- 1 Haziran 2017
- 1.957
- 1.508
- 63
- 33
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #12.061
Duyunca eşime söyledim aslı varmıdır diye o da boşver o zaman ihtiyaç sahibine veririz kullanma sen huylusun dedi.zaten primayla başlayan bebek başka beze gecerse hemen pişik oluyormus nasıl bir madde varsa içinde artıkHiç duymadım ya bende prima stoğu yapıyorum
benimde ağrısı arttı canm hele gece yatakta onun ağrısından dönemiyorum ayağımı açamıyorumKızlar bir de eşim işyerine yakın bir yerde indiriyor beni 5 dk yürüme mesafesi var bu sabah inince öyle bir kuku ağrısı tuttu ki adım atamadım dua ede ede 5 dk .lık yolu yarım saat yürüdüm adım attığım anda sanki ölecekmişim gibi ayy ne oluyor bize böyle ya
Canım sen çalışabilir alacaktın demi.benimde yarın kontrol var bakalım ne diyecek bugün baya düşündüm dayanabildiğim kadar dayansammı ki ya bebekle vakit geçirmek çok daha degerli sonuçtaben cuma günü doktora sordum tam 32de geleyim dedim birkaç önceden gelsende olur dedi
Aynen bn de internet alışverişini hiç sevmiyorum hiç zevkli deilBulursun tabi.Ben bakarak almayı daha çok seviyorum ille görücem.
Tmm cnm çok saolXses 2210 Lohusa Pijama Takımı canımsitede bu şekilde aratırsan çıkıyor. Resim paylaşamadım
Aynen cnm ya valla bnde çok heyecanlıyım hersey güzel olsn istiyorum bi bakayim dediğin o suslere falan çok bi zamanda kalmadiStres yapma herşey hallolur bişeylerde eksik olsun nazarlık tatlı anne.Bende senin gibiydim bıraktım,ama seni iyi anlıyorum herşey olsun istiyoruz,Özeniyoruz bu çok doğal canım.Kapı süsünü yaparsınız,internette hastane odası süsleme setleri var uygun fiyatlı onlardan alırsın içeride yakının biri hemen onları ayarlar.(Annen hariç biri)Çünkü annaneler biZ içerdeyiz ama onlar dışarda çok zor bekliyorlar,annemi kardeşimden biliyorum mahvoldu kardeşimi görene kadar.
evet canm ben çalışabilir raporu alacağım sen daha iyi bilirsin işyeri durumunu 5 hafta daha dayanabilirim diyosan sabret bende sırf bebiş için dayancam çünkü ücretsiz izin falan almayı düşünmüyorum izinlerim bitince döncem yarım gün çalışmayı düşünüyorumCanım sen çalışabilir alacaktın demi.benimde yarın kontrol var bakalım ne diyecek bugün baya düşündüm dayanabildiğim kadar dayansammı ki ya bebekle vakit geçirmek çok daha degerli sonuçta
Ya cnm moralini bozma iğneni yaptır ilaçlarını al pekmez kuru üzüm falan da ye kan yapiyo onlar bana da iki ay önce aile hekimliği demirin dusul demişti doktorum a söyledim çok rahat davrandı bişey olmaz iki tane çıkar dedi ne bi tahlil bi şey hiç yaptirmadi aile hekimligindeki doktorda çok panik yaptırdı bana bebegin gelişimini etkiler diye geçen sen yazdıktan sonra içime kurt düştü yarın gidip bi baktırcam bnde .peki bebeinin hareketleri