2018 mart-nisan anneleri

Normal de hastanede kalınır mi acaba cnm

Valla cnm bu forumda bi sen bi ben böyle bulantili geçti galiba çok kötü sen ilaç iciyon mu mide bulantısı icin
Evet canım içiyorum ilaç geceden.Ben sabahlarıda mide koruyucu içiyorum,yoksa kan hapını kesinlikle kabul etmiyor benim midem.Yanma var bu aralar o yüzden yediklerim hep çıkıyor .Allah kolaylık versin canım.

Bilemedim ki cnm şimdi herkes şunları abartıyor gbi biraz eksik re kalmak istemiyom ana bklim

Goturelim kalsın serdirmezlerse de kalsın
Evet öyle yaparız,Bende minik hanıma bavul alıcam son bir alışveriş gözüküyor bizede.Ondan sonra annemle benim eve geçeriz, onun bavuluda hazırlansın benimkide hazırlansın rahat olurum 29 .cu haftadayım kaldı 9 hafta diyorum Allah nasip ederse.

Günaydın kızlar
Aklıma takıldı sabah sabah bu ana kucaklarının kılıflarını yıkayacak mısınız ya da sirkeli suyla silsek yeter mi naptınızz?

Günaydın kızlar
Aklıma takıldı sabah sabah bu ana kucaklarının kılıflarını yıkayacak mısınız ya da sirkeli suyla silsek yeter mi naptınızz?

Aynen canım uyuyolar aç olunca birde benim midem bulanıyor aç kalınca onun için 2/3 saat aç kalmam yerim bende bugün 31 oldum kaldı 8 hafta allahın izniyle ben 40 hafta sürmez diye tahmin ettiğimden 9 fan geriye sayıyorum

Canım yıkamaya başla o kadar küçük kücüklerki cok ugrastıyorlar iki gün ütü yaptım yıkadım anca bitti 36 dan sonra her an gelebiliyorlar yakın arkadasım daha yeni 37. Haftasında doğurdu paşasını :) bende bugun kapı süsü için malzeme aldım akşam boyamasını bitirdim mükemmel oldu ikram icinde hacışerif diye bir site var oradan cikolata siparişi vereyim diyorum

canim karyola aldik dedin ya anne yani olandan mi aldin bende ikeaya bakabilirim

Kizlar anne ve bebege ayri çanta yapin yoksa hastane odasinda karmakarisik olur hersey. Ben oyle yapmistim cok rahat etmistim.
Zaten herseye biz elimizi atamiyoruz o halde. Yanimizdakilerde esyalari bulmakta sıkıntı cekmesinler diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…