- 1 Haziran 2017
- 1.957
- 1.508
- 63
- 33
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #12.581
Aynen canım bende 2/3saatte bir ara öğün yapıyorum ama 10 kilo aldım şimdiden 30+6yız bugün.bende 38+larda gelir diye düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun hazırlıkları hızlandırdım pek bişeydr kalmadı şükürAynen canımuyuyolar aç olunca birde benim midem bulanıyor aç kalınca onun için 2/3 saat aç kalmam yerim bende bugün 31 oldum kaldı 8 hafta allahın izniyle ben 40 hafta sürmez diye tahmin ettiğimden 9 fan geriye sayıyorum
ikeadaki tek model sanırım o özellikle anne yani gibi oluyor diye duymustum ne kadara aldin canim birde kendiniz mi getirdiniz eve kargo ile mi geldi biz henuz almadikta sureci merak ettimHayır normal karyola yanımda duracak ama istersen bir yanını kurmayıp karyolanla birleştirebilirsin ben öyle yapmak istemiyorum yatağa geçişim zorlancak gece klkmayı yeğlerim yani
Ellerine sağlık bitince bizede at görelim kapı süsünü.Canım yıkamaya başla o kadar küçük kücüklerki cok ugrastıyorlar iki gün ütü yaptım yıkadım anca bitti 36 dan sonra her an gelebiliyorlar yakın arkadasım daha yeni 37. Haftasında doğurdu paşasını :) bende bugun kapı süsü için malzeme aldım akşam boyamasını bitirdim mükemmel olduikram icinde hacışerif diye bir site var oradan cikolata siparişi vereyim diyorum
Bavul hazırlıycaz zaten Sagolsun benim annem aşırı tertiplidir hiç birşey karışmaz birbirine bavuluda zaten kendi hazırlıycak bize ancak bavul yeter zaten.Kizlar anne ve bebege ayri çanta yapin yoksa hastane odasinda karmakarisik olur hersey. Ben oyle yapmistim cok rahat etmistim.
Zaten herseye biz elimizi atamiyoruz o halde. Yanimizdakilerde esyalari bulmakta sıkıntı cekmesinler diye
Aaa süpermiş bende bakayım sipariş vereyim çok uygunTeşekkür ederim bende tüm alışverişimi suwenden yaptım iki gecelik bir pijama birde kalın sabahlık aldım ama sütyenler istediğim gibi değildi AliExpressten 5 sütyen aldım 65 tl gibi bir rakam tuttu cok begendim modelleride cok şık geldi
Alla alla maşallah subanallah canım, Allah nazarlardan esirgesin :)Suyun içinde dik dikti doktor bak saçları dedi saçlı olacak dedi :)
Ben aslında ailemden baya uzak oturuyorum canım. Yani her ihtiyacım olduğunda yanımda olamıyor. İşin güzel tarafını anneme bıraktım. Kalanı temizlik için gelen bayan halledecek. Bende pimpirikliyim ama temizliğe gelecek kişi güzel temizliyor içim o yüzden rahat. Bir çocuğun dolabını annem siler o kadar. Halıları yıkacatacaktım ama erken diye dokunmadımValla cnm bn tekim bide annem Martin 20 si gbi gelcek eşim de çalışıyo nasıl yaparım bilmiyom temizlik işini büyük bi temizlik şart yani birini tutucm gbi ama o da hiç içime sinmiyo bnm ne güzel annen yanındayız senin işin vok rahat bence
Çok güzel canım. Bol uykulu geceler geçirsin bebeğin ve sen :)Eki Görüntüle 2109644 Kızlar biZ bebek odası yaptık,haricinde ananemiz benim odama koyalım diye anne yanı beşik aldı bu modeli ,fikir olsun dedim yeni beşik alıcaklar varsa.Ben bunu az kullanacak belki hiç kullanmıycak dedim anneme o illaki aldı ilk zamanlar biraz odanda yatarsa rahat etsin diyor.Sepet beşik almıştık mobilya aldığımız yerden yanlışlık yapmışlar para iade ettiler ,bu biraz daha pahalıya geldi.yarın gelicek beşiğimiz Kısmetse,Tek duam uyuyan bir bebek olsun hepimizinkiler inşallah kızlar.
