- 1 Haziran 2017
- 1.957
- 1.508
- 63
- 33
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #11.821
Canım mustela aldım şampuan ve unibaby şampuan almıs eşim.ilk etapta mustela kullanıcam.pişik kremi sudocrem aldım ayrıca chicconun bakım setinide aldım hersyi var içinde.küvet ve fileyi bende almadımKızlar bebek bakım ürünü ne aldınız? Şampuan, küvet takımı, file, pişik kremi
Haftasonu alacağım bitsin istiyorum. Alanlar yardımcı olabilir mi bana
Canım ben en başından aldım küvetini kovasını vs bir tek filesi kaldı o konuda bende önerilere açığım. Bakım ürünü olarakta mustelanın bakım setini aldım içinde herşey var ekstra bir şey almama gerek kalmadı kullananlar çok memnunlar. Görselide yükledimKızlar bebek bakım ürünü ne aldınız? Şampuan, küvet takımı, file, pişik kremi
Tamam canım dikkat et kendine.Haklısın canım bebeğimden daha önemli hiç birşey yok ianna o kadar korktumki şuan hareket ediyor eşim birazdan gelicek hastaneye gidelim istersen dedi bi bakıyım hareketlerine göre gideriz olmadı.artık trmizlik için birini almaya başlamam gerek buda bana ders olsun eşim diyodu yapma diye ama son olur bu
Canım iyi misin nasıl oldun yeni gördüm mesajını. Akrabalarım bende günlerdir temizlik yapıyorum bugunde akrabalara hizmet derken canım iyice çıktı o kadar yardımda ettiler. bu aylar zor bundan sonra kesinlikle misafir kabul etmeyeceğim ben de şakaya gelmiyor bacaklarımın agrısından duramıyorumKızlar ACİL DURUMM.ayy temizlik yaptık biraz oturuyum dinleniyim dedim ara verdim süt ve kurabiye yiyordum karnımın sol tarafına birden elektrik çarpması hissi oldu içten.çok degişik bişeydi cok korktum nefesim kesildi adeta.acı gibi degilde alinizi falan hiç eletrik çarpttımı bilmiyorum aynı his karnımda avuciçi kadar alanda solda ayy noldu ki bebek iyi mi ki anlamadım acilemi gitsem gercekten cok farklı bişeydi
Daha iyiyim canım doktorumu aradım sinir sıkışması dedi bebek büyüdükçe rahim sinirlere baskı yapıyormus anlık elektrik çarpması hissi göz kararması oluyormus.tabi yorgunlukta olunca.neyseki şuan hareketli minnoşCanım iyi misin nasıl oldun yeni gördüm mesajını. Akrabalarım bende günlerdir temizlik yapıyorum bugunde akrabalara hizmet derken canım iyice çıktı o kadar yardımda ettiler. bu aylar zor bundan sonra kesinlikle misafir kabul etmeyeceğim ben de şakaya gelmiyor bacaklarımın agrısından duramıyorum
Canım banada sürekli misafir gelmek istiyor akrabalardan uzagız neyseki ama arkadaşlar gelmek istiyo hayret bişey kendileride yaşadı bu dönemi temizliğimi yemeğimi zor yapıyorum bide misafir agırlamak zor yani insanlar cok anlayıssız.gelmeyinde diyemiyosun nasıl olacak bilmiyorum.sende yorma kendini fazla olan bize oluyo biz cekiyoruz o agrılarıCanım iyi misin nasıl oldun yeni gördüm mesajını. Akrabalarım bende günlerdir temizlik yapıyorum bugunde akrabalara hizmet derken canım iyice çıktı o kadar yardımda ettiler. bu aylar zor bundan sonra kesinlikle misafir kabul etmeyeceğim ben de şakaya gelmiyor bacaklarımın agrısından duramıyorum
Canım küvette filede falanda indirim varmıydı.fileyi nasıl aldın köpük file mi normal filemiKizlar bu aksam ebebek magazasina uğradım prima bezlerinden aldim 1 ve 2 numara inanilmaz derecede tüm duyan anne babalar paket paket götürdüler eşimle agzimiz acik kaldi meger ne nimetmis dedik10 lu pakette agiz silme mendili, kuvet icin banyo filesi, tarak ve camasir makinesi için camasir filesi ve göğüs pedi aldim şimdilik hafta sonu tekrar gideceğiz
arkadaşlar yaa bu hastane çantasına konulan tek kullanımlık külotlar rahat oluyormuş sizin fikriniz nedir bu konuda
Ben daha başlamdım 33-34 te başlarım sankiBen baktım onlardan alacağım e bebekte gördüm ama kalitesiz değişik bir malzemeden. Ben külot şeklinde hasta bezi gibi birşey var ondan alcam kısmetse. Suyun geldiğinde yada doğurduktan sonra ped le uğraşamam, hasta bezi koyuyorlarmış ama rahat edemem diye. Zaten hastane çantası için kim ne yaptı yazsın lütfen bende başlayım diyorum
Kızlar dün resmen hastanelik oldumkabız olmuştum, wc de 3.5 saat kaldım fenalık geçirdim. Yumru gibi altta toplandı bebeğin kafası sandım. Sonra zorlamadan vajinam ödem toplayıp şişti resmen bebek kafası alttan sarkıyor gibiydi. Hastaneye gittik kız iyi.
