2018 mart-nisan anneleri

Aynen canım bende 2/3saatte bir ara öğün yapıyorum ama 10 kilo aldım şimdiden 30+6yız bugün.bende 38+larda gelir diye düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun hazırlıkları hızlandırdım pek bişeydr kalmadı şükür

Hayır normal karyola yanımda duracak ama istersen bir yanını kurmayıp karyolanla birleştirebilirsin ben öyle yapmak istemiyorum yatağa geçişim zorlancak gece klkmayı yeğlerim yani
ikeadaki tek model sanırım o özellikle anne yani gibi oluyor diye duymustum ne kadara aldin canim birde kendiniz mi getirdiniz eve kargo ile mi geldi biz henuz almadikta sureci merak ettim

Ellerine sağlık bitince bizede at görelim kapı süsünü.

Kizlar anne ve bebege ayri çanta yapin yoksa hastane odasinda karmakarisik olur hersey. Ben oyle yapmistim cok rahat etmistim.
Zaten herseye biz elimizi atamiyoruz o halde. Yanimizdakilerde esyalari bulmakta sıkıntı cekmesinler diye
Bavul hazırlıycaz zaten Sagolsun benim annem aşırı tertiplidir hiç birşey karışmaz birbirine bavuluda zaten kendi hazırlıycak bize ancak bavul yeter zaten.

Aaa süpermiş bende bakayım sipariş vereyim çok uygun

Kızlar biZ bebek odası yaptık,haricinde ananemiz benim odama koyalım diye anne yanı beşik aldı bu modeli ,fikir olsun dedim yeni beşik alıcaklar varsa.Ben bunu az kullanacak belki hiç kullanmıycak dedim anneme o illaki aldı ilk zamanlar biraz odanda yatarsa rahat etsin diyor.Sepet beşik almıştık mobilya aldığımız yerden yanlışlık yapmışlar para iade ettiler ,bu biraz daha pahalıya geldi.yarın gelicek beşiğimiz Kısmetse,Tek duam uyuyan bir bebek olsun hepimizinkiler inşallah kızlar.

Ben aslında ailemden baya uzak oturuyorum canım. Yani her ihtiyacım olduğunda yanımda olamıyor. İşin güzel tarafını anneme bıraktım. Kalanı temizlik için gelen bayan halledecek. Bende pimpirikliyim ama temizliğe gelecek kişi güzel temizliyor içim o yüzden rahat. Bir çocuğun dolabını annem siler o kadar. Halıları yıkacatacaktım ama erken diye dokunmadım

Çok güzel canım. Bol uykulu geceler geçirsin bebeğin ve sen :)

Ne yapıcan canım ağırlaştık artık hiçbirşey yapamıyoruz.Bende aşırı pimpirikliyim ben iyi halılarımı sermiyorum bu makinada yıkanan halılardan seriyorum onlarıher ay makinada yıkıyorum,diğer halılarıda biri gelince hemen değişiyorum o yüzden yıkanıcak halım Yok.Zaten doğumu annemin burda yapıcam temizliği eve gidince yaparız artık birtek camlarımı kadın temizler o kadar.Yaz temizliği Zaten olur mevlütede temiz olur evim.

Yıkanan halılar çok mantıklıymış. Ben 1.5 yıllık evliyim hala halılar hav yapıyor. Sinir oluyorum. Çocuğun odasına yıkanan halılardan alırım. Bende hazırlıklara bu hafta başlayacağım. Dünde ellerim şişti ya şaka gibi şok oldum. Hergün yeni birşey çıkıyor.

Canım bende 1,5 yıllık evliyim .Bütün evim beyaz olduğu için halılarımda beyaz ve halılar çok kaliteli,bizde oturma odama ,mutfağa ,hollere , yatak odama tekrardan bu yıkanan halılardan kestirdim. .Halılarımı topladık seraladık misafir gelince temizlik bitince seriyorum ,misafir gidince güzelce süpürüp yeniden topluyorum.Çünkü eşim tekde kalıyor şu an evde o yüzden kafam rahat.Ödemmi yaptı vücudun acaba,çok yorma kendini artık kritik dönemdeyiz Canım.Sana kolay gelsin.

Az kaldı cnm valla iyi yapmışsın erken yapmakla be şu an bayağı bi agirlastim ağrım oluyo

Cnm kapı susunu nasıl yaptın ki bi foto atar misin bakalim

Bncede cnm hali için erken ya bnde Martin onu gbi veririm 3 4 güne getirirler çok erken gondermek istemiyorum hep beyaz halılar kirlenmesin

Bugün benim doğum günüm kızlar çok mutsuzum ama.eşim kuru kuru bu kutladı sonra da gittik bebeğe besik almaya eşimin annesi ve babası da bizimle geldi orda hadi sana bisey alayım dedi bi kaç mağazaya girdik ama tabi bnm hevesim kaçmış bi kere insan düşünür alır begenmezsem degisirim yani hadi gel istediğini alalım da ne dir sevmediğim şey ya annesidir aynı şekilde gel alalım diyo gidiyo.kendine bakıp begeni deneyip alıyo valla çok üzüldüm kırıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…