- 1 Haziran 2017
- 1.957
- 1.508
- 63
- 33
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #11.941
Canım ben kadınsı dantelli vs seylerden hoşlanmadığım için ayyıldız ve dagiden emzirmeye müsait pijama aldım.ama lohusa sepetine bakabilirsin.ben spor seyler aldımLohusa pijaması nerelerden aldınız bulamadım ben
Bnde öyle düşünüyorum cnmBen de stok yapmadım ama premium care 1 ve 2 numaralardan birer kutu aldım deneyip alırım sonra illa bir yerde indirim oluyor bezlerde stoğa gerek yok bence
Gerçekten ne anlayissizlik bide aileden birileri böyle yapıyo ya artık son zmnlar insanların düşünmesi yardimci olması gerekirken nasıl böyle vurdumduymaz oluyolarAynen canım dün sancıdan ölüyordum artık eşimede dedim bahaneye gerek yok acıkca söyleyelim diye. Eşimin ablasıgil sürekli gelmek istiyor bir kere davetlerini görmedik onlar geldiğinde asla yardım yok :) eşimde hep bahaneyle erteliyor gelmelerini bahane bulma kör değiller halimi görüyorlar direk söyle dedm ki doktor erken dogum riskin var dediği halde insanlar böyle anlayışsız
Ben de sevmiyorum dantel falan sade istiyorum o dediğinde de dantel hep ayyıldız bkayım aklım gelmemişti orasıCanım ben kadınsı dantelli vs seylerden hoşlanmadığım için ayyıldız ve dagiden emzirmeye müsait pijama aldım.ama lohusa sepetine bakabilirsin.ben spor seyler aldım
Kendini iyi hissetmeyen lerde bugün bende varım.kızlar elim kolum uyusuk resmen niye böyle halsizim midem bulaniyo bebeim sanki iki gündür çok hareket etmiyo normalde sabahın köründe baslardi tekmelere hiç hareket etmiyo diyemem ama azalmış gbi ya ona çok taktım doktora mi gitsem evham mi yapiyom bilemedim
Bu bulantılardan iyi bi ruh haline giremiyorum ki bn yaGeçenlerde ben de öyleydim dayanamadım gittim iyiydi ama bazen durgun olabiliyorlar kendini mutlu et hemen sevdiğin şeyleri yap ye iç iyi gelecek ruh halimizle çok alakalı hareketleri ve ruh halleri ben buna çok şahit oldum gebeliğim boyunca
Bu bulantılardan iyi bi ruh haline giremiyorum ki bn ya
28 hafta da 2 Şase ye çıkardı Dr . Çok kötü kasılmam olmuştu rahatlamistim canım . Şimdi magnezyum da kullaniyorum yine başladı . Kötüyüm yani . Sol kasigim ağrıyor , net de normal diyor ama yinede sormak istedim işteCanım multivitamin yada magnezyum kullanıyormusun.benimfe kramplar başlamıstı magnezyum iyi geldi
Bebek hareket edince ağrıyor ya acaba bu da normal midir . Bütün gece uyutmadı beniBaskıdan dolayı normal kasık ağrıları dinlen dayanamazsan bir parol iç
Canım günde 10 defa hareket ediyorsa sıkıntı yok demektir say istersen hareketlerini.senin haftan daha ileride bebiş büyümüş yeri daraldı onunda etkisi vardır canımKendini iyi hissetmeyen lerde bugün bende varım.kızlar elim kolum uyusuk resmen niye böyle halsizim midem bulaniyo bebeim sanki iki gündür çok hareket etmiyo normalde sabahın köründe baslardi tekmelere hiç hareket etmiyo diyemem ama azalmış gbi ya ona çok taktım doktora mi gitsem evham mi yapiyom bilemedim
Canım premium care kremli losyonlu diye biliyorum ama bazı bebeklerde bu losyon tahriş yapabiliyormus bebekten bebeğe degişiyorPrima premium care ile pampers arasında farkı bileniniz var mı
Canım fazla yorma kendini bende yarım saat yürüyüş yapsam kasılmalarım oluyor fazlaca evhamlıyız haliyle bebişler büyüdü endişe arttı.rabbim sağlıcakla kucagımıza almayı nasip etsin hepimizin28 hafta da 2 Şase ye çıkardı Dr . Çok kötü kasılmam olmuştu rahatlamistim canım . Şimdi magnezyum da kullaniyorum yine başladı . Kötüyüm yani . Sol kasigim ağrıyor , net de normal diyor ama yinede sormak istedim işteAllahım sağlıkla kucagimiza alırız inşallah
Canım ben aldım dikişi kuması falan kaliteli.ama ben yorgan ve yastığını cok sevemedim elyaflı yapıda sanki mikrofiber olsa daha iyi olurdu.ektra yastık alıcam yorganı daha kullanamz zaten onuda o zaman düşünücemKaracanın uyku setleri güzel mi kumaş dikiş kaliteleri nasıl alanlar bilenler yazarsa sevinirim
Aynen canım haklısın bende bir dogursam rahatlayacagım azıcık fazla enerji sarfetsem sabaha kadar sancı çekiyorum. Annemde yanımda yardım ediyor bana artık zaten misafir faslı bitti cocugun odasını yapmaya basladı eşim bugun küsen küssün ne yapayımLütfen kabul etme canım alınan alınsın ,ne sen ne bebeğin şu an herkesten daha kıymetli canım.Annem beni getirdi kendine gene, aklım çıkıyor diyor şu Doğum olsun bende rahata kavuşuyum diyor.Ben çok halsizim hiçbirşey yapamıyorum öyle kalıyorum ,28. Haftadan sonra kesinlikle efor sarfetmek Yok dediler bana.Dikkat et kendine Canım .
Daha iyiyim canım çatı agrım geçti cok şükür cok yoruldugumda yine oluyor ama 27 lerdeki agrıngibi değil daha hafif. Sancıyı hala cekiyorum azıcık enerji sarfetmeye gelmiyor. Magnezyum kullan canım ihmal etme o beni kendime getiriyor bir nebzeSen nasıl oldun canım sancıların vardı bi ara . Ben 31 haftadayim dün gece kasiklsrim çok ağrıdı hala ara ara ağrıyor. Ne sağ da rahatim ne sol da yatamiyorum. 1 gün önce başladı bunlar . Gece çok ağrıyor bebek hareketli çünkü gece . Bacağmada kramp girdi . Catimda ağrıyor ..ya bebek döndü ya da vitamin eksikliginden anlayamadım ya . Senin varmı böyle şikayetlerin
Aynen öyle canım ben bir bebeğin kırkı cıkmadan görmeye bile gitmiyorum hastalık kapmasın annesi bebege alışsın diye doğduğu gunun ertesi bebek görmeye gidiyorlar daha o sürecimiz var malesef bakalım neler olacak bazen diyorum keşke yurtdısında dogursak buyutunce gelsek cok değil şöyle dört beş aylık olana kadar :)Gerçekten ne anlayissizlik bide aileden birileri böyle yapıyo ya artık son zmnlar insanların düşünmesi yardimci olması gerekirken nasıl böyle vurdumduymaz oluyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?