- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #12.021
Bir kere lohusa oluyorsun al terliklerini tacını falan.Bende normal güzel aldık bir takım 3 lü aldık.Bir tanede spor tk aldık gene 3 lü.Bu hafta çarşıya çıkabilirsek birde şık bir tk alıcam 3 lü istiyorum.Çünkü bunlar güzel ve özel günler keyfini çıkartalım derim.Ya yalnız emzirirsin kendin,ben annem ve Kardeşim hariç kimsenin yanında emziremem çünkü bana hoş gelmiyor .Hastane odasıda zaten çok kalabalık kabul etmeyin kimseyi kızın annesi eşi yeter bana göre.Canım lohusa tk.emzirmeye uygun yapıyorlar.Sen karşıda oturuyorsunya mutlaka Kadıköy’e alışverişe çık orda istediğin herşeyi bulursun kendine göre çarşısı süper öyle süs satan yerlerde çok.Kızlar nasıl pijama alcaksinix ya şimdi bn asla öyle dantelli falan giyemem onu dugmeli mi olmalı emzirebilme açısından rahat olsn diye karnım catlak zaten dugmesiz alsam emzirme için açınca herkes görecek şimdiden onun gerginligini yaşıyorum onden dugmeli alayım diyorum emzirme Sütyeni emzirme atleti alayım başka ne alayım kendime hiç bilmiyom bide başka ne lazım anne icin şimdi öyle cicili bicili pijama almayacam ya lohusa terligi falan almama gerek var mı ki normal terlik alırım uyumlu
Kesinlikle katılıyorum canım özellikle bunlar akrabaysaAynen kuzum Allah korusun ne bilicem ben hastalıklı olmadıklarınıSinir olurum valla annemler kayınvalidemler samsunda sırf herkes gelir öper diye oraya gidip doğurmucam oysaki orada da çok iyi özeller var ama onlar buraya gelsin Az insan çok huzur
Maşallah tosuncuklaraO zaman söyler kuzum benim ki kaç kilo oldu acep 29+3 te 1548 gr dı şimdi kaç oldu acep inşallah kilosu iyidir benimde 1 buçuk hafta fazla çıktı kilosuBebişini hıçkırık tutuyor mu benimki 2 gündür hıçkırıyor
Valla kuscam b.k var öpün yani el kdar bebek öpücük hastalıgı olan var yüzü mahvolan insanlar var ben kıyamam öpmeye valla söyle canım cekinme öpmeye karşıyız daha cok kücük de küsen küssün biz verem olacağımıza cok sinirlendim yineCanim daha beterini yaptilar. Ayy bebk.cok kucuk ben yüzünü opmem elini öperim diye öptü. E mubarek daha beter ettin !!! Cunku o bebeğin eli hep agzinda ve o mikrobu direkt emiyor ! Yok dedim allahim keske yüzünü opseydi valla. Daha iyi olurdu.
Aynen canım valla Allahım şimdiden sinir basıyor. Kuzum suwenden aldım ben hem cok spor ama dantelli cok guzel takımlar var hemde inanılmaz uygun 200 den 58 tlye düşmüştü sabahlıklı gecelik bir tane yine gecelik aldım bir tane kalın sabahlık bir tanede pijama hepsi cok modern modeller %70 indirimle aldım 180 fln tuttu hepsi. emzirme sütyeninide ali expresten sipariş verdim dün gelmiş bir tanesi evde yoktum yarın teslim alıcamBnde getirmeyi düşünmüyorum valla cnm şimdiden söylüyorum zaten.allah korusun herturlu mikrop geçer valla
Yok yok kendini kasma ben özellikle eşim tarafına hep kastım içime attım ama bu defa öyle olmaz diye umuyorum. Ben de başımda kalabalık istemiyorum valla inş iyi ve stressiz geçer o zamanlarımız..Eminim bi çok kişi de böyle olur cnm ya bi de kendimi tutmaya calissam bn iyice ölürüm sinirimden oturur ağlarım yani