nasılKızlar hepinize teşekkür ederim... kanım 10 çıktı demirim 30 çok düşük olduğunu söyledi akşamları da iç mutlaka dedi günde 2 tane ama tabi o sırada iğneden bahsetmedik sonra ultrasona geçince bebeğin kalp atışlarını açtı ama hiç beğenmedi taşikardi olduğunu ve iki büklüm durmuş ayaklarını yüzüne götürüyor dedi kansızlık bebeği çok etkilemiş dedi ve acilen 5 tane iğne yaptırmalısın dedigün aşırı iğne oluyorum şimdi doktor öyle söyleyince boğazıma bir yumru oturdu sanki ne söyleyeceğimi bilemedim aman aman sizde ara ara ölçtürün şu değerleri ben çok korktum rabbim yavrularımızı korusun inşallah yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik
Hareketlerini ben hissediyorum cnm normal geliyor bana ultrasonda kafası sol tarafımda ayaklar sağımda baya enlemesine yatıyor yavrum ama gel gör ki kalp atışlarını açınca ve öyle söyleyince nefes alamadım vallahiYa cnm moralini bozma iğneni yaptır ilaçlarını al pekmez kuru üzüm falan da ye kan yapiyo onlar bana da iki ay önce aile hekimliği demirin dusul demişti doktorum a söyledim çok rahat davrandı bişey olmaz iki tane çıkar dedi ne bi tahlil bi şey hiç yaptirmadi aile hekimligindeki doktorda çok panik yaptırdı bana bebegin gelişimini etkiler diye geçen sen yazdıktan sonra içime kurt düştü yarın gidip bi baktırcam bnde .peki bebeinin hareketleri nasıl
Benim ilk çıktığında bir daha çıkmasın çıkarsa test yapıcaz demişti ben de anlamadım. Ben de gidiyorum kontrollere ama adam uçuğa tepklibenim çıktı diğerlerinden daha büyüktü ve iyileşmesi daha üzün sürdu ama ben doktora gitmedim. bi sorun oluşmadı kanımca cunku kontrollere gidiyorum sürekli
Kızlar hepinize teşekkür ederim... kanım 10 çıktı demirim 30 çok düşük olduğunu söyledi akşamları da iç mutlaka dedi günde 2 tane ama tabi o sırada iğneden bahsetmedik sonra ultrasona geçince bebeğin kalp atışlarını açtı ama hiç beğenmedi taşikardi olduğunu ve iki büklüm durmuş ayaklarını yüzüne götürüyor dedi kansızlık bebeği çok etkilemiş dedi ve acilen 5 tane iğne yaptırmalısın dedigün aşırı iğne oluyorum şimdi doktor öyle söyleyince boğazıma bir yumru oturdu sanki ne söyleyeceğimi bilemedim aman aman sizde ara ara ölçtürün şu değerleri ben çok korktum rabbim yavrularımızı korusun inşallah yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik
Benim bir kere çıktı , ama çok kötü üsutmustum, enfeksiyon oluşmuş sonra dan vücudumda ,bademciklerim falan bayagi şişmişti geçen ay işte , kendi kendime attım ilaçsız . Dr bana çok kızdı , gerekirse ilaç kullanicaksin enfeksiyon dan daha az tehlikeli dedi . Geçmiş olsun canım sen Dr söyle mutlaka bademcik falan şiştimiKızlar çok önemli sizde gebelikte dudağınızda uçuk çıktı mı drunuZ bunla ilgili test yapmamız gerek falan dedi mi??
