- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #12.041
insallah canımaynen canım evde de çok iş var aslında h.sonu anca çamaşır ütü biraz da temizlik yapabiliyorum inşallah yetiştiririz
benim çıktı diğerlerinden daha büyüktü ve iyileşmesi daha üzün sürdu ama ben doktora gitmedim. bi sorun oluşmadı kanımca cunku kontrollere gidiyorum sürekliKızlar çok önemli sizde gebelikte dudağınızda uçuk çıktı mı drunuZ bunla ilgili test yapmamız gerek falan dedi mi??
Cnm ya çok geçmiş olsn çok üzüldüm ignelerini ol inşallah yükselir bi an once valla bnde de en so demir eksikliği vardı bakalım kontrole gidince nolcak korkuyorum
Canım kaç çıktı ki degerin.ben demir hapını düzenli kullanmıyorum ya bak endişelendim şimdi bebeği etkiliyor diyince düzenli kullanıyım bari.
Maşallah kuzucuğa yerim onun minnoş ayaklarından.canım bizede söyle nırmal doğum için önerileri.bnn yerleri normalde vileda iyi temizlemez diye eğilip siliyorduma ama artık zor oluyo bebepe zarar olur diyr vileda yapıyodum
Canım kaç çıktı kan değerin? Bebişin kilosu nasılsı?ben de dün dahiliyeye gittim kan tahlili için ferritin 14 çıktı çok mu düşük acaba bilemedim
Geçmiş olsun canım
Cnm sudocrem alıcam birde bepantol en etkili eczacı arkadaşım var mutlaka ikisini öneriyorSence en iyi pişik kremi ne kuzum
Geçmiş olsun canım bebeği bu kadar etkiliyormuymuş korktum vallahi bak şimdi. yarın kontrolüm var bende ölçtürüyüm çünkü düzenli kullanmıyorum demir ilacınıKızlar hepinize teşekkür ederim... kanım 10 çıktı demirim 30 çok düşük olduğunu söyledi akşamları da iç mutlaka dedi günde 2 tane ama tabi o sırada iğneden bahsetmedik sonra ultrasona geçince bebeğin kalp atışlarını açtı ama hiç beğenmedi taşikardi olduğunu ve iki büklüm durmuş ayaklarını yüzüne götürüyor dedi kansızlık bebeği çok etkilemiş dedi ve acilen 5 tane iğne yaptırmalısın dedigün aşırı iğne oluyorum şimdi doktor öyle söyleyince boğazıma bir yumru oturdu sanki ne söyleyeceğimi bilemedim aman aman sizde ara ara ölçtürün şu değerleri ben çok korktum rabbim yavrularımızı korusun inşallah yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik
Çok sağol cnm sakın ihmal etme yaptır inan çok etkiliyormuşGeçmiş olsun canım bebeği bu kadar etkiliyormuymuş korktum vallahi bak şimdi. yarın kontrolüm var bende ölçtürüyüm çünkü düzenli kullanmıyorum demir ilacını
canım senin diğer gebeliğinde de öyle bi sorun vardı sanırım çatı ağrın hep oluyordu o tetiklemiştir.eee annesi bebişler büyüyor baskı artıyor dikkat et kendine yorma fazla artık cok kritik haftalara girdijkKızlar bir de eşim işyerine yakın bir yerde indiriyor beni 5 dk yürüme mesafesi var bu sabah inince öyle bir kuku ağrısı tuttu ki adım atamadım dua ede ede 5 dk .lık yolu yarım saat yürüdüm adım attığım anda sanki ölecekmişim gibi ayy ne oluyor bize böyle ya
cnm tam sata göre 32+0 da gidip çalışamaz ya da çalışabilir raporu alıyoruz uzatmak istersek 32+0 da gidip çalışabilir alınıp 37+0 da izne çıkılmış olunuyorKızlar doğum iznine 32+0 da mı ayrılıyoruz yoksa 32+6 da mı yada uzatmak istersek 37+0 mı 37+6 mı ben tam bilmiyorum bu konuyu bilginiz varmı
