- 31 Ekim 2017
- 1.540
- 1.041
- 63
- 37
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #12.501
İyi yinede, tansiyon hastası değiliz en azından , moral falan bi şekilde toparlanir tansiyon .Cnm tek sebep tansiyon deniliyor. Yani tansiyon yükselince damarlarda bi problem oluyor ve vucuttaki proteini atıyor. Eğer üzülduysen belki tansiyonun yukselms olabilir
Çok geçmiş olsun canımkısa sürede atlatırsın inşallah bebişinle hamişliğin son haftalarının keyfine varırsınız.kış aylarına denk gelince grip soğuk algınlığı kaçınılmaz oluyor malesef
aslında hep normal olsa diyordum ama arada acaba sezaryen mi yapsam demeye başladım :/ hayırlısı neyse o olsun hepimize inşcnm benimde bebeğin gelişimine bağlı 38-39.haftalarda alır ama 37.haftada belli eder kendini hayırlısı ile senin de mi sezeryan olacaktı
Aynen canım başları zaten sürekli bulantı ve bilinçsiz gibiydi sonra başka zorluklar bazısı kolay geçiriyor maşallah ama biz biraz çekenlerdeniz sonunda toparlarız inşallah düzeliriz sağlıkla bebeklerimzle mutlu oluruzCanım benim seni anlıyorum o kadar zor geçtiki benim hamileliğim hamileliğin bazı aylarını hiç yaşıyamadım bile.
Valla cnm baba ne derse onu kabulleniyoruz baba-kız aşkı başka bişey herhaldeya ben hala hiç kıyafet almadım kızçeme açıkçası dolaşacak gücüm yok gibi hissediyorum sürekli tuvaletim geliyor
Merhaba biz bugün 32+4 olduk.kilosuna 2200dedi dr'um.sizde durumlar nasıl?Seninle muayene zamanlarımız aynı canım bana haber verir misin kilosuna ne diyecek doktor bizde 32+3 fln olcaz.
Buarada şimdi okudum hastanedeymişsin Allah şifa versin bebişini sana bagıslasın canım
Ooo hakkat pahalıymış :)Dogumhane bölümüne cıkınva hemşireler gezdiriyor canım ben oda süsleme fotograf işinide konuştum foto süsleme 1500 tl fln tutuyor neredeyse dogum parası :)
Rabbim şifa versin canım üzme kendini çok ,Güzel sonuçlarla gel inşallah.İnşallah canım ya inşallah ikimizde bu sinsi şey den kurtuluruz. Öncekinde Dr un hiç riske girmemiş , 36 hafta olduğun için büyük ihtimal . Çünkü 36 da alıyorlar 37 i bekleyen çok az var . Sen kaç haftaliksin canım . İlk gebelikte geçiren 2. Gebelikte kontrol altında olması gerekiyor diye okudum . Sen sürekli idrar tahlili vs yaptır canım Allah korusun ya 1 hafta önce başladı çünkü benim şikayetlerim . Senin ki direk tansiyon la başlamış demekki , benimde bulantı ve kasik ağrısı . Aslında ne kadar normal şeyler değil mi gebelikte . Bulantı baş ağrısı kaşık ağrısı , hormonlar dan dolayi tansiyon da düşer yükselir . Bunları çok aşırı da yasamadik ama ne bileyim . İmtihan diyorum . Morelimi yüksek tutuyorum . Kizimin odasın da kuran okuyorum orda namaz kılıyorumgözlerim dolu dolu . 24 saat tahlilden önce kendimi uzmemeye çalışıyorum ama tedirginim ,bu hali biliyorsun Allahım yardım etsin bizlere . Sağlıkla kucağımiza alırız inşallah .
