- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #11.881
Mantıklı canım bende öyle yapayımBen de ebebekten baktim. Dedigin gibi cok inceydi. Sonra a101den normal kulot aldim 6 tane. Fiyatlari da uygun. Nasil olsa para vericez bari sonra kullanma ihtimalim de olsun evdeki kulotlarim da kirlenmez diye.
Canım rahatın yerindeyse dayanabildiğin kadar dayan zaten rutin kontrollerin yolunda giderse sıkıntı cıkmaz.bebekle vakit gecirmek cok daha keyifli olacaktır bu önemli haftaları bebişle gecirmekte fayda varbiliyorum canm işyerin sıkıntılı sizin için en iyisi erken çıkmak olacak bende bir yandan düşünüyorum yetişmezse diye alsam mı izin ama işim rahat hallederim bir şekilde diyorum bir arkadaşım 37de tam izine çıkacağı gün doğurdu öyle olursa mı diye düşünmüyor değilim
Gelecek olan çayı çorbayı yapsın ya. Benimde arkadaşlarım geliyor ama hamile kadından hizmet beklenmez ev kirli mi temiz mi kusura bakılmaz. Benim ev self servis yap ye koy içCanım banada sürekli misafir gelmek istiyor akrabalardan uzagız neyseki ama arkadaşlar gelmek istiyo hayret bişey kendileride yaşadı bu dönemi temizliğimi yemeğimi zor yapıyorum bide misafir agırlamak zor yani insanlar cok anlayıssız.gelmeyinde diyemiyosun nasıl olacak bilmiyorum.sende yorma kendini fazla olan bize oluyo biz cekiyoruz o agrıları
İyi şükür kolaylamışsın canım biraz bende yarın birşeyleri tamamlamayı düşünüyorumKizlar bu aksam ebebek magazasina uğradım prima bezlerinden aldim 1 ve 2 numara inanilmaz derecede tüm duyan anne babalar paket paket götürdüler eşimle agzimiz acik kaldi meger ne nimetmis dedik10 lu pakette agiz silme mendili, kuvet icin banyo filesi, tarak ve camasir makinesi için camasir filesi ve göğüs pedi aldim şimdilik hafta sonu tekrar gideceğiz
Ahh canım o iş öyle olmuyor işte.Gelenler yıllardır arkadas olduklarım degil eşimin iş arkadaslarının esleri.komsular.xaten lojmandayız dedikodu cok.kimse anlayıs gösteremz hele bi evin kirli olsun tüm lojman bunu konusurGelecek olan çayı çorbayı yapsın ya. Benimde arkadaşlarım geliyor ama hamile kadından hizmet beklenmez ev kirli mi temiz mi kusura bakılmaz. Benim ev self servis yap ye koy içzaten kusuruma bakacak adamın benim evimde işi yok:)
Anamm onun köpüğü de mi var ben yarın alayım diyorum hangisi daha iyi acabaCanım küvette filede falanda indirim varmıydı.fileyi nasıl aldın köpük file mi normal filemi
Offf haklısın bana gelen en aşağı 10 yıllık 20 yıllık arkadaşlarım. Ama yazık yani birde kadın kadını anlamıyor ya ona üzülüyorum. Benimde eşimin iş arkadaşları gelmek istiyor ama Ege birşey yapmasın biz yapıp getireceğiz dedikleri halde gelin diyemedim. Nazımızıda herkese geçiremeyiz :)Ahh canım o iş öyle olmuyor işte.Gelenler yıllardır arkadas olduklarım degil eşimin iş arkadaslarının esleri.komsular.xaten lojmandayız dedikodu cok.kimse anlayıs gösteremz hele bi evin kirli olsun tüm lojman bunu konusur
Aynen öyle kuzumOfff haklısın bana gelen en aşağı 10 yıllık 20 yıllık arkadaşlarım. Ama yazık yani birde kadın kadını anlamıyor ya ona üzülüyorum. Benimde eşimin iş arkadaşları gelmek istiyor ama Ege birşey yapmasın biz yapıp getireceğiz dedikleri halde gelin diyemedim. Nazımızıda herkese geçiremeyiz :)
evet canım evde olsak daha az hareket edeceğiz böyle daha düzenli oluyor hayatAynen canm bir bakıyoruz cuma olup hafta bitiyor evde zaman geçmez hem böyle çarşıyı dolanıyorum eksik şeyler fikir ediniyorum yürüyüş oluyor hem zaten bütün gün oturuyorum evde olsam zaman geçmez gibi
Bende var bazen kanıyor ama az oda tıkıyor.Kızlar ya hamileliğimden beri burun tıkanıklığı yaşıyorum sıktı artık sinir geliyo sizde de varmı bu durum
Ben baktım baya pahalıydı ya. Sanırım uzun süre gidiyordur. Ama iyi ise değer almaya ona da bakacağım tekrar.Kızlar biberonları yıkamak için e bebekte bulaşık deterjanlarıda var bebekler için biZ kardeşimin bebeğinede almıştık,kimyasal değil inceleyip bakın ona göre alırsınız.