Ben de sevmiyorum dantel vs hastanede hele gereksiz geliyor bana. Sütyen takma derim süt kanallarını engelliyor diye okudum çoğu yerde ben lohusa atleti giyerim diye düşünüyorum zaten pek yabancı olmayacak yanımızda olursa da üste bi hırka takıp kamufle ederizKızlar nasıl pijama alcaksinix ya şimdi bn asla öyle dantelli falan giyemem onu dugmeli mi olmalı emzirebilme açısından rahat olsn diye karnım catlak zaten dugmesiz alsam emzirme için açınca herkes görecek şimdiden onun gerginligini yaşıyorum onden dugmeli alayım diyorum emzirme Sütyeni emzirme atleti alayım başka ne alayım kendime hiç bilmiyom bide başka ne lazım anne icin şimdi öyle cicili bicili pijama almayacam ya lohusa terligi falan almama gerek var mı ki normal terlik alırım uyumlu
Ben cibinliğini açmam gelen olursa cibinlikten beri baksın, belki hafif aralarım cibinliğiBirde kimseye öptüremem sinir olurum annemler huyumu biliyor valla bozarım anında ben kimsenin bebeğini kucağıma alıp öpmedim benimkinide kimse öpmesin
Ay ne güzel ,güzel haberlerle gelin inşallahYarın fındığı görmeye gidicezzbu defa çok özledim nedense geçmek bilmedi 3 hafta bakalım nasılmış prensesim. Nstye girer miyim acaba merak ediyorum bir de sezaryense kesin belli olur mu ki
Cnm bahsettigin sutyen kapli yani sungerli degilmi gogus ucunu belli etmemesi icin brnde oyle istiyorum. Once kullndgim pamuklu evde oluyordu ama disarda cok kotu gorunuyordu kiyafet altindan. Kapli olan acilinca duzgun aciliyormu cnm. Yani bebegi rahatsiz etmez insbugun ilk defa hamile sutyeni giydim kapli balenli gayet rahatti artık destekli çok skyor beni
kizlar aldiginiz pijamalarin resmini atsaniz fikir edinsek olmaz mi, ben magazalardan bakmistim dantelliler cok kotu gelmedi bana yani spor dantelli olanlardan alicam galiba bir tane
bu arada lohusa terligi taci falan takim halibdehalinde satiliyor ya hani o terlik hastanede ilk gun batabilir lohusalik durumlarindan bilemedim ben buyulcicekki taclara bayiliyorum ama satisina rastlamadım hic hep takim halinde var
Sağol canım inşallahAy ne güzel ,güzel haberlerle gelin inşallah
Canım emzirme önlüğü al. Bende senin gibiyim. Bir de benim göğüslerim küçümenKızlar nasıl pijama alcaksinix ya şimdi bn asla öyle dantelli falan giyemem onu dugmeli mi olmalı emzirebilme açısından rahat olsn diye karnım catlak zaten dugmesiz alsam emzirme için açınca herkes görecek şimdiden onun gerginligini yaşıyorum onden dugmeli alayım diyorum emzirme Sütyeni emzirme atleti alayım başka ne alayım kendime hiç bilmiyom bide başka ne lazım anne icin şimdi öyle cicili bicili pijama almayacam ya lohusa terligi falan almama gerek var mı ki normal terlik alırım uyumlu
Haklisin cnm bi hafta sonu gideyim ben en iyisi bulurum illa kendime göre bişeyler yaBir kere lohusa oluyorsun al terliklerini tacını falan.Bende normal güzel aldık bir takım 3 lü aldık.Bir tanede spor tk aldık gene 3 lü.Bu hafta çarşıya çıkabilirsek birde şık bir tk alıcam 3 lü istiyorum.Çünkü bunlar güzel ve özel günler keyfini çıkartalım derim.Ya yalnız emzirirsin kendin,ben annem ve Kardeşim hariç kimsenin yanında emziremem çünkü bana hoş gelmiyor .Hastane odasıda zaten çok kalabalık kabul etmeyin kimseyi kızın annesi eşi yeter bana göre.Canım lohusa tk.emzirmeye uygun yapıyorlar.Sen karşıda oturuyorsunya mutlaka Kadıköy’e alışverişe çık orda istediğin herşeyi bulursun kendine göre çarşısı süper öyle süs satan yerlerde çok.
