- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #12.141
Onu bende yükledim :)canm ben banu çiftçinin programını kullanıyorum
Maşallah canımKizlar biz kontrolden geldik :)
30+5teyiz kilomuz 1850 çıktı.
Nst.ye de girdim sukur sanci fln bisey yok.
Bugun kontrolu olan arkdslar sizden ne haberrr.
maşallah canm işte her bebiş farklı genetik olabilir sağlıkla gelsinlerde kiloyu hallederiz inşallah sütümüzde yarar benimkinin maşallah kafası büyük çıkıyor her seferinde bu seferde iki hafta ileri çıktı eşime dedim nasıl doğurcam ben
Az kaldı cnm hayırlısıyla şu son zamanlarimizi da sağlıklı bi şekilde gecirsek sagsaglim kucağımıza alsak daha ne isteriz ki vallaBen hergün içtim kan ilacını gene düşük biraz canm doktor olmazsa ilacı ikiye çıkarırız ilerde falan dedi oda kabızlık yapıyor bende pekmez falan yicem artık ilaç yükselmesin de
Aynen bide yüksek a vitamini içeriyor ondan onermiyolar cokbir de eskiler leke yapar yemeyin falan diyorlar insan iyice bi kuşkuya düşüyor
Demek degisiyo her doktorda cnm bnde merak ediyorum acaba nst ye bağlar mi bni 33+3te gidcem perşembe gnuMaşallah canımbizde bugun kontroldeydik herşey güzel ilerliyor şükür Nstye girmedim bekliyordum aslında 32+3 üz bizde
İnternetten baktım normal gibi canım ama daha çok dikkat edicem dediğin gibi daha besleyici şeyler yiyeyimGenetik kuzum ya vallahi ben beslenmeme hic dikkat etmiyorum bizim sülalede 4 ün altında cocuk cook nadirdir en son doğan 4700 doğdu :) bakalım bizim ki ne olacak inşallah 3500 kiloyken kendiliğinden gelir. Ama üzülme seninkinin kilosuda normal muz kaşar ceviz süt cok kilo yapıyormuş bir dene canım arkadasım muz aşermiş hep tosuncuk dogurmuş ki onlarda kilolu bebek flnda yok
Benim de 29+3te 1255 çıktı canım çok mu az diyordum normalmiş neyse kiBenim 29+0 da 1.300 gr dı kilosu boyu 39 cm i biraz geçiyordu
Canım ben fileye koymadım kısa programda 30 derece yarım saatlik yıkayıverdim ütüledim sonra dakizlar bebegin camasirlarini fileye koyup oyle mi yikadiniz hassasta mi birde hangi programda
Senin bebis nasil annesi buyumus mu . Kilosu nasil cikti tosuncuk hala onde mi :))Maşallah canımbizde bugun kontroldeydik herşey güzel ilerliyor şükür Nstye girmedim bekliyordum aslında 32+3 üz bizde
Canım dr banu ciftçi..haöiellik rehberi dr serkan oral..haftahaftahamilelik.bunalrı takip ediyorumCanım hangi uygulamadan takip ediyorsun bende merak ediyorum boyu posu nasıl diye
Canım file aldım fileyle yıkayacağım minicik eldivenler coraplar falan file mantıklı geldi.benim bebek programı var onda yıkarım ama örgüleri hariç örgüleri 30 derecede yıkarımkizlar bebegin camasirlarini fileye koyup oyle mi yikadiniz hassasta mi birde hangi programda
kuzum naptınız geldiniz mi fındıgın saglıgı kilosu nasıl yazdım ama görmedin sanırım bizim sezaryene doğru gidiyor
Yaaa acaba bnmki kaç çıkacak çok merak ediyorum 33+3te gidcem acaba kaç çıkarBenim de 29+3te 1255 çıktı canım çok mu az diyordum normalmiş neyse ki
Kizlar biz kontrolden geldik :)
30+5teyiz kilomuz 1850 çıktı.
Nst.ye de girdim sukur sanci fln bisey yok.
Bugun kontrolu olan arkdslar sizden ne haberrr.
Yaaa 37.hafta geç mi diyosun çatı muayenesi için bn erken diyorum Ayy mumkunse hiç yapmasınlar ya çok korkuyorm çok utanirim doktor mu yapiyo o muayeneyi ebe mi offCanım gördüm ama tam o sırada eşim gelince cevap kaldı kusura bakma, doktoru herşeyine iyi dedi Allaha şükür 1850 gr kilomuzNe çok fazla ne çok az ideal sanırım. Allaha şükür. 3 hafta sonraya randevu verdi doktorumuz. 35. haftada gidicem, 37 de ise çatı muayenesi varmış biraz geç gibi geldi ama bakalım Şuan herşey güzel
Kizlar emzik ve biberon alicam avent dusunuyorum uygun olan site varmi bildiginiz siparisi ordan veriyim buyuk boy 1 tane biberon alicam.yeterli benim icin
Yaaa 37.hafta geç mi diyosun çatı muayenesi için bn erken diyorum Ayy mumkunse hiç yapmasınlar ya çok korkuyorm çok utanirim doktor mu yapiyo o muayeneyi ebe mi off
Benim de 29+3te 1255 çıktı canım çok mu az diyordum normalmiş neyse ki
Kizlar emzik ve biberon alicam avent dusunuyorum uygun olan site varmi bildiginiz siparisi ordan veriyim buyuk boy 1 tane biberon alicam.yeterli benim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?