aynen canm şükür rahatım doğum sonrasıda ücretsiz izin düşünmüyorum yarım zamanlı çalışmayı düşünüyorum o yüzden aktarabildiğim kadar aktarcamCanım rahatın yerindeyse dayanabildiğin kadar dayan zaten rutin kontrollerin yolunda giderse sıkıntı cıkmaz.bebekle vakit gecirmek cok daha keyifli olacaktır bu önemli haftaları bebişle gecirmekte fayda var
Of ya onlara laf olsun gelsin baksın görsün gerisi umurlarında mı acaba. Bırak küssünler ya şanslısın eşin seni düşünüyor bak. Bende temizlik için birini çağırıyorum para ile. Ev bu sürekli temizlik istiyor, toz oluyor yerler süpürülmek istiyor. Bazen evi dir dip temizleyemiyorum diye sinir oluyorum ama elimden birşey gelmiyor kızım için dinleniyorum. Daha önce ikiz bebeklerimi düşürdümDikkat et canım ya benimde 26. Haftada fln yürürken hani kucukken cakmak içlerini cıkarırda elimize tutar çakardık elektrik carpması olurdu ya aynen öyle oluyordu sanki içeriden bir şey kopuyormus gibi üc dört kere oldu cok şükür geçti o his inşallah sende bir daha yaşamazsın.
İnan canım aynen insanlar cooook anlayışsız güya yardım ettiklerini sanıyorlar iki tabak kaldırarak ama yemek cay hizmet ertesi günü temizlik hepsiyle sen uğraşıyorsun. Bir kaç kere erteledik artık ısrar olunca kıramadık yatılı misafirimiz oldulr. Herkes bir tuhaf eşiminde ailesi sürekli gelmek istiyor eşim kabul etmiyor sen mahvoluyorsun diye hadi benim tarafım her ne kadar canım cıksada nazım geciyor ama eş tarafından yardımda göremiyorum cok zor inan kendimi tasıyamıyorum popomun üstüne düştüm kaç kere ayaga kalkmakta zorlanıyorum :/ eşim sinirleniyor misafirlere ama ne yapalım onlar anlayamıyorsa sen ne diyeceksin ki küsüyorlar bir de
Korkma çok evhamlıyız hassasız duygusalız bacım ondan :)Kızlar ben geceleri uyuyamıyorum ya sabaha karşı rüya gördüm kadının biri bu kadar yorma kendini karnındaki bebeği hiç düşünmisin gibi karadeniz şivesiyle konuştu düşüreceksin bebeği dedi ayy çok korktum meğer bizim alarm çalmış kapatmışım eşimin alarmını duydum uyanınca aklımdan çıkmadı totom çok açık kaldı gece ondandır inş.
aynen canım evde de çok iş var aslında h.sonu anca çamaşır ütü biraz da temizlik yapabiliyorum inşallah yetiştiririzevet canım evde olsak daha az hareket edeceğiz böyle daha düzenli oluyor hayat
Uyku bende de yok sabah 3—5 nöbeti diye bir şiir vardı, o misal saat 3 gibi birde 5 de mutlaka ama mutlaka ayaktayım. Şimdi gece 1 de de kalkmaya başladım. Vardiya gibi vücut belli saatlerde kalkıyorhayır olsun canm bende uyuyamıyorum kalkıyorum tv izliyorum tekrar yatıyorum sabahta alarm çalmadan gene uyanıyorum zaten rahat yatamıyorum benim rüyalar hep kötü oluyor
Ayni durumu ben de yasiyorum. Iki farkli doktora gidiyorum. Demir icin biri 2 tane ic diyo, biri bir tane. biri vitamin ic diyo, digeri gerek yok. Her doktor baska napcaz sasirdim.Merhaba, gecen gun saglik ocaginda demir ve d vitamini degerlerimi tekrar olcturdum. Saglik ocagindaki aile hekimi demir depolarimin bos oldugunu demir ilacimj gunde 2 ye cikarmam gerektigini soyledi. Fakat kendi dogum doktorum ise degerlin normal dedi ve gunde 1 kullanmaya devam etmemi soyledi.
Kafami o kadar karistirdilar ki, ikisi de doktor biri panik halinde depolar bombos falan digeri yok normal aynen devam diyor.. onemli bir konu ne kadar kullanacagimi sasirdim valla. Kendi doktorum da aile hekimi boyle boyle dedi ama deyince bozuluyor falan
Bence doğru olanı yaptılar cnm adam 2 tane 4 numara 2 tane 5 numara aldı zaten sınırlandırmışlar bir alışta en fazla 4 adet alınır diye
Merhaba, gecen gun saglik ocaginda demir ve d vitamini degerlerimi tekrar olcturdum. Saglik ocagindaki aile hekimi demir depolarimin bos oldugunu demir ilacimj gunde 2 ye cikarmam gerektigini soyledi. Fakat kendi dogum doktorum ise degerlin normal dedi ve gunde 1 kullanmaya devam etmemi soyledi.
Kafami o kadar karistirdilar ki, ikisi de doktor biri panik halinde depolar bombos falan digeri yok normal aynen devam diyor.. onemli bir konu ne kadar kullanacagimi sasirdim valla. Kendi doktorum da aile hekimi boyle boyle dedi ama deyince bozuluyor falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?