Ayy cnm bn çok stresim çok gerginim bebegin herseyi tamam bnm herseyim eksik hastane odası için sus falan hiç bişey yapmadım daha hersey ayrı bi masraf çok açılmak ta istemiyorum bi yandan da herseyi yapmak.istiyom bakalım nolcakYok yok kendini kasma ben özellikle eşim tarafına hep kastım içime attım ama bu defa öyle olmaz diye umuyorum. Ben de başımda kalabalık istemiyorum valla inş iyi ve stressiz geçer o zamanlarımız..
Ben de sevmiyorum dantel vs hastanede hele gereksiz geliyor bana. Sütyen takma derim süt kanallarını engelliyor diye okudum çoğu yerde ben lohusa atleti giyerim diye düşünüyorum zaten pek yabancı olmayacak yanımızda olursa da üste bi hırka takıp kamufle ederiz
Aynen canım asla öpmedim kimsenin bebeğini kucağıma da verirlerse almışımdır o kdr inş aynı anlayışı görürüz çevremizden
Evet ya bi tane şart cidden almalıyım yazdım bnu kağıda unutmayayimCanım emzirme önlüğü al. Bende senin gibiyim. Bir de benim göğüslerim küçümenkimse görmesin istiyorum bu yüzden emzirme önlüğü en güzel çözüm gibi geliyor bana
Brnimde kontrol var yarin cok heyecanliyim tabiki :)
Kesinlikle katılıyorum canım özellikle bunlar akrabaysa
Maşallah tosuncuklaraBenimde 29+3 te 1713 gramdı bakalım yarın 32+3 olacak ne diyecek kilomuza normal olsun cok istiyorum ama hayırlısı çok hıckırıyor canım günde mutlaka dört kez hıckırık tutuyor en az on dk sürüyor cok uzun değil mi ya
Bulursun tabi.Ben bakarak almayı daha çok seviyorum ille görücem.Haklisin cnm bi hafta sonu gideyim ben en iyisi bulurum illa kendime göre bişeyler ya
Bi bakaymakamı cnm fotosu varsa atar misin bakaYM nasıl bisey aldin
Yok yok kendini kasma ben özellikle eşim tarafına hep kastım içime attım ama bu defa öyle olmaz diye umuyorum. Ben de başımda kalabalık istemiyorum valla inş iyi ve stressiz geçer o zamanlarımız..
Ben de sevmiyorum dantel vs hastanede hele gereksiz geliyor bana. Sütyen takma derim süt kanallarını engelliyor diye okudum çoğu yerde ben lohusa atleti giyerim diye düşünüyorum zaten pek yabancı olmayacak yanımızda olursa da üste bi hırka takıp kamufle ederiz
Aynen canım asla öpmedim kimsenin bebeğini kucağıma da verirlerse almışımdır o kdr inş aynı anlayışı görürüz çevremizden
Stres yapma herşey hallolur bişeylerde eksik olsun nazarlık tatlı anne.Bende senin gibiydim bıraktım,ama seni iyi anlıyorum herşey olsun istiyoruz,Özeniyoruz bu çok doğal canım.Kapı süsünü yaparsınız,internette hastane odası süsleme setleri var uygun fiyatlı onlardan alırsın içeride yakının biri hemen onları ayarlar.(Annen hariç biri)Çünkü annaneler biZ içerdeyiz ama onlar dışarda çok zor bekliyorlar,annemi kardeşimden biliyorum mahvoldu kardeşimi görene kadar.Ayy cnm bn çok stresim çok gerginim bebegin herseyi tamam bnm herseyim eksik hastane odası için sus falan hiç bişey yapmadım daha hersey ayrı bi masraf çok açılmak ta istemiyorum bi yandan da herseyi yapmak.istiyom bakalım nolcak
Ben bugün kuzenimin yaş günüydü gittim ,Bebeği var 5 aylık hiç almadım kucağıma çok tatlıydı ama ne olur ne olmaz çok küçükler onlar.Aynen bende hiç almamışımdır hatta yeni doğan bebeğin yanında da çok durmamşımdır. Maşallah der oturmuşumdur. İnşallah bizde aynı muameleyi görürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?