2018 mart-nisan anneleri

ne güzel canm kopmamış olmanız aynı ilde bütün hamileliğini bildiğin arkadaşların olması aynı dönem doğan minikler çok güzel birşey ben izmirdeyim genelde istanbul anneleri burda herhalde hastane adlarından anladığım kadarıyla

masallah canım sende mi calısabilir raporu alacaksın canım

Bende 29+3 te gitmiştim Allaha şükür çok iyi çıkmıştı. Pazartesi gidicem doğum izni için Allah nasip ederse miniğimi görücem raporumu alıcam Acaba bende mi bağlanıcam nst ye 34 te çok heyecanlı

Ben haftaya gidecektim ama kan değerlerim düşüktü o yüzden bugün gidip konuşcam hem 10 günlük kontrol sürem var

maşallah canm çok şükür bebişlerimiz sağlıklı hep böyle devam etsin inşallah .oo senin az kalmış inşallah miniğin iyidir yüzünü gösterir biz yine göremedik kordon vardı yüzünde birde tek eliyle kapatmıştı sonra ikinci elini de koydu anladı herhal izlendiğini doğunca görcez artık dedim ümidimi kestim bir düzgün göremedik kız olsa nazlı dicem
bana öyle dedi canm seninki ne zaman derse artık hepsi farklı mı bilmiyorum
birden bir taraf sertleşiyor tepecik oluyor dedim sıklığı süresi ne dedi günde 2-3 kez oluyor dedim sıkıntı yok ozamn kendini doğuma hazırlıyor dedi zaten ultrasonda da erken doğum için bir sebep gözükmüyor dedi 5 dk bir falan olursa sıkıntı dedi öyle olunca yat dinlen dedi

Maşallah canım bebişe gayet iyi gelişimi bende salı günü gidicem 30+1olmus olucaz.merak ediyorum nst nasıl bişey acaba

Maşallah canım bebişe gayet iyi gelişimi bende salı günü gidicem 30+1olmus olucaz.merak ediyorum nst nasıl bişey acaba
Saol canm senin bebişinde güzel haberlerini alırız inşallah
bende merak ediyorum canm artık doğum için az kaldı sen 2 hafta sonra izne ayrılacaksın dimi

ben kendim çok hıckırıyorum.annem bebeğin midesi genişliyordur diyorda alakayı kuramadım.

Saol canm senin bebişinde güzel haberlerini alırız inşallah
bende merak ediyorum canm artık doğum için az kaldı sen 2 hafta sonra izne ayrılacaksın dimi
Aynen canım iple cektim zaten 32 yi biliyosun.Zorlanıyorum ya evimde oluyum kızımın hazırlıklarıyla ilgileniyim istiyorum

Aynen canım iple cektim zaten 32 yi biliyosun.Zorlanıyorum ya evimde oluyum kızımın hazırlıklarıyla ilgileniyim istiyorum
biliyorum canm işyerin sıkıntılı sizin için en iyisi erken çıkmak olacak bende bir yandan düşünüyorum yetişmezse diye alsam mı izin ama işim rahat hallederim bir şekilde diyorum bir arkadaşım 37de tam izine çıkacağı gün doğurdu öyle olursa mı diye düşünmüyor değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…