- 14 Ekim 2011
- 1.748
- 1.436
- 333
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #12.601
Beşik ve yatagi ne kadara aldın cnm bnde bugün aldım ebebekten yatak beşik donenceli kraftin 761 lira tuttuKızlaaarr ebebek magazasından bildiriyorum park yatak aldık kraft gardenın acık grisi %28 indirim de bazı ürünler emzik almayanlarda koşsun magazalara :)
Ay yorma kendini çok canım yapabildiğin kadar olsun,Ailen gelincede yaparlar sıkma canını.Az kaldı cnm valla iyi yapmışsın erken yapmakla be şu an bayağı bi agirlastim ağrım oluyo
Sağol canım hepimizinki uyusun inşallah.Çok kilo almadıysan L al canım.Zaten bol kesimli oluyorlar lohusa pijaması olduğu için.ecedidem besigin cok tatliymis guzelce uyur icinde inşallah:)
kizlar pijama alirken hangi bedeninizi aldiniz ben simdi m l giyiyorum l mi alsam ki
Daha yapmadım canım suan boyama asamasındayım sana özel mesajla yollarım bittiğindeCnm kapı susunu nasıl yaptın ki bi foto atar misin bakalim
Doğum günün kutlu olsun güzel anne.Miniğinle beraber nice uzun sağlıklı yaşların olsun.Sen biraz kırılmışsın Canım hassas dönemya o yüzden,keşke ailesi gelmeseydi siz beraber gidip gezseydiniz senin ihtiyaçlarını alsaydınız hastane için onlarda aradan çıkardı.Benimde eşim sana ne alalım hediye dedi 14 subat için, bende bakarız dedim olsun düşünmeside yeter.Bugün benim doğum günüm kızlar çok mutsuzum ama.eşim kuru kuru bu kutladı sonra da gittik bebeğe besik almaya eşimin annesi ve babası da bizimle geldi orda hadi sana bisey alayım dedi bi kaç mağazaya girdik ama tabi bnm hevesim kaçmış bi kere insan düşünür alır begenmezsem degisirim yani hadi gel istediğini alalım da ne dir sevmediğim şey ya annesidir aynı şekilde gel alalım diyo gidiyo.kendine bakıp begeni deneyip alıyo valla çok üzüldüm kırıldım
Hangi modelini aldın kuzum bende dönenceli diye aldım içinden cıkar umarım şimdi eve gidip acıcaz 503 lira tuttu 20 tl de indirim kodundan faydalandık. Yatak henüz almadım sen hangisini tercih ettinBeşik ve yatagi ne kadara aldın cnm bnde bugün aldım ebebekten yatak beşik donenceli kraftin 761 lira tuttu
Sağol canım tabi atarımEllerine sağlık bitince bizede at görelim kapı süsünü.
Güle güle sağlıkla kullanın bebeğinle Canım .Hangi modelini aldın kuzum bende dönenceli diye aldım içinden cıkar umarım şimdi eve gidip acıcaz 503 lira tuttu 20 tl de indirim kodundan faydalandık. Yatak henüz almadım sen hangisini tercih ettin
Sağolasın canım amin hepimiz inşallah..Güle güle sağlıkla kullanın bebeğinle Canım .
Ben de öyle canım yaa yapamıycam galiba işlerimi öyle geliyor çok halsizim. Grip geçirdiğim içindir umarım yoksa çok işim var mecburum yapmaya. Doğum günün kutlu olsun güzel yaşlar dilerim. Eşin vakit bulamamaıştır belki ya da güvenemedi belki tek almaya kendini üzme takılma sakın biz çok hassas olduk her şeye alınıyoruz artık gak deseler ağlıyorum bende bu ara valaAz kaldı cnm valla iyi yapmışsın erken yapmakla be şu an bayağı bi agirlastim ağrım oluyo
Aynen valla yapmiyom ama bu haftalar çok zor cnm cidden ben böyle olcagini düşünmemiştim hiç tmm soyluyolardi ama cidden zormusAy yorma kendini çok canım yapabildiğin kadar olsun,Ailen gelincede yaparlar sıkma canını.
