- 14 Ekim 2011
- 1.748
- 1.436
- 333
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #12.001
İnan en büyük korkum bu bebeğimi öpmeleri anlayışsız millet ya el kadar bebek öpülür mü allah askına odasına bırakıcam biri geldiğinde valla ne yapayımAynen insan yeri geliyo annesi ile bile ters dusuyo hele bi başkası bilmislik taslarsa hiç tahammül edilmez o durumda valla bnde diyorum bn çok sınırlı ve gergin olurum hele ki gelip bebegimi öpmeye falan calisirlarsa ki yapan illa çıkar o zmn hiccc tutamam kendimi bn 9 ay ne bulantılar buhranlar yaşadım da dogurdum herkes bi zahmet cenesi ni tutsun
Kızlar nasıl pijama alcaksinix ya şimdi bn asla öyle dantelli falan giyemem onu dugmeli mi olmalı emzirebilme açısından rahat olsn diye karnım catlak zaten dugmesiz alsam emzirme için açınca herkes görecek şimdiden onun gerginligini yaşıyorum onden dugmeli alayım diyorum emzirme Sütyeni emzirme atleti alayım başka ne alayım kendime hiç bilmiyom bide başka ne lazım anne icin şimdi öyle cicili bicili pijama almayacam ya lohusa terligi falan almama gerek var mı ki normal terlik alırım uyumlu
Ay esimin üstüne yani bebeğe degil:)))Ah kizlar maleseff tecrubemden söylüyorum o bilmişlik taslayanlar bir beklerken bin cikti bende malesef.... kizim erken dogmustu ve kilosu cok düşüktü. ben ki okadar sabırlı ve anlayisli uysal bi insanim brni bile delirttiler. Bu cocuk ac ac diye diye benle herzaman uzlaşabilen eşimi bile bi süreliğine delirttiler. Mama ver diye diye kavga cikti düşünün biberon firlattim üstüne. Halbuki tek problem emme refleksi cok gelsmemsti erken dogdugundan. Ve doyurmam cok zor oluyordu.... ah ahhh dertlendim simdi ama daha tecrubeliyim cekecekleri var bnden :)))))
İnan en büyük korkum bu bebeğimi öpmeleri anlayışsız millet ya el kadar bebek öpülür mü allah askına odasına bırakıcam biri geldiğinde valla ne yapayım
Açsa aç ben psikopatım ondan aç bırakıyorum cocugumu diyeceksin aslında konuşana fevri davranırım vallahi hic tahammül edememAh kizlar maleseff tecrubemden söylüyorum o bilmişlik taslayanlar bir beklerken bin cikti bende malesef.... kizim erken dogmustu ve kilosu cok düşüktü. ben ki okadar sabırlı ve anlayisli uysal bi insanim brni bile delirttiler. Bu cocuk ac ac diye diye benle herzaman uzlaşabilen eşimi bile bi süreliğine delirttiler. Mama ver diye diye kavga cikti düşünün biberon firlattim üstüne. Halbuki tek problem emme refleksi cok gelsmemsti erken dogdugundan. Ve doyurmam cok zor oluyordu.... ah ahhh dertlendim simdi ama daha tecrubeliyim cekecekleri var bnden :)))))
Yarın fındığı görmeye gidicezzbu defa çok özledim nedense geçmek bilmedi 3 hafta bakalım nasılmış prensesim. Nstye girer miyim acaba merak ediyorum bir de sezaryense kesin belli olur mu ki
Aynen öyle canım ben de öptürmem minicik bebek ne anlıyorlarsa öpmekten kucagıma bile almaya korkuyorum ben arkadaslar al dediğinde ben strese gireceğime millet girsinBen cibinliğini açmam gelen olursa cibinlikten beri baksın, belki hafif aralarım cibinliğiBirde kimseye öptüremem sinir olurum annemler huyumu biliyor valla bozarım anında ben kimsenin bebeğini kucağıma alıp öpmedim benimkinide kimse öpmesin
