- 31 Ekim 2017
- 1.540
- 1.041
- 63
- 37
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #11.961
Günde 2 sase iciyorum , o da yetmiyor demekki . Maden suyu içeyim bideDaha iyiyim canım çatı agrım geçti cok şükür cok yoruldugumda yine oluyor ama 27 lerdeki agrıngibi değil daha hafif. Sancıyı hala cekiyorum azıcık enerji sarfetmeye gelmiyor. Magnezyum kullan canım ihmal etme o beni kendime getiriyor bir nebze
Aferin Canım eşine,iyi söylemiş.Hadi size güzel hazırlıklar Olsun.Aynen canım haklısın bende bir dogursam rahatlayacagım azıcık fazla enerji sarfetsem sabaha kadar sancı çekiyorum. Annemde yanımda yardım ediyor bana artık zaten misafir faslı bitti cocugun odasını yapmaya basladı eşim bugun küsen küssün ne yapayım
Kıyamam çok kötü insanda dayanma gücü bırakmıyor Allah yardımcımız olsun.Cokkkkkkkkkkk midem bulaniyo offf
İyice dinlen ayağa kalkma hastasın sen,işler yapılır bende hiç dinlenemiyorum artık az kaldı çünkü.Bir doktora git istersen ben çünkü hiç kendi kendime düzelemiyorum.Cumartrsi pazar tatilim bugün kahvalti yaptim.ama ne temizliğe ne yemek yapmaya kalkasim yok diz altim aşağısı ağrıyor gibi boğazım yuzde yuz geçmedi dinlemiyorum benim gibi hamile var mı.resmen 1 den beri kiprasasim yok.boğazım için zencefil limon tarçınlı cay içtim.gecede terlemekten 3 kez üstümü değiştirdim.yine tam bitmedi.
Geçmiş olsun canımMerhaba kızlar bugün doktora gittim tahlil sonuçları için doktor kansizligimin ve demirin cok düşük oldugunu söyledi 5 tane kan iğnesi yazdı mutlaka kırmızı et tüket ciğer kara üzüm ye dedi ferrum haptan yine yazdi bebegin kalp atışını beğenmedi biraz taşıkardi olmus ve ayaklarini yuzune götürüyordu kansızlık onu etkilemeye başlamış dedi cok üzüldüm yaa yarın hemen igne olucam
Bugün aldım suwen de acayip indirim var. Gecelik ve üstüne sabahlık takımı 194 tl den 60 lara düşmüş. Ve 3 al 2 öde vardı, 2 tane emzirme atleti aldım 1 tane de emzirme sütyeni. Ekstra alt üst eşofman takımı aldım. Bu saydıklarımın hepsine 225 tl verdim. Ayrıca e bebekte anne terliği loğusa tacı, bebek babedi ve bandana 39 tl. Çok güzel takım yapmışlar loğusa terlikleri pahalı normalde. Aldım ben çok beğendim süslü püslü tüllü bişi :)Lohusa pijaması nerelerden aldınız bulamadım ben
Ben evlenirken almıştım battaniye nevresim takımı hala kullanırım memnun kaldım.Karacanın uyku setleri güzel mi kumaş dikiş kaliteleri nasıl alanlar bilenler yazarsa sevinirim
Muzda potasyum yüksek potasyumunda agrı kesici özelliği var canım günde veya iki günde bir tane yiyebilirsen iyi olur aslındaGünde 2 sase iciyorum , o da yetmiyor demekki . Maden suyu içeyim bide
BeeennKizlar dogum stresine girenler var mi bende yavas yavas basladi sanirim
Amin ,Rabbim hayırlısı ile kurtarsın Kendide bebeğide sağsalim kurtulsun.Hayırlı hafta sonları olsun kızlar herkese iyi akşamlar arkadaşım doğuma gidiyor dua edelim oda bize edeck inş rabbim hayırlısıyla sağlıcakla bir avazda kurtarsın
Bende de başladı birde çatı ağrısı çekmeye başlayınca iyice stres yaptımKizlar dogum stresine girenler var mi bende yavas yavas basladi sanirim
Ayy ne güzel söyledin bende bebek görmeye 40ından önce gitmem giderkende pasta börek yapıp götürürüm ama keşke herkes bizim gibi düşünceli olsa.ben memlekette yapmıycam doğumu öyle olunca gelen olmuycak kayınvalide ve annem gelicek onun dışındaki konu komşuyuda beebğin odasına almam uyuyor derim nazar olur vs 40ı çıksın hele biAynen öyle canım ben bir bebeğin kırkı cıkmadan görmeye bile gitmiyorum hastalık kapmasın annesi bebege alışsın diye doğduğu gunun ertesi bebek görmeye gidiyorlar daha o sürecimiz var malesef bakalım neler olacak bazen diyorum keşke yurtdısında dogursak buyutunce gelsek cok değil şöyle dört beş aylık olana kadar :)
Geçmiş olsun canım iş fakan olur kafaya takma yat dinlen iyileşmene bak artık son aylardayızCumartrsi pazar tatilim bugün kahvalti yaptim.ama ne temizliğe ne yemek yapmaya kalkasim yok diz altim aşağısı ağrıyor gibi boğazım yuzde yuz geçmedi dinlemiyorum benim gibi hamile var mı.resmen 1 den beri kiprasasim yok.boğazım için zencefil limon tarçınlı cay içtim.gecede terlemekten 3 kez üstümü değiştirdim.yine tam bitmedi.
Maşallah minnoşa annesi yerim onu benimkide dilini çıkarıp druyodu tatlışlar yaa.kilosuda haftasına göre uyumlu bence canımKızlar bugün bebeğimi görmeye gittik 28+4 1260 kg dedi.iyi midir acaba ortalamaya göre? Kızım ağzını açıp kapatiyordu:) ciğer gelişimi için iyidir dedi doktor.
Beeeenn ahh o stres var ama baskılamaya calısıyorum düşünmek istemesemde aklımdan cıkmıyoo dua ediyorum hep allahım sağlıcakla kucagımıza almayı nasip etsin.en kötü epiduralli normal doğum yaparızKizlar dogum stresine girenler var mi bende yavas yavas basladi sanirim
Normal bence rahim geriliyor dinlen güzelce dr una da sorarsın için rahat değilse arayıp sor istersenBebek hareket edince ağrıyor ya acaba bu da normal midir . Bütün gece uyutmadı beniBakalim perşembe randevum
Canım günde 10 defa hareket ediyorsa sıkıntı yok demektir say istersen hareketlerini.senin haftan daha ileride bebiş büyümüş yeri daraldı onunda etkisi vardır canım
Canım premium care kremli losyonlu diye biliyorum ama bazı bebeklerde bu losyon tahriş yapabiliyormus bebekten bebeğe degişiyor
Canım fazla yorma kendini bende yarım saat yürüyüş yapsam kasılmalarım oluyor fazlaca evhamlıyız haliyle bebişler büyüdü endişe arttı.rabbim sağlıcakla kucagımıza almayı nasip etsin hepimizin
Canım ben aldım dikişi kuması falan kaliteli.ama ben yorgan ve yastığını cok sevemedim elyaflı yapıda sanki mikrofiber olsa daha iyi olurdu.ektra yastık alıcam yorganı daha kullanamz zaten onuda o zaman düşünücem
Bugün aldım suwen de acayip indirim var. Gecelik ve üstüne sabahlık takımı 194 tl den 60 lara düşmüş. Ve 3 al 2 öde vardı, 2 tane emzirme atleti aldım 1 tane de emzirme sütyeni. Ekstra alt üst eşofman takımı aldım. Bu saydıklarımın hepsine 225 tl verdim. Ayrıca e bebekte anne terliği loğusa tacı, bebek babedi ve bandana 39 tl. Çok güzel takım yapmışlar loğusa terlikleri pahalı normalde. Aldım ben çok beğendim süslü püslü tüllü bişi :)
Kizlar dogum stresine girenler var mi bende yavas yavas basladi sanirim
Ayy cnm cnm mide bulantım geçse bi daha ne isterim hareketlendi ya korktum bi an niye hareket etmiyo qcaba diye midem de böyle olunca aklıma hersey geliyoCanım günde 10 defa hareket ediyorsa sıkıntı yok demektir say istersen hareketlerini.senin haftan daha ileride bebiş büyümüş yeri daraldı onunda etkisi vardır canım
Canım premium care kremli losyonlu diye biliyorum ama bazı bebeklerde bu losyon tahriş yapabiliyormus bebekten bebeğe degişiyor
Canım fazla yorma kendini bende yarım saat yürüyüş yapsam kasılmalarım oluyor fazlaca evhamlıyız haliyle bebişler büyüdü endişe arttı.rabbim sağlıcakla kucagımıza almayı nasip etsin hepimizin
Canım ben aldım dikişi kuması falan kaliteli.ama ben yorgan ve yastığını cok sevemedim elyaflı yapıda sanki mikrofiber olsa daha iyi olurdu.ektra yastık alıcam yorganı daha kullanamz zaten onuda o zaman düşünücem
Valla büyük konusmayayim ama bn hiç gelemem bide doğumdan sonra kendimi biliyorm çok stresli ve sinirli olurumAynen öyle canım ben bir bebeğin kırkı cıkmadan görmeye bile gitmiyorum hastalık kapmasın annesi bebege alışsın diye doğduğu gunun ertesi bebek görmeye gidiyorlar daha o sürecimiz var malesef bakalım neler olacak bazen diyorum keşke yurtdısında dogursak buyutunce gelsek cok değil şöyle dört beş aylık olana kadar :)
Valla öyle cnm hiç halim yok artikKıyamam çok kötü insanda dayanma gücü bırakmıyor Allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?