- 20 Mart 2016
- 1.338
- 887
- 123
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #12.181
11 kilo aldım bile 80 kiloyum şimdiAynen benimde öyle kendime bebeğime acımasam marketi yerim o derece canım istiyor ama durduruyorum kendimi canın istediğinde meyve ye yoksa gelsin kilocuklar
Cnm ne kiloda olursa olsun erken dogmasinlar insallah. Çünkü kilosu iyi olabilir ama erken dogsa cigerler gelismrmis.olabilir. yada emme refleksleri gelismemis olabilir. Beklesinler aman :)Hıı bir de bebiş benimde 36 da gelirse normal olacak yoksa sezaryen valla bazen diyorum kendimi zorlasam mı 36. Haftada
Bende bala sardım tatlı niyetine11 kilo aldım bile 80 kiloyum şimditahin pekmeze vurdum kendimi en son ben de :) şimdi ondan da sıkıldım artık meyve kuruyemiş yemeye çalışalım tatlı yerine
Doğru söylüyorsun canım ya haklısın vallahi hayırlısı olsun ben kendim bile inanmıyorum söylediğime sağ salim gelsinler inşallahCnm ne kiloda olursa olsun erken dogmasinlar insallah. Çünkü kilosu iyi olabilir ama erken dogsa cigerler gelismrmis.olabilir. yada emme refleksleri gelismemis olabilir. Beklesinler aman :)
Sağol cnm bakalım belki ilerleyen haftalarda haftasını yakalar bilemeyizMasallah lady valla tosuncuk bi kiz geliyor :) kizlar biberon indirime girerse söylerseniz cok mutlu oluruum
Canım dr browns da iyi bir marka onuda düşünebilrisin indirim görürsem yazarım avent ve dr browns daMasallah lady valla tosuncuk bi kiz geliyor :) kizlar biberon indirime girerse söylerseniz cok mutlu oluruum
Masallah cnmhic kilo almadn demek. Aclik tokluk sekerin kac çıktı peki. Bende de var sanırım.daha hiç kilo almadim hehe ama gebelik sekerim var istesemde yiyemiyorum. şansınız varken yiyin gitsin sonra verirsiniz kızlar
Aynen canım evde kndimiz yapmalıyız elimzden. Geldiğince dikkat edip ben bir iki kere tavuk ciğeri yedim bşkada yemedimevet evet cnm kırmızı et tüketimini arttır dedi et yersen başka birşeye bile gerek kalmaz dedi yumurta, kara üzüm, ciğerr (ıykk şu hayatta ağzıma sürmeyeceğim şeydir dedim ) sakın dışardan kırmızı et tüketme diyo
Canım benim hayırlı sağlıklı. Haberlerle gel inş 16 sında benimkide iple cekiyorumGünaydın kızlar meleğimin kontrolüne gidicez birazdan.heyecanlandım 1 ay oldu görmeyeli minnoşu.gece 5 de hıçkırdı sanırım pıt pıt hep aynı yerden 5 dakika falan sürdü aynı aralık ve şiddette.tatlış ya hareketleri arttıkca daha bi anlıyorum anne olacagımı daha bi bağlanıyorum.
