2018 mart-nisan anneleri

Ben 14 agustosta tekrar gidicen kalp atışı için o zaman 7 haftalık olucaz hayırlısıyla. Sancıda kanaman yoksa ve adet agrını geçmiyorsa normal canım

Merhaba kızlar ben de dün hamile olduğumu öğrendim Allah nasip ederse Nisan'da anne olacağım henüz çok çok yeni kendimi kaptırmak istemiyorum bu süreçte beni de aranıza alırsanız sevinirim:)
Hayırlı olsun hoşgeldin canım :) Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin

Kızlar size bir sorum daha var şu dönemde ağda yaptırıyor msnz? Özellikle genital bölgeye? Ben sinirlerin uyarılması açısından çekiniyorum ama sizin fikrinizi alayım dedim
Yok canım şuan yaptırmıyorum ağdayı doktorda erkek biraz çekinirim ama sağlık ocagındaki ebeyede gşdicem önümüzdeki hafta o zaman sorarım.

Kızlar bende bugün bebeğimi görmeye gittim çok şükür kesemizi gördük
Gözün aydın canım :)
folik aside ben başlamamıştım.siz içiyormusunuz hala
Gebelikten önce içmiyordum .doktor yazdı içmeye başladım öğrendiğim zamandan beri içinde ayrıca b6 ve b12 vitamini var.

Hoşbuldum canım ayy inşallah inşallah birbirinize destek oluruz bu süreç zor

Kizlae siz etrafa soylediniz mi ben kalp atisi olmadan soylemek istemiyorum sadece annemler biliyo
Bende oyle dusunuyorum zaten 3 aylik olana kadar disardan biseyde belli olmuyo en guzeli belli sure gectikte nsonra soylemek ben ilk kimyasalda ogrenir ogrenmez herkese soyledim akraba arkadas aile duydu bir de haber hemen herkese gitti nasil oldu anlamadim bile sonra bebek dusunce bir suru telefon cok bunalmistim

ben hemen soyleeim cahillikle 15 inde duyucam kalp atisini insallah zaman gecmiyooo

Merhaba hamişler bu hafta fark ettim ki çogumuzun korkuları var sanki şu zamanlar insan sevinmekten çok kaybetmekten korkuyo. Bi kaç arkadaş kötü şeyler yaşamış daha da korkmaya başladım. Allah onlara sabırlar versin.Bu arada büyüyoruz ne güzel bi sürü hamiş haberi geliyo inşallah hep böyle güzel haberlerle bu grupta bebeklerimizle devam ederiz. Belki bebeklerimizi de alır bi yerlerde bişiler içeriz.

Merhaba kizlar ben de 2 gun once öğrendim idrar testiyle daha kan testi yapmadim. İnsallah sağlıkla gelir bebeklerimiz. Aklimizdaki kötü senaryolarin hiçbiri gerçekleşmez insallah. Benim haziranda kimyasal gebeligim oldu o yüzden kalp atışını duyana kadar rahatlayamiyorum. Şu an eşime bile söylemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…