2018 mart-nisan anneleri

Bence kullanmadığın hiç birşeyi başkasına verme derim.

Maşallah kilolarına Benimde öyle çok hıçkırıyor ve en az 10 dk sürüyor korkuyorum birşey oldu sanıyorum yarın doktora soracağım unutmazsam
Korkma annesi ciğerlerini geliştiriyor fındıklarımız :) benimki şuan yine hıckırıyor bakalım ne zaman bitecek

ciğer gebelikte yasak değil mi

Bence kullanmadığın hiç birşeyi başkasına verme derim.
Canım kullanmadığımdan kasıt sıfır açılmamış bez sonuçta biçok kişi prima kullanıyor ama benim içime sinmedi teklif ederim ve neden kullanmak istemediğimide belirtirim isterlerse veririm çöpe atılmaz ki.benim tüm arkadaşlarım çocuklarına prima kullanıyor ama ben huylandım bi kere.yoksa bende hassasım o konularda ne demek istediğini anladım

Haklısın canım sen huylandın bir kere şimdi.Bende bebek mamalarına karşı huylandım kaç sene öncesinden duymuştum kısırlık yapıyor diye.

Haklısın canım sen huylandın bir kere şimdi.Bende bebek mamalarına karşı huylandım kaç sene öncesinden duymuştum kısırlık yapıyor diye.
ay deme deme bana marka falan söyleme canım takıntılı oldum cıktım iyice.inşallah mamaya gerek kalmaz da emer minnoşlar ama yetmediği yerde takviye edicez mecburen

Benim başıma da geldi aile hekimi normal hamilesin dedi. Kendi doktorum demiri 2 doza çıkardı b12 için iğne verdi. Kadın doğum uzmanına güvenmek gerekli bence aile hekimi genel hekim gibi bir konuda uzmanlığı yok .

ay deme deme bana marka falan söyleme canım takıntılı oldum cıktım iyice.inşallah mamaya gerek kalmaz da emer minnoşlar ama yetmediği yerde takviye edicez mecburen
İnşallah canım tek dileğim bu emmeleri,hepimizin sütü yeter inşallah.Strese giriyorum iyice düşünmemeye çalışıyorum.

İnşallah canım tek dileğim bu emmeleri,hepimizin sütü yeter inşallah.Strese giriyorum iyice düşünmemeye çalışıyorum.
silverette gümüş gögüs kapağı varmıs canım duydunmu hiç yara oluşmasını önlüyormus biraz pahalı ama onu arastırıyorum yara oluncada emmek istemiyormus beebk kan geliyormus

silverette gümüş gögüs kapağı varmıs canım duydunmu hiç yara oluşmasını önlüyormus biraz pahalı ama onu arastırıyorum yara oluncada emmek istemiyormus beebk kan geliyormus
Ay onu instagramda gördüm,bende düşünüyorum baktım kullananlar çok memnun,çünkü benim göğüs uçlarımın ucu şimdiden hafif çatlak gibi.Tabi yara olunca hem biZ çok acı çekeriz,hemde bebek ememez.

aynen ya alsakmı ki ucuz bişeyde degil ama gerekliyse alınmalı kararsız kaldım bende

Düşünme canım hiç . Allah onun rizkini veriyor goguslerimizden. Her kadının başına gelmiyor o durum . Nadir yani , bizim millet abartıyor . Benim çevremde sütü gelmeyen yok , sütü çok yarayan var . Maşallah bebekleri tospikk tospikk:)

Valla cnm bana da aynı şekilde tahlil sonuçlarını eline aldı sen kendini iyi hissediyomusun diye sordu bnm kalbim küt küt atmaya başladı evet noldu ki dedim demirin çok düşmüş mutlaka doktoruna git bebegin gelişimini etkiler falan dedi bide o aralar çok midem bulaniyodu demir ilaçı icemiyodum şimdi yine daha iyiyim içiyorum pekmez falan yemeye calisiyom ama işte bazen bazı şeyler insanın elinde olmuyo zaten herseye panik olacak vaziyetteyiz onlarinda direkt oylw söylemesi cidden insanı olumsuz etkiliyo

Kızlar rapor için doktora gittim bugün 29+4 günlüğüz bebeğim 1255 gram çıktı.çok zayıf geldi bana çok üzüldüm ya 3 kilo olmadan doğarsa diye çok mu zayıf sizce? 39 cmmiş. İzne de ayrıldım artık 32ye kadar olan kısım için rapor aldım dönemi kapattım

Canım doktor ne dedi bebeğin kilosu anormal degil ki ben birçok uygulamadan takip ediyorum cok düşük degil yani için raht olsun artık evdesinde gözün aydın bol bol dinlenip beslenmene dikkat edersen hiç sorun kalmaz

Doktora söyledim çok zayıf gibi diye o da her bebek farklıdır önemli olan gelişim göstermesi günden güne dedi,gayet normal gelişimi dedi. İnş biraz çabuk kilo alır ya valla taktım biraz dediğin gibi şimdiden sonra özen göstereyim yediklerime,evdeyim nasılsa

Kızlar benim geçen hafta açlık şekeri 75 çıkmıştı bugün öğlen yemeğinden sonra eczanede tokluk şekerine baktırdım 93 çıktı eczacı kadın düşük olduğunu hipoglisemi falan dedi dedim 100 ün altında daha ne olsun anlamadım sizlerin nasıldı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…