İyi canım keyfi yerinde fındıgımın. Valla buna önde mi denir depar mı atıyor ben anlamadım bu kız içeride dalagımı böbreğimi yiyor sanırım32+3 üz 2567 gr cıktı kilomuz doktor kesin dört kilo diyor hatta kadıncağız milim milim ölçüyor ki az cıksın diye yok yani bizim kız tontiş olacak belli. sezaryene şimdi karar vermeyelim bekleyelim bi 37. Haftaya kadar dedi bakalım normal olmayacak sanırım biraz üzüyor bu durum beni ama ne yapalım hayırlısı [/QUOTE
Hey maşallah o boğum boğum kolları yemek lazım annesivallahi benim oğlana benzetiyorum deparını bizde yetişemiyorduk maşallah geçen doktorun kapısında diğer hamile kadınla konuştuk tosun doğanlar obez mi oluyor dedi yoooo dedim valla oğlum 6 yaşında yaşıtlarıyla ortalama kiloda boy ve kalıp farkı oluyor sadece dedim
cnm ben cuma gittiğimde kafası sol tarafımda ayakları da sağ tarafımda sol tarafıma inanılmaz vuruyor doktora dedim kafası solumda mı dedim evet dedi ben anlıyorum yaCanım benim hayırlı sağlıklı. Haberlerle gel inş 16 sında benimkide iple cekiyorumiki kontorldur yüzünü göremedim kızımın çok merak ediyorum inş bunda gösterir özlüyorum meleğimi geri sayım başladı 9 hafta kaldı inş benim arkadaşım doğurdu 15 önceden geldi minnoşu ben alışverişte yapmadım martın 11 inde allah izin verirse yapcam hayırlısıyla ben geçn hafta nstye girdim bişey çıkmadı şükür erken değilmi dedim ama doktor istemiş ti 25 dakika sürdü birde bişey sorcam senin bebişin durşları nasıl içerde ben pek anlamıyorum kafsı nerde popişi nerde siz anlıyormusunuz
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm 23 şubatta gidicem 32 olduğumda rapor içinGünaydın kızlar meleğimin kontrolüne gidicez birazdan.heyecanlandım 1 ay oldu görmeyeli minnoşu.gece 5 de hıçkırdı sanırım pıt pıt hep aynı yerden 5 dakika falan sürdü aynı aralık ve şiddette.tatlış ya hareketleri arttıkca daha bi anlıyorum anne olacagımı daha bi bağlanıyorum.
Canım kaburgamın altından vuruyor hep ayakları ordadır diyordum bugün gördük minnoşu baş asagı pozisyondaymıs onun dışında bende anlamıyorum kafa nerde popo nerdeCanım benim hayırlı sağlıklı. Haberlerle gel inş 16 sında benimkide iple cekiyorumiki kontorldur yüzünü göremedim kızımın çok merak ediyorum inş bunda gösterir özlüyorum meleğimi geri sayım başladı 9 hafta kaldı inş benim arkadaşım doğurdu 15 önceden geldi minnoşu ben alışverişte yapmadım martın 11 inde allah izin verirse yapcam hayırlısıyla ben geçn hafta nstye girdim bişey çıkmadı şükür erken değilmi dedim ama doktor istemiş ti 25 dakika sürdü birde bişey sorcam senin bebişin durşları nasıl içerde ben pek anlamıyorum kafsı nerde popişi nerde siz anlıyormusunuz
Benide 2 hafta sonra cagırdı rapor için canım 19 şubatta gidicemHadi hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm 23 şubatta gidicem 32 olduğumda rapor için
senin sat neydi cnm ? benim 14 temmuzCanım kaburgamın altından vuruyor hep ayakları ordadır diyordum bugün gördük minnoşu baş asagı pozisyondaymıs onun dışında bende anlamıyorum kafa nerde popo nerde2 hafta sonrası için çagırdı calışabilir veya calısamaz raporu için.Artık hazırlıkları hızlandırdım bende az kaldı
Benide 2 hafta sonra cagırdı rapor için canım 19 şubatta gidicem
oyy maşallah cnm senin kızçeye kilosu da gayet iyiTeyzeleri biz muayene olduk az önce.kızım yüzünü gösterdi aynıı babaya benziyoo
Eşim mutluluktan uctu tabi30+1 bugün 1600gram 40cm miş minnoş kızımız.parmagını emiyodu yerim onu keyfi yerindeymiş doğum pozisyonu almıs ama degişebilir dedi doktor.hasta odalarını ve doğumhaneyi gördüm sancı odası ve doğumhane ürkütücüydü gercekten allah yardımcımız olsun.bi sonraki kontrol 2 hafta sonra
Teyzeleri biz muayene olduk az önce.kızım yüzünü gösterdi aynıı babaya benziyoo
Eşim mutluluktan uctu tabi30+1 bugün 1600gram 40cm miş minnoş kızımız.parmagını emiyodu yerim onu keyfi yerindeymiş doğum pozisyonu almıs ama degişebilir dedi doktor.hasta odalarını ve doğumhaneyi gördüm sancı odası ve doğumhane ürkütücüydü gercekten allah yardımcımız olsun.bi sonraki kontrol 2 hafta sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?