2018 mart-nisan anneleri

VALLA CANIM bende gıtgıde heyecan korku arttı:) bu aralar pek gıremedim. beklıyorum bakalım heyecanla yarın tekrar doktora gıtcez ıns sağlıkla alırız yavrularımızı <3
Az kalmış canım sağlıklı güzel haberlerle gel inşallah.Allah kolaylıkla kurtarsın doğum hikayeni falan bekliyoruz ilk tecrübe senden

Kıyamam başka şeyler düşün Canım aklına getirmemeye çalış.Bende çok korkağım o yüzden hiç bakamam şimdiden.

VALLA CANIM bende gıtgıde heyecan korku arttı:) bu aralar pek gıremedim. beklıyorum bakalım heyecanla yarın tekrar doktora gıtcez ıns sağlıkla alırız yavrularımızı <3
Kaç haftalıksın Canım,Hayırlı güzel sağlıklı doğumlar olsun inşallah,Rabbim yardımcın olsun.

Maşallah bebişine canım biz yüzünü yine göremedik ayrı olarak gidip baktırsam mı diye düşünüyorum renkli .3 ay oldu herhalde minnoşu tam göremeyeli :)

Bana kalırsa da yapmasınlar ama mebur canım, doktor yapar heralde, sana kaç dediler ki sen 40'da yaptırmayı düşünüyorsun sanırım
Mümkünse evet valla hahahha dün hemsireme mesaj atıp sordum persembeyi bekleyemedim de son ay yapiliyo o dedi bu ay rahatım yani

Korkma canım , işaret ve orta parmağını birleştir sadece ucunu sokup bakiyorlar. Yani öyle abartildigi gibi kol falan girmiyor :) :) O 2 parmak ne kadar girebilir ki vajene zaten
Yani böyle söyleyince çok acimaz gbi düşünüyorum da ya her ağızdan birsey çıkınca ce tecrübesiz olunca korkuyo insan valla doğumdan ziyade böyle şeylerde daha çok geriliyorum niyeyse

Aynen ben baglar kesin diyordum ama hic bahsetmedi bile yarın tahliller icin gidicem şekerim yok ama tekrar şekere bakmak istedi doktor belki baglar bilemedim ki
Sordum cnm bn dün agrin sancin sikaywtin yoksa bağlamaz dedi hemsiresi de belli olmaz tabi çok heyecanlıyım bi an once perşembe gelsin de minik kuşum u göreyim sanki aylardır hiç görmemiş gibiyim şükür varlığına da bizimkide hiç göstermedi ki yüzünü hep arkası donuk

Ya cnm kıyafet alışverişi neysede ben emzik biberon alınca çok duygulandim neden bilmem evde artık biberon emzik var düşünebiliyor musun deyip duruyorm eşime

haklısın canm inşallah sağlıkla gelsinler zamanında nasıl doktor ne diyor normal doğum mu sezeryan mı bebiş nasıl kontrole haftada bir mi gidiyorsun

Benim baştan beri baya var su gibi bazen de beyaz geliyo hala da devam arttı gibi dediğin gibi.doktoruma sordum normalmiş. İç çamaşırı dayanmaz oldu değiştir değiştir
başta jelimsiydi ama şimdi su gibi dediğin gibi daha çok ben kağıt havlu kullanıyorum canm çalışıyorum sürekli anca öyle idare edebiliyorum günlük pedler sıkıntılı dediler idare ediyoruz

haklısın canm inşallah sağlıkla gelsinler zamanında nasıl doktor ne diyor normal doğum mu sezeryan mı bebiş nasıl kontrole haftada bir mi gidiyorsun

normal dıye beklıyorum canım bakalım bır sorun olmazsa. hersey normal suan evet haftada bır gıdıyorum ntsye baglıyolar bakalım yarın ne dıcek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…