- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #12.161
Erken dogum tehlikem var cnm ins sonuna kadar beklerse oyle olur :) seninde herseyin yolunda olmasina sevindim masalaah cnmmmm :)))))Oyy maşallah tostiğeBenim miniğim 32+0 da 1850 senin bebiş 3500 dan aşağı doğmaz maşallah canım
Korkma canım , işaret ve orta parmağını birleştir sadece ucunu sokup bakiyorlar. Yani öyle abartildigi gibi kol falan girmiyor :) :) O 2 parmak ne kadar girebilir ki vajene zatenYaaa 37.hafta geç mi diyosun çatı muayenesi için bn erken diyorum Ayy mumkunse hiç yapmasınlar ya çok korkuyorm çok utanirim doktor mu yapiyo o muayeneyi ebe mi off
Erken dogum tehlikem var cnm ins sonuna kadar beklerse oyle olur :) seninde herseyin yolunda olmasina sevindim masalaah cnmmmm :)))))
Aynen ben baglar kesin diyordum ama hic bahsetmedi bile yarın tahliller icin gidicem şekerim yok ama tekrar şekere bakmak istedi doktor belki baglar bilemedim kiDemek degisiyo her doktorda cnm bnde merak ediyorum acaba nst ye bağlar mi bni 33+3te gidcem perşembe gnu
Yalnız değilmişimİnternetten baktım normal gibi canım ama daha çok dikkat edicem dediğin gibi daha besleyici şeyler yiyeyimhep tatlı şeyler yemeye başladım zaten tutamıyorum kendimi bir dur demem lazım kendime
Maşallah Canım kuzuya.Allah nazarlardan saklasın.Gözün aydın olsun .Kizlar biz kontrolden geldik :)
30+5teyiz kilomuz 1850 çıktı.
Nst.ye de girdim sukur sanci fln bisey yok.
Bugun kontrolu olan arkdslar sizden ne haberrr.
İyi canım keyfi yerinde fındıgımın. Valla buna önde mi denir depar mı atıyor ben anlamadım bu kız içeride dalagımı böbreğimi yiyor sanırımSenin bebis nasil annesi buyumus mu . Kilosu nasil cikti tosuncuk hala onde mi :))
E bebekte bu ara hep indirim var bir bak istersen sitesinden.Kizlar emzik ve biberon alicam avent dusunuyorum uygun olan site varmi bildiginiz siparisi ordan veriyim buyuk boy 1 tane biberon alicam.yeterli benim icin
Ohh maşallah canımCanım gördüm ama tam o sırada eşim gelince cevap kaldı kusura bakma, doktoru herşeyine iyi dedi Allaha şükür 1850 gr kilomuzNe çok fazla ne çok az ideal sanırım. Allaha şükür. 3 hafta sonraya randevu verdi doktorumuz. 35. haftada gidicem, 37 de ise çatı muayenesi varmış biraz geç gibi geldi ama bakalım Şuan herşey güzel
41,5 kere maşallah prensese,Ne güzel annesi besleniyor miniğin,Allah nazarlardan esirgesin .Doğumda hayırlısı hangisiyse o olsun canım .İyi canım keyfi yerinde fındıgımın. Valla buna önde mi denir depar mı atıyor ben anlamadım bu kız içeride dalagımı böbreğimi yiyor sanırım32+3 üz 2567 gr cıktı kilomuz doktor kesin dört kilo diyor hatta kadıncağız milim milim ölçüyor ki az cıksın diye yok yani bizim kız tontiş olacak belli. sezaryene şimdi karar vermeyelim bekleyelim bi 37. Haftaya kadar dedi bakalım normal olmayacak sanırım biraz üzüyor bu durum beni ama ne yapalım hayırlısı
Hay masallahhhhh ya kisim 2700digmustu 36.haftada. simdi nerdeyae seninki kadarmis yani :)))İyi canım keyfi yerinde fındıgımın. Valla buna önde mi denir depar mı atıyor ben anlamadım bu kız içeride dalagımı böbreğimi yiyor sanırım32+3 üz 2567 gr cıktı kilomuz doktor kesin dört kilo diyor hatta kadıncağız milim milim ölçüyor ki az cıksın diye yok yani bizim kız tontiş olacak belli. sezaryene şimdi karar vermeyelim bekleyelim bi 37. Haftaya kadar dedi bakalım normal olmayacak sanırım biraz üzüyor bu durum beni ama ne yapalım hayırlısı
Sağol canım benim Allah razı olsun hepimiz icin hayırlısı olsun Allah hepsini nazalardan esirgesin yerim ben balları gelsinlerde artık mıncıralım41,5 kere maşallah prensese,Ne güzel annesi besleniyor miniğin,Allah nazarlardan esirgesin .Doğumda hayırlısı hangisiyse o olsun canım .
Aynen canım ya akrabamın kızı 2600 doğdu normal haftasında :) bakalım ne olacak heyecanla bekliyoruz vallahiHay masallahhhhh ya kisim 2700digmustu 36.haftada. simdi nerdeyae seninki kadarmis yani :)))
Doktor bana 34 te nstye gircen dedi canm seninkide isteyebilir belkiDemek degisiyo her doktorda cnm bnde merak ediyorum acaba nst ye bağlar mi bni 33+3te gidcem perşembe gnu
Hıı bir de bebiş benimde 36 da gelirse normal olacak yoksa sezaryen valla bazen diyorum kendimi zorlasam mı 36. HaftadaHay masallahhhhh ya kisim 2700digmustu 36.haftada. simdi nerdeyae seninki kadarmis yani :)))
Oyy maşallahhhh allah nazarlardan korusun canım iyi bakıyosun bebişe annesiiİyi canım keyfi yerinde fındıgımın. Valla buna önde mi denir depar mı atıyor ben anlamadım bu kız içeride dalagımı böbreğimi yiyor sanırım32+3 üz 2567 gr cıktı kilomuz doktor kesin dört kilo diyor hatta kadıncağız milim milim ölçüyor ki az cıksın diye yok yani bizim kız tontiş olacak belli. sezaryene şimdi karar vermeyelim bekleyelim bi 37. Haftaya kadar dedi bakalım normal olmayacak sanırım biraz üzüyor bu durum beni ama ne yapalım hayırlısı
Sağol canım benim Allah hepsini nazarlardan esirgesin inşallah. Valla kuzum beslenmeme dikkat etmiyorum vitamin omega bişi kullanmıyorum midem almıyor balık yiyemiyorum genetik muhtemelen bakalım neler olacak ilerleyen haftalardaOyy maşallahhhh allah nazarlardan korusun canım iyi bakıyosun bebişe annesii
Aynen eskisi gibi hemen kesmiyor da yedikçe yiyesim geliyor sankiYalnız değilmişiminanılmaz tatlı şeyler istiyor canım ben ki abur cubur yuzune bakmayan insandım
Aynen benimde öyle kendime bebeğime acımasam marketi yerim o derece canım istiyor ama durduruyorum kendimi canın istediğinde meyve ye yoksa gelsin kilocuklarAynen eskisi gibi hemen kesmiyor da yedikçe yiyesim geliyor sanki
İnşallah canımm boyu kilosuna göre daha fazla artış göstermiş dönem dönem değişiyor demekki meleklerimizin gelişimiKuzum benim 29+3 te 1548 çıkmıştı ama 32+0 da 1850 çıktı, sanırım kiloları çok kafaya takmamak gerek bebişler bir sonraki kontrolde şaşırtabiliyor. Mesela senin 32+0 da benim bebeğimden daha kilolu çıkabilir. Yani önemli olan bebişlerimizin sağlığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?