2018 mart-nisan anneleri

Kızlar bebek bakım ürünü ne aldınız? Şampuan, küvet takımı, file, pişik kremi
Haftasonu alacağım bitsin istiyorum. Alanlar yardımcı olabilir mi bana
Canım mustela aldım şampuan ve unibaby şampuan almıs eşim.ilk etapta mustela kullanıcam.pişik kremi sudocrem aldım ayrıca chicconun bakım setinide aldım hersyi var içinde.küvet ve fileyi bende almadım

Canım ben en başından aldım küvetini kovasını vs bir tek filesi kaldı o konuda bende önerilere açığım. Bakım ürünü olarakta mustelanın bakım setini aldım içinde herşey var ekstra bir şey almama gerek kalmadı kullananlar çok memnunlar. Görselide yükledim

Eklentiler

• CA5BF01F-CD4D-4A32-B088-0988CE07BF43.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 47
Tamam canım dikkat et kendine.

Canım iyi misin nasıl oldun yeni gördüm mesajını. Akrabalarım bende günlerdir temizlik yapıyorum bugunde akrabalara hizmet derken canım iyice çıktı o kadar yardımda ettiler. bu aylar zor bundan sonra kesinlikle misafir kabul etmeyeceğim ben de şakaya gelmiyor bacaklarımın agrısından duramıyorum

Daha iyiyim canım doktorumu aradım sinir sıkışması dedi bebek büyüdükçe rahim sinirlere baskı yapıyormus anlık elektrik çarpması hissi göz kararması oluyormus.tabi yorgunlukta olunca.neyseki şuan hareketli minnoş

Canım banada sürekli misafir gelmek istiyor akrabalardan uzagız neyseki ama arkadaşlar gelmek istiyo hayret bişey kendileride yaşadı bu dönemi temizliğimi yemeğimi zor yapıyorum bide misafir agırlamak zor yani insanlar cok anlayıssız.gelmeyinde diyemiyosun nasıl olacak bilmiyorum.sende yorma kendini fazla olan bize oluyo biz cekiyoruz o agrıları

Kizlar bu aksam ebebek magazasina uğradım prima bezlerinden aldim 1 ve 2 numara inanilmaz derecede tüm duyan anne babalar paket paket götürdüler eşimle agzimiz acik kaldi meger ne nimetmis dedik 10 lu pakette agiz silme mendili, kuvet icin banyo filesi, tarak ve camasir makinesi için camasir filesi ve göğüs pedi aldim şimdilik hafta sonu tekrar gideceğiz

Canım küvette filede falanda indirim varmıydı.fileyi nasıl aldın köpük file mi normal filemi

arkadaşlar yaa bu hastane çantasına konulan tek kullanımlık külotlar rahat oluyormuş sizin fikriniz nedir bu konuda

Ben depent aldım cnm daha iyisi var mı bilmiyorum ama bunu iyi diye duymuştum aldım öyle denk geldiğimde açıp bakmadım ama pedle kullanırım çok kanamam olursa inş olmaz tabi

Ben daha başlamdım 33-34 te başlarım sanki

Çok üzüldüm kayısı üzerine su tüket cnm içebilirsen bir kaşık zeytinyağ iç aç karna falan zor ama sık dişini iç
Bebeğin kilosu da iyi maşallah bizimde öyleydi o haftalarda

Önce yıkayıp sonra kaynatırım gibime geliyor. Beşik puset vs leri sirkeli su ile silebiliriz hatta sökülenler var çıkarıp yıkarım belkide. Deterjan ben uni baby kullanıcam eczacıbaşının sonuçta sabunlar kalıntı bırakıyor diye okudum çokca sabun kullanmam cnm

Mustelanın seti var hepsini ondan aldım

Canım yaa desene rahatsızım kusura bakmayın diye ne yoruyorsın kendini boşver senden bebekten kıymetli değil kimse. Sana böyle diyorum da günlük rutin işlerden ben de vazgeçmiyorum yapabilcek kimsemde yok zaten mecburum sonra kasılmalarla hastaneye taşınıyorum 3 günde bir doğum belirtisi mi diye korkudan

Acaba doğrusu stoklamak mı bilemedim bende

Kızlar biberonları yıkamak için e bebekte bulaşık deterjanlarıda var bebekler için biZ kardeşimin bebeğinede almıştık,kimyasal değil inceleyip bakın ona göre alırsınız.

Dikkat et canım ya benimde 26. Haftada fln yürürken hani kucukken cakmak içlerini cıkarırda elimize tutar çakardık elektrik carpması olurdu ya aynen öyle oluyordu sanki içeriden bir şey kopuyormus gibi üc dört kere oldu cok şükür geçti o his inşallah sende bir daha yaşamazsın.
İnan canım aynen insanlar cooook anlayışsız güya yardım ettiklerini sanıyorlar iki tabak kaldırarak ama yemek cay hizmet ertesi günü temizlik hepsiyle sen uğraşıyorsun. Bir kaç kere erteledik artık ısrar olunca kıramadık yatılı misafirimiz oldulr. Herkes bir tuhaf eşiminde ailesi sürekli gelmek istiyor eşim kabul etmiyor sen mahvoluyorsun diye hadi benim tarafım her ne kadar canım cıksada nazım geciyor ama eş tarafından yardımda göremiyorum cok zor inan kendimi tasıyamıyorum popomun üstüne düştüm kaç kere ayaga kalkmakta zorlanıyorum :/ eşim sinirleniyor misafirlere ama ne yapalım onlar anlayamıyorsa sen ne diyeceksin ki küsüyorlar bir de

Kızlar ya hamileliğimden beri burun tıkanıklığı yaşıyorum sıktı artık sinir geliyo sizde de varmı bu durum
Canım başından beri benim de hep tıkalı bazen biri açılıyor idare ediyorum. Çok zor gerçekten kaliteli uyuyamıyorum. Bir de birkaç gündür sırtım fena ağrıyor geceleri

Markasını hatırlamıyorum ama e bebekte olana baktım kumaş değil külot. Böyle ince elinle istesen yırtacak gibi bir malzemeden yapılmıştı. Görüp almak mantıklı.
Ben de ebebekten baktim. Dedigin gibi cok inceydi. Sonra a101den normal kulot aldim 6 tane. Fiyatlari da uygun. Nasil olsa para vericez bari sonra kullanma ihtimalim de olsun evdeki kulotlarim da kirlenmez diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…