2018 mart-nisan anneleri

Kızlar çok önemli sizde gebelikte dudağınızda uçuk çıktı mı drunuZ bunla ilgili test yapmamız gerek falan dedi mi??

Kızlar çok önemli sizde gebelikte dudağınızda uçuk çıktı mı drunuZ bunla ilgili test yapmamız gerek falan dedi mi??
benim çıktı diğerlerinden daha büyüktü ve iyileşmesi daha üzün sürdu ama ben doktora gitmedim. bi sorun oluşmadı kanımca cunku kontrollere gidiyorum sürekli

Cnm ya çok geçmiş olsn çok üzüldüm ignelerini ol inşallah yükselir bi an once valla bnde de en so demir eksikliği vardı bakalım kontrole gidince nolcak korkuyorum

Canım kaç çıktı kan değerin? Bebişin kilosu nasılsı?ben de dün dahiliyeye gittim kan tahlili için ferritin 14 çıktı çok mu düşük acaba bilemedim

Geçmiş olsun canım

Kızlar hepinize teşekkür ederim... kanım 10 çıktı demirim 30 çok düşük olduğunu söyledi akşamları da iç mutlaka dedi günde 2 tane ama tabi o sırada iğneden bahsetmedik sonra ultrasona geçince bebeğin kalp atışlarını açtı ama hiç beğenmedi taşikardi olduğunu ve iki büklüm durmuş ayaklarını yüzüne götürüyor dedi kansızlık bebeği çok etkilemiş dedi ve acilen 5 tane iğne yaptırmalısın dedi gün aşırı iğne oluyorum şimdi doktor öyle söyleyince boğazıma bir yumru oturdu sanki ne söyleyeceğimi bilemedim aman aman sizde ara ara ölçtürün şu değerleri ben çok korktum rabbim yavrularımızı korusun inşallah yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik

Geçmiş olsun canım bebeği bu kadar etkiliyormuymuş korktum vallahi bak şimdi. yarın kontrolüm var bende ölçtürüyüm çünkü düzenli kullanmıyorum demir ilacını

Kızlar doğum iznine 32+0 da mı ayrılıyoruz yoksa 32+6 da mı yada uzatmak istersek 37+0 mı 37+6 mı ben tam bilmiyorum bu konuyu bilginiz varmı

Kızlar bir de eşim işyerine yakın bir yerde indiriyor beni 5 dk yürüme mesafesi var bu sabah inince öyle bir kuku ağrısı tuttu ki adım atamadım dua ede ede 5 dk .lık yolu yarım saat yürüdüm adım attığım anda sanki ölecekmişim gibi ayy ne oluyor bize böyle ya

canım senin diğer gebeliğinde de öyle bi sorun vardı sanırım çatı ağrın hep oluyordu o tetiklemiştir.eee annesi bebişler büyüyor baskı artıyor dikkat et kendine yorma fazla artık cok kritik haftalara girdijk

Kızlar doğum iznine 32+0 da mı ayrılıyoruz yoksa 32+6 da mı yada uzatmak istersek 37+0 mı 37+6 mı ben tam bilmiyorum bu konuyu bilginiz varmı
cnm tam sata göre 32+0 da gidip çalışamaz ya da çalışabilir raporu alıyoruz uzatmak istersek 32+0 da gidip çalışabilir alınıp 37+0 da izne çıkılmış olunuyor

Canım çok geçmiş olsun inş yükselir değerlern kırmızı et ve kuru üzüm ye takviyeolur rabbim sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin bebişleirmizi inş

evet cnm ilkinde de vardı ama bu bambaşkaydı sanırım tarif edemiyom beynim yandı korkudan çünkü

canm çok geçmiş olsun Rabbim miniklerimizi korusun kıyamam kan ilacıyla c vitamini içeren birşeyi birlikte al daha çok faydası oluyormuş kısa zamanda toparlar inşallah

Canım çok geçmiş olsun inş yükselir değerlern kırmızı et ve kuru üzüm ye takviyeolur rabbim sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin bebişleirmizi inş
evet evet cnm kırmızı et tüketimini arttır dedi et yersen başka birşeye bile gerek kalmaz dedi yumurta, kara üzüm, ciğerr (ıykk şu hayatta ağzıma sürmeyeceğim şeydir dedim ) sakın dışardan kırmızı et tüketme diyo

Kızlar ya hastane için molfix in göbek bağı oyuntulu bir paket bez mi alsak geçen eltimde konuşma arasında ondan almıştım dedi çok rahat ettim dedi her an göbek mandalına takılır mı korkusu yaşamadım dedi galiba alıcam ben oğlum da çok korkuyordum acır mı falan diye

Canım ben prima almıştım ama kullanmıycam çünkü kısırlaştırıcı madde var söylentisi canmı sıktı.sinek küçük mide bulandırır. Dün huggies aldık 2 paket 1 numara 3 paket 2 numara.göbek bağı oyuntusu varmı dikkat etmedim bi araştırıyım paketin üzerinde yazmıyordu ama reklamından var diye hatırlıyorum

Hiç duymadım ya bende prima stoğu yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…