- 1 Haziran 2017
- 1.957
- 1.508
- 63
- 33
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #12.221
Az kalmış canım sağlıklı güzel haberlerle gel inşallah.Allah kolaylıkla kurtarsın doğum hikayeni falan bekliyoruz ilk tecrübe sendenVALLA CANIM bende gıtgıde heyecan korku arttı:) bu aralar pek gıremedim. beklıyorum bakalım heyecanla yarın tekrar doktora gıtcez ıns sağlıkla alırız yavrularımızı <3
Az kalmış canım sağlıklı güzel haberlerle gel inşallah.Allah kolaylıkla kurtarsın doğum hikayeni falan bekliyoruz ilk tecrübe senden
Kıyamam başka şeyler düşün Canım aklına getirmemeye çalış.Bende çok korkağım o yüzden hiç bakamam şimdiden.Teşekkür ederim canım geçen ay herkes bana benzetmişti adam surat yaptı resmen hiç sorma simdi kendine benzeyince agzı kulaklarında.sancı odası tek kişilik normal odaya benziyo ama doğumhaneye bakmasam iyiydi gercekten gözümün önünden gitmiyo nefesim kesildi
Kaç haftalıksın Canım,Hayırlı güzel sağlıklı doğumlar olsun inşallah,Rabbim yardımcın olsun.VALLA CANIM bende gıtgıde heyecan korku arttı:) bu aralar pek gıremedim. beklıyorum bakalım heyecanla yarın tekrar doktora gıtcez ıns sağlıkla alırız yavrularımızı <3
36+5 canım. İnş Allahım hepimiz için hayırlı doğumlar nasıp olsun inş.Kaç haftalıksın Canım,Hayırlı güzel sağlıklı doğumlar olsun inşallah,Rabbim yardımcın olsun.
Ay senin az kalmış,güzel haberlerini bekliyoruz canım36+5 canım. İnş Allahım hepimiz için hayırlı doğumlar nasıp olsun inş.
Benim baştan beri baya var su gibi bazen de beyaz geliyo hala da devam arttı gibi dediğin gibi.doktoruma sordum normalmiş. İç çamaşırı dayanmaz oldu değiştir değiştirKızlar akintiniz cogaldi mi
Maşallah bebişine canım biz yüzünü yine göremedik ayrı olarak gidip baktırsam mı diye düşünüyorum renkli .3 ay oldu herhalde minnoşu tam göremeyeli :)Teyzeleri biz muayene olduk az önce.kızım yüzünü gösterdi aynıı babaya benziyoo
Eşim mutluluktan uctu tabi30+1 bugün 1600gram 40cm miş minnoş kızımız.parmagını emiyodu yerim onu keyfi yerindeymiş doğum pozisyonu almıs ama degişebilir dedi doktor.hasta odalarını ve doğumhaneyi gördüm sancı odası ve doğumhane ürkütücüydü gercekten allah yardımcımız olsun.bi sonraki kontrol 2 hafta sonra
Amin Canım.36+5 canım. İnş Allahım hepimiz için hayırlı doğumlar nasıp olsun inş.
Mümkünse evet valla hahahha dün hemsireme mesaj atıp sordum persembeyi bekleyemedim de son ay yapiliyo o dedi bu ay rahatım yaniBana kalırsa da yapmasınlar ama mebur canım, doktor yapar heralde, sana kaç dediler ki sen 40'da yaptırmayı düşünüyorsun sanırım
Yani böyle söyleyince çok acimaz gbi düşünüyorum da ya her ağızdan birsey çıkınca ce tecrübesiz olunca korkuyo insan valla doğumdan ziyade böyle şeylerde daha çok geriliyorum niyeyseKorkma canım , işaret ve orta parmağını birleştir sadece ucunu sokup bakiyorlar. Yani öyle abartildigi gibi kol falan girmiyor :) :) O 2 parmak ne kadar girebilir ki vajene zaten
Sordum cnm bn dün agrin sancin sikaywtin yoksa bağlamaz dedi hemsiresi de belli olmaz tabi çok heyecanlıyım bi an once perşembe gelsin de minik kuşum u göreyim sanki aylardır hiç görmemiş gibiyim şükür varlığına da bizimkide hiç göstermedi ki yüzünü hep arkası donukAynen ben baglar kesin diyordum ama hic bahsetmedi bile yarın tahliller icin gidicem şekerim yok ama tekrar şekere bakmak istedi doktor belki baglar bilemedim ki
Hemsiresi istemez sancn agrin yoksa dedi ama belli de olmaz tabi perşembe gidcem kontrole bakalım nolcakDoktor bana 34 te nstye gircen dedi canm seninkide isteyebilir belki
Ya cnm kıyafet alışverişi neysede ben emzik biberon alınca çok duygulandim neden bilmem evde artık biberon emzik var düşünebiliyor musun deyip duruyorm eşimeBiz hepsiburadadan aldık 240 ml ve 120 ml 2 tane ikiside cam aldık ikisi 90 tl gibi bir fiyata geldi. E bebekte 110 tl yi buluyor netten almak en iyisiGeçen hafta perşembe aldık bugün geldi ve gayet iyi paketlenmişti memnun kaldım.
Normal canım maşallah. Burada soruyoruz vs ama önemli olan doktorun söylediğiBenim de 29+3te 1255 çıktı canım çok mu az diyordum normalmiş neyse ki
Bende büyük boy cam biberon aldımKizlar emzik ve biberon alicam avent dusunuyorum uygun olan site varmi bildiginiz siparisi ordan veriyim buyuk boy 1 tane biberon alicam.yeterli benim icin
haklısın canm inşallah sağlıkla gelsinler zamanında nasıl doktor ne diyor normal doğum mu sezeryan mı bebiş nasıl kontrole haftada bir mi gidiyorsunVALLA CANIM bende gıtgıde heyecan korku arttı:) bu aralar pek gıremedim. beklıyorum bakalım heyecanla yarın tekrar doktora gıtcez ıns sağlıkla alırız yavrularımızı <3
başta jelimsiydi ama şimdi su gibi dediğin gibi daha çok ben kağıt havlu kullanıyorum canm çalışıyorum sürekli anca öyle idare edebiliyorum günlük pedler sıkıntılı dediler idare ediyoruzBenim baştan beri baya var su gibi bazen de beyaz geliyo hala da devam arttı gibi dediğin gibi.doktoruma sordum normalmiş. İç çamaşırı dayanmaz oldu değiştir değiştir
Yok canım bana ebe aynen böyle tarif etti..Yani böyle söyleyince çok acimaz gbi düşünüyorum da ya her ağızdan birsey çıkınca ce tecrübesiz olunca korkuyo insan valla doğumdan ziyade böyle şeylerde daha çok geriliyorum niyeyse
haklısın canm inşallah sağlıkla gelsinler zamanında nasıl doktor ne diyor normal doğum mu sezeryan mı bebiş nasıl kontrole haftada bir mi gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?