Cnm ben oğlumda 6 ay prima ıslak mendil de uni baby yenidoğan kullandım hiç bir sorun yaşamadım he bu bütün çocuklarda aynı olacak anlamına gelmiyor fakat altını sık değiştip hafif kızarma gördüğünde pişik kremini sürdğünde bez değiştirmene hiç gerek kalmıyor
Yine mi aynı :) hadi bakalım ne diyecekler saglıklı haberlerini alırız inşallahBizim doktor randevularımız aynı bende yarın gidicem bakalım minikler nasıl Rabbim hayırlı haberlerle gelmeyi nasip etsinBence 34 ten önce belli olmaz çatı muayenesi o zaman yapılır heralde Doktorum bana bir şey demedi
Aynen öyle canım ben de öptürmem minicik bebek ne anlıyorlarsa öpmekten kucagıma bile almaya korkuyorum ben arkadaslar al dediğinde ben strese gireceğime millet girsin
Yine mi aynı :) hadi bakalım ne diyecekler saglıklı haberlerini alırız inşallahbenim bebişin kilosu önden gidiyor kuzum ondan bana 3 hafta önce bile sezaryen sinyalini verdi doktor bu kontrolde kesin birşey söyler herhalde
Canim daha beterini yaptilar. Ayy bebk.cok kucuk ben yüzünü opmem elini öperim diye öptü. E mubarek daha beter ettin !!! Cunku o bebeğin eli hep agzinda ve o mikrobu direkt emiyor ! Yok dedim allahim keske yüzünü opseydi valla. Daha iyi olurdu.İnan en büyük korkum bu bebeğimi öpmeleri anlayışsız millet ya el kadar bebek öpülür mü allah askına odasına bırakıcam biri geldiğinde valla ne yapayım
Brnimde kontrol var yarin cok heyecanliyim tabiki :)O zaman söyler kuzum benim ki kaç kilo oldu acep 29+3 te 1548 gr dı şimdi kaç oldu acep inşallah kilosu iyidir benimde 1 buçuk hafta fazla çıktı kilosuBebişini hıçkırık tutuyor mu benimki 2 gündür hıçkırıyor
Bnde getirmeyi düşünmüyorum valla cnm şimdiden söylüyorum zaten.allah korusun herturlu mikrop geçer vallaİnan en büyük korkum bu bebeğimi öpmeleri anlayışsız millet ya el kadar bebek öpülür mü allah askına odasına bırakıcam biri geldiğinde valla ne yapayım
Bi bakaymakamı cnm fotosu varsa atar misin bakaYM nasıl bisey aldinKuzum ben lohusa sepetinden aldım emzirme yeri var gizli karnını açmıyorsun ama alt pijaması çok ince benimkinin, ten rengim belli oluyor, ben 1 tane daha alıcam pijama
Hahahaha ah Ayy cnm valla o bilmisleeden herkesin etrafında illaki oluyo allahtan bnm annem gelcek yanıma da o bni frenler falan destek olur cnm annem mmm bnmAh kizlar maleseff tecrubemden söylüyorum o bilmişlik taslayanlar bir beklerken bin cikti bende malesef.... kizim erken dogmustu ve kilosu cok düşüktü. ben ki okadar sabırlı ve anlayisli uysal bi insanim brni bile delirttiler. Bu cocuk ac ac diye diye benle herzaman uzlaşabilen eşimi bile bi süreliğine delirttiler. Mama ver diye diye kavga cikti düşünün biberon firlattim üstüne. Halbuki tek problem emme refleksi cok gelsmemsti erken dogdugundan. Ve doyurmam cok zor oluyordu.... ah ahhh dertlendim simdi ama daha tecrubeliyim cekecekleri var bnden :)))))
Lr ne canım?Pişik kremim lr ama şampuanım mustela kuzum
Canim benim bebeis de 29+2de 1570gr cikti da doktor hic demedi önde diye. Onde mi oluyormus o hafta o kilo :)O zaman söyler kuzum benim ki kaç kilo oldu acep 29+3 te 1548 gr dı şimdi kaç oldu acep inşallah kilosu iyidir benimde 1 buçuk hafta fazla çıktı kilosuBebişini hıçkırık tutuyor mu benimki 2 gündür hıçkırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?