2018 mart-nisan anneleri

Hadi gözün aydın canm şükür minnoş iyimiş maşallah bende sormuştum son ana kadar belli olmaz demişti pozisyonu oyy parmağını emmeğide mi öğrenmiş fındık yerim onu

kafayı hıçkırıktan anlıyorum ben kasıklarımda pıtpıt atıyor el kol anlamıyorum sağsol habire birşeyler yapıyor birkaç gündür sağ boşluğuma kadar geldi sanki elleriyle tırmalıyor gibi
bizde o tarihte gitcez sen napcan izin mi alcan

Gözün aydın tuba maşallah miniğe,babalarına göre zaten sırf kendileri olucak gibi hissediyorlar.Keşke sancı odasına bakmasaydın şimdiden.

senin sat neydi cnm ? benim 14 temmuz
10 Temmuz benim Sat canım
oyy maşallah cnm senin kızçeye kilosu da gayet iyi mis kokulu bunlar
Teşekkür ederiz teyzesi

Bizde yüzünü görmek çok istiyoruz ama hep elleri yüzünde oğlumun :)
Canım bizimki 2 seferdir yüzünü gösteriyor ama doktor bile şaşırıyor rüşvetçi bu kız diyo tam eli yüzündeylken eşim kızım göster yüzünü sana hediye alıam diyo acıyo hemen ellerini

Hadi gözün aydın canm şükür minnoş iyimiş maşallah bende sormuştum son ana kadar belli olmaz demişti pozisyonu oyy parmağını emmeğide mi öğrenmiş fındık yerim onu
Teşekkürler teyzesi aynen son ana kadar yine dönenilir diye de ekledi ama beebklerin yüzde 96sı doğum pozisyınunu alıyor son an dedi

Canım izni napıcam hiç bilmiyorum dayanabilddiğim kadar dayansammı ki diyorum kıyamam küçükken bırakmaya

Gözün aydın tuba maşallah miniğe,babalarına göre zaten sırf kendileri olucak gibi hissediyorlar.Keşke sancı odasına bakmasaydın şimdiden.
Teşekkür ederim canım geçen ay herkes bana benzetmişti adam surat yaptı resmen hiç sorma simdi kendine benzeyince agzı kulaklarında.sancı odası tek kişilik normal odaya benziyo ama doğumhaneye bakmasam iyiydi gercekten gözümün önünden gitmiyo nefesim kesildi

sağlıkla gelsinler de inşallah normal tabi tercihimiz ama belli olmaz
Sen kendin daha iyi bilirsin canm mart sonuna kadar caliscaz alırsak ben kendimi öyle kosullandirdim izin dönüşü hemen başlıcan mi ücretsiz izin falan düşünüyon mu

Canım bebeğin bi saglık sorunu olamazsa hersey yolunda giderse ücretsiz izin kullanmıycam çünkü ev falan aldık borç var açıkcası

VALLA CANIM bende gıtgıde heyecan korku arttı:) bu aralar pek gıremedim. beklıyorum bakalım heyecanla yarın tekrar doktora gıtcez ıns sağlıkla alırız yavrularımızı <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…