2018 mart-nisan anneleri

Canım küvette filede falanda indirim varmıydı.fileyi nasıl aldın köpük file mi normal filemi
Cnm bizim kuvet takımımız oğlandan kalma var poşetleyip kaldırmıştım kovasını vs.o yüzden hiç onlara bakmadım doğrusu ben sadece kuvet için file aldım normal aldım baby jeam di galiba 20 tl ydi

cnm 1 ve 2 beden olarak almak gerekiyor ne kadar doğacağını bilemiyoruz ama ilk günler o kadar dışkı yapıyor ki günde 10-15 arası gidiyor hatırladığım yani 1 numara elinde kalmaz

1 numara aldım kuzum sağol 126 lı paket aldım

Kızlar ben geceleri uyuyamıyorum ya sabaha karşı rüya gördüm kadının biri bu kadar yorma kendini karnındaki bebeği hiç düşünmisin gibi karadeniz şivesiyle konuştu düşüreceksin bebeği dedi ayy çok korktum meğer bizim alarm çalmış kapatmışım eşimin alarmını duydum uyanınca aklımdan çıkmadı totom çok açık kaldı gece ondandır inş.

günaydın kızlar doktordan geldik herşeyimiz iyi şükür 29+0 dayız 1421 kilomuz gelişimi gayet iyi dedi kafası maşşallah iki hafta ileri çıktı şekerimiz 95 kanımız biraz düşük ilerde ikiye çıkabiliriz dedi 32.haftada tekrar gitcem rapor için sonra iki haftada bir gelcen dedi birde nstye bağlancakmışım 34 de az kaldı kızlar heyecan başlıyor

Tek burunla uyuyorum acanım agzımdan nefes alıp veriyorm zaten saat bası uyanıyorum wc için.imdat diye bağırıp sinirden aglıycam şimdi ya canıma tak etti bu tıkanıklık
Allah yardımcın olsun,bende nefes zor alıyorumya seni anlıyorum canım.

hayır olsun canm bende uyuyamıyorum kalkıyorum tv izliyorum tekrar yatıyorum sabahta alarm çalmadan gene uyanıyorum zaten rahat yatamıyorum benim rüyalar hep kötü oluyor

oyyy maşallah bizde kızçemle bugün 29+0 olduk ama kontrol haftaya 30 da giderim birde 32 de raporu alcam benim açlık şekeri 75 çıkmış tokluk yaptırmadım hala

Hayrolsun Canım iş yerindede sıkıntılısınya o yüzden rüyalarınada yansıyor,sıkma canını çok.Bende gece hiç uyuyamıyorum artık ama gün içinde sürekli sersem gibiyim.

oyyy maşallah bizde kızçemle bugün 29+0 olduk ama kontrol haftaya 30 da giderim birde 32 de raporu alcam benim açlık şekeri 75 çıkmış tokluk yaptırmadım hala
ben direk şeker yüklemesi yaptırdım canm açlığım 82 içtikten sonra2 saat sonra çıkan sonuç 95

Maşallah annesi bebeğine ,Evet Canım artık az kalıyor içimizden önce kim Doğuma gidicek çok merak ediyorum.Martta Doğum yapıcak varmı aramızda.

Maşallah annesi bebeğine ,Evet Canım artık az kalıyor içimizden önce kim Doğuma gidicek çok merak ediyorum.Martta Doğum yapıcak varmı aramızda.
Valla benden normal beklemeyin sezeryanım kesin 2.olduğundan giderken bay bay derim normal yapanları ve doğum hikayelerini çok merak ederim ama

saol canm en erken Liza_ nındı sanırım mart başı gibi hepsi sağlıkla gelsin inşallah bizde h.sonu alışverişe çıkcak bebek arabasını alcaz falan eşimde bir telaş başladı şunu alalım ne eksik var şimdi falan diye bana

Hayrolsun Canım iş yerindede sıkıntılısınya o yüzden rüyalarınada yansıyor,sıkma canını çok.Bende gece hiç uyuyamıyorum artık ama gün içinde sürekli sersem gibiyim.
evet cnm benim tazminatımı vermiyor işyeri kendim çıktığım için ama insan biraz vivdanlı merhametli olur ya neyse artık o para ondan çıkar bir gün elbet

Valla benden normal beklemeyin sezeryanım kesin 2.olduğundan giderken bay bay derim normal yapanları ve doğum hikayelerini çok merak ederim ama
hayırlısıyla alalım kucaklarımıza inşallah canm bende normal doğum hikayelerini merak ediyorum bebişlerin tüm aşamalarını biliyoruz kaç aydır birlikteyiz sağlıkla gelsinler inşallah

hayırlısıyla alalım kucaklarımıza inşallah canm bende normal doğum hikayelerini merak ediyorum bebişlerin tüm aşamalarını biliyoruz kaç aydır birlikteyiz sağlıkla gelsinler inşallah
evet cnm sağlıkla gelsinler de zaman geçmiyor sanki...

2012 de oğlumun doğumunda buradan bir sürü arkadaş edindim hala face de görüşüyoruz tel no.larımız var bibirimizde her sene çocuklara doğum günlerinde çekiliş yaparız herkes bibirine hediye alır falan düşün yani çocuklar 6 yaşında olacak Hatta aynı ilde oturanlar buluşup dışarıda ya da evde buluştuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…