2018 mart-nisan anneleri

Amin inşallah valla stresten tadını çıkaramadık ya

Ben en sevdiklerimle paylaştım, onun dışındakilerin hemen bilmesine gerek yok. Zaten midem çok bulanıyo demesem de anlarlardı.

Kızlar sizde mide durumları nasıl iyi beslenebiliyo musunuz? Ben yeterince yiyemiyorum su içemiyorum henüz kusmaya başlamadım ama gözümü açar açmaz şiddetli bulantılarım var. Sonra geçiyo yiyebiliyorum kuru bişiler ama gün çoğu bulantıyla geçiyo.

Benim normal yasantim hafif kasik agriai disinda daha baslamadi bulanti :)

Nerdeyse her gün iç çamaşırımı kontrol ediyorum acaba kanama felan olmuş mudur diye =( hiç böle hayal etmemiştim =)
Evde olduğum sürece her lavaboya gidişte bir korku acaba kanama var mı diye bende hiç böyle düşğnmemiştim ama annelik delilik kaygı diye boşuna dememişler valla bizimki de başladı bile :)

kraker,leblebi ,bir mryve, limon dışında hiçbşr şey yiyemiyorum.
Özellikle tatlı oln şeyleri hiç yiyemiyorum artık. Hep ekşi şeyler iyi geliyor mideme. Çogu şey midemi bulandırıyor. Yemek bile yapamıyorum.

Günaydın kızlar :)
Dün bir tartışma yaşandı. Bi adamla eşim arasında. Konu marketin önüne koyulan şeylerden dolayı park yerinin kalmaması. Adam hakarete başlauonca tabş tartışma büyüdü o anda adamın üzerine bi yürüdüm gittim bagırdım tekme atmaya çalışıyorum aklıma geldikçe sinir oluyorjm. Eşim beni tutuyor sakin ol felan diyor.Günümüzü böyle batırdı adam.

folik aside ben başlamamıştım.siz içiyormusunuz hala
hemen başla canım içiyorum ben ikişer işkişerverdi doktorum.
Kizlae siz etrafa soylediniz mi ben kalp atisi olmadan soylemek istemiyorum sadece annemler biliyo
ben söyledim zamanla ondan ona duyulur zaten :)
iyi düşünelim iyi olsun canım nasipte ne varsa o olur
hayırlı olsun inş duyarsın kalp atışlarını

uzaktaysan sorun yok kimse anlamaz.ama söyleyince nazar vs inanmıyorum ben nasipte ne varsa o oluyor.Bitanıdıgım hemen söyledi kızldılar ona şükür bebegini dohurdu.Başka tanıdık nazar olur diye sakladı ve bebegini düşürdü.Yani soyleyince bişi oluyor soylemyşnce olmuyor diye bişi yok Rabbim öyle nasip etmiş

:) mecburen dün söyledim iş yerinde patrona yavaş yavaş ayyılır çünkü test vs hep ara ara izin alıcam söylemem gerekiyordu.

Kk yeni bir forum acilir 2018 nisan kiz anneleri 2018 nisan erkek annelerinin coxuklari evlilik yolunda( sene 2048 )
:) olur mu olur :)

Günaydın canımmmm anneler ve minikleri.Günlük tutmaya başladım .İlk çocugumunda var çünkü.Akşam hamile kıyafetlerimi yıkadım bu aksam ütüler hazır dursun dolapta.Cinsiyet belli olsada alışverişlere başlasak yaaa:)

Günaydın :) bende ysvaş yavaş başlamayı düşünüyorım günlük tutmaya

Ben kalp atisi duymamla insallah gunluk tuticam :)

bayanlar BHCG değerim kanda 289,13 çıktı.kaçıncı hafta bu bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…