2018 mart-nisan anneleri

İnan en büyük korkum bu bebeğimi öpmeleri anlayışsız millet ya el kadar bebek öpülür mü allah askına odasına bırakıcam biri geldiğinde valla ne yapayım

Kuzum ben lohusa sepetinden aldım emzirme yeri var gizli karnını açmıyorsun ama alt pijaması çok ince benimkinin, ten rengim belli oluyor, ben 1 tane daha alıcam pijama

Ah kizlar maleseff tecrubemden söylüyorum o bilmişlik taslayanlar bir beklerken bin cikti bende malesef.... kizim erken dogmustu ve kilosu cok düşüktü. ben ki okadar sabırlı ve anlayisli uysal bi insanim brni bile delirttiler. Bu cocuk ac ac diye diye benle herzaman uzlaşabilen eşimi bile bi süreliğine delirttiler. Mama ver diye diye kavga cikti düşünün biberon firlattim üstüne. Halbuki tek problem emme refleksi cok gelsmemsti erken dogdugundan. Ve doyurmam cok zor oluyordu.... ah ahhh dertlendim simdi ama daha tecrubeliyim cekecekleri var bnden :)))))

Ay esimin üstüne yani bebeğe degil:)))

İnan en büyük korkum bu bebeğimi öpmeleri anlayışsız millet ya el kadar bebek öpülür mü allah askına odasına bırakıcam biri geldiğinde valla ne yapayım

Ben cibinliğini açmam gelen olursa cibinlikten beri baksın, belki hafif aralarım cibinliği Birde kimseye öptüremem sinir olurum annemler huyumu biliyor valla bozarım anında ben kimsenin bebeğini kucağıma alıp öpmedim benimkinide kimse öpmesin

Açsa aç ben psikopatım ondan aç bırakıyorum cocugumu diyeceksin aslında konuşana fevri davranırım vallahi hic tahammül edemem

Yarın fındığı görmeye gidicezz bu defa çok özledim nedense geçmek bilmedi 3 hafta bakalım nasılmış prensesim. Nstye girer miyim acaba merak ediyorum bir de sezaryense kesin belli olur mu ki

Bizim doktor randevularımız aynı bende yarın gidicem bakalım minikler nasıl Rabbim hayırlı haberlerle gelmeyi nasip etsin Bence 34 ten önce belli olmaz çatı muayenesi o zaman yapılır heralde Doktorum bana bir şey demedi

Aynen öyle canım ben de öptürmem minicik bebek ne anlıyorlarsa öpmekten kucagıma bile almaya korkuyorum ben arkadaslar al dediğinde ben strese gireceğime millet girsin

Sence en iyi pişik kremi ne kuzum

Yine mi aynı :) hadi bakalım ne diyecekler saglıklı haberlerini alırız inşallah benim bebişin kilosu önden gidiyor kuzum ondan bana 3 hafta önce bile sezaryen sinyalini verdi doktor bu kontrolde kesin birşey söyler herhalde

Aynen öyle canım ben de öptürmem minicik bebek ne anlıyorlarsa öpmekten kucagıma bile almaya korkuyorum ben arkadaslar al dediğinde ben strese gireceğime millet girsin

Aynen kuzum Allah korusun ne bilicem ben hastalıklı olmadıklarını Sinir olurum valla annemler kayınvalidemler samsunda sırf herkes gelir öper diye oraya gidip doğurmucam oysaki orada da çok iyi özeller var ama onlar buraya gelsin Az insan çok huzur

O zaman söyler kuzum benim ki kaç kilo oldu acep 29+3 te 1548 gr dı şimdi kaç oldu acep inşallah kilosu iyidir benimde 1 buçuk hafta fazla çıktı kilosu Bebişini hıçkırık tutuyor mu benimki 2 gündür hıçkırıyor

Canim daha beterini yaptilar. Ayy bebk.cok kucuk ben yüzünü opmem elini öperim diye öptü. E mubarek daha beter ettin !!! Cunku o bebeğin eli hep agzinda ve o mikrobu direkt emiyor ! Yok dedim allahim keske yüzünü opseydi valla. Daha iyi olurdu.

Brnimde kontrol var yarin cok heyecanliyim tabiki :)

Hahahaha ah Ayy cnm valla o bilmisleeden herkesin etrafında illaki oluyo allahtan bnm annem gelcek yanıma da o bni frenler falan destek olur cnm annem mmm bnm

Canim benim bebeis de 29+2de 1570gr cikti da doktor hic demedi önde diye. Onde mi oluyormus o hafta o kilo :)
Bakalim yarin bnde tam 30+5 olacağım. Baka doktoel randevum var bakalim ne diycek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…