- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #12.521
Valla buyudgu için mi ne doymam bilmiyorm da kendimi frenliyorum valla yoksa halim dumanBir 20 gün öncede bende vardı Canım hafif yiyordum vitamin içiyoruzya iştah açar .Ye tostunu o kadarcık birşey yapmaz.
Valla cnm bn tekim bide annem Martin 20 si gbi gelcek eşim de çalışıyo nasıl yaparım bilmiyom temizlik işini büyük bi temizlik şart yani birini tutucm gbi ama o da hiç içime sinmiyo bnm ne güzel annen yanındayız senin işin vok rahat benceBebeğin kıyafetleri yıkanıp ütülenirse hurç gibi yerlere sakla, sar güzelce birşey olmaz. Çok iş var yavaş yavaş halletmek lazım bende bu pazar annemle bebek kıyafeti nevresimi, battaniye vs ne varsa yıkayıp ütületeceğim. Evi detaylı temizleteceğim bu pazartesi cam var perdeleri annemle ben hallederiz. Yine kirlenecek ama atan ara evi temiz tutmalı Doğuma kadar
Maşallah subanallah :) saçları nasıl anladı ya bende miğde yanmasından ölüyorum
Çok hoşmuş canım güle güle kullan, ben stylo popi aldım netten o da çok kullanışlı
Aynı durumdayız canım ben de mecbur kadın çağırıcam yaptıkları iş içime sinmese de mecbur zaten camlar için alıyordum bu defa başka şeyleri de yaptırcamValla cnm bn tekim bide annem Martin 20 si gbi gelcek eşim de çalışıyo nasıl yaparım bilmiyom temizlik işini büyük bi temizlik şart yani birini tutucm gbi ama o da hiç içime sinmiyo bnm ne güzel annen yanındayız senin işin vok rahat bence
Teşekkür ederim bende tüm alışverişimi suwenden yaptım iki gecelik bir pijama birde kalın sabahlık aldım ama sütyenler istediğim gibi değildi AliExpressten 5 sütyen aldım 65 tl gibi bir rakam tuttu cok begendim modelleride cok şık geldiBende suwenden aldım emzirme sütyeni ve atleti. 3 al 2 öde vardı hatta gecelik vs çok uyguna geldi bana bilginiz olsun
Merhaba en son 32+3 de muayene olduk 2567 grmdı sezaryen gibi görünüyor saglıgı iyi cok şükür doktor bir şey dedimi size kilosu hakkındaMerhaba biz bugün 32+4 olduk.kilosuna 2200dedi dr'um.sizde durumlar nasıl?
Valla cnm bn tekim bide annem Martin 20 si gbi gelcek eşim de çalışıyo nasıl yaparım bilmiyom temizlik işini büyük bi temizlik şart yani birini tutucm gbi ama o da hiç içime sinmiyo bnm ne güzel annen yanındayız senin işin vok rahat bence
Aynen kızlar birini bulmam gerek detaylı temizlik için ama halıları yıkamaya erken verdim sanırım neyse aradan çıksınAynı durumdayız canım ben de mecbur kadın çağırıcam yaptıkları iş içime sinmese de mecbur zaten camlar için alıyordum bu defa başka şeyleri de yaptırcam
Canın istediğinde ye Canım,midemiz bulandığı zaman ben çıkarmaktan yiyemiyorum.Bugün bulantıdan bittim gene.Valla buyudgu için mi ne doymam bilmiyorm da kendimi frenliyorum valla yoksa halim duman
Aynen cnm yapacak bişey yokAynı durumdayız canım ben de mecbur kadın çağırıcam yaptıkları iş içime sinmese de mecbur zaten camlar için alıyordum bu defa başka şeyleri de yaptırcam
Bnm halılar bembeyaz ne kadar geç versem o kadar iyi vallaAynen kızlar birini bulmam gerek detaylı temizlik için ama halıları yıkamaya erken verdim sanırım neyse aradan çıksın
Valla cnm bu forumda bi sen bi ben böyle bulantili geçti galiba çok kötü sen ilaç iciyon mu mide bulantısı icinCanın istediğinde ye Canım,midemiz bulandığı zaman ben çıkarmaktan yiyemiyorum.Bugün bulantıdan bittim gene.
Aynen kızlar birini bulmam gerek detaylı temizlik için ama halıları yıkamaya erken verdim sanırım neyse aradan çıksın
Ben de varım genelde bulantılı geçirdimValla cnm bu forumda bi sen bi ben böyle bulantili geçti galiba çok kötü sen ilaç iciyon mu mide bulantısı icin
Allah yardımcımız olsn az kaldı kızlar dayanalimBen de varım genelde bulantılı geçirdim
Karacanın uyku setleri güzel mi kumaş dikiş kaliteleri nasıl alanlar bilenler yazarsa sevinirim
Aynen ben sağdan sola dönemiyorum adam birlikte olsa ne keyif alacak yada ben ne keyif alacağım. Öncelik bebeğim valla ve ben :)
İçiyorum canım , bayagi içiyorum gece gündüz hemde . Çok sağol canım Allah razı olsunL Linabasel34 cnm soylemeyi unuttum. Bol su ic. Nekadar su icsen vucut okadsr tuz atar ödem olmaz
Ya sabır diyorum her dk : )Allah yardımcımız olsn az kaldı kızlar dayanalim
yaa ben de almıştım daha gelmedi ama hangisiydi seninki acabaBen beğenmedim hatta iadede sıkıntı yaşıyorum şuan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?