- 1 Haziran 2017
- 1.957
- 1.508
- 63
- 33
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #12.121
Haklısın bende cok takıyorum kilosuna.haftada 2 gün balık 2 gün kırmızı et hergün mutlaka yumurta süt ve yogurt ye canım.benim kontrolde yarın bakalım ne diycek 30+0 bugünDoktora söyledim çok zayıf gibi diye o da her bebek farklıdır önemli olan gelişim göstermesi günden güne dedi,gayet normal gelişimi dedi. İnş biraz çabuk kilo alır ya valla taktım biraz dediğin gibi şimdiden sonra özen göstereyim yediklerime,evdeyim nasılsa
Merhaba, ürünün fiyatı kargo dahil 285 TL. Web sitemizden kredi kartı veya banka havalesi yöntemiyle satın alabilirsiniz. Siparişler ertesi iş günü Aras Kargo'ya veriliyor.aynen ya alsakmı ki ucuz bişeyde degil ama gerekliyse alınmalı kararsız kaldım bende
Doğru söylüyorsun Canım ,kardeşiminde sütü çok yaradı tosuncukdu yeğenim .Düşünme canım hiç . Allah onun rizkini veriyor goguslerimizden. Her kadının başına gelmiyor o durum . Nadir yani , bizim millet abartıyor . Benim çevremde sütü gelmeyen yok , sütü çok yarayan var . Maşallah bebekleri tospikk tospikk:)
Canım üzülme doktorun normal dediyse normaldir düşük kilolu olunca söylüyorlar beslenme önerisi veriyorlar kilolu olması inan ki avantaj değil normal doguma izin vermiyorlarKızlar rapor için doktora gittim bugün 29+4 günlüğüz bebeğim 1255 gram çıktı.çok zayıf geldi bana çok üzüldüm ya 3 kilo olmadan doğarsa diyeçok mu zayıf sizce? 39 cmmiş. İzne de ayrıldım artık 32ye kadar olan kısım için rapor aldım dönemi kapattım
Ben hergün içtim kan ilacını gene düşük biraz canm doktor olmazsa ilacı ikiye çıkarırız ilerde falan dedi oda kabızlık yapıyor bende pekmez falan yicem artık ilaç yükselmesin deValla cnm bana da aynı şekilde tahlil sonuçlarını eline aldı sen kendini iyi hissediyomusun diye sordu bnm kalbim küt küt atmaya başladı evet noldu ki dedim demirin çok düşmüş mutlaka doktoruna git bebegin gelişimini etkiler falan dedi bide o aralar çok midem bulaniyodu demir ilaçı icemiyodum şimdi yine daha iyiyim içiyorum pekmez falan yemeye calisiyom ama işte bazen bazı şeyler insanın elinde olmuyo zaten herseye panik olacak vaziyetteyiz onlarinda direkt oylw söylemesi cidden insanı olumsuz etkiliyo
ben şeker yüklemesi yaptırdım 2.saat tokluk 95 ti canm doktor güzel dedi bana boşver eczacıyı doktoruna sorKızlar benim geçen hafta açlık şekeri 75 çıkmıştı bugün öğlen yemeğinden sonra eczanede tokluk şekerine baktırdım 93 çıktı eczacı kadın düşük olduğunu hipoglisemi falan dedi dedim 100 ün altında daha ne olsun anlamadım sizlerin nasıldı ?