Canım çok geçmiş olsun inş yükselir değerlern kırmızı et ve kuru üzüm ye takviyeolur rabbim sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin bebişleirmizi inşKızlar hepinize teşekkür ederim... kanım 10 çıktı demirim 30 çok düşük olduğunu söyledi akşamları da iç mutlaka dedi günde 2 tane ama tabi o sırada iğneden bahsetmedik sonra ultrasona geçince bebeğin kalp atışlarını açtı ama hiç beğenmedi taşikardi olduğunu ve iki büklüm durmuş ayaklarını yüzüne götürüyor dedi kansızlık bebeği çok etkilemiş dedi ve acilen 5 tane iğne yaptırmalısın dedigün aşırı iğne oluyorum şimdi doktor öyle söyleyince boğazıma bir yumru oturdu sanki ne söyleyeceğimi bilemedim aman aman sizde ara ara ölçtürün şu değerleri ben çok korktum rabbim yavrularımızı korusun inşallah yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik
Teşekkür ederim canımcnm tam sata göre 32+0 da gidip çalışamaz ya da çalışabilir raporu alıyoruz uzatmak istersek 32+0 da gidip çalışabilir alınıp 37+0 da izne çıkılmış olunuyor
evet cnm ilkinde de vardı ama bu bambaşkaydı sanırım tarif edemiyom beynim yandı korkudan çünkücanım senin diğer gebeliğinde de öyle bi sorun vardı sanırım çatı ağrın hep oluyordu o tetiklemiştir.eee annesi bebişler büyüyor baskı artıyor dikkat et kendine yorma fazla artık cok kritik haftalara girdijk
canm çok geçmiş olsun Rabbim miniklerimizi korusun kıyamam kan ilacıyla c vitamini içeren birşeyi birlikte al daha çok faydası oluyormuş kısa zamanda toparlar inşallahKızlar hepinize teşekkür ederim... kanım 10 çıktı demirim 30 çok düşük olduğunu söyledi akşamları da iç mutlaka dedi günde 2 tane ama tabi o sırada iğneden bahsetmedik sonra ultrasona geçince bebeğin kalp atışlarını açtı ama hiç beğenmedi taşikardi olduğunu ve iki büklüm durmuş ayaklarını yüzüne götürüyor dedi kansızlık bebeği çok etkilemiş dedi ve acilen 5 tane iğne yaptırmalısın dedigün aşırı iğne oluyorum şimdi doktor öyle söyleyince boğazıma bir yumru oturdu sanki ne söyleyeceğimi bilemedim aman aman sizde ara ara ölçtürün şu değerleri ben çok korktum rabbim yavrularımızı korusun inşallah yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik
evet evet cnm kırmızı et tüketimini arttır dedi et yersen başka birşeye bile gerek kalmaz dedi yumurta, kara üzüm, ciğerr (ıykk şu hayatta ağzıma sürmeyeceğim şeydir dedim ) sakın dışardan kırmızı et tüketme diyoCanım çok geçmiş olsun inş yükselir değerlern kırmızı et ve kuru üzüm ye takviyeolur rabbim sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin bebişleirmizi inş
Canım ben prima almıştım ama kullanmıycam çünkü kısırlaştırıcı madde var söylentisi canmı sıktı.sinek küçük mide bulandırır. Dün huggies aldık 2 paket 1 numara 3 paket 2 numara.göbek bağı oyuntusu varmı dikkat etmedim bi araştırıyım paketin üzerinde yazmıyordu ama reklamından var diye hatırlıyorumKızlar ya hastane için molfix in göbek bağı oyuntulu bir paket bez mi alsak geçen eltimde konuşma arasında ondan almıştım dedi çok rahat ettim dedi her an göbek mandalına takılır mı korkusu yaşamadım dedi galiba alıcam ben
Hiç duymadım ya bende prima stoğu yapıyorumCanım ben prima almıştım ama kullanmıycam çünkü kısırlaştırıcı madde var söylentisi canmı sıktı.sinek küçük mide bulandırır. Dün huggies aldık 2 paket 1 numara 3 paket 2 numara.göbek bağı oyuntusu varmı dikkat etmedim bi araştırıyım paketin üzerinde yazmıyordu ama reklamından var diye hatırlıyorum
ben cuma günü doktora sordum tam 32de geleyim dedim birkaç önceden gelsende olur dediKızlar doğum iznine 32+0 da mı ayrılıyoruz yoksa 32+6 da mı yada uzatmak istersek 37+0 mı 37+6 mı ben tam bilmiyorum bu konuyu bilginiz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?