2018 mart-nisan anneleri

Evet dikkat edin siz de hiç çekilmiyor zor geçiyor malesef inş cnm düzelirim de kızımın çamaşırlarını yıkarım ütülerim valiz yaparım en azından

cnm benimde bebeğin gelişimine bağlı 38-39.haftalarda alır ama 37.haftada belli eder kendini hayırlısı ile senin de mi sezeryan olacaktı
aslında hep normal olsa diyordum ama arada acaba sezaryen mi yapsam demeye başladım :/ hayırlısı neyse o olsun hepimize inş

Canım benim seni anlıyorum o kadar zor geçtiki benim hamileliğim hamileliğin bazı aylarını hiç yaşıyamadım bile.
Aynen canım başları zaten sürekli bulantı ve bilinçsiz gibiydi sonra başka zorluklar bazısı kolay geçiriyor maşallah ama biz biraz çekenlerdeniz sonunda toparlarız inşallah düzeliriz sağlıkla bebeklerimzle mutlu oluruz

Valla cnm baba ne derse onu kabulleniyoruz baba-kız aşkı başka bişey herhalde ya ben hala hiç kıyafet almadım kızçeme açıkçası dolaşacak gücüm yok gibi hissediyorum sürekli tuvaletim geliyor

Canım uğraşma internetten al ben çoğu şeyi öyle aldım hem indirim de oluyor mother care e bak indirim var bu ara baya lcw nın da organik pamuk olan takımlarından öneririm. Carters da indirimde ama yine de biraz yüksek kalıyor fiyatları bir bak istersen

Seninle muayene zamanlarımız aynı canım bana haber verir misin kilosuna ne diyecek doktor bizde 32+3 fln olcaz.
Buarada şimdi okudum hastanedeymişsin Allah şifa versin bebişini sana bagıslasın canım
Merhaba biz bugün 32+4 olduk.kilosuna 2200dedi dr'um.sizde durumlar nasıl?

Rabbim şifa versin canım üzme kendini çok ,Güzel sonuçlarla gel inşallah.

Bende mickey mouse lu pijamalar pembiş tatlı pijamalr falan giyiyorum seksi olmasamda sevimli bari görünüyüm diye
Valla ister sevimli görsün istet seksi yada görmesin. Bunca ağrı ve hormonal değişim üzerine birde kocamın benden soğuyup soğumayacağını düşünemem. Asıl erkekler bize güzel ve bakımlı görünmeye çalışsın. Bir ton değişiklik Benim vücudumda oluyor. Bu dönemlerde soğuyacaksa çokta fifi. Allahtan benim eşimde benim gibi düşünüyor.

Nefes alamıyorum resmen hem burnum tıkalı hem ciğerlerimin yeri daraldı artık. Çok kötü hissediyorum kendimi bir doğursam artık diyorum ama çok var :,(
Benimde miğdeme baskı yapıyor galiba biraz yemeği fazla kaçırsam kusmak geliyor içimden. Evet daha çok var

Aynen ben sağdan sola dönemiyorum adam birlikte olsa ne keyif alacak yada ben ne keyif alacağım. Öncelik bebeğim valla ve ben :)

Offf çok sıkıldım işten ya artık evde oturup sabahları uyumak istiyorum yarın tam 30+0 olacağız 2 haftamız kaldı bir daha buraya adım dahi atmak istemiyorum dinlenemeyince mutsuz oluyorum
2 hafta az gibi görünür ama zaman yaklaştıkça geçmez günler :) çoğu gitti azı kaldı bacım. Sonra dinlenirsin bol bol

Maşallah subanallah :) saçları nasıl anladı ya bende miğde yanmasından ölüyorum

Cnm daha çok erken deil mi ya bn 33 teyim hala tık yok Mart başı gbi başlayayım diyorum şimdi yapcam o zmna kadar kirlencek
Bebeğin kıyafetleri yıkanıp ütülenirse hurç gibi yerlere sakla, sar güzelce birşey olmaz. Çok iş var yavaş yavaş halletmek lazım bende bu pazar annemle bebek kıyafeti nevresimi, battaniye vs ne varsa yıkayıp ütületeceğim. Evi detaylı temizleteceğim bu pazartesi cam var perdeleri annemle ben hallederiz. Yine kirlenecek ama atan ara evi temiz tutmalı Doğuma kadar

Geçmiş olsun canım

Benim iştahım gitti ya hiç yemek istemiyorum sadece soğul şeyler içmek istiyor canım, miğdem yangın yeri

Valla cnm baba ne derse onu kabulleniyoruz baba-kız aşkı başka bişey herhalde ya ben hala hiç kıyafet almadım kızçeme açıkçası dolaşacak gücüm yok gibi hissediyorum sürekli tuvaletim geliyor
Ben iyiki önceden almışım bir kaç şey, şuan benimde dolaşacak halim Yok sende çok beklemeden hallet canım. Yap bir liste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…