Bende halıları verecektim sonra erken diye düşündüm, ama vermek şart haklısınAynen kızlar birini bulmam gerek detaylı temizlik için ama halıları yıkamaya erken verdim sanırım neyse aradan çıksın
Ne yapıcan canım ağırlaştık artık hiçbirşey yapamıyoruz.Bende aşırı pimpirikliyim ben iyi halılarımı sermiyorum bu makinada yıkanan halılardan seriyorum onlarıher ay makinada yıkıyorum,diğer halılarıda biri gelince hemen değişiyorum o yüzden yıkanıcak halım Yok.Zaten doğumu annemin burda yapıcam temizliği eve gidince yaparız artık birtek camlarımı kadın temizler o kadar.Yaz temizliği Zaten olur mevlütede temiz olur evim.Ben aslında ailemden baya uzak oturuyorum canım. Yani her ihtiyacım olduğunda yanımda olamıyor. İşin güzel tarafını anneme bıraktım. Kalanı temizlik için gelen bayan halledecek. Bende pimpirikliyim ama temizliğe gelecek kişi güzel temizliyor içim o yüzden rahat. Bir çocuğun dolabını annem siler o kadar. Halıları yıkacatacaktım ama erken diye dokunmadım
Amin Canım hepimizinki inşallah .Çok güzel canım. Bol uykulu geceler geçirsin bebeğin ve sen :)
Sirkeli su ile sileceğim canım.Günaydın kızlar
Aklıma takıldı sabah sabah bu ana kucaklarının kılıflarını yıkayacak mısınız ya da sirkeli suyla silsek yeter mi naptınızz?
Yıkanan halılar çok mantıklıymış. Ben 1.5 yıllık evliyim hala halılar hav yapıyor. Sinir oluyorum. Çocuğun odasına yıkanan halılardan alırım. Bende hazırlıklara bu hafta başlayacağım. Dünde ellerim şişti ya şaka gibi şok oldum. Hergün yeni birşey çıkıyor.Ne yapıcan canım ağırlaştık artık hiçbirşey yapamıyoruz.Bende aşırı pimpirikliyim ben iyi halılarımı sermiyorum bu makinada yıkanan halılardan seriyorum onlarıher ay makinada yıkıyorum,diğer halılarıda biri gelince hemen değişiyorum o yüzden yıkanıcak halım Yok.Zaten doğumu annemin burda yapıcam temizliği eve gidince yaparız artık birtek camlarımı kadın temizler o kadar.Yaz temizliği Zaten olur mevlütede temiz olur evim.
Canım bende 1,5 yıllık evliyim .Bütün evim beyaz olduğu için halılarımda beyaz ve halılar çok kaliteli,bizde oturma odama ,mutfağa ,hollere , yatak odama tekrardan bu yıkanan halılardan kestirdim. .Halılarımı topladık seraladık misafir gelince temizlik bitince seriyorum ,misafir gidince güzelce süpürüp yeniden topluyorum.Çünkü eşim tekde kalıyor şu an evde o yüzden kafam rahat.Ödemmi yaptı vücudun acaba,çok yorma kendini artık kritik dönemdeyiz Canım.Sana kolay gelsin.Yıkanan halılar çok mantıklıymış. Ben 1.5 yıllık evliyim hala halılar hav yapıyor. Sinir oluyorum. Çocuğun odasına yıkanan halılardan alırım. Bende hazırlıklara bu hafta başlayacağım. Dünde ellerim şişti ya şaka gibi şok oldum. Hergün yeni birşey çıkıyor.
Az kaldı cnm valla iyi yapmışsın erken yapmakla be şu an bayağı bi agirlastim ağrım oluyoEvet öyle yaparız,Bende minik hanıma bavul alıcam son bir alışveriş gözüküyor bizede.Ondan sonra annemle benim eve geçeriz, onun bavuluda hazırlansın benimkide hazırlansın rahat olurum 29 .cu haftadayım kaldı 9 hafta diyorum Allah nasip ederse.
Cnm kapı susunu nasıl yaptın ki bi foto atar misin bakalimCanım yıkamaya başla o kadar küçük kücüklerki cok ugrastıyorlar iki gün ütü yaptım yıkadım anca bitti 36 dan sonra her an gelebiliyorlar yakın arkadasım daha yeni 37. Haftasında doğurdu paşasını :) bende bugun kapı süsü için malzeme aldım akşam boyamasını bitirdim mükemmel olduikram icinde hacışerif diye bir site var oradan cikolata siparişi vereyim diyorum
Bncede cnm hali için erken ya bnde Martin onu gbi veririm 3 4 güne getirirler çok erken gondermek istemiyorum hep beyaz halılar kirlenmesinBen aslında ailemden baya uzak oturuyorum canım. Yani her ihtiyacım olduğunda yanımda olamıyor. İşin güzel tarafını anneme bıraktım. Kalanı temizlik için gelen bayan halledecek. Bende pimpirikliyim ama temizliğe gelecek kişi güzel temizliyor içim o yüzden rahat. Bir çocuğun dolabını annem siler o kadar. Halıları yıkacatacaktım ama erken diye dokunmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?