2018 mart-nisan anneleri

Hiç duymadım ya bende prima stoğu yapıyorum
Duyunca eşime söyledim aslı varmıdır diye o da boşver o zaman ihtiyaç sahibine veririz kullanma sen huylusun dedi.zaten primayla başlayan bebek başka beze gecerse hemen pişik oluyormus nasıl bir madde varsa içinde artık

benimde ağrısı arttı canm hele gece yatakta onun ağrısından dönemiyorum ayağımı açamıyorum

ben cuma günü doktora sordum tam 32de geleyim dedim birkaç önceden gelsende olur dedi
Canım sen çalışabilir alacaktın demi.benimde yarın kontrol var bakalım ne diyecek bugün baya düşündüm dayanabildiğim kadar dayansammı ki ya bebekle vakit geçirmek çok daha degerli sonuçta

Kızlar dün suwenden yumoş yumoş kapişonlu fermuarlı sabahlık aldım kısa tabi uzun sabahlıklar gibi degil.pembiş vee en önemli detayı şapkasında kulaklar falan var ayy cok şirin onunla hastanede bana gülerler kesin kendi daha büyüyememiş derler ama tatlış bişeydi napıyımben sevmiyorum kadınsı dantelli şeyleri kızım kucagımda onunla hayal ettim gercekten komik olucak

Aynen cnm ya valla bnde çok heyecanlıyım hersey güzel olsn istiyorum bi bakayim dediğin o suslere falan çok bi zamanda kalmadi

Canım sen çalışabilir alacaktın demi.benimde yarın kontrol var bakalım ne diyecek bugün baya düşündüm dayanabildiğim kadar dayansammı ki ya bebekle vakit geçirmek çok daha degerli sonuçta
evet canm ben çalışabilir raporu alacağım sen daha iyi bilirsin işyeri durumunu 5 hafta daha dayanabilirim diyosan sabret bende sırf bebiş için dayancam çünkü ücretsiz izin falan almayı düşünmüyorum izinlerim bitince döncem yarım gün çalışmayı düşünüyorum

Ya cnm moralini bozma iğneni yaptır ilaçlarını al pekmez kuru üzüm falan da ye kan yapiyo onlar bana da iki ay önce aile hekimliği demirin dusul demişti doktorum a söyledim çok rahat davrandı bişey olmaz iki tane çıkar dedi ne bi tahlil bi şey hiç yaptirmadi aile hekimligindeki doktorda çok panik yaptırdı bana bebegin gelişimini etkiler diye geçen sen yazdıktan sonra içime kurt düştü yarın gidip bi baktırcam bnde .peki bebeinin hareketleri nasıl

Hareketlerini ben hissediyorum cnm normal geliyor bana ultrasonda kafası sol tarafımda ayaklar sağımda baya enlemesine yatıyor yavrum ama gel gör ki kalp atışlarını açınca ve öyle söyleyince nefes alamadım vallahi sakın ihmal etme git acilen yaptır ve arkasından ultrasona gir çok düşüklük varsa bebek mutlaka etkileniyormuş nette de araştırdım şimdi taşikardinin sebepleri annedeki kansızlık yazıyor

benim çıktı diğerlerinden daha büyüktü ve iyileşmesi daha üzün sürdu ama ben doktora gitmedim. bi sorun oluşmadı kanımca cunku kontrollere gidiyorum sürekli
Benim ilk çıktığında bir daha çıkmasın çıkarsa test yapıcaz demişti ben de anlamadım. Ben de gidiyorum kontrollere ama adam uçuğa tepkli

Canım kıyamam bebişe inş düzelir artar demirin moralini yüksek tut iyi uyku da çok önemli sabah erken kalkıyorsunuz işe gidiyorsunuz erken yatıp dinlenmeye çalış bol bol

Kızlar çok önemli sizde gebelikte dudağınızda uçuk çıktı mı drunuZ bunla ilgili test yapmamız gerek falan dedi mi??
Benim bir kere çıktı , ama çok kötü üsutmustum, enfeksiyon oluşmuş sonra dan vücudumda ,bademciklerim falan bayagi şişmişti geçen ay işte , kendi kendime attım ilaçsız . Dr bana çok kızdı , gerekirse ilaç kullanicaksin enfeksiyon dan daha az tehlikeli dedi . Geçmiş olsun canım sen Dr söyle mutlaka bademcik falan şiştimi

Valla çok üzüldüm cnm ya inşallah düzelir bi an önce rabbim sağlıkla kucağına kucaklamiza almayi nasıp etsin inşallah az bi zaman kaldı böyle şeyleri duymak insanı cidden kötü etkiliyor

Geçmiş olsun canım malesef benim değerimde 10 , günde 2 ye Cikardim ,düşmüyor ama yukselmiyor. Ama iğne yukseltir.

aman o aile hekimleri zaten felaket tellalcısı kan tahlili yaptırdım bana sende enfeksiyon mu var hayır yok dedim var var burda çıkmış neyde çıkmış neyle ilgili diyom sen bi doktoruna göster bunu dedi bide sanki çok kötü birşey olmuş gibi baktı aklıma bir ton şey geldi doktora gidene kadar mahvoldum doktor baktı sadece kan biraz düşük dedi enfeksiyon varmış aile hekimi dedi dedim güldü olur o hamilelikte normal dedi hamile olmasan sıkıntı olabilirdi dedi aile hekimlerine güvenipte kendimi üzmücem artık

Canim sadece prima değil. Butun bebek bezleri ve Ped ler . Ped ler de kadınlar da kısırlık yapıyormuş . Tek bi marka değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…