- 31 Ekim 2017
- 1.540
- 1.041
- 63
- 37
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #12.081
Evet bende her gece dogurucam saniyorum o derece .. Benim sol kasık çok ağrıyor ,benimde ağrısı arttı canm hele gece yatakta onun ağrısından dönemiyorum ayağımı açamıyorum
Benim bir kere çıktı , ama çok kötü üsutmustum, enfeksiyon oluşmuş sonra dan vücudumda ,bademciklerim falan bayagi şişmişti geçen ay işte , kendi kendime attım ilaçsız . Dr bana çok kızdı , gerekirse ilaç kullanicaksin enfeksiyon dan daha az tehlikeli dedi . Geçmiş olsun canım sen Dr söyle mutlaka bademcik falan şiştimi
Canim sadece prima değil. Butun bebek bezleri ve Ped ler . Ped ler de kadınlar da kısırlık yapıyormuş . Tek bi marka değil yani.
hımmm minnoş ayları karıştırmaz inşallahüzerine ay yaılıyor ya bizim kız mart sonu geliverirse nisan mı martmı diye yarın doktora kesin soracam erken gelme durumu yoksa şiparişi vericem canım aradan cıksın buda
hareketlerim artık baya yavaşladı koltukta biraz yayılsam zor doğruluyorum benim sağ taraf baştan beri daha çok ağrıyor sanırım artık baskı artıyor kasıklaraEvet bende her gece dogurucam saniyorum o derece .. Benim sol kasık çok ağrıyor ,
Kaç haftalik oldun sen canım ?hareketlerim artık baya yavaşladı koltukta biraz yayılsam zor doğruluyorum benim sağ taraf baştan beri daha çok ağrıyor sanırım artık baskı artıyor kasıklara
ayy kız maşallahhhımmm minnoş ayları karıştırmaz inşallahbizim 20 nisan şuan da sezeryan bebesi bu arada cuma günü tam 29+0 iken gitmiştik kilosu 1,650 çıktı gelişimi iyi şükür 2 hafta önden gidiyor kuzucuk
sırt üstü yatma canım sola yat bacağının arasına yastık alıp.benim kabızlık ve gaz olunca öyle oluyorKizlar nefesim kesiliyor uzaninca nefes alamiyorum sizde de boyle mi cok siskin hssediyorum
30 un içindeyim canm senKaç haftalik oldun sen canım ?
benimde oluyor canm sadece sola yatınca rahat nefes alabiliyorum zaten sırtüstü yasakKizlar nefesim kesiliyor uzaninca nefes alamiyorum sizde de boyle mi cok siskin hssediyorum
hımmm minnoş ayları karıştırmaz inşallahbizim 20 nisan şuan da sezeryan bebesi bu arada cuma günü tam 29+0 iken gitmiştik kilosu 1,650 çıktı gelişimi iyi şükür 2 hafta önden gidiyor kuzucuk
31 benim De canım . Perşembe randevum var soracagm doktora , çatı ve kasık agrilarini yazarım . Bugun de bulanti basladi30 un içindeyim canm sen
Cnm sanırım genetik 4,500 doğmuşum ben oğlan da 4 üstü doğdu bu da o yönde gidiyor sanırımayy kız maşallahhne yiyip ne içiyosun banada tüyo ver.bir gününü anlat bana
Magosit tablet kullanıyorum bir problem yaratmadı bendeKızlar rica etsem magnezyum hangi marka kullanıyorsunuz yazabilirmisniz .
sen gene iyiymişsin canm bende ne egzersiz ne yüzme sadece öğlen yarım saat yürüyüş okadar şükür başka sıkıntımız olmasın artık başlıcaz ağırlaşmaya iş çok canm daha birşey yapmadık bebiş kıyafetleri yıkancak çanta hazırlancak oo31 benim De canım . Perşembe randevum var soracagm doktora , çatı ve kasık agrilarini yazarım . Bugun de bulanti basladiValla 28 haftaya kadar sultanlikmis meğer hamilelik . 28 den sonra ne egzersiz yapabiliyorum ne eskisi gibi düzenli yürüyüş . Hafta da 2 gün havuza giderdim gidemiyorum. Yatıyorum hep . Azıcık hareket etsem , kasılma başlıyor sanki , 1 hafta 1 hafta dir . Bi isin varsa hallet canım . her geçen gün agirlasip başka şeyler çıkıyor .
allahım şunların totolarını yicemmm dayanamıyorum senin de çok iyi cnmoyy maşallah kuzucuğa bizim 29+0 da 1421 di kilosu
MAGVİTAL canım benim magnezyumun adıKızlar rica etsem magnezyum hangi marka kullanıyorsunuz yazabilirmisniz .
ohh yarasın minnoşa annesi.benimkide bugün tam 30+0 olduk yarın kontrolümüz var bakalım nasılmış küçük hanımCnm sanırım genetik 4,500 doğmuşum ben oğlan da 4 üstü doğdu bu da o yönde gidiyor sanırımcnm sabah çavdar ekmekli tost ya da sandviç yanında haşlanmış yumurta malum iş şartları olunca, öğlen de ev yemekleri yapan yere gidiyoruz orda yarım çorba yarım et yemeği yarım sebze ve salata 1 dilim ekmekle akşam da allah ne verdiyse çorba mutlaka olur sebze yemeği 2 kaşık da karbonhidrat (makarna,pilav ) senin kızçe ne kadar oldu cnm
maşallah canm hepsine sağlıkla gelsinlerde sevelim artıkallahım şunların totolarını yicemmm dayanamıyorum senin de çok iyi cnmortalama bu haftalarda böyleler maşallahhhh hepsinee sağlıkla gelsinlerrrr inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?