2018 mart-nisan anneleri

Yaaa 37.hafta geç mi diyosun çatı muayenesi için bn erken diyorum Ayy mumkunse hiç yapmasınlar ya çok korkuyorm çok utanirim doktor mu yapiyo o muayeneyi ebe mi off
Korkma canım , işaret ve orta parmağını birleştir sadece ucunu sokup bakiyorlar. Yani öyle abartildigi gibi kol falan girmiyor :) :) O 2 parmak ne kadar girebilir ki vajene zaten

İnternetten baktım normal gibi canım ama daha çok dikkat edicem dediğin gibi daha besleyici şeyler yiyeyim hep tatlı şeyler yemeye başladım zaten tutamıyorum kendimi bir dur demem lazım kendime
Yalnız değilmişim inanılmaz tatlı şeyler istiyor canım ben ki abur cubur yuzune bakmayan insandım

Senin bebis nasil annesi buyumus mu . Kilosu nasil cikti tosuncuk hala onde mi :))
İyi canım keyfi yerinde fındıgımın. Valla buna önde mi denir depar mı atıyor ben anlamadım bu kız içeride dalagımı böbreğimi yiyor sanırım 32+3 üz 2567 gr cıktı kilomuz doktor kesin dört kilo diyor hatta kadıncağız milim milim ölçüyor ki az cıksın diye yok yani bizim kız tontiş olacak belli. sezaryene şimdi karar vermeyelim bekleyelim bi 37. Haftaya kadar dedi bakalım normal olmayacak sanırım biraz üzüyor bu durum beni ama ne yapalım hayırlısı

Ohh maşallah canım yine önde sanırım benim kullandıgım uygulamada bu haftalarda max deger 1700 yazıyor. Benim şekere bakılacak tekrar yarın ona göre randevu verecek banada 35 e verir muhtemelen

41,5 kere maşallah prensese,Ne güzel annesi besleniyor miniğin,Allah nazarlardan esirgesin .Doğumda hayırlısı hangisiyse o olsun canım .

Hay masallahhhhh ya kisim 2700digmustu 36.haftada. simdi nerdeyae seninki kadarmis yani :)))

Oyy maşallahhhh allah nazarlardan korusun canım iyi bakıyosun bebişe annesii

Oyy maşallahhhh allah nazarlardan korusun canım iyi bakıyosun bebişe annesii
Sağol canım benim Allah hepsini nazarlardan esirgesin inşallah. Valla kuzum beslenmeme dikkat etmiyorum vitamin omega bişi kullanmıyorum midem almıyor balık yiyemiyorum genetik muhtemelen bakalım neler olacak ilerleyen haftalarda

İnşallah canımm boyu kilosuna göre daha fazla artış göstermiş dönem dönem değişiyor demekki meleklerimizin gelişimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…