2018 mart-nisan anneleri

Ben beğenmedim hatta iadede sıkıntı yaşıyorum şuan...
Canım angi acıdan iade düşünüyorsun bende aldım ama kumaşı falan iyi parasına göre verimli sadece yorganını ve yastığını cok sevemedim elyaf olduğu için

kizlar oda yapmayipta bebegin kıyafet ve esyalari için dolap alanlariniz nerden nasil bir şey aldiniz
Canım ben oda yapmadım.2 yıl sonra doğu görevi bitip evimize gidince orda yapıcam tamda 2 yaş oda ayırmak için uygun diye düşündüm.bizim odada misafir olucak ufaklık.elektrikli sallanan beşik ve normal ahşap beşik aldım birde hepsiburada dan dolap aldım düz beyaz bol raflı çekmeceli sectim.black friday indiriminden almıstım kurduk eşimle gayet kullanışlı oldu zaten tüm esyaları doğuda bırakıp gidicem suan için yeterli

Bana gelen ürün resimdekinden farklıydı rengi bile değişikti

33.33.haftda yim kızlar bebişimiz kıyafetlerini yikamalimiyim acaba bilmiyom hic erken mi 49 gün falan kaldı ve ben daha ne kendime bişey aldım ne de hastane odası için bişey yaptm bebek şekerlerinin fikri hazir bi tek onu da yengem yapıp yollayacak annemlerle onn dışında hastanede ikram için neler yapcaksinixi ne sunacaksinix acaba.bide doğum sonrası hastane çıkışında giymek için ne düşünüyorsunuz pantolon falan mı almalıyım acaba çünkü eski pantolonlar m olmaz

Ben 35te falan yıkamayı dusunuyom canm birkaç birşey daha alacagim minige hepsi bitince yıkicam bende kendime birşey almadım daha hastane çıkışına duzgum bir eşofman dusunuyom ben pantolon giyemem herhal hastanede sadece cikolata kolonya sunucam zaten birgece kalınıyor gerek yok bence

Onu ben de düşündüm canım acaba eşofman falan mı alsak daha rahat olur hastane çıkışı.

Hamile taytlarımızı pant. giyebiliriz çıkışta zaten karın hemen inmiyor. Hatta sezaryene dönerse daha rahat olur

Ben bu hafta başlıyorum canım haftasonu da ütülerim inş

kizlar oda yapmayipta bebegin kıyafet ve esyalari için dolap alanlariniz nerden nasil bir şey aldiniz

İkea dolabımız vardı orta bölümü raftı onları çıkarıp çekmece ve aslılık taktık bir iki de raf yaptık fazla giysileri de anneme koyduk şimdilik böyle bir çözüm bulduk fena olmadı yerimiz yoktu bizim tabi yerin varsa ikeadan bakabilrisin ek olarak güzel kullanışlı şeyler var ben karyolayı da oradan aldım

Kızlar e bebekte emzirme ürünlerinde %28indirim vardı.Lansinoh 2li elektrikli pompa aldım ve lansinohun süt saklama poşeti gögüs pedini falanda aldım.ben çalıştığım için gerekliydi pompa.
Migrosta cilt bakım ürünlerdinde %50indirim var gece ve gündüz kremi aldım mucizevi yağ içerikli ihtiyacınız varsa degerlendirin

Artık yıka bence hazır et birşey olmaz biZ hazırladık çünkü benim kafam rahatladı odası hazırlanınca.Çikolata ve hediyeliklerimiz olucak,bide atıştırmalık mini cup kek hafif şeyler tuzlu kurabiye gibi.Kapısını süslüycez internetten hastane odası setleri var süsleme için sipariş vericem odasıda onla süslenir anı defterini götürücem.Doğum sonrası en rahatı tayt üstünede rahat bir tişört .Benim Doğum sezeryan gibi gözüküyor 2 gece kalınıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…