Valla ister sevimli görsün istet seksi yada görmesin. Bunca ağrı ve hormonal değişim üzerine birde kocamın benden soğuyup soğumayacağını düşünemem. Asıl erkekler bize güzel ve bakımlı görünmeye çalışsın. Bir ton değişiklik Benim vücudumda oluyor. Bu dönemlerde soğuyacaksa çokta fifi. Allahtan benim eşimde benim gibi düşünüyor.Bende mickey mouse lu pijamalar pembiş tatlı pijamalr falan giyiyorum seksi olmasamda sevimli bari görünüyüm diye
Benimde miğdeme baskı yapıyor galiba biraz yemeği fazla kaçırsam kusmak geliyor içimden. Evet daha çok varNefes alamıyorum resmen hem burnum tıkalı hem ciğerlerimin yeri daraldı artık. Çok kötü hissediyorum kendimi bir doğursam artık diyorum ama çok var :,(
Aynen ben sağdan sola dönemiyorum adam birlikte olsa ne keyif alacak yada ben ne keyif alacağım. Öncelik bebeğim valla ve ben :)Biz hiç birlikte olmadık hamile süresinceŞuan ikimizde bebek için uzak duruyoruz zaten hiç aklıma bile gelmiyor hormanlardan sanırım Bence haksızlık değil öncelik minikler tabi, açıkçası vücut olarakta uygun değiliz yakınlaşma olmamas normal bence
2 hafta az gibi görünür ama zaman yaklaştıkça geçmez günler :) çoğu gitti azı kaldı bacım. Sonra dinlenirsin bol bolOfff çok sıkıldım işten ya artık evde oturup sabahları uyumak istiyorum yarın tam 30+0 olacağız 2 haftamız kaldı bir daha buraya adım dahi atmak istemiyorumdinlenemeyince mutsuz oluyorum
Arada bana da oluyor sanki mesaneye basıyor değişik bir yere zıplatıyor sıpa :)yok cnm düzenli değil ama sandalyeden zıpladım sanki öyle böyle bir acıydı yani hayırlısı artık
Maşallah subanallah :) saçları nasıl anladı ya bende miğde yanmasından ölüyorumdoktordan geldikkk31+6 kilomuz 1995 boyumuz 43 cm boyumuz ve kilomuz bi hafta önde gidiyormuş masallahhh veee saçları nasıl çıkmış Allahım mide yanmalarim boşuna değil saçlı boylu toplu bir bebis olacakmış benim tosunum minik erkegim bir daha ki randevu da nts te baglicakmis
Bende suwenden aldım emzirme sütyeni ve atleti. 3 al 2 öde vardı hatta gecelik vs çok uyguna geldi bana bilginiz olsun@ANDETA canım merhaba geldi sütyenin bir tanesi :) oldukça güzel 36B bedeni tam oldu ben cok begendim 8 günde ulaştı elime. Gelen modelide yükledim
Bebeğin kıyafetleri yıkanıp ütülenirse hurç gibi yerlere sakla, sar güzelce birşey olmaz. Çok iş var yavaş yavaş halletmek lazım bende bu pazar annemle bebek kıyafeti nevresimi, battaniye vs ne varsa yıkayıp ütületeceğim. Evi detaylı temizleteceğim bu pazartesi cam var perdeleri annemle ben hallederiz. Yine kirlenecek ama atan ara evi temiz tutmalı Doğuma kadarCnm daha çok erken deil mi ya bn 33 teyim hala tık yok Mart başı gbi başlayayım diyorum şimdi yapcam o zmna kadar kirlencek
Geçmiş olsun canımKızlar kasik agrinizi artık ağırlastik diye , gormememzlige gelmeyin ,mutlaka idrar tahlili yaptırın . Geçen hafta oldu burdada yazdım , geceleri sol tarafıma yatamadim 3 gece . Bugün Dr söyledim . İdrar ve kan tahlili yaptık . Protein kaçağı çıktı idrarimda. Ne bi şişme var bende ne tansiyon yüksekliği . Gebelikte gayet güzel geçiyor , ustelik bebek donmus . 31+3 / 1.930 gr . Sadece ara ara bulantım oldu geçen hafta ve bu hafta bide baş ağrım . Pazar günü 24 saat idrar biriktip tekrar bakacaklar . Ne olucak bilmiyorum hayırlısı olsun .
Benim iştahım gitti yaBende yemeden yatamıyorum azda olsa yiyorum yoksa gece acıkıyorum birde sabh erken yiyorum azcık bişiyler 9 da kahvaltı ediyorum öğlen yemk 3.30 /4 gbi tekrar yiyorum akşam eşim gelince 6/7 yine yiyorum ama bu öğünler çok çok yemiyorum sağlıklı olsunlarda meleklerimz önmli değilbu arada benim kızım baş aşağı dönmüştü demiştim bugün yine dönmüş yan yatıyor sağıma soluma uzanıyor geriniyor sanırım canım kızım daha çok değşecek pozisyonu anlaşılan
Ben iyiki önceden almışım bir kaç şey, şuan benimde dolaşacak halim YokValla cnm baba ne derse onu kabulleniyoruz baba-kız aşkı başka bişey herhaldeya ben hala hiç kıyafet almadım kızçeme açıkçası dolaşacak gücüm yok gibi hissediyorum sürekli tuvaletim geliyor
Benim iştahım gitti yahiç yemek istemiyorum sadece soğul şeyler içmek istiyor canım, miğdem yangın yeri
Ohh yalnız deilim yaniBende de var canim. Gecen gece kalkip bir suru tatli yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?