2018 mart-nisan anneleri

Geçmiyor günlerrrrrr

Kizlar emzik ve biberon alicam avent dusunuyorum uygun olan site varmi bildiginiz siparisi ordan veriyim buyuk boy 1 tane biberon alicam.yeterli benim icin

Ben hergün içtim kan ilacını gene düşük biraz canm doktor olmazsa ilacı ikiye çıkarırız ilerde falan dedi oda kabızlık yapıyor bende pekmez falan yicem artık ilaç yükselmesin de
Az kaldı cnm hayırlısıyla şu son zamanlarimizi da sağlıklı bi şekilde gecirsek sagsaglim kucağımıza alsak daha ne isteriz ki valla

İnternetten baktım normal gibi canım ama daha çok dikkat edicem dediğin gibi daha besleyici şeyler yiyeyim hep tatlı şeyler yemeye başladım zaten tutamıyorum kendimi bir dur demem lazım kendime

Canım hangi uygulamadan takip ediyorsun bende merak ediyorum boyu posu nasıl diye
Canım dr banu ciftçi..haöiellik rehberi dr serkan oral..haftahaftahamilelik.bunalrı takip ediyorum

kizlar bebegin camasirlarini fileye koyup oyle mi yikadiniz hassasta mi birde hangi programda
Canım file aldım fileyle yıkayacağım minicik eldivenler coraplar falan file mantıklı geldi.benim bebek programı var onda yıkarım ama örgüleri hariç örgüleri 30 derecede yıkarım

kuzum naptınız geldiniz mi fındıgın saglıgı kilosu nasıl yazdım ama görmedin sanırım bizim sezaryene doğru gidiyor

Canım gördüm ama tam o sırada eşim gelince cevap kaldı kusura bakma, doktoru herşeyine iyi dedi Allaha şükür 1850 gr kilomuz Ne çok fazla ne çok az ideal sanırım. Allaha şükür. 3 hafta sonraya randevu verdi doktorumuz. 35. haftada gidicem, 37 de ise çatı muayenesi varmış biraz geç gibi geldi ama bakalım Şuan herşey güzel

Yaaa 37.hafta geç mi diyosun çatı muayenesi için bn erken diyorum Ayy mumkunse hiç yapmasınlar ya çok korkuyorm çok utanirim doktor mu yapiyo o muayeneyi ebe mi off

Kizlar emzik ve biberon alicam avent dusunuyorum uygun olan site varmi bildiginiz siparisi ordan veriyim buyuk boy 1 tane biberon alicam.yeterli benim icin

Biz hepsiburadadan aldık 240 ml ve 120 ml 2 tane ikiside cam aldık ikisi 90 tl gibi bir fiyata geldi. E bebekte 110 tl yi buluyor netten almak en iyisi Geçen hafta perşembe aldık bugün geldi ve gayet iyi paketlenmişti memnun kaldım.

Yaaa 37.hafta geç mi diyosun çatı muayenesi için bn erken diyorum Ayy mumkunse hiç yapmasınlar ya çok korkuyorm çok utanirim doktor mu yapiyo o muayeneyi ebe mi off

Bana kalırsa da yapmasınlar ama mebur canım, doktor yapar heralde, sana kaç dediler ki sen 40'da yaptırmayı düşünüyorsun sanırım

Benim de 29+3te 1255 çıktı canım çok mu az diyordum normalmiş neyse ki

Kuzum benim 29+3 te 1548 çıkmıştı ama 32+0 da 1850 çıktı, sanırım kiloları çok kafaya takmamak gerek bebişler bir sonraki kontrolde şaşırtabiliyor. Mesela senin 32+0 da benim bebeğimden daha kilolu çıkabilir. Yani önemli olan bebişlerimizin sağlığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…