2018 mart-nisan anneleri

Yok boğazımda bir şey şükür sadece dudağımda uçuk çıktı canım.. hepte aynı yerde çıkıyor gebeliğimde çıkan 3. bu off inş bebeği etkilemiyordur.

üzerine ay yaılıyor ya bizim kız mart sonu geliverirse nisan mı martmı diye yarın doktora kesin soracam erken gelme durumu yoksa şiparişi vericem canım aradan cıksın buda
hımmm minnoş ayları karıştırmaz inşallah bizim 20 nisan şuan da sezeryan bebesi bu arada cuma günü tam 29+0 iken gitmiştik kilosu 1,650 çıktı gelişimi iyi şükür 2 hafta önden gidiyor kuzucuk

hımmm minnoş ayları karıştırmaz inşallah bizim 20 nisan şuan da sezeryan bebesi bu arada cuma günü tam 29+0 iken gitmiştik kilosu 1,650 çıktı gelişimi iyi şükür 2 hafta önden gidiyor kuzucuk
ayy kız maşallahhne yiyip ne içiyosun banada tüyo ver.bir gününü anlat bana

oyy maşallah kuzucuğa bizim 29+0 da 1421 di kilosu

30 un içindeyim canm sen
31 benim De canım . Perşembe randevum var soracagm doktora , çatı ve kasık agrilarini yazarım . Bugun de bulanti basladi Valla 28 haftaya kadar sultanlikmis meğer hamilelik . 28 den sonra ne egzersiz yapabiliyorum ne eskisi gibi düzenli yürüyüş . Hafta da 2 gün havuza giderdim gidemiyorum. Yatıyorum hep . Azıcık hareket etsem , kasılma başlıyor sanki , 1 hafta 1 hafta dir . Bi isin varsa hallet canım . her geçen gün agirlasip başka şeyler çıkıyor .

ayy kız maşallahhne yiyip ne içiyosun banada tüyo ver.bir gününü anlat bana
Cnm sanırım genetik 4,500 doğmuşum ben oğlan da 4 üstü doğdu bu da o yönde gidiyor sanırım cnm sabah çavdar ekmekli tost ya da sandviç yanında haşlanmış yumurta malum iş şartları olunca, öğlen de ev yemekleri yapan yere gidiyoruz orda yarım çorba yarım et yemeği yarım sebze ve salata 1 dilim ekmekle akşam da allah ne verdiyse çorba mutlaka olur sebze yemeği 2 kaşık da karbonhidrat (makarna,pilav ) senin kızçe ne kadar oldu cnm

sen gene iyiymişsin canm bende ne egzersiz ne yüzme sadece öğlen yarım saat yürüyüş okadar şükür başka sıkıntımız olmasın artık başlıcaz ağırlaşmaya iş çok canm daha birşey yapmadık bebiş kıyafetleri yıkancak çanta hazırlancak oo

Kızlar rica etsem magnezyum hangi marka kullanıyorsunuz yazabilirmisniz .
MAGVİTAL canım benim magnezyumun adı
ohh yarasın minnoşa annesi.benimkide bugün tam 30+0 olduk yarın kontrolümüz var bakalım nasılmış küçük hanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…