2018 mart-nisan anneleri

Aynen benimde öyle kendime bebeğime acımasam marketi yerim o derece canım istiyor ama durduruyorum kendimi canın istediğinde meyve ye yoksa gelsin kilocuklar
11 kilo aldım bile 80 kiloyum şimdi tahin pekmeze vurdum kendimi en son ben de :) şimdi ondan da sıkıldım artık meyve kuruyemiş yemeye çalışalım tatlı yerine

Hıı bir de bebiş benimde 36 da gelirse normal olacak yoksa sezaryen valla bazen diyorum kendimi zorlasam mı 36. Haftada
Cnm ne kiloda olursa olsun erken dogmasinlar insallah. Çünkü kilosu iyi olabilir ama erken dogsa cigerler gelismrmis.olabilir. yada emme refleksleri gelismemis olabilir. Beklesinler aman :)

Cnm ne kiloda olursa olsun erken dogmasinlar insallah. Çünkü kilosu iyi olabilir ama erken dogsa cigerler gelismrmis.olabilir. yada emme refleksleri gelismemis olabilir. Beklesinler aman :)
Doğru söylüyorsun canım ya haklısın vallahi hayırlısı olsun ben kendim bile inanmıyorum söylediğime sağ salim gelsinler inşallah

Masallah lady valla tosuncuk bi kiz geliyor :) kizlar biberon indirime girerse söylerseniz cok mutlu oluruum
Sağol cnm bakalım belki ilerleyen haftalarda haftasını yakalar bilemeyiz haber veririm mutlaka ben hepsiburadadan almıştım ikili emziklerden shootie ve şu soft olanlardan ikisi daha doğrusu dördü indirimle 45 tlye geldi. Yakın zamanda yine indirime girer bence şimdiden almamak gerek

daha hiç kilo almadim hehe ama gebelik sekerim var istesemde yiyemiyorum. şansınız varken yiyin gitsin sonra verirsiniz kızlar

Günaydın kızlar meleğimin kontrolüne gidicez birazdan.heyecanlandım 1 ay oldu görmeyeli minnoşu.gece 5 de hıçkırdı sanırım pıt pıt hep aynı yerden 5 dakika falan sürdü aynı aralık ve şiddette.tatlış ya hareketleri arttıkca daha bi anlıyorum anne olacagımı daha bi bağlanıyorum.

Aynen canım evde kndimiz yapmalıyız elimzden. Geldiğince dikkat edip ben bir iki kere tavuk ciğeri yedim bşkada yemedim bende 16 şubatta gidecm geçn tahlil yapmıştı iyi dedi değerlere bende sorayım ara ara baksın herşey melek bebişlerimz için inş hepimiz sağlıcakla kucaklarız

Canım benim hayırlı sağlıklı. Haberlerle gel inş 16 sında benimkide iple cekiyorum iki kontorldur yüzünü göremedim kızımın çok merak ediyorum inş bunda gösterir özlüyorum meleğimi geri sayım başladı 9 hafta kaldı inş benim arkadaşım doğurdu 15 önceden geldi minnoşu ben alışverişte yapmadım martın 11 inde allah izin verirse yapcam hayırlısıyla ben geçn hafta nstye girdim bişey çıkmadı şükür erken değilmi dedim ama doktor istemiş ti 25 dakika sürdü birde bişey sorcam senin bebişin durşları nasıl içerde ben pek anlamıyorum kafsı nerde popişi nerde siz anlıyormusunuz

cnm ben cuma gittiğimde kafası sol tarafımda ayakları da sağ tarafımda sol tarafıma inanılmaz vuruyor doktora dedim kafası solumda mı dedim evet dedi ben anlıyorum ya

Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm 23 şubatta gidicem 32 olduğumda rapor için

Canım kaburgamın altından vuruyor hep ayakları ordadır diyordum bugün gördük minnoşu baş asagı pozisyondaymıs onun dışında bende anlamıyorum kafa nerde popo nerde2 hafta sonrası için çagırdı calışabilir veya calısamaz raporu için.Artık hazırlıkları hızlandırdım bende az kaldı

Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm 23 şubatta gidicem 32 olduğumda rapor için
Benide 2 hafta sonra cagırdı rapor için canım 19 şubatta gidicem

senin sat neydi cnm ? benim 14 temmuz

Teyzeleri biz muayene olduk az önce.kızım yüzünü gösterdi aynıı babaya benziyoo
Eşim mutluluktan uctu tabi30+1 bugün 1600gram 40cm miş minnoş kızımız.parmagını emiyodu yerim onu keyfi yerindeymiş doğum pozisyonu almıs ama degişebilir dedi doktor.hasta odalarını ve doğumhaneyi gördümsancı odası ve doğumhane ürkütücüydü gercekten allah yardımcımız olsun.bi sonraki kontrol 2 hafta sonra

oyy maşallah cnm senin kızçeye kilosu da gayet iyi mis kokulu bunlar

Bizde yüzünü görmek çok istiyoruz ama hep elleri yüzünde oğlumun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…