- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #11.981
Valla büyük konusmayayim ama bn hiç gelemem bide doğumdan sonra kendimi biliyorm çok stresli ve sinirli olurum
Hiçbir şey almıycam :) önemsemez öyle günleri eskiden önemserdi tabi içlerine öküz kaçıyor zaman geçtikçeBende az bisey yiyeyim hemen hayvan gibi sisiyorum kizlar sevgililer gununde esinize ne alacaksiniz
Aynen canım bende boş gitmem bir şeyler yaparım ne şanslısın boşver kimse gelmesin zaten delirtmekten baska bir şeye yaramıyorlar yok sutun geldimi bu cocuk aç ondan aglıyor doyuyor mu bunaltırlarda bunaltırlarAyy ne güzel söyledin bende bebek görmeye 40ından önce gitmem giderkende pasta börek yapıp götürürüm ama keşke herkes bizim gibi düşünceli olsa.ben memlekette yapmıycam doğumu öyle olunca gelen olmuycak kayınvalide ve annem gelicek onun dışındaki konu komşuyuda beebğin odasına almam uyuyor derim nazar olur vs 40ı çıksın hele bi
Geçmiş olsun canım iş fakan olur kafaya takma yat dinlen iyileşmene bak artık son aylardayız
Maşallah minnoşa annesi yerim onu benimkide dilini çıkarıp druyodu tatlışlar yaa.kilosuda haftasına göre uyumlu bence canım
Beeeenn ahh o stres var ama baskılamaya calısıyorum düşünmek istemesemde aklımdan cıkmıyoo dua ediyorum hep allahım sağlıcakla kucagımıza almayı nasip etsin.en kötü epiduralli normal doğum yaparız
Bende şimdiden herkesi uyardım sinirli bir yapım var sakın ha sakın bebeğe bana düzenime karışmasın kimse diye eşimede söyledim tek laf işitmeyeyim büyük olay çıkar diye yeterince gerginim zaten vallahi insanları pohpohlayamam annrme bile bazen tahammülüm olmuyorValla büyük konusmayayim ama bn hiç gelemem bide doğumdan sonra kendimi biliyorm çok stresli ve sinirli olurum
Aynen cnm bebeinden senden önemli deil hicbiseyÇoğuna 40 ından sonra gelebilirsiniz diycem zaten mikrop taşır herkes be gerek var
Aynen insan yeri geliyo annesi ile bile ters dusuyo hele bi başkası bilmislik taslarsa hiç tahammül edilmez o durumda valla bnde diyorum bn çok sınırlı ve gergin olurum hele ki gelip bebegimi öpmeye falan calisirlarsa ki yapan illa çıkar o zmn hiccc tutamam kendimi bn 9 ay ne bulantılar buhranlar yaşadım da dogurdum herkes bi zahmet cenesi ni tutsunBende şimdiden herkesi uyardım sinirli bir yapım var sakın ha sakın bebeğe bana düzenime karışmasın kimse diye eşimede söyledim tek laf işitmeyeyim büyük olay çıkar diye yeterince gerginim zaten vallahi insanları pohpohlayamam annrme bile bazen tahammülüm olmuyor
Sevgililer gününden 3 gün önce doğum gnum o hatirlarsa bnde bişey yapabilirim ki biz hiccc sevgililer günü kutlamadik saçma geliyo ikimizede ama bakalım artikBende az bisey yiyeyim hemen hayvan gibi sisiyorum kizlar sevgililer gununde esinize ne alacaksiniz
Ben ona dünyanın en tatlı yavrusunu vericem Allah nasip ederse,En büyük hediyeBende az bisey yiyeyim hemen hayvan gibi sisiyorum kizlar sevgililer gununde esinize ne alacaksiniz
Benim sadece yanımda Annem kızkardeşim olucak,kimseye haber vermeyiz zaten Doğum yapıcam diye.Annemde Allah razı olsun en iyi şekilde bebeğin herşeyi ile ilgilenir.Misafirde az gelir pek zaten.benim çevremde pek öyle bebeği öpüyüm diyecek tipler Yok.4 aylıkken falan Mevlüt yapıcaz zaten o zamanda az ve öz kişi çağırırım zaten.Bende şimdiden herkesi uyardım sinirli bir yapım var sakın ha sakın bebeğe bana düzenime karışmasın kimse diye eşimede söyledim tek laf işitmeyeyim büyük olay çıkar diye yeterince gerginim zaten vallahi insanları pohpohlayamam annrme bile bazen tahammülüm olmuyor
Aynı mantıktayız yemin ederim hiç acımam kalp kırarım.. başka zaman kendimi frenlesem de çoğu insana karşı o dönem aynı olamamAynen insan yeri geliyo annesi ile bile ters dusuyo hele bi başkası bilmislik taslarsa hiç tahammül edilmez o durumda valla bnde diyorum bn çok sınırlı ve gergin olurum hele ki gelip bebegimi öpmeye falan calisirlarsa ki yapan illa çıkar o zmn hiccc tutamam kendimi bn 9 ay ne bulantılar buhranlar yaşadım da dogurdum herkes bi zahmet cenesi ni tutsun
Amin inşAmin ,Rabbim hayırlısı ile kurtarsın Kendide bebeğide sağsalim kurtulsun.
+1 diyorum yorumuna, aynı beni tarif etmişsin canımValla büyük konusmayayim ama bn hiç gelemem bide doğumdan sonra kendimi biliyorm çok stresli ve sinirli olurum
Eminim bi çok kişi de böyle olur cnm ya bi de kendimi tutmaya calissam bn iyice ölürüm sinirimden oturur ağlarım yaniAynı mantıktayız yemin ederim hiç acımam kalp kırarım.. başka zaman kendimi frenlesem de çoğu insana karşı o dönem aynı olamam
Aynen cnm daha nolsun bncede mutlulugunuz huzurunuz daim olsnGünaydın kızlar bizde pek romantik degilizdir.eşim istediğin seyi söyle alalım dedi genelde süprize karşıyım sevdiğim bişey alınsın isterim çünkü.ama 14 sunat sevgililer günü 15 mart dığum günü e bide doğum hediyesi alacak bu arada masraflı ay hersey için ayrı ayrı hediye aldırmıycam sevgililer gününde yemege cıkalım dedim doğum günüme güzel bi saat ve takı düşünüyorum doğum hediyeside ıphone 8 alacam demişti zaten.bence yeter daha ne olsun.zaten istediğimi almam için özel güze de gerek yok alır saolsun
maşallah canm çok şükür bebişlerimiz sağlıklı hep böyle devam etsin inşallah .oo senin az kalmış inşallah miniğin iyidir yüzünü gösterir biz yine göremedik kordon vardı yüzünde birde tek eliyle kapatmıştı sonra ikinci elini de koydu anladı herhal izlendiğinidoğunca görcez artık dedim ümidimi kestim bir düzgün göremedik kız olsa nazlı dicem
bana öyle dedi canm seninki ne zaman derse artık hepsi farklı mı bilmiyorum
birden bir taraf sertleşiyor tepecik oluyor dedim sıklığı süresi ne dedi günde 2-3 kez oluyor dedim sıkıntı yok ozamn kendini doğuma hazırlıyor dedi zaten ultrasonda da erken doğum için bir sebep gözükmüyor dedi 5 dk bir falan olursa sıkıntı dedi öyle olunca yat dinlen dedi
Süper bende kısmetse yarın halledeceğim. Pişik kremi de mustella mı aldın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?