Tmm cnm çok merak ettim basitçe belki bende yapabilirimDaha yapmadım canım suan boyama asamasındayım sana özel mesajla yollarım bittiğinde
Aynen bende öyleyim doğum yaklaştıkça daha gergin alınan sınırlı oldm bn düşünebiliyorSam şu halinde bazı incelikleri onlarda düşünsün bi zahmet ama beklentiye girmeyeceksin beklentiler kırıcı oluyoBen de öyle canım yaa yapamıycam galiba işlerimi öyle geliyor çok halsizim. Grip geçirdiğim içindir umarım yoksa çok işim var mecburum yapmaya. Doğum günün kutlu olsun güzel yaşlar dilerim. Eşin vakit bulamamaıştır belki ya da güvenemedi belki tek almaya kendini üzme takılma sakın biz çok hassas olduk her şeye alınıyoruz artık gak deseler ağlıyorum bende bu ara vala
Ben de ayrı yaptım canım dediğin gibi..bebek bakım çantası almıştım onu bebişe hazırladım kendime de bir sırt çantası tamamKizlar anne ve bebege ayri çanta yapin yoksa hastane odasinda karmakarisik olur hersey. Ben oyle yapmistim cok rahat etmistim.
Zaten herseye biz elimizi atamiyoruz o halde. Yanimizdakilerde esyalari bulmakta sıkıntı cekmesinler diye
Canım nice sağlıklı mutlu yıllara ailenle ve minik bebeğinle inşallah.Bu ara cok hassaslaştık haliyle her zamankinden daha özenli davranılmasını istiyoruz ama bizim ruh halimizi anlamayabiliyor eşlerimiz.Kırgınlığını anlıyorum ama elki sevgililer günü için bişeyler düşünmüştür tarihler cok yakın çünkü şimdiden sıkma canını birde bebepin gelmesine az kaldı o da telaşta olduğu için düşünememiş olabilir sen takma bebeğine odaklanBugün benim doğum günüm kızlar çok mutsuzum ama.eşim kuru kuru bu kutladı sonra da gittik bebeğe besik almaya eşimin annesi ve babası da bizimle geldi orda hadi sana bisey alayım dedi bi kaç mağazaya girdik ama tabi bnm hevesim kaçmış bi kere insan düşünür alır begenmezsem degisirim yani hadi gel istediğini alalım da ne dir sevmediğim şey ya annesidir aynı şekilde gel alalım diyo gidiyo.kendine bakıp begeni deneyip alıyo valla çok üzüldüm kırıldım
Canım ben kabin boy valiz kendim için hazırladım sayılır tabi eksikler var ama bebek için ayrı yapıcam mümkün degil sığmaz benimkine onada bi valiz yapıcam.saç düzleştiricisi saç kurutma makinesi bornoz falan derken doldu valizBen de ayrı yaptım canım dediğin gibi..bebek bakım çantası almıştım onu bebişe hazırladım kendime de bir sırt çantası tamam
Eki Görüntüle 2109644 Kızlar biZ bebek odası yaptık,haricinde ananemiz benim odama koyalım diye anne yanı beşik aldı bu modeli ,fikir olsun dedim yeni beşik alıcaklar varsa.Ben bunu az kullanacak belki hiç kullanmıycak dedim anneme o illaki aldı ilk zamanlar biraz odanda yatarsa rahat etsin diyor.Sepet beşik almıştık mobilya aldığımız yerden yanlışlık yapmışlar para iade ettiler ,bu biraz daha pahalıya geldi.yarın gelicek beşiğimiz Kısmetse,Tek duam uyuyan bir bebek olsun hepimizinkiler inşallah kızlar.
Basit canım ya bitsin hemen atarım ben kendim tasarladım belki sen daha güzel de yaparsınTmm cnm çok merak ettim basitçe belki bende yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?