- 26 Şubat 2012
- 2.269
- 726
- 363
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #12.201
Hadi gözün aydın canm şükür minnoş iyimiş maşallah bende sormuştum son ana kadar belli olmaz demişti pozisyonu oyy parmağını emmeğide mi öğrenmiş fındık yerim onuTeyzeleri biz muayene olduk az önce.kızım yüzünü gösterdi aynıı babaya benziyoo
Eşim mutluluktan uctu tabi30+1 bugün 1600gram 40cm miş minnoş kızımız.parmagını emiyodu yerim onu keyfi yerindeymiş doğum pozisyonu almıs ama degişebilir dedi doktor.hasta odalarını ve doğumhaneyi gördüm sancı odası ve doğumhane ürkütücüydü gercekten allah yardımcımız olsun.bi sonraki kontrol 2 hafta sonra
oğlanlar kendini göstermiyor canm bizde göremedik tam hep elleri yüzünde geçen sefer el ayak kordon komple kapatmış yüzünü doğumda görcez artık dedim napalımBizde yüzünü görmek çok istiyoruz ama hep elleri yüzünde oğlumun :)
kafayı hıçkırıktan anlıyorum ben kasıklarımda pıtpıt atıyor el kol anlamıyorum sağsol habire birşeyler yapıyor birkaç gündür sağ boşluğuma kadar geldi sanki elleriyle tırmalıyor gibiCanım kaburgamın altından vuruyor hep ayakları ordadır diyordum bugün gördük minnoşu baş asagı pozisyondaymıs onun dışında bende anlamıyorum kafa nerde popo nerde2 hafta sonrası için çagırdı calışabilir veya calısamaz raporu için.Artık hazırlıkları hızlandırdım bende az kaldı
Benide 2 hafta sonra cagırdı rapor için canım 19 şubatta gidicem
seninle satımız aynı canmsenin sat neydi cnm ? benim 14 temmuz
sen çalışıyor muydun cnm kaçırdım ben rapor alacak mısınseninle satımız aynı canm
Gözün aydın tuba maşallah miniğe,babalarına göre zaten sırf kendileri olucak gibi hissediyorlar.Keşke sancı odasına bakmasaydın şimdiden.Teyzeleri biz muayene olduk az önce.kızım yüzünü gösterdi aynıı babaya benziyoo
Eşim mutluluktan uctu tabi30+1 bugün 1600gram 40cm miş minnoş kızımız.parmagını emiyodu yerim onu keyfi yerindeymiş doğum pozisyonu almıs ama degişebilir dedi doktor.hasta odalarını ve doğumhaneyi gördüm sancı odası ve doğumhane ürkütücüydü gercekten allah yardımcımız olsun.bi sonraki kontrol 2 hafta sonra
10 Temmuz benim Sat canımsenin sat neydi cnm ? benim 14 temmuz
Teşekkür ederiz teyzesioyy maşallah cnm senin kızçeye kilosu da gayet iyimis kokulu bunlar
Canım bizimki 2 seferdir yüzünü gösteriyor ama doktor bile şaşırıyor rüşvetçi bu kız diyo tam eli yüzündeylken eşim kızım göster yüzünü sana hediye alıam diyo acıyo hemen elleriniBizde yüzünü görmek çok istiyoruz ama hep elleri yüzünde oğlumun :)
Teşekkürler teyzesi aynen son ana kadar yine dönenilir diye de ekledi ama beebklerin yüzde 96sı doğum pozisyınunu alıyor son an dediHadi gözün aydın canm şükür minnoş iyimiş maşallah bende sormuştum son ana kadar belli olmaz demişti pozisyonu oyy parmağını emmeğide mi öğrenmiş fındık yerim onu
Canım izni napıcam hiç bilmiyorum dayanabilddiğim kadar dayansammı ki diyorum kıyamam küçükken bırakmayakafayı hıçkırıktan anlıyorum ben kasıklarımda pıtpıt atıyor el kol anlamıyorum sağsol habire birşeyler yapıyor birkaç gündür sağ boşluğuma kadar geldi sanki elleriyle tırmalıyor gibi
bizde o tarihte gitcez sen napcan izin mi alcan
Teşekkür ederim canım geçen ay herkes bana benzetmişti adam surat yaptı resmen hiç sorma simdi kendine benzeyince agzı kulaklarında.sancı odası tek kişilik normal odaya benziyo ama doğumhaneye bakmasam iyiydi gercekten gözümün önünden gitmiyo nefesim kesildiGözün aydın tuba maşallah miniğe,babalarına göre zaten sırf kendileri olucak gibi hissediyorlar.Keşke sancı odasına bakmasaydın şimdiden.
Alacağım canm çalışabilir raporu alacağım insallahsen çalışıyor muydun cnm kaçırdım ben rapor alacak mısın
sağlıkla gelsinler de inşallah normal tabi tercihimiz ama belli olmaz10 Temmuz benim Sat canım
Teşekkür ederiz teyzesi
Canım bizimki 2 seferdir yüzünü gösteriyor ama doktor bile şaşırıyor rüşvetçi bu kız diyo tam eli yüzündeylken eşim kızım göster yüzünü sana hediye alıam diyo acıyo hemen ellerini
Teşekkürler teyzesi aynen son ana kadar yine dönenilir diye de ekledi ama beebklerin yüzde 96sı doğum pozisyınunu alıyor son an dedi
Canım izni napıcam hiç bilmiyorum dayanabilddiğim kadar dayansammı ki diyorum kıyamam küçükken bırakmaya
Canım bebeğin bi saglık sorunu olamazsa hersey yolunda giderse ücretsiz izin kullanmıycam çünkü ev falan aldık borç var açıkcasısağlıkla gelsinler de inşallah normal tabi tercihimiz ama belli olmaz
Sen kendin daha iyi bilirsin canm mart sonuna kadar caliscaz alırsak ben kendimi öyle kosullandirdim izin dönüşü hemen başlıcan mi ücretsiz izin falan düşünüyon mu
inşallah canm sağlıkla oturun bende yarım gün çalışmayı düşünüyorum bir süreCanım bebeğin bi saglık sorunu olamazsa hersey yolunda giderse ücretsiz izin kullanmıycam çünkü ev falan aldık borç var açıkcası
Doğu dönüşü oturcaz inşallah canım.yarım günü bende düşündüm bakıcıya en az bin tl vercez zaten.onu da düşünüyoruminşallah canm sağlıkla oturun bende yarım gün çalışmayı düşünüyorum bir süre
tam da benim öyle oldu ne zaman çamaşırıma baksam ıslak ama bu aylarda normal cnmKızlar akintiniz cogaldi mi
benim k.valide bakcak ama ben genede almak istiyorum sabahtan giderim öğleden sonra bize kalırDoğu dönüşü oturcaz inşallah canım.yarım günü bende düşündüm bakıcıya en az bin tl vercez zaten.onu da düşünüyorum
aynen canm artık daha ıslak bir yapı halini aldı giderek artcak mı bu durum bilemedimtam da benim öyle oldu ne zaman çamaşırıma baksam ıslak ama bu aylarda normal cnm
VALLA CANIM bende gıtgıde heyecan korku arttı:) bu aralar pek gıremedim. beklıyorum bakalım heyecanla yarın tekrar doktora gıtcez ıns sağlıkla alırız yavrularımızı <3saol canm en erkenLiza_ nındı sanırım mart başı gibi hepsi sağlıkla gelsin inşallah bizde h.sonu alışverişe çıkcak bebek arabasını alcaz falan eşimde bir telaş başladı şunu alalım ne eksik var şimdi falan diye bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?