2018 mart-nisan anneleri

Ben de ebebekten baktim. Dedigin gibi cok inceydi. Sonra a101den normal kulot aldim 6 tane. Fiyatlari da uygun. Nasil olsa para vericez bari sonra kullanma ihtimalim de olsun evdeki kulotlarim da kirlenmez diye.
Mantıklı canım bende öyle yapayım

Canım rahatın yerindeyse dayanabildiğin kadar dayan zaten rutin kontrollerin yolunda giderse sıkıntı cıkmaz.bebekle vakit gecirmek cok daha keyifli olacaktır bu önemli haftaları bebişle gecirmekte fayda var

Gelecek olan çayı çorbayı yapsın ya. Benimde arkadaşlarım geliyor ama hamile kadından hizmet beklenmez ev kirli mi temiz mi kusura bakılmaz. Benim ev self servis yap ye koy iç zaten kusuruma bakacak adamın benim evimde işi yok:)

İyi şükür kolaylamışsın canım biraz bende yarın birşeyleri tamamlamayı düşünüyorum

Ahh canım o iş öyle olmuyor işte.Gelenler yıllardır arkadas olduklarım degil eşimin iş arkadaslarının esleri.komsular.xaten lojmandayız dedikodu cok.kimse anlayıs gösteremz hele bi evin kirli olsun tüm lojman bunu konusur

Offf haklısın bana gelen en aşağı 10 yıllık 20 yıllık arkadaşlarım. Ama yazık yani birde kadın kadını anlamıyor ya ona üzülüyorum. Benimde eşimin iş arkadaşları gelmek istiyor ama Ege birşey yapmasın biz yapıp getireceğiz dedikleri halde gelin diyemedim. Nazımızıda herkese geçiremeyiz :)

Aynen öyle kuzum

evet canım evde olsak daha az hareket edeceğiz böyle daha düzenli oluyor hayat

Kızlar biberonları yıkamak için e bebekte bulaşık deterjanlarıda var bebekler için biZ kardeşimin bebeğinede almıştık,kimyasal değil inceleyip bakın ona göre alırsınız.
Ben baktım baya pahalıydı ya. Sanırım uzun süre gidiyordur. Ama iyi ise değer almaya ona da bakacağım tekrar.

Canım rahatın yerindeyse dayanabildiğin kadar dayan zaten rutin kontrollerin yolunda giderse sıkıntı cıkmaz.bebekle vakit gecirmek cok daha keyifli olacaktır bu önemli haftaları bebişle gecirmekte fayda var
aynen canm şükür rahatım doğum sonrasıda ücretsiz izin düşünmüyorum yarım zamanlı çalışmayı düşünüyorum o yüzden aktarabildiğim kadar aktarcam

Of ya onlara laf olsun gelsin baksın görsün gerisi umurlarında mı acaba. Bırak küssünler ya şanslısın eşin seni düşünüyor bak. Bende temizlik için birini çağırıyorum para ile. Ev bu sürekli temizlik istiyor, toz oluyor yerler süpürülmek istiyor. Bazen evi dir dip temizleyemiyorum diye sinir oluyorum ama elimden birşey gelmiyor kızım için dinleniyorum. Daha önce ikiz bebeklerimi düşürdüm yoğurdu üfleyerek yiyorum

Korkma çok evhamlıyız hassasız duygusalız bacım ondan :)

hayır olsun canm bende uyuyamıyorum kalkıyorum tv izliyorum tekrar yatıyorum sabahta alarm çalmadan gene uyanıyorum zaten rahat yatamıyorum benim rüyalar hep kötü oluyor
Uyku bende de yok sabah 3—5 nöbeti diye bir şiir vardı, o misal saat 3 gibi birde 5 de mutlaka ama mutlaka ayaktayım. Şimdi gece 1 de de kalkmaya başladım. Vardiya gibi vücut belli saatlerde kalkıyor

Merhaba, gecen gun saglik ocaginda demir ve d vitamini degerlerimi tekrar olcturdum. Saglik ocagindaki aile hekimi demir depolarimin bos oldugunu demir ilacimj gunde 2 ye cikarmam gerektigini soyledi. Fakat kendi dogum doktorum ise degerlin normal dedi ve gunde 1 kullanmaya devam etmemi soyledi.

Kafami o kadar karistirdilar ki, ikisi de doktor biri panik halinde depolar bombos falan digeri yok normal aynen devam diyor.. onemli bir konu ne kadar kullanacagimi sasirdim valla. Kendi doktorum da aile hekimi boyle boyle dedi ama deyince bozuluyor falan

Ayni durumu ben de yasiyorum. Iki farkli doktora gidiyorum. Demir icin biri 2 tane ic diyo, biri bir tane. biri vitamin ic diyo, digeri gerek yok. Her doktor baska napcaz sasirdim.

Değerlerin kaç eşime sorayım birde çoğunluğa göre hareket edersin madem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…