Şimdi size tavsiyem, wc ye çıkamıyorsanız bunu hafife almayın, duchalac verdi bana.
Çok katı beslenmeyin, su için ve posalı yiyin. Ben yaşadım kimse yaşamasın resmen evde Doğum yaptım kızlar anlatsam şaşırırsınız.
Bu arada dün 29+0 dık kilo 1300 gr boy 39 cm sizce nasıl zayıf mı kızım ? Boyu kısa mı?
Merhaba kızlar, emzik, biberon vb malzemeleri nasıl dezenfekte edeceksiniz? Kaynar suda kalması yeter mi? Birşey katacak mısınız sirke vb ben kıyafetler için granülmatik aldım hacışakir in toz sabunu ama daha aldığım gibi duruyorlar. Bir de park yatak, bakım çantası bebek puseti falan var onları nasıl temizlesek?
Kızlar bebek bakım ürünü ne aldınız? Şampuan, küvet takımı, file, pişik kremi
Canım banada sürekli misafir gelmek istiyor akrabalardan uzagız neyseki ama arkadaşlar gelmek istiyo hayret bişey kendileride yaşadı bu dönemi temizliğimi yemeğimi zor yapıyorum bide misafir agırlamak zor yani insanlar cok anlayıssız.gelmeyinde diyemiyosun nasıl olacak bilmiyorum.sende yorma kendini fazla olan bize oluyo biz cekiyoruz o agrıları
Kizlar bu aksam ebebek magazasina uğradım prima bezlerinden aldim 1 ve 2 numara inanilmaz derecede tüm duyan anne babalar paket paket götürdüler eşimle agzimiz acik kaldi meger ne nimetmis dedik10 lu pakette agiz silme mendili, kuvet icin banyo filesi, tarak ve camasir makinesi için camasir filesi ve göğüs pedi aldim şimdilik hafta sonu tekrar gideceğiz
Ay burun tıkanıklığıda çok zor nasıl uyuyorsun Canım .Kızlar ya hamileliğimden beri burun tıkanıklığı yaşıyorum sıktı artık sinir geliyo sizde de varmı bu durum
Tek burunla uyuyorum acanım agzımdan nefes alıp veriyorm zaten saat bası uyanıyorum wc için.imdat diye bağırıp sinirden aglıycam şimdi ya canıma tak etti bu tıkanıklıkAy burun tıkanıklığıda çok zor nasıl uyuyorsun Canım .
Dikkat et canım ya benimde 26. Haftada fln yürürken hani kucukken cakmak içlerini cıkarırda elimize tutar çakardık elektrik carpması olurdu ya aynen öyle oluyordu sanki içeriden bir şey kopuyormus gibi üc dört kere oldu cok şükür geçti o his inşallah sende bir daha yaşamazsın.Daha iyiyim canım doktorumu aradım sinir sıkışması dedi bebek büyüdükçe rahim sinirlere baskı yapıyormus anlık elektrik çarpması hissi göz kararması oluyormus.tabi yorgunlukta olunca.neyseki şuan hareketli minnoş
Canım başından beri benim de hep tıkalı bazen biri açılıyor idare ediyorum. Çok zor gerçekten kaliteli uyuyamıyorum. Bir de birkaç gündür sırtım fena ağrıyor geceleriKızlar ya hamileliğimden beri burun tıkanıklığı yaşıyorum sıktı artık sinir geliyo sizde de varmı bu durum
Ben de ebebekten baktim. Dedigin gibi cok inceydi. Sonra a101den normal kulot aldim 6 tane. Fiyatlari da uygun. Nasil olsa para vericez bari sonra kullanma ihtimalim de olsun evdeki kulotlarim da kirlenmez diye.Markasını hatırlamıyorum ama e bebekte olana baktım kumaş değil külot. Böyle ince elinle istesen yırtacak gibi bir malzemeden yapılmıştı. Görüp almak mantıklı.
geçmiş olsun canım dikkat et kendini yormaDaha iyiyim canım doktorumu aradım sinir sıkışması dedi bebek büyüdükçe rahim sinirlere baskı yapıyormus anlık elektrik çarpması hissi göz kararması oluyormus.tabi yorgunlukta olunca.neyseki şuan hareketli minnoş
Bence doğru olanı yaptılar cnm adam 2 tane 4 numara 2 tane 5 numara aldı zaten sınırlandırmışlar bir alışta en fazla 4 adet alınır diyeAcaba doğrusu stoklamak mı bilemedim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?