2018 mart-nisan anneleri

Bugun bebişin odasınıda aldık yarın kurmaya gelecekler stokta mevcutmuş nasıl mutlu oldum :) beşik olarak park yatak aldık ama içine nasıl bir yatak almalıyız sizler ne tercih ettiniz? Dolap ve komidin bunları aldık full mdf tercih ettik umarım pişman olmayız

Eklentiler

• E8E0D5B2-EC44-42D1-8D88-5EA6A3281C22.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 50
  • EF9AB54F-8D4F-4113-9882-2B2670A31A12.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 44
Canımm doğum günün kutlu olsun bazen böyle düşüncesizce davranabiliyorlar üzülme şuan oda sende farklı telaşlardasınız ondan böyle olmuştur bugun bir şey yapmazsa söylersin kırıldığını onlar bizim gibi düşünemiyor ne yazık ki

Ben onları hiç almadım canım 1 gün kalınıyomuş sezaryende gittiğim hastanede.Gitmeden önce saçımı fönletip giderim diye düşündüm. Biraz makyaj malzemesi alsam yeterli olur diye düşünüyorum. Tabi sürpriz erken olursa da yandım :)

Cnm o gun hemen dus almak dogru olurmu. Heleki sezeryan ise enfeksiyon fln kapmaktan korkarım allah korusun. Heleki hastane ortami. Gerci sen daha iyi bilirsin ama gercekten hem can agrisi hem bebegin o sirada durmadan emmek istemesi. Bilemedim sac duzlestrmeye firsat ve enerji olurmu:)

Saç kurutma makinesi hastanede oluyor canım .

Çok hoş canım mutlu günlerde kullanın

Canım sancı anında sürekli duşta olacaksın sancıyı hafifletiyo dedi ebe o yüzden aldım yanıma doğum sonrası foto cekinirim diye öncesinde fönlüde olsa hastanede eşinin yardımıyla suda olmak faydalıymıs

Canım sezeryan olursa önceden fönleyip giderim gerek kalmaz ama normal olur diye düşündüm.ebe sancı anında duşata olacakdın rahatlamanı saglıycak dedi o sebeple

Saç kurutma makinesi hastanede oluyor canım .
Canım ben odayı gezdim gözüme carpmadı burası doğu malüm özel hastane olmasına seviniyorum

Canım güle güle kullan,çok güzel ,biz odasındaki yatağı ortopedik kanzın aldık,odamdaki alınanında beşiğin kendinden var ince bir yatağı .Pişman olmazsın merak etme.

Anladım canım olsun ,hayırlı doğumlar olsun önemli olan o.Benim sezeryan olucagı için kuaförde balık sırtı ördürüp gidicem hemde dağılmaz diye düşündüm.Doğum yapıcagım hastanede 2 gün kalınıyormuş.

O gün bol bol foto cekiniriz canım içine nasıl sinecekse saclarını öyle yap lohusa tacı falan takacaksan onuda düşün

Sağol canım hepimiz inşallah
Canım güle güle kullan,çok güzel ,biz odasındaki yatağı ortopedik kanzın aldık,odamdaki alınanında beşiğin kendinden var ince bir yatağı .Pişman olmazsın merak etme.
Sağol canım hepimiz güzel günlerde kullanalım inşallah.. yarı ortopedik önermişler hep bebeğin kemik yapısı gelişmiş olmadıgından yatak sert olmalıymış az kalsın visko yatak alıyordum

benim derdim de ap ayrı hala isimsiz kızım karar veremiyorum bir türlü ..
Hangi isimler arasında kaldın canım soyisminizle birlikte seslen kulağa hangisi hoş geliyorsa içine siniyorsa onu tercih et.mesela biz türkçe karakter içermemesine özen gösterdik Alya Ece olucak inş

Hangi isimler arasında kaldın canım soyisminizle birlikte seslen kulağa hangisi hoş geliyorsa içine siniyorsa onu tercih et.mesela biz türkçe karakter içermemesine özen gösterdik Alya Ece olucak inş

Bilgeye takıldım ama emin değilim. Evet o isimler de listemde vardı ama şuan neden bu kadar zorlanıyorum anlamadım. .
Ismin anlamlı olması da önemli insan üzerinde etkisine çok inanıyorum. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…