- 9 Kasım 2016
- 331
- 456
- 33
- 29
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #1.181
Aminnnn Allah'ım her kadına annelik duygusunu yaşatmayı nasip eder bizimd günlerimiz artık beraber bekleyerek geçecek haydi hayrlisi diyelim bu arada sen kalp atışı duydu mu canim
ben duydum canım harika birşey anlatılmaz bi duygu sana da nasip etsin rabbimAmin canım ben hamile kaldoysam sizlerin o güzel dualarınzla oldu sekizinci ayım tedavide oda meleğim bana tutundu Allah'ım kalp atışlarını da duymayı nasip eder inş hepimize
Kesenin fotoğrafı varmı ya benim kese sanki minnacıkHayoir canim haftaya cuma.gidicem 5+4 keseyi gordum.sadece dün
Maşallah kuzu ya bende bugün duyarım diye umutlandm da benim bebek daha minik teyzesi ondanben duydum canım harika birşey anlatılmaz bi duygu sana da nasip etsin rabbim
Bu arada bende haftaya cuma duycam Allah nasip ederseHayoir canim haftaya cuma.gidicem 5+4 keseyi gordum.sadece dün
biraz daha büyüsün duycaksın inşallah.teyzesiyle paylaşırsın duyunca inşallah :)Maşallah kuzu ya bende bugün duyarım diye umutlandm da benim bebek daha minik teyzesi ondan
canım ben öğrenir öğrenmez başladım kullanıyorum.sende başlafolik aside ben başlamamıştım.siz içiyormusunuz hala
inşallahhhh canım inşallahBu arada bende haftaya cuma duycam Allah nasip ederse
Ben 14 agustosta tekrar gidicen kalp atışı için o zaman 7 haftalık olucaz hayırlısıyla. Sancıda kanaman yoksa ve adet agrını geçmiyorsa normal canımKızlar merhaba ben de Nisan annesi olacağım inşallah. Bugün 5 haftalık oldu 4+5 de üstten kese göründü. Kalp atışı için doktorum 6 haftalıkken gel dedi. O zaman duyan var mı erken değil mi. Ne hızlı büyüyo bu bebişler Bu arada adet sancısı gibi sancılarım ara ara devam ediyo sizlerde de öyle mi.
Hayırlı olsun hoşgeldin canım :) Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsinMerhaba kızlar ben de dün hamile olduğumu öğrendim Allah nasip ederse Nisan'da anne olacağım henüz çok çok yeni kendimi kaptırmak istemiyorum bu süreçte beni de aranıza alırsanız sevinirim:)
Yok canım şuan yaptırmıyorum ağdayı doktorda erkek biraz çekinirim ama sağlık ocagındaki ebeyede gşdicem önümüzdeki hafta o zaman sorarım.Kızlar size bir sorum daha var şu dönemde ağda yaptırıyor msnz? Özellikle genital bölgeye? Ben sinirlerin uyarılması açısından çekiniyorum ama sizin fikrinizi alayım dedim
Gözün aydın canım :)Kızlar bende bugün bebeğimi görmeye gittim çok şükür kesemizi gördük
Gebelikten önce içmiyordum .doktor yazdı içmeye başladım öğrendiğim zamandan beri içinde ayrıca b6 ve b12 vitamini var.folik aside ben başlamamıştım.siz içiyormusunuz hala
folik aside ben başlamamıştım.siz içiyormusunuz hala
Kesenin fotoğrafı varmı ya benim kese sanki minnacık
Amin canım cümlemizin yardımcısı olsun sen ne zaman öğrendin canım kan tahlilin kaç çıktı?Hepimiz.ayni durumdayiz canim emin ol insallah bebegin sana tutunur.. Allah yardimcin olsun
Hoşbuldum canım ayy inşallah inşallah birbirinize destek oluruz bu süreç zorHoşgeldin suleyagmur Nisan anneleri olarak hepimiz daha çok yeniyiz. inşallah burda birlikte bebeklerimiz ve hamileliğimizle ilgili güzel hayırlı haber ve paylaşımlarda bulunup sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günleri görürüz.
Bende oyle dusunuyorum zaten 3 aylik olana kadar disardan biseyde belli olmuyo en guzeli belli sure gectikte nsonra soylemek ben ilk kimyasalda ogrenir ogrenmez herkese soyledim akraba arkadas aile duydu bir de haber hemen herkese gitti nasil oldu anlamadim bile sonra bebek dusunce bir suru telefon cok bunalmistimKizlae siz etrafa soylediniz mi ben kalp atisi olmadan soylemek istemiyorum sadece annemler biliyo
ben hemen soyleeim cahillikle 15 inde duyucam kalp atisini insallah zaman gecmiyoooBende oyle dusunuyorum zaten 3 aylik olana kadar disardan biseyde belli olmuyo en guzeli belli sure gectikte nsonra soylemek ben ilk kimyasalda ogrenir ogrenmez herkese soyledim akraba arkadas aile duydu bir de haber hemen herkese gitti nasil oldu anlamadim bile sonra bebek dusunce bir suru telefon cok bunalmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?