Aynısı bende var kütlüyor resmen adım atamıyorumKızlar bir de eşim işyerine yakın bir yerde indiriyor beni 5 dk yürüme mesafesi var bu sabah inince öyle bir kuku ağrısı tuttu ki adım atamadım dua ede ede 5 dk .lık yolu yarım saat yürüdüm adım attığım anda sanki ölecekmişim gibi ayy ne oluyor bize böyle ya
Senin bebişin maşallahı vsr canım :) belli olmaz dur bakalım normal de olabilir benim zaten sezaryen olacak romatizma olduğu için zorunlu gibi bir şey.ben de açıkçası korkuyorum zaten normalden.inş benim bebiş de toparlar kendiniCanım üzülme doktorun normal dediyse normaldir düşük kilolu olunca söylüyorlar beslenme önerisi veriyorlar kilolu olması inan ki avantaj değil normal doguma izin vermiyorlar
Evet ben hissediyorumKizlar nefesim kesiliyor uzaninca nefes alamiyorum sizde de boyle mi cok siskin hssediyorum
Benim 29+0 da 1.300 gr dı kilosu boyu 39 cm i biraz geçiyorduoyy maşallah kuzucuğa bizim 29+0 da 1421 di kilosu
Canım hangi uygulamadan takip ediyorsun bende merak ediyorum boyu posu nasıl diyeCanım doktor ne dedi bebeğin kilosu anormal degil ki ben birçok uygulamadan takip ediyorum cok düşük degil yani için raht olsun artık evdesinde gözün aydın bol bol dinlenip beslenmene dikkat edersen hiç sorun kalmaz
Genetik kuzum ya vallahi ben beslenmeme hic dikkat etmiyorum bizim sülalede 4 ün altında cocuk cook nadirdir en son doğan 4700 doğdu :) bakalım bizim ki ne olacak inşallah 3500 kiloyken kendiliğinden gelir. Ama üzülme seninkinin kilosuda normal muz kaşar ceviz süt cok kilo yapıyormuş bir dene canım arkadasım muz aşermiş hep tosuncuk dogurmuş ki onlarda kilolu bebek flnda yokSenin bebişin maşallahı vsr canım :) belli olmaz dur bakalım normal de olabilir benim zaten sezaryen olacak romatizma olduğu için zorunlu gibi bir şey.ben de açıkçası korkuyorum zaten normalden.inş benim bebiş de toparlar kendini
ya uçuklu iken bebek öpmeyin diyorlar tehlikeli diye ama. bilemedim doktor daha iyi bilir canımBenim ilk çıktığında bir daha çıkmasın çıkarsa test yapıcaz demişti ben de anlamadım. Ben de gidiyorum kontrollere ama adam uçuğa tepkli
Canım kıyamam bebişe inş düzelir artar demirin moralini yüksek tut iyi uyku da çok önemli sabah erken kalkıyorsunuz işe gidiyorsunuz erken yatıp dinlenmeye çalış bol bol
Hangi ülkede unuttum ama , sabahları hamile.kadınlar ciger ezmesi yiyor . Kan yaptığı için ..ama.bizim ülkede yemiyoruz hamileyken . Çünkü ticari yeri var . Kan ilaçları nasıl satılacak yoksa .
Cnm sudocrem alıcam birde bepantol en etkili eczacı arkadaşım var mutlaka ikisini öneriyor
canim hic acmadim rahat mi olur olnaz mi bilmiyorum ama nbbninkini aldim ben 35tl koraydan aldim, icinden uzatma aparatida cikti o cok iyi oldu sirtim genislemis cunku o aparat iyi bi sey, sunger var canım ucu gozukmuyo yani alirken deneyin zaten kizlar usenmeyipCnm bahsettigin sutyen kapli yani sungerli degilmi gogus ucunu belli etmemesi icin brnde oyle istiyorum. Once kullndgim pamuklu evde oluyordu ama disarda cok kotu gorunuyordu kiyafet altindan. Kapli olan acilinca duzgun aciliyormu cnm. Yani bebegi rahatsiz etmez ins
maşallah canm işte her bebiş farklı genetik olabilir sağlıkla gelsinlerde kiloyu hallederiz inşallah sütümüzde yarar benimkinin maşallah kafası büyük çıkıyor her seferinde bu seferde iki hafta ileri çıktı eşime dedim nasıl doğurcam benBenim 29+0 da 1.300 gr dı kilosu boyu 39 cm i biraz geçiyordu
canm ben banu çiftçinin programını kullanıyorumCanım hangi uygulamadan takip ediyorsun bende merak ediyorum boyu posu nasıl diye
kuzum naptınız geldiniz mi fındıgın saglıgı kilosu nasıl yazdım ama görmedin sanırım bizim sezaryene doğru gidiyorMaşallah kilolarınaBenimde öyle çok hıçkırıyor ve en az 10 dk sürüyor korkuyorum birşey oldu sanıyorum yarın doktora soracağım unutmazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?