2018 mart-nisan anneleri

Ay sorma onların telaşı heyecanı bizden çok fazla.Hadi keyifli alışverişler size.

evet cnm benim tazminatımı vermiyor işyeri kendim çıktığım için ama insan biraz vivdanlı merhametli olur ya neyse artık o para ondan çıkar bir gün elbet
Çıksında zaten canım.Sen içini ferah tut bide iki canlı çalıştın Rabbim sorar hesabını .Çoğu işveren böyle paragöz oluyor.

Uyku bende de yok sabah 3—5 nöbeti diye bir şiir vardı, o misal saat 3 gibi birde 5 de mutlaka ama mutlaka ayaktayım. Şimdi gece 1 de de kalkmaya başladım. Vardiya gibi vücut belli saatlerde kalkıyor
Aynen canm bolunmedik uykum yok koltukta biraz uyukluyorum yatağa geciyorum 3 4 gibi kalkıyorum bnde zaten kalça ağrımdan uyuyamıyorum bebise hazırlanıyoruz galiba

Aynı durum bende de var canım. Yine kadın doğum uzmanınıdır diyerekten doktorumu dinliyorum ama bı anlam veremiyorum

Ay ne biçim insanlar valla ben Annemde olduğum için kimse gelemedi,bide oturduğum yerdede benim daha tanıdığım kimse yok,bir tek eşimin akrabaları var.Onlarlada çok mesafeli oldum baştan kimseye gitmedim.Bana annem eşim kız kardeşim hiçbirşey yaptırmıyor kimse kusura bakmasın ben kimseye hizmet edemem çünkü gerçekten 2 canlı zor bide böyle zor geçiyorsa daha zor.Artık kim kırılırsa kırılsın sende kimseye hizmet etme lütfen bu günlerinin tadını çıkar doğunca çok büyük bir maraton başlıycak bizi bekleyen .

Çok güzeller canım saglıcakla giydirmek nasip olsun inşallahh

Merhaba kızlar bugün doktora gittim tahlil sonuçları için doktor kansizligimin ve demirin cok düşük oldugunu söyledi 5 tane kan iğnesi yazdı mutlaka kırmızı et tüket ciğer kara üzüm ye dedi ferrum haptan yine yazdi bebegin kalp atışını beğenmedi biraz taşıkardi olmus ve ayaklarini yuzune götürüyordu kansızlık onu etkilemeye başlamış dedi cok üzüldüm yaa yarın hemen igne olucam

Biz de ayarlayabilsek ne güzel olur ama istanbul şartları herkes bir yerde malum zor

Canım baya gidiyor,önemlisi kimyasal değil,kullanıldığı için tecrübeliyiz.

Evet ben de aldım bugün biraz daha masumdur diğer deterjanlara göre

Canım çok geçmiş olsun düzelir toparlarsınız inşallah olmadı başka dr a da göster bebeği ve sonuçlarını hatta başka lab. da tahlil yaptır

İyi haberler duyarsın inş cnm yüzünü saklıyor mu seninki de biz hiç göremedik desem yeridir yandan azıcık yanak burun o kadar :)
cok tesekkurler canimm benimkide sakladi biraz kendini ama gosterdi yinede:)

Kızlar ya hamileliğimden beri burun tıkanıklığı yaşıyorum sıktı artık sinir geliyo sizde de varmı bu durum
aynii beenn cok fena tikaniyo hemde hic bi cozum bulamadim

İyi yapmışsın cnm ya annecigin sana iyi bakar sende rahat edersin en iyisi valla

Cnm dikkat et kendine ya boşver temizliği falan sonra da yapılır hiç İncitme kendini

Bize de şöyle o önerileri cnm ya normal vok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…