Canım benim hastaneye pek kimse gelmez ama kendimi iyi hissetmek için bide fotolarda anı olur diye şundan alıcam zateen cok uygun.bakmak istersen sende https://urun.gittigidiyor.com/bebek...odasi-kapi-susu-bebek-odasi-susleri-322049228Aynen cnm ya valla bnde çok heyecanlıyım hersey güzel olsn istiyorum bi bakayim dediğin o suslere falan çok bi zamanda kalmadi
Valla çok üzüldüm cnm ya inşallah düzelir bi an önce rabbim sağlıkla kucağına kucaklamiza almayi nasıp etsin inşallah az bi zaman kaldı böyle şeyleri duymak insanı cidden kötü etkiliyorHareketlerini ben hissediyorum cnm normal geliyor bana ultrasonda kafası sol tarafımda ayaklar sağımda baya enlemesine yatıyor yavrum ama gel gör ki kalp atışlarını açınca ve öyle söyleyince nefes alamadım vallahisakın ihmal etme git acilen yaptır ve arkasından ultrasona gir çok düşüklük varsa bebek mutlaka etkileniyormuş nette de araştırdım şimdi taşikardinin sebepleri annedeki kansızlık yazıyor
Geçmiş olsun canım malesef benim değerimde 10 , günde 2 ye Cikardim ,düşmüyor ama yukselmiyor. Ama iğne yukseltir.Kızlar hepinize teşekkür ederim... kanım 10 çıktı demirim 30 çok düşük olduğunu söyledi akşamları da iç mutlaka dedi günde 2 tane ama tabi o sırada iğneden bahsetmedik sonra ultrasona geçince bebeğin kalp atışlarını açtı ama hiç beğenmedi taşikardi olduğunu ve iki büklüm durmuş ayaklarını yüzüne götürüyor dedi kansızlık bebeği çok etkilemiş dedi ve acilen 5 tane iğne yaptırmalısın dedigün aşırı iğne oluyorum şimdi doktor öyle söyleyince boğazıma bir yumru oturdu sanki ne söyleyeceğimi bilemedim aman aman sizde ara ara ölçtürün şu değerleri ben çok korktum rabbim yavrularımızı korusun inşallah yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik
Saol cnm bi bakayım bndeCanım benim hastaneye pek kimse gelmez ama kendimi iyi hissetmek için bide fotolarda anı olur diye şundan alıcam zateen cok uygun.bakmak istersen sende https://urun.gittigidiyor.com/bebek...odasi-kapi-susu-bebek-odasi-susleri-322049228
aman o aile hekimleri zaten felaket tellalcısı kan tahlili yaptırdım bana sende enfeksiyon mu var hayır yok dedim var var burda çıkmış neyde çıkmış neyle ilgili diyom sen bi doktoruna göster bunu dedi bide sanki çok kötü birşey olmuş gibi baktı aklıma bir ton şey geldi doktora gidene kadar mahvoldum doktor baktı sadece kan biraz düşük dedi enfeksiyon varmış aile hekimi dedi dedim güldü olur o hamilelikte normal dedi hamile olmasan sıkıntı olabilirdi dedi aile hekimlerine güvenipte kendimi üzmücem artıkYa cnm moralini bozma iğneni yaptır ilaçlarını al pekmez kuru üzüm falan da ye kan yapiyo onlar bana da iki ay önce aile hekimliği demirin dusul demişti doktorum a söyledim çok rahat davrandı bişey olmaz iki tane çıkar dedi ne bi tahlil bi şey hiç yaptirmadi aile hekimligindeki doktorda çok panik yaptırdı bana bebegin gelişimini etkiler diye geçen sen yazdıktan sonra içime kurt düştü yarın gidip bi baktırcam bnde .peki bebeinin hareketleri nasıl
cnm ne zaman alacaksın bundan güzelmiş acaba nasıl kalitesi falanCanım benim hastaneye pek kimse gelmez ama kendimi iyi hissetmek için bide fotolarda anı olur diye şundan alıcam zateen cok uygun.bakmak istersen sende https://urun.gittigidiyor.com/bebek...odasi-kapi-susu-bebek-odasi-susleri-322049228
üzerine ay yaılıyor ya bizim kız mart sonu geliverirse nisan mı martmı diye yarın doktora kesin soracam erken gelme durumu yoksa şiparişi vericem canım aradan cıksın budacnm ne zaman alacaksın bundan güzelmiş acaba nasıl kalitesi falan
Canim sadece prima değil. Butun bebek bezleri ve Ped ler . Ped ler de kadınlar da kısırlık yapıyormuş . Tek bi marka değil yani.Duyunca eşime söyledim aslı varmıdır diye o da boşver o zaman ihtiyaç sahibine veririz kullanma sen huylusun dedi.zaten primayla başlayan bebek başka beze gecerse hemen pişik oluyormus nasıl bir madde varsa içinde artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?