2018 mart-nisan anneleri

Günde 2 sase iciyorum , o da yetmiyor demekki . Maden suyu içeyim bide

Aferin Canım eşine,iyi söylemiş.Hadi size güzel hazırlıklar Olsun.

İyice dinlen ayağa kalkma hastasın sen,işler yapılır bende hiç dinlenemiyorum artık az kaldı çünkü.Bir doktora git istersen ben çünkü hiç kendi kendime düzelemiyorum.

Geçmiş olsun canım

Lohusa pijaması nerelerden aldınız bulamadım ben
Bugün aldım suwen de acayip indirim var. Gecelik ve üstüne sabahlık takımı 194 tl den 60 lara düşmüş. Ve 3 al 2 öde vardı, 2 tane emzirme atleti aldım 1 tane de emzirme sütyeni. Ekstra alt üst eşofman takımı aldım. Bu saydıklarımın hepsine 225 tl verdim. Ayrıca e bebekte anne terliği loğusa tacı, bebek babedi ve bandana 39 tl. Çok güzel takım yapmışlar loğusa terlikleri pahalı normalde. Aldım ben çok beğendim süslü püslü tüllü bişi :)

Hayırlı hafta sonları olsun kızlar herkese iyi akşamlar arkadaşım doğuma gidiyor dua edelim oda bize edeck inş rabbim hayırlısıyla sağlıcakla bir avazda kurtarsın
Amin ,Rabbim hayırlısı ile kurtarsın Kendide bebeğide sağsalim kurtulsun.

Ayy ne güzel söyledin bende bebek görmeye 40ından önce gitmem giderkende pasta börek yapıp götürürüm ama keşke herkes bizim gibi düşünceli olsa.ben memlekette yapmıycam doğumu öyle olunca gelen olmuycak kayınvalide ve annem gelicek onun dışındaki konu komşuyuda beebğin odasına almam uyuyor derim nazar olur vs 40ı çıksın hele bi

Geçmiş olsun canım iş fakan olur kafaya takma yat dinlen iyileşmene bak artık son aylardayız
Kızlar bugün bebeğimi görmeye gittik 28+4 1260 kg dedi.iyi midir acaba ortalamaya göre? Kızım ağzını açıp kapatiyordu:) ciğer gelişimi için iyidir dedi doktor.
Maşallah minnoşa annesi yerim onu benimkide dilini çıkarıp druyodu tatlışlar yaa.kilosuda haftasına göre uyumlu bence canım

Kizlar dogum stresine girenler var mi bende yavas yavas basladi sanirim
Beeeenn ahh o stres var ama baskılamaya calısıyorum düşünmek istemesemde aklımdan cıkmıyoo dua ediyorum hep allahım sağlıcakla kucagımıza almayı nasip etsin.en kötü epiduralli normal doğum yaparız

Evet ben de yastık yorganı pamuk istiyordum ama uyku setini çok beğendim nasıl yapsam bilemedim

Güle güle giy canım ayy kaçırdım ben o halde indirimi yarın belki bakarım hala varsa alırım bir şeyler

Kizlar dogum stresine girenler var mi bende yavas yavas basladi sanirim

Ben düşünmemeye çalışıyorum
Zaten yapılacak işleri düşündükçe ona sıra gelmiyor

Ayy cnm cnm mide bulantım geçse bi daha ne isterim hareketlendi ya korktum bi an niye hareket etmiyo qcaba diye midem de böyle olunca aklıma hersey geliyo

Valla büyük konusmayayim ama bn hiç gelemem bide doğumdan sonra kendimi biliyorm çok stresli ve sinirli olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…