2018 mart-nisan anneleri

Haklısın bende cok takıyorum kilosuna.haftada 2 gün balık 2 gün kırmızı et hergün mutlaka yumurta süt ve yogurt ye canım.benim kontrolde yarın bakalım ne diycek 30+0 bugün

aynen ya alsakmı ki ucuz bişeyde degil ama gerekliyse alınmalı kararsız kaldım bende
Merhaba, ürünün fiyatı kargo dahil 285 TL. Web sitemizden kredi kartı veya banka havalesi yöntemiyle satın alabilirsiniz. Siparişler ertesi iş günü Aras Kargo'ya veriliyor.
Doğru söylüyorsun Canım ,kardeşiminde sütü çok yaradı tosuncukdu yeğenim .

Canım üzülme doktorun normal dediyse normaldir düşük kilolu olunca söylüyorlar beslenme önerisi veriyorlar kilolu olması inan ki avantaj değil normal doguma izin vermiyorlar

Ben hergün içtim kan ilacını gene düşük biraz canm doktor olmazsa ilacı ikiye çıkarırız ilerde falan dedi oda kabızlık yapıyor bende pekmez falan yicem artık ilaç yükselmesin de

ben şeker yüklemesi yaptırdım 2.saat tokluk 95 ti canm doktor güzel dedi bana boşver eczacıyı doktoruna sor

Aynısı bende var kütlüyor resmen adım atamıyorum

Canım üzülme doktorun normal dediyse normaldir düşük kilolu olunca söylüyorlar beslenme önerisi veriyorlar kilolu olması inan ki avantaj değil normal doguma izin vermiyorlar
Senin bebişin maşallahı vsr canım :) belli olmaz dur bakalım normal de olabilir benim zaten sezaryen olacak romatizma olduğu için zorunlu gibi bir şey.ben de açıkçası korkuyorum zaten normalden.inş benim bebiş de toparlar kendini

Canım hangi uygulamadan takip ediyorsun bende merak ediyorum boyu posu nasıl diye

Genetik kuzum ya vallahi ben beslenmeme hic dikkat etmiyorum bizim sülalede 4 ün altında cocuk cook nadirdir en son doğan 4700 doğdu :) bakalım bizim ki ne olacak inşallah 3500 kiloyken kendiliğinden gelir. Ama üzülme seninkinin kilosuda normal muz kaşar ceviz süt cok kilo yapıyormuş bir dene canım arkadasım muz aşermiş hep tosuncuk dogurmuş ki onlarda kilolu bebek flnda yok

ya uçuklu iken bebek öpmeyin diyorlar tehlikeli diye ama. bilemedim doktor daha iyi bilir canım

Hangi ülkede unuttum ama , sabahları hamile.kadınlar ciger ezmesi yiyor . Kan yaptığı için ..ama.bizim ülkede yemiyoruz hamileyken . Çünkü ticari yeri var . Kan ilaçları nasıl satılacak yoksa .

bir de eskiler leke yapar yemeyin falan diyorlar insan iyice bi kuşkuya düşüyor

canim hic acmadim rahat mi olur olnaz mi bilmiyorum ama nbbninkini aldim ben 35tl koraydan aldim, icinden uzatma aparatida cikti o cok iyi oldu sirtim genislemis cunku o aparat iyi bi sey, sunger var canım ucu gozukmuyo yani alirken deneyin zaten kizlar usenmeyip

Benim 29+0 da 1.300 gr dı kilosu boyu 39 cm i biraz geçiyordu
maşallah canm işte her bebiş farklı genetik olabilir sağlıkla gelsinlerde kiloyu hallederiz inşallah sütümüzde yarar benimkinin maşallah kafası büyük çıkıyor her seferinde bu seferde iki hafta ileri çıktı eşime dedim nasıl doğurcam ben

Maşallah kilolarına Benimde öyle çok hıçkırıyor ve en az 10 dk sürüyor korkuyorum birşey oldu sanıyorum yarın doktora soracağım unutmazsam
kuzum naptınız geldiniz mi fındıgın saglıgı kilosu nasıl yazdım ama görmedin sanırım bizim sezaryene doğru gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…