- 17 Haziran 2017
- 1.401
- 787
- 123
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #1.221
=) =) =) hahah olabilirOool biz burdan dünüŕ dahi oluruz hepimiz cok sabirsiz
Valla benimde aklima biran whatsap grubumu kursak diye dusundum sonradan cok ozele dahil olunur gibime geldi..Kk yeni bir forum acilir 2018 nisan kiz anneleri 2018 nisan erkek annelerinin coxuklari evlilik yolunda( sene 2048 )
Amin inşallah valla stresten tadını çıkaramadık yaİnşallah bebegin seninle kalır. çok dikat et kendine. Şöyle de bir şey var neden mutlugunu içinde tutıyosun ki belki tehliken geçicek ama bu heycanları bi daha yaşayamıycaz. Off çok sıkıntılı bi süreç daha farklı bekliodum stresliymiş bayagıı
İnşallah canım duymasam da pıtpıt attığını görmek yeter. Sen de belki bu cuma görmezsin şaşırma haftaya daha garanti olurİnsallah hayielisiyla duyarsin canim.ben bu cuma 6+0 gidicem obur cuma da randevum var 7+0 bakalim hangisinde duycam:)
Nerdeyse her gün iç çamaşırımı kontrol ediyorum acaba kanama felan olmuş mudur diye =( hiç böle hayal etmemiştim =)Amin inşallah valla stresten tadını çıkaramadık ya
İnşallah canım duymasam da pıtpıt attığını görmek yeter. Sen de belki bu cuma görmezsin şaşırma haftaya daha garanti olur
Nerdeyse her gün iç çamaşırımı kontrol ediyorum acaba kanama felan olmuş mudur diye =( hiç böle hayal etmemiştim =)
Kızlar sizde mide durumları nasıl iyi beslenebiliyo musunuz? Ben yeterince yiyemiyorum su içemiyorum henüz kusmaya başlamadım ama gözümü açar açmaz şiddetli bulantılarım var. Sonra geçiyo yiyebiliyorum kuru bişiler ama gün çoğu bulantıyla geçiyo.
Evde olduğum sürece her lavaboya gidişte bir korku acaba kanama var mı diye bende hiç böyle düşğnmemiştim ama annelik delilik kaygı diye boşuna dememişler valla bizimki de başladı bile :)Nerdeyse her gün iç çamaşırımı kontrol ediyorum acaba kanama felan olmuş mudur diye =( hiç böle hayal etmemiştim =)
kraker,leblebi ,bir mryve, limon dışında hiçbşr şey yiyemiyorum.Kızlar sizde mide durumları nasıl iyi beslenebiliyo musunuz? Ben yeterince yiyemiyorum su içemiyorum henüz kusmaya başlamadım ama gözümü açar açmaz şiddetli bulantılarım var. Sonra geçiyo yiyebiliyorum kuru bişiler ama gün çoğu bulantıyla geçiyo.
hemen başla canım içiyorum ben ikişer işkişerverdi doktorum.folik aside ben başlamamıştım.siz içiyormusunuz hala
ben söyledim zamanla ondan ona duyulur zaten :)Kizlae siz etrafa soylediniz mi ben kalp atisi olmadan soylemek istemiyorum sadece annemler biliyo
iyi düşünelim iyi olsun canım nasipte ne varsa o olurMerhaba hamişler bu hafta fark ettim ki çogumuzun korkuları var sanki şu zamanlar insan sevinmekten çok kaybetmekten korkuyo. Bi kaç arkadaş kötü şeyler yaşamış daha da korkmaya başladım. Allah onlara sabırlar versin.Bu arada büyüyoruz ne güzel bi sürü hamiş haberi geliyo inşallah hep böyle güzel haberlerle bu grupta bebeklerimizle devam ederiz. Belki bebeklerimizi de alır bi yerlerde bişiler içeriz.
hayırlı olsun inş duyarsın kalp atışlarınıMerhaba kizlar ben de 2 gun once öğrendim idrar testiyle daha kan testi yapmadim. İnsallah sağlıkla gelir bebeklerimiz. Aklimizdaki kötü senaryolarin hiçbiri gerçekleşmez insallah. Benim haziranda kimyasal gebeligim oldu o yüzden kalp atışını duyana kadar rahatlayamiyorum. Şu an eşime bile söylemedim.
uzaktaysan sorun yok kimse anlamaz.ama söyleyince nazar vs inanmıyorum ben nasipte ne varsa o oluyor.Bitanıdıgım hemen söyledi kızldılar ona şükür bebegini dohurdu.Başka tanıdık nazar olur diye sakladı ve bebegini düşürdü.Yani soyleyince bişi oluyor soylemyşnce olmuyor diye bişi yok Rabbim öyle nasip etmişBen ailelere bile söylemek istemiyordum Allah korusun bir terslik olur diye. Ama eşim dayanamadı söyleyelim dedi söyledik. Kaynanam sülalesine duyurmuş. Ama akrabalarım arkadaşlarıö felan bilmşyor. Kalp atışını daha duymadım ve ilk 4-5 aydan önce söylemek istemiyorum. Zaten ayrı şehirdeyiz burda hçbir akrabamız tanıdıgımız yok. Karnım büyüsede bşy olmaz :)
:) mecburen dün söyledim iş yerinde patrona yavaş yavaş ayyılır çünkü test vs hep ara ara izin alıcam söylemem gerekiyordu.Ben de güya kimseye söylemicektim ailem dışında, her geçen gün iş yerinde biri daha öğreniyo:)) bugün öğrenen arkadaşımın yüzüne o konuşurken ekşi ekşi bakınca midemin bulandığını anladı sanırım:) direkt sen hamile misin yoksa? Diye sordu :) öğrendiği iyi oldu aslında, Dr olduğu için bir sürü tavsiye verdi. Demire başla illa dedi tahlillerime bakıp. Yalnız her öğrenen kişiye de kimseye söyleme diyorum :))
:) olur mu olur :)Kk yeni bir forum acilir 2018 nisan kiz anneleri 2018 nisan erkek annelerinin coxuklari evlilik yolunda( sene 2048 )
Günaydın :) bende ysvaş yavaş başlamayı düşünüyorım günlük tutmayaGünaydın canımmmm anneler ve minikleri.Günlük tutmaya başladım .İlk çocugumunda var çünkü.Akşam hamile kıyafetlerimi yıkadım bu aksam ütüler hazır dursun dolapta.Cinsiyet belli olsada alışverişlere başlasak yaaa:)
Günaydın canımmmm anneler ve minikleri.Günlük tutmaya başladım .İlk çocugumunda var çünkü.Akşam hamile kıyafetlerimi yıkadım bu aksam ütüler hazır dursun dolapta.Cinsiyet belli olsada alışverişlere başlasak yaaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?