- 26 Şubat 2012
- 2.269
- 726
- 363
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #11.861
ne güzel canm kopmamış olmanız aynı ilde bütün hamileliğini bildiğin arkadaşların olması aynı dönem doğan minikler çok güzel birşey ben izmirdeyim genelde istanbul anneleri burda herhalde hastane adlarından anladığım kadarıyla2012 de oğlumun doğumunda buradan bir sürü arkadaş edindim hala face de görüşüyoruz tel no.larımız var bibirimizde her sene çocuklara doğum günlerinde çekiliş yaparız herkes bibirine hediye alır falan düşün yani çocuklar 6 yaşında olacakHatta aynı ilde oturanlar buluşup dışarıda ya da evde buluştuk
masallah canımgünaydın kızlar doktordan geldik herşeyimiz iyi şükür 29+0 dayız 1421 kilomuz gelişimi gayet iyi dedi kafası maşşallah iki hafta ileri çıktışekerimiz 95 kanımız biraz düşük ilerde ikiye çıkabiliriz dedi 32.haftada tekrar gitcem rapor için sonra iki haftada bir gelcen dedi birde nstye bağlancakmışım 34 de az kaldı kızlar heyecan başlıyor
günaydın kızlar doktordan geldik herşeyimiz iyi şükür 29+0 dayız 1421 kilomuz gelişimi gayet iyi dedi kafası maşşallah iki hafta ileri çıktışekerimiz 95 kanımız biraz düşük ilerde ikiye çıkabiliriz dedi 32.haftada tekrar gitcem rapor için sonra iki haftada bir gelcen dedi birde nstye bağlancakmışım 34 de az kaldı kızlar heyecan başlıyor
Saol canm evet 5 haftayı aktarmak istiyorum şükür işim rahat dayanırım diye düşünüyorum sende aktarcanmasallah canımsende mi calısabilir raporu alacaksın canım
maşallah canm çok şükür bebişlerimiz sağlıklı hep böyle devam etsin inşallah .oo senin az kalmış inşallah miniğin iyidir yüzünü gösterir biz yine göremedik kordon vardı yüzünde birde tek eliyle kapatmıştı sonra ikinci elini de koydu anladı herhal izlendiğiniBende 29+3 te gitmiştim Allaha şükür çok iyi çıkmıştı. Pazartesi gidicem doğum izni için Allah nasip ederse miniğimi görücem raporumu alıcamAcaba bende mi bağlanıcam nst ye 34 te çok heyecanlı
37 ye kadar dayanmaya calısacağım canım insallah bakalım.Saol canm evet 5 haftayı aktarmak istiyorum şükür işim rahat dayanırım diye düşünüyorum sende aktarcan
özelde mi çalışıyorsun devlette mi canm37 ye kadar dayanmaya calısacağım canım insallah bakalım.
Maşallah canım bebişe gayet iyi gelişimi bende salı günü gidicem 30+1olmus olucaz.merak ediyorum nst nasıl bişey acabagünaydın kızlar doktordan geldik herşeyimiz iyi şükür 29+0 dayız 1421 kilomuz gelişimi gayet iyi dedi kafası maşşallah iki hafta ileri çıktışekerimiz 95 kanımız biraz düşük ilerde ikiye çıkabiliriz dedi 32.haftada tekrar gitcem rapor için sonra iki haftada bir gelcen dedi birde nstye bağlancakmışım 34 de az kaldı kızlar heyecan başlıyor
devlette canım emniyetteyim sen nerde calışıyorsunözelde mi çalışıyorsun devlette mi canm
Saol canm senin bebişinde güzel haberlerini alırız inşallahMaşallah canım bebişe gayet iyi gelişimi bende salı günü gidicem 30+1olmus olucaz.merak ediyorum nst nasıl bişey acaba
bende milli eğitimdeyim canmdevlette canım emniyetteyim sen nerde calışıyorsun
senin yaz dönemin var en azından canım 37 ye kadar neden bekliyorsunbende milli eğitimdeyim canm
öğretmen değilim canm memurumsenin yaz dönemin var en azından canım 37 ye kadar neden bekliyorsun
anladım canım neyse zaman geçiyor bi şekildeöğretmen değilim canm memurum
ben kendim çok hıckırıyorum.annem bebeğin midesi genişliyordur diyorda alakayı kuramadım.Nasılsınız annişler 31+4 olduk biz arada sancı vuruyor canım yanıyor acıkcası nasıl gececek son 8 hafta bakalım :) bu arada karnımdan dört gündür kemik cıtlaması sesi geliyor kızım hareket ettikçe cıt diye bir ses yaşayan var mı normalmiş sanırım kemikleri geliştiği için oluyormuş doktoruma soracagımbirde benimkini günde 3 4 kere hıckırık tutuyor bayada uzun sürüyor obur bebekler cok hıckırırmıs dogru mu ki
Aynen canm bir bakıyoruz cuma olup hafta bitiyor evde zaman geçmez hem böyle çarşıyı dolanıyorum eksik şeyler fikir ediniyorum yürüyüş oluyor hem zaten bütün gün oturuyorum evde olsam zaman geçmez gibianladım canım neyse zaman geçiyor bi şekilde
Aynen canım iple cektim zaten 32 yi biliyosun.Zorlanıyorum ya evimde oluyum kızımın hazırlıklarıyla ilgileniyim istiyorumSaol canm senin bebişinde güzel haberlerini alırız inşallah
bende merak ediyorum canm artık doğum için az kaldı sen 2 hafta sonra izne ayrılacaksın dimi
Süper bende kısmetse yarın halledeceğim. Pişik kremi de mustella mı aldın canımBen aldım roxy canım türk markası ve de doğal
biliyorum canm işyerin sıkıntılı sizin için en iyisi erken çıkmak olacak bende bir yandan düşünüyorum yetişmezse diye alsam mı izin ama işim rahat hallederim bir şekilde diyorum bir arkadaşım 37de tam izine çıkacağı gün doğurdu öyle olursa mı diye düşünmüyor değilimAynen canım iple cektim zaten 32 yi biliyosun.Zorlanıyorum ya evimde oluyum kızımın hazırlıklarıyla ilgileniyim istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?