- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #1.201
Olumlu dusunmek cok onemli bence ve nasipten ote yol yok hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun ☺ben hemen soyleeim cahillikle 15 inde duyucam kalp atisini insallah zaman gecmiyooo
Bende hemen hemen herkese söyledim dilimiz durmadı. Bende aynı kalp atışını 15 nde duycam hiç vakit geçmiyorben hemen soyleeim cahillikle 15 inde duyucam kalp atisini insallah zaman gecmiyooo
Canım ben idrar testinden sonra herkese söylemiş bulundum =) hatta korktum kan testinde bişi çıkarsa naparım frlan diye ama çok şükür pozitif çıktı da rahatlamştımben hemen soyleeim cahillikle 15 inde duyucam kalp atisini insallah zaman gecmiyooo
Suan nasil gidiyor peki hamilelik sende canim :)Canım ben idrar testinden sonra herkese söylemiş bulundum =) hatta korktum kan testinde bişi çıkarsa naparım frlan diye ama çok şükür pozitif çıktı da rahatlamştım
Ben ailelere bile söylemek istemiyordum Allah korusun bir terslik olur diye. Ama eşim dayanamadı söyleyelim dedi söyledik. Kaynanam sülalesine duyurmuş. Ama akrabalarım arkadaşlarıö felan bilmşyor. Kalp atışını daha duymadım ve ilk 4-5 aydan önce söylemek istemiyorum. Zaten ayrı şehirdeyiz burda hçbir akrabamız tanıdıgımız yok. Karnım büyüsede bşy olmaz :)Kizlae siz etrafa soylediniz mi ben kalp atisi olmadan soylemek istemiyorum sadece annemler biliyo
Bende pek bi degişiklik yok canım herşey normal hayatımdaki gibi gidio çok şükür. Senin nasıl?Suan nasil gidiyor peki hamilelik sende canim :)
Bu siralar vucut isim cok fazla tek sorunum o cok sukur 6. Haftada genelde sikayetler artiyo herkeste bende kendimi merak ediyorum :) bu arada sevindim iyi olmana masallah boyle devam etsin insallahBende pek bi degişiklik yok canım herşey normal hayatımdaki gibi gidio çok şükür. Senin nasıl?
Bende esimle az once konustum.kiz olursa lila turuncu turkuaz renkleri tercih edicem dedim ne de olsa hediye alanlarin hepsi pembe aliyor heryerde pembe gormek istemem mesela ayni sekilde erkek icinde lacivert yesil mor olabilir tabii bulabilirsem :)Ben cinsiyetini öğrenince eşim dışında kimseye söylemek istemiyorum :)
Son dakika dogumda öğrensnler. Alacakları bşy olursada farketmez alın gitsin derim :) zaten. Çocugu tek renge baglamak bana saçma geliyor :) kız olunca her yeri pembe erkek olunca her yeri mavi yapmak çok itici geliyor bana.
Evet herkesin şikayeti başlamış geçer inşallah zamanla. Sende de pek şikayet yokmş havalar sıcak ztn normaldir o da. İnşallah böyle sorunsuz geçiririz hamilelijlerimiziBu siralar vucut isim cok fazla tek sorunum o cok sukur 6. Haftada genelde sikayetler artiyo herkeste bende kendimi merak ediyorum :) bu arada sevindim iyi olmana masallah boyle devam etsin insallah
Ben de güya kimseye söylemicektim ailem dışında, her geçen gün iş yerinde biri daha öğreniyo:)) bugün öğrenen arkadaşımın yüzüne o konuşurken ekşi ekşi bakınca midemin bulandığını anladı sanırım:) direkt sen hamile misin yoksa? Diye sordu :) öğrendiği iyi oldu aslında, Dr olduğu için bir sürü tavsiye verdi. Demire başla illa dedi tahlillerime bakıp. Yalnız her öğrenen kişiye de kimseye söyleme diyorum :))Kizlae siz etrafa soylediniz mi ben kalp atisi olmadan soylemek istemiyorum sadece annemler biliyo
Zaten herkesin duymasını istiyosan kimseye bir şey deme demen yeterli =) =)Ben de güya kimseye söylemicektim ailem dışında, her geçen gün iş yerinde biri daha öğreniyo:)) bugün öğrenen arkadaşımın yüzüne o konuşurken ekşi ekşi bakınca midemin bulandığını anladı sanırım:) direkt sen hamile misin yoksa? Diye sordu :) öğrendiği iyi oldu aslında, Dr olduğu için bir sürü tavsiye verdi. Demire başla illa dedi tahlillerime bakıp. Yalnız her öğrenen kişiye de kimseye söyleme diyorum :))
Ben de güya kimseye söylemicektim ailem dışında, her geçen gün iş yerinde biri daha öğreniyo:)) bugün öğrenen arkadaşımın yüzüne o konuşurken ekşi ekşi bakınca midemin bulandığını anladı sanırım:) direkt sen hamile misin yoksa? Diye sordu :) öğrendiği iyi oldu aslında, Dr olduğu için bir sürü tavsiye verdi. Demire başla illa dedi tahlillerime bakıp. Yalnız her öğrenen kişiye de kimseye söyleme diyorum :))
Katiliyorum :)Zaten herkesin duymasını istiyosan kimseye bir şey deme demen yeterli =) =)
Haha :))) doğru bi tespit aslındaZaten herkesin duymasını istiyosan kimseye bir şey deme demen yeterli =) =)
Yok canım en son geçen salı gitmiştik bi kan pıhtısı görüp progestan vermişti , haftaya gelmemi söylemişti ama hiç göresim yok o adamı. Biraz daha dişimi sıkıp cumartesi 1 saat mesafedeki tavsiye edilen bi Dra gidicemİcinde tutmak zor oluyor :) sen kalp atisi duydun mu cnm duyduysan tam.olarak kac gun kac haftaydi
İnşallah bebegin seninle kalır. çok dikat et kendine. Şöyle de bir şey var neden mutlugunu içinde tutıyosun ki belki tehliken geçicek ama bu heycanları bi daha yaşayamıycaz. Off çok sıkıntılı bi süreç daha farklı bekliodum stresliymiş bayagııHaha :))) doğru bi tespit aslında
Ya ne bileyim güvendiğim insanlara söylüyorum, çok değişiyo insan, ağır hareket ediyorum biraz da düşük tehlikesi var denildiği için
Yok canım en son geçen salı gitmiştik bi kan pıhtısı görüp progestan vermişti , haftaya gelmemi söylemişti ama hiç göresim yok o adamı. Biraz daha dişimi sıkıp cumartesi 1 saat mesafedeki tavsiye edilen bi Dra gidicem
Sabrıma şaşırıyorum bu arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?