2018 mart-nisan anneleri

Valla hiç kabul etmeyin Açık açık ta söyleyin böyle anlayissizlikta olmaz cnm nasıl sinir.oldm ya bu halinle indir kaldır nasıl yapcan sen

Cnm ya çok geçmiş olsn çok üzüldüm ignelerini ol inşallah yükselir bi an once valla bnde de en so demir eksikliği vardı bakalım kontrole gidince nolcak korkuyorum

Canım kaç çıktı ki degerin.ben demir hapını düzenli kullanmıyorum ya bak endişelendim şimdi bebeği etkiliyor diyince düzenli kullanıyım bari.

Maşallah kuzucuğa yerim onun minnoş ayaklarından.canım bizede söyle nırmal doğum için önerileri.bnn yerleri normalde vileda iyi temizlemez diye eğilip siliyorduma ama artık zor oluyo bebepe zarar olur diyr vileda yapıyodum

Kızlar çatlaklar başladı mı ne durumdasınız ben saat başı aynanın başında kontrol ediyorum vucudum catlamaya cok yatkın.Aa bugün bimden kızıma oyun cadırı aldım kızlar niloya cadır baya güzel kumaşı ve büyük bide zeka oyunu aldım.şimdiden bir oda dolusu oyıncagı oldu minnoşun bakalım

Mide yanması uyutmuyor artık beni.Tek moralim kızımın minik tekmeleri canım bebeğim az kaldı inşallah sağlıcakla kavusalımda bitecek bu acılarda

Bize de şöyle o önerileri cnm ya normal vok istiyorum

soylerim tabi kizlar, bana 35e kadar yorma oyle kendini ama sakınmada her seyden dedi mesela temuzlik yaptgin gun yurume yurudugun gun temizlik yapma dedi ama 35ten sonra hem temuzlik hem yurume yapcaksin egilip kalkicaksin dedi plates topum var dedim tamam onun ustunde hareket caliscaksin dedi hic bi sey yoksa masa kosesinden tutunup comelip kalicaksin dedi erken dogum olmasin diye 35ten sonra onerdi bunları. ..nasip bakalim nasil olucakdogumlarimiz:)

Canım kaç çıktı kan değerin? Bebişin kilosu nasılsı?ben de dün dahiliyeye gittim kan tahlili için ferritin 14 çıktı çok mu düşük acaba bilemedim

kizlar arkadaslarim beni gaza getirdi babyshower yapmak icin benim hiiic ilgim yok böyle seylere yapmayi dusuneniniz var mi ben su sekilde yapmayi düşünüyorum sahsen konsept:"gun" pasta borek geyik uclusu ustune belki oryantele ya da ankaranin baglarina baglariz:)) sadece dogumdan once kafa dagitmak uzerine bir oturma gibi bi sey düşünüyorum hatta arkadaslarim getirecekler birer cesit gelen kisilerin ne hediye getirmesini istiyorum ne de ben onlara hediyelikler vermek istiyorum ayip mi olur hediye vermesem ne olur onu da bilmiyorum ki boyle bi seyde...ama magnet sus gibi seyler cook sacma geliyo bana bennkimseninkini kullanmıyorum cope ya da dolabin derinliklerine gidiyor oyle bi seye para vermek istemiyorum o yuzden dedigim gibi bi gun olsa nasil olur

ben kendim çok hıckırıyorum.annem bebeğin midesi genişliyordur diyorda alakayı kuramadım.
Nefes egzersizleri yaparken su kacırıyormuş ciğerlerini geliştirmek icinmiş bu hıckırıklar o şekilde yazıyordu uygulamada ama kimide obur bebek cok hıckırır diyor dogduktan sonra belki öyledir ama bende ciger gelişimi için olduguna inanıyorum gün dört beş kez hıckırıyor bayada uzun sürüyor

Çok üzüldüm canım ya Allah sag olanlara uzun ömür versin inşallah aynen öyle insan illa kötü bir şey deneyimlemek zorunda sanki tedbir için Allah razı olsun eşim sürekli kızıyor otur kalkma diye. Dün gece sancıyla uyandım nasıl yorduysam kendimi sanaha kadar kıvrandım duşa girdimde kendime geldim biraz

Valla hiç kabul etmeyin Açık açık ta söyleyin böyle anlayissizlikta olmaz cnm nasıl sinir.oldm ya bu halinle indir kaldır nasıl yapcan sen
Aynen canım dün sancıdan ölüyordum artık eşimede dedim bahaneye gerek yok acıkca söyleyelim diye. Eşimin ablasıgil sürekli gelmek istiyor bir kere davetlerini görmedik onlar geldiğinde asla yardım yok :) eşimde hep bahaneyle erteliyor gelmelerini bahane bulma kör değiller halimi görüyorlar direk söyle dedm ki doktor erken dogum riskin var dediği halde insanlar böyle anlayışsız

Ne güzel işte annesi iyi yapmışsın.Prenses iyi günlerde saglıkla oynasın .

Lütfen kabul etme canım alınan alınsın ,ne sen ne bebeğin şu an herkesten daha kıymetli canım.Annem beni getirdi kendine gene, aklım çıkıyor diyor şu Doğum olsun bende rahata kavuşuyum diyor.Ben çok halsizim hiçbirşey yapamıyorum öyle kalıyorum ,28. Haftadan sonra kesinlikle efor sarfetmek Yok dediler bana.Dikkat et kendine Canım .

Canım bende düşünüyordum burda tanıdık bi kafe var orayı ayarlayım dedim.herkes yap yap anı kalır diyor amaa düşündüm ki tüm yük bende olacak kosusturmaca hazırlıklar vs.gelenler yiyip içip dedikodu yapıp gidecek zaten akrabalarımız yok burda.kimsenin getireceği hediyeyede ihtiyacım yok kendileri yük olmasın yeterki öyle olunca yapmıycam.ama sen dediğin gibi yapabilirsin eglenceli olur tabi kendini fazla yormayacaksan.hediye mevzusuna gelincede bende istemiyorum kimseden bişey
Ne güzel işte annesi iyi yapmışsın.Prenses iyi günlerde saglıkla oynasın .
Teşekkür ederiz teyzesii

Demir ve d vitamini değerin ve referans ağırlığın kaç . Birde hemoglobin, Hcg di sanırım onun değerideğerini yazarsan anlaşılır ihtiyacın olup olmadığı

Sen nasıl oldun canım sancıların vardı bi ara . Ben 31 haftadayim dün gece kasiklsrim çok ağrıdı hala ara ara ağrıyor. Ne sağ da rahatim ne sol da yatamiyorum. 1 gün önce başladı bunlar . Gece çok ağrıyor bebek hareketli çünkü gece . Bacağmada kramp girdi . Catimda ağrıyor ..ya bebek döndü ya da vitamin eksikliginden anlayamadım ya . Senin varmı böyle şikayetlerin

Canım multivitamin yada magnezyum kullanıyormusun.benimfe kramplar başlamıstı magnezyum iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…