- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #12.561
Bilmiyom ki cnm ana mucizevi bi şekilde kilolar gitmez esoftman iyi olbilir şık olmasada rshstOnu ben de düşündüm canım acaba eşofman falan mı alsak daha rahat olur hastane çıkışı.
Normal de hastanede kalınır mi acaba cnmArtık yıka bence hazır et birşey olmaz biZ hazırladık çünkü benim kafam rahatladı odası hazırlanınca.Çikolata ve hediyeliklerimiz olucak,bide atıştırmalık mini cup kek hafif şeyler tuzlu kurabiye gibi.Kapısını süslüycez internetten hastane odası setleri var süsleme için sipariş vericem odasıda onla süslenir anı defterini götürücem.Doğum sonrası en rahatı tayt üstünede rahat bir tişört .Benim Doğum sezeryan gibi gözüküyor 2 gece kalınıyormuş.
Evet canım içiyorum ilaç geceden.Ben sabahlarıda mide koruyucu içiyorum,yoksa kan hapını kesinlikle kabul etmiyor benim midem.Yanma var bu aralar o yüzden yediklerim hep çıkıyor .Allah kolaylık versin canım.Valla cnm bu forumda bi sen bi ben böyle bulantili geçti galiba çok kötü sen ilaç iciyon mu mide bulantısı icin
Bilemedim ki cnm şimdi herkes şunları abartıyor gbi biraz eksik re kalmak istemiyom ana bklimBen 35te falan yıkamayı dusunuyom canm birkaç birşey daha alacagim minige hepsi bitince yıkicam bende kendime birşey almadım daha hastane çıkışına duzgum bir eşofman dusunuyom ben pantolon giyemem herhal hastanede sadece cikolata kolonya sunucam zaten birgece kalınıyor gerek yok bence
1 gece canım kalınıyormuşNormal de hastanede kalınır mi acaba cnm
Hepimize kolaylik versin cnmmmEvet canım içiyorum ilaç geceden.Ben sabahlarıda mide koruyucu içiyorum,yoksa kan hapını kesinlikle kabul etmiyor benim midem.Yanma var bu aralar o yüzden yediklerim hep çıkıyor .Allah kolaylık versin canım.
Hastaneye nevresim faln goturelim dmi bebek için goturcem de kndimi bilemedim1 gece canım kalınıyormuş
Çok güzeller güzel sağlıklı günlerde kullansın bebeğin.kizlarrrrr beşik ve arabamizi aldık çok şükür ki.... Sadece bakım.malzemelerimiz kaldı(emzik,biberon vs )
Canım özel hastaneler pek serdirmiyor ama internetten çok baktım çok şık takımlar seriyorlar,istersen götür serersin yanında bulunsun bende koyalım dedim çünkü anneme.Hastaneye nevresim faln goturelim dmi bebek için goturcem de kndimi bilemedim
Goturelim kalsın serdirmezlerse de kalsınCanım özel hastaneler pek serdirmiyor ama internetten çok baktım çok şık takımlar seriyorlar,istersen götür serersin yanında bulunsun bende koyalım dedim çünkü anneme.
Evet öyle yaparız,Bende minik hanıma bavul alıcam son bir alışveriş gözüküyor bizede.Ondan sonra annemle benim eve geçeriz, onun bavuluda hazırlansın benimkide hazırlansın rahat olurum 29 .cu haftadayım kaldı 9 hafta diyorum Allah nasip ederse.Goturelim kalsın serdirmezlerse de kalsın
Amin inş evet eksikler sonra da olur dert etmemek lazım eksik bitmiyor çünkü bakıyorumdaEvet canım.duydum onu çok sağol ... Eksikler falan.neyse de sağlıkla kucağınıza alırız inşallah minik.kuzulari
Aynen canımAyy canım banada doktor aç kalma bebek o sürede uyur demişti doğru demekki.bende tekmeledikçe acıktı diye bişeyler yiyordumminnoşlar yaa bizde bugün 30+4 olduk
Oo gözünüz aydın Defne hanımla.Canım bence Defne daha iyi Ela dan o zaman söyleyememiştim amaDefne on numara
kizlarrrrr beşik ve arabamizi aldık çok şükür ki.... Sadece bakım.malzemelerimiz kaldı(emzik,biberon vs )
Canım yıkamaya başla o kadar küçük kücüklerki cok ugrastıyorlar iki gün ütü yaptım yıkadım anca bitti 36 dan sonra her an gelebiliyorlar yakın arkadasım daha yeni 37. Haftasında doğurdu paşasını :) bende bugun kapı süsü için malzeme aldım akşam boyamasını bitirdim mükemmel oldu33.33.haftda yim kızlar bebişimiz kıyafetlerini yikamalimiyim acaba bilmiyom hic erken mi 49 gün falan kaldı ve ben daha ne kendime bişey aldım ne de hastane odası için bişey yaptm bebek şekerlerinin fikri hazir bi tek onu da yengem yapıp yollayacak annemlerle onn dışında hastanede ikram için neler yapcaksinixi ne sunacaksinix acaba.bide doğum sonrası hastane çıkışında giymek için ne düşünüyorsunuz pantolon falan mı almalıyım acaba çünkü eski pantolonlar m olmaz
canim karyola aldik dedin ya anne yani olandan mi aldin bende ikeaya bakabilirimİkea dolabımız vardı orta bölümü raftı onları çıkarıp çekmece ve aslılık taktık bir iki de raf yaptık fazla giysileri de anneme koyduk şimdilik böyle bir çözüm bulduk fena olmadı yerimiz yoktu bizim tabi yerin varsa ikeadan bakabilrisin ek olarak güzel kullanışlı şeyler var ben karyolayı da oradan aldım
Hayır normal karyola yanımda duracak ama istersen bir yanını kurmayıp karyolanla birleştirebilirsin ben öyle yapmak istemiyorum yatağa geçişim zorlancak gece klkmayı yeğlerim yanicanim karyola aldik dedin ya anne yani olandan mi aldin bende ikeaya bakabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?