kovası maşrapası filesi vardı.Kızlar bebek bakım ürünü ne aldınız? Şampuan, küvet takımı, file, pişik kremi
Haftasonu alacağım bitsin istiyorum. Alanlar yardımcı olabilir mi bana
Geçen hafta bendede gece oldu nefesim kesildi alamadım hiç.Ölüyorum sandım çok korktum telaşlandım değişik bir şeydi.Sonra bebek hareketlenmeye başlayınca mutlu oldum,eğer geçmezse acile git istersen.Tuba artık yorma kendini gerçekten bu aylar inanki daha zor.Hergün farklı bir sancı ile karşılaşıyoruZ.Az kaldı sıkalım dişimizi,Ben çok özledim valla temizlik yapmayı evimde.Kızlar ACİL DURUMM.ayy temizlik yaptık biraz oturuyum dinleniyim dedim ara verdim süt ve kurabiye yiyordum karnımın sol tarafına birden elektrik çarpması hissi oldu içten.çok degişik bişeydi cok korktum nefesim kesildi adeta.acı gibi degilde alinizi falan hiç eletrik çarpttımı bilmiyorum aynı his karnımda avuciçi kadar alanda solda ayy noldu ki bebek iyi mi ki anlamadım acilemi gitsem gercekten cok farklı bişeydi
Bn şükür hiç kabızlık cekmedim hamileligimde cnm yaAh sorma hergün yeni bir ağrı ve belirti ile uyanıyorum güne. Bu günleri gösterene şükürler olsun ama dünde kabızlık ile mücadele ettim
Amin cnm .valla haklısın simdikiler şanslı cnm ya bizde ne varmış sankiHımm ne nazik bu yeni nesil Bebişler :) bizim altımız pazen bez ve muşamba gibi bir şey vardı bağlamak için :) şanslılar şimdikiler Rabbim bahtlarını da açık eylesin amin
Haklısın canım bebeğimden daha önemli hiç birşey yok ianna o kadar korktumki şuan hareket ediyor eşim birazdan gelicek hastaneye gidelim istersen dedi bi bakıyım hareketlerine göre gideriz olmadı.artık trmizlik için birini almaya başlamam gerek buda bana ders olsun eşim diyodu yapma diye ama son olur buGeçen hafta bendede gece oldu nefesim kesildi alamadım hiç.Ölüyorum sandım çok korktum telaşlandım değişik bir şeydi.Sonra bebek hareketlenmeye başlayınca mutlu oldum,eğer geçmezse acile git istersen.Tuba artık yorma kendini gerçekten bu aylar inanki daha zor.Hergün farklı bir sancı ile karşılaşıyoruZ.Az kaldı sıkalım dişimizi,Ben çok özledim valla temizlik yapmayı evimde.
Aman maşallah de dilini ısır bacım :)Bn şükür hiç kabızlık cekmedim hamileligimde cnm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?