2018 mart-nisan anneleri

Valla cnm bn tekim bide annem Martin 20 si gbi gelcek eşim de çalışıyo nasıl yaparım bilmiyom temizlik işini büyük bi temizlik şart yani birini tutucm gbi ama o da hiç içime sinmiyo bnm ne güzel annen yanındayız senin işin vok rahat bence

Aynı durumdayız canım ben de mecbur kadın çağırıcam yaptıkları iş içime sinmese de mecbur zaten camlar için alıyordum bu defa başka şeyleri de yaptırcam

Bende suwenden aldım emzirme sütyeni ve atleti. 3 al 2 öde vardı hatta gecelik vs çok uyguna geldi bana bilginiz olsun
Teşekkür ederim bende tüm alışverişimi suwenden yaptım iki gecelik bir pijama birde kalın sabahlık aldım ama sütyenler istediğim gibi değildi AliExpressten 5 sütyen aldım 65 tl gibi bir rakam tuttu cok begendim modelleride cok şık geldi

Aynı durumdayız canım ben de mecbur kadın çağırıcam yaptıkları iş içime sinmese de mecbur zaten camlar için alıyordum bu defa başka şeyleri de yaptırcam
Aynen kızlar birini bulmam gerek detaylı temizlik için ama halıları yıkamaya erken verdim sanırım neyse aradan çıksın

Günaydın herkese Ben bir haftadır sırt ağrısından duramıyorum kızlar geceleri özellikle uyku haram oldu. Hiç geçmeyecek galiba romatizma var bende gebelikle ikisi birleşti sanırım ilaç da kullanmak istemiyorum ama artık sabredemiyorum..hayırlısı bakalım. Dün doğum çantasını hazırladık eşimle çok farklı bir duygu ya nasıl dıygusallaştık inş kalan süreç de güzel ilerlesin kavuşalım bebişlerimize sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…