- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #11.901
Ay sorma onların telaşı heyecanı bizden çok fazla.Hadi keyifli alışverişler size.saol canm en erken @Liza_ nındı sanırım mart başı gibi hepsi sağlıkla gelsin inşallah bizde h.sonu alışverişe çıkcak bebek arabasını alcaz falan eşimde bir telaş başladı şunu alalım ne eksik var şimdi falan diye bana
Çıksında zaten canım.Sen içini ferah tut bide iki canlı çalıştın Rabbim sorar hesabını .Çoğu işveren böyle paragöz oluyor.evet cnm benim tazminatımı vermiyor işyeri kendim çıktığım için ama insan biraz vivdanlı merhametli olur ya neyse artık o para ondan çıkar bir gün elbet
Saol canm bende telaşını hevesini kırmayım die tamam gideriz diyom bana kalsa erken dahaAy sorma onların telaşı heyecanı bizden çok fazla.Hadi keyifli alışverişler size.
Aynen canm bolunmedik uykum yok koltukta biraz uyukluyorum yatağa geciyorum 3 4 gibi kalkıyorum bnde zaten kalça ağrımdan uyuyamıyorum bebise hazırlanıyoruz galibaUyku bende de yok sabah 3—5 nöbeti diye bir şiir vardı, o misal saat 3 gibi birde 5 de mutlaka ama mutlaka ayaktayım. Şimdi gece 1 de de kalkmaya başladım. Vardiya gibi vücut belli saatlerde kalkıyor
Merhaba, gecen gun saglik ocaginda demir ve d vitamini degerlerimi tekrar olcturdum. Saglik ocagindaki aile hekimi demir depolarimin bos oldugunu demir ilacimj gunde 2 ye cikarmam gerektigini soyledi. Fakat kendi dogum doktorum ise degerlin normal dedi ve gunde 1 kullanmaya devam etmemi soyledi.
Kafami o kadar karistirdilar ki, ikisi de doktor biri panik halinde depolar bombos falan digeri yok normal aynen devam diyor.. onemli bir konu ne kadar kullanacagimi sasirdim valla. Kendi doktorum da aile hekimi boyle boyle dedi ama deyince bozuluyor falan
Ay ne biçim insanlar valla ben Annemde olduğum için kimse gelemedi,bide oturduğum yerdede benim daha tanıdığım kimse yok,bir tek eşimin akrabaları var.Onlarlada çok mesafeli oldum baştan kimseye gitmedim.Bana annem eşim kız kardeşim hiçbirşey yaptırmıyor kimse kusura bakmasın ben kimseye hizmet edemem çünkü gerçekten 2 canlı zor bide böyle zor geçiyorsa daha zor.Artık kim kırılırsa kırılsın sende kimseye hizmet etme lütfen bu günlerinin tadını çıkar doğunca çok büyük bir maraton başlıycak bizi bekleyen .Ahh canım o iş öyle olmuyor işte.Gelenler yıllardır arkadas olduklarım degil eşimin iş arkadaslarının esleri.komsular.xaten lojmandayız dedikodu cok.kimse anlayıs gösteremz hele bi evin kirli olsun tüm lojman bunu konusur
Canım baya gidiyor,önemlisi kimyasal değil,kullanıldığı için tecrübeliyiz.Ben baktım baya pahalıydı ya. Sanırım uzun süre gidiyordur. Ama iyi ise değer almaya ona da bakacağım tekrar.
Çok güzeller canım saglıcakla giydirmek nasip olsun inşallahhEki Görüntüle 2105433 Eki Görüntüle 2105434 Eki Görüntüle 2105435 Eki Görüntüle 2105436 Eki Görüntüle 2105437 Eki Görüntüle 2105438 Eki Görüntüle 2105439 Eki Görüntüle 2105440 Eki Görüntüle 2105441 Eki Görüntüle 2105442 Eki Görüntüle 2105443 Eki Görüntüle 2105444 Ben Herşeyini götürdük yerleştirdik odamız hazır diye sevinirken teyzemiz oğullarına Uludağ tatili için alışveriş yaparken yazlıklar çıkmış diye alışveriş etmiş bebeğime.Bugün gene bir çanta ile geldi beni duygulandırdı.
Amin Canım hepimiz inşallahÇok güzeller canım saglıcakla giydirmek nasip olsun inşallahh
Cnm biz 1 ve 2 numara aldık başkalarınin aldıklarını yazmıştımYaa büyük almışsınız küçükler var mıydı
2012 de oğlumun doğumunda buradan bir sürü arkadaş edindim hala face de görüşüyoruz tel no.larımız var bibirimizde her sene çocuklara doğum günlerinde çekiliş yaparız herkes bibirine hediye alır falan düşün yani çocuklar 6 yaşında olacakHatta aynı ilde oturanlar buluşup dışarıda ya da evde buluştuk
Canım baya gidiyor,önemlisi kimyasal değil,kullanıldığı için tecrübeliyiz.
Merhaba kızlar bugün doktora gittim tahlil sonuçları için doktor kansizligimin ve demirin cok düşük oldugunu söyledi 5 tane kan iğnesi yazdı mutlaka kırmızı et tüket ciğer kara üzüm ye dedi ferrum haptan yine yazdi bebegin kalp atışını beğenmedi biraz taşıkardi olmus ve ayaklarini yuzune götürüyordu kansızlık onu etkilemeye başlamış dedi cok üzüldüm yaa yarın hemen igne olucam
cok tesekkurler canimm benimkide sakladi biraz kendini ama gosterdi yinede:)İyi haberler duyarsın inş cnm yüzünü saklıyor mu seninki de biz hiç göremedik desem yeridir yandan azıcık yanak burun o kadar :)
aynii beenn cok fena tikaniyo hemde hic bi cozum bulamadimKızlar ya hamileliğimden beri burun tıkanıklığı yaşıyorum sıktı artık sinir geliyo sizde de varmı bu durum
İyi yapmışsın cnm ya annecigin sana iyi bakar sende rahat edersin en iyisi vallaKızlar ben gene annemin yanına geldim dün döndük .Eşim kesinlikle yalnız kalmamı istemiyor evde.Annemde asla bırakamıyor sen bir doğur ben rahatlıycam artık diyor.Bir kere daha gideriz eve bebekle benim bavulumu hazırlamaya.Zaten doktorlarım burda doğumumu annemin yanında yapıcam,biraz toparlar evimize döneriz Allah’ın izni ile yavrumla beraber.Sonra evde büyük bir temizlik var.Mevlüt hazırlıkları başlar.Mevlüdümüzü bebeğim 3 yada 4 aylıkken yapıcaz Allah nasip ederse çünkü büyüsün bende iyice toparlanayım rahat yaparız dedik .Küçük bebeği çok kalabalığa çıkaramayız diye düşündük.
Cnm dikkat et kendine ya boşver temizliği falan sonra da yapılır hiç İncitme kendiniKızlar ACİL DURUMM.ayy temizlik yaptık biraz oturuyum dinleniyim dedim ara verdim süt ve kurabiye yiyordum karnımın sol tarafına birden elektrik çarpması hissi oldu içten.çok degişik bişeydi cok korktum nefesim kesildi adeta.acı gibi degilde alinizi falan hiç eletrik çarpttımı bilmiyorum aynı his karnımda avuciçi kadar alanda solda ayy noldu ki bebek iyi mi ki anlamadım acilemi gitsem gercekten cok farklı bişeydi
Bize de şöyle o önerileri cnm ya normal vok istiyorum31+4 te 1750g geldi kizim cok sukur iyiymiş:) p.tesi calisabilir raporu alicam, doktor 35ten sonra yere egilerek temizlik yapicaksin dedi:) inşallah normal dogum icin cok güzel onerileri var doktorumun şimdi de temizlik yapıyorum.zaten ve cokiyi geliyo bana
Bn daha 1 paket bile almadımAcaba doğrusu stoklamak mı bilemedim bende
Aynen bendede var cnm ağzımdan alıyorum nefesi bogazim kuruyor agriyo bu defadaKızlar ya hamileliğimden beri burun tıkanıklığı yaşıyorum sıktı artık sinir geliyo